24/3/10

«Μη ακριβής» η πληροφορία για παρενόχληση ελληνικού πλοίου από τουρκική κορβέτα .Διευκρινίζει το ΓΕΕΘΑ


Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό στο στενό του Καφηρέα κατά τη διέλευση της τουρκικής κορβέτας «Bafra» [Βλέπε άρθρο] εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ τονίζοντας πως δεν είναι ακριβής η πληροφορία ότι το τουρκικό πολεμικό εξέπεμψε σήμα στο ελληνικό εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία για το δρομολόγιό του.

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση, η K/B «Bafra» την ώρα που έπλεε στο στενό Καφηρέα και αφού είχε λάβει προειδοποίηση από την ελληνική τορπιλάκατο «Κρυσταλλίδης» για παραβίαση των κανόνων αβλαβούς διέλευσης, εξέπεμψε μήνυμα στο παραπλέον εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία δρομολογίου (λιμένα κατάπλου, απόπλου, όνομα).

Όπως διευκρινίζεται στη νέα ανακοίνωση, τέτοια συνομιλία του ελληνικού εμπορικού με την τουρκική κορβέτα δεν υπήρξε σύμφωνα με τα στοιχεία του Αρχηγείου Στόλου, ενώ η συνομιλία που καταγράφηκε ήταν μεταξύ του Λιμεναρχείου Ραφήνας και άλλου εμπορικού που διερχόταν στην περιοχή.ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΓΕΕΘΑ για συνομιλία τουρκικής κορβέτας "Μπάφρα" με πλοίο "Αρχάγγελος".Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, μετά από την ανάλυση των δεδομένων των συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 2.00 και 2.30 τα ξημερώματα, για τις κινήσεις των πλοίων που εκινούντο στο στενό του Καφηρέα, διαπιστώθηκε ότι η συνομιλία της 2.15 π.μ δεν αφορούσε στην τουρκική κορβέτα "Μπάφρα" και το εμπορικό πλοίο "Αρχάγγελος", όπως έλεγε η αρχική αναφορά, αλλά ήταν μεταξύ του λιμεναρχείου Ραφήνας και άλλου εμπορικού πλοίου που διέρχονταν της περιοχής.-
© 2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τριπλή πρόκληση στο Αιγαίο
Τριπλή αεροναυτική δραστηριότητα με σαφώς επιθετικές διαθέσεις εκδηλώθηκε χτες από την Τουρκία στο Αιγαίο.Για πολλοστή φορά χτες το πρωί τουρκικό ραντάρ αξίωσε από το ελικόπτερο του Λιμενικού να αποχωρήσει από την περιοχή του Φαρμακονησίου, ισχυριζόμενο ότι πετάει εντός τουρκικού εναερίου χώρου!

Λίγη ώρα αργότερα τουρκικά μαχητικά που συμμετείχαν σε «συμμαχική» άσκηση COMAO μεταξύ Χίου και Ψαρών, με την ανοχή του ΝΑΤΟ επιχείρησαν στην πράξη να καταργήσουν τον εθνικό εναέριο χώρο των 10 ναυτικών μιλίων στο Αιγαίο. Ενώ για 7η φορά μέσα σε δύο μήνες τουρκικό πολεμικό πλοίο βγήκε στο Αιγαίο και «έκοβε» βόλτες στις Κυκλάδες.

Τα «παρατράγουδα» στο Αιγαίο άρχισαν χτες στις 9.11 π.μ. όταν παρενοχλήθηκε φραστικά το ελικόπτερο του Λιμενικού τη στιγμή που πετούσε βορείως του Φαρμακονησίου και εκτελούσε αποστολή της FRONTEX.Από τον ασύρματο του τουρκικού ραντάρ DATCA δέχτηκε κλήση να απομακρυνθεί αμέσως από την περιοχή. Το ελικόπτερο επέστρεψε στη βάση του στην Κω μετά από 47’.

Εν συνεχεία ακολούθησε εντονότατη αεροπορική δραστηριότητα εκ μέρους της Τουρκίας μεταξύ Χίου και Ψαρών στο πλαίσιο της ΝΑΤΟϊκής άσκησης COMAO. Πέντε τουρκικοί σχηματισμοί αποτελούμενοι από 16 αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δύο ήταν οπλισμένα, έκαναν 6 παραβιάσεις.
ΕΘΝΟΣ

13 σχόλια:

  1. Δεν είναι ακριβής η πληροφορίες που οι ίδιοι έδωσαν;
    Γιατί πρέπει πάντα να δίνουν κώλ.. ,η θιχτεί η πολιτική ηγεσία;
    Ξεφτίλα πια..
    Και μόνο οι βόλτες και το σουλάτσο που έκαναν τα μογγόλια στο Αιγαίο φτάνει για να δείξει το μέγεθος της βλακείας και της δουλοπρέπειας που τους διακατέχει.
    Ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω να μαζέψουμε υπογραφές υπέρ της κατάριψης των αεροσκάφων που κάνουν υπερπτήσεις και τον κανονιοβολισμό τορπίληση ή πυραυλική επίθεση των πλοίων που μπαίνουν (σε 1 φάση) εντώς των 6 μιλίων.

    Εναλλακτικά να βάλουμε καλές μηχανές σε ένα σαπιοκάραβο(του πεταματού) και να ακολουθεί κατα λάθος το τουρκικό πολεμικό να το κουτουλήσει...

    Μετά θα πάμε να τους μαζέψουμε και να τους προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες.

    Επιμενίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι,ναι, μη ακριβής η πληροφορία, οριακώς αβλαβής η διέλευση τις προάλλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντως εγω οταν περνω τηλεφωνο λεω ειμαι ο ...μου δινεται τον... κλπ ειτε πέρνω με αποκρυψη ειτε όχι.

    σε συνομιλια με ασυρματο μεσα στα αγρια μεσανυχτα ρωταει οποιος ναναι και απανταει οποιος ναναι;

    τι προβλεπει το πρωτοκολο επικοινωνιας του ναυτικου;

    και χρειαστηκαν τοσες ωρες να διευκρινιστει με ποιους γινονταν η συνομιλια;


    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ;

    η δηλωση του Γεεθα ειναι τοσο αληθοφανης οσο και του μαγγινα που φιλοξενουσε ινδους

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπάμαι αλλά δεν πείθομαι. Απλά δεν είναι καλοί στο να συμμαζεύουν τα ασυμμάζευτα.
    Υπάρχει ένα ανεξήγητο κενό αρκετών ωρών ανάμεσα στην παραδοχή της παρενόχλησης και στην αναίρεσής της.

    Το μόνο που ελπίζω είναι να πιέστηκε το ΓΕΕΘΑ από τους πολίτικούς του προιστάμενους να κατευνάσει την λαική οργή.
    Το θεωρώ απίθανο να είναι τόσο άχρηστοι στο Αρχηγείο Στόλου που να μπέρδεψαν την εκπομπή του...Λιμεναρχείου Ραφήνας με αυτήν της κορβέτας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πιο ηταν το ''αλλο'' εμπορικο πλοιο?
    ο τιτανικος? ουστ ρε λαμογια μας οδηγειτε σε πολεμο με τους μογγολους ετσι οπως υποχωρειτε παντα, θα ειναι μια ευκαιρια να ξεκαθαρισουν πολλα....εσωτερικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μας τρελάνουν στη μπαρούφα τούτοι
    Μήπως και η κορβέτα δεν ήταν Τουρκική?
    Η μήπως στα πλαίσια άσκησης με το Ελληνικό ναυτικό έκοβε βόλτες στο Αγαίο?
    Μάλλον δεν προσέξανε καλλά τη σημαία , δεν ήταν Τουρκική αλλά Γαλλική, η κορβέτα είχε ξομείνει πίσω απο το Γαλλικό αεροπλανοφόρο
    Εντάξει αυτοί που φοράν γραβάτες το ξέραμε ότι δεν έχουν τσίπα πάνω τους , με λύπη παρατηρούμε πως αρχίζουν να αδερφίζουν και οι ένστολοι.
    Κατάντια, μόνο αυτό έχω να ΄πω.
    Ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία
    εναντίον των Ιταλών και όταν μου
    έλεγε ιστορίες απο τον πόλεμο δάκρυζε.
    Δεν έχουν κανένα δικαίωμα τούτοι οι νερόβραστοι τζιτζιφιόγκοι να προσβάλουν αυτόν και τόσους άλλους συμπολεμιστές του που δίνοντας τις
    ζωές τους στα χιονισμένα βουνά .
    Κλέφτες ψεύτες, υποκριτές , παρτάκηδες , τέτοιοι άνθρωποι κρατάνε τις τύχες μας στα χέρια τους , δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο απο
    πως θα κάνουν φράγκα, κι όσο πιο
    γρήγορα το καταλάβουμε και τους ξαποστείλουμε τόσο το καλ΄'υτερο για τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε τη θα ακούσουμε άλλο από το παχύδερμο, από πότε μπορεί να ερευνά πολεμικό σκάφος της Τουρκίας η οποιασδήποτε χώρας στα εθνικά χωρικά ύδατα? Παραχωρήσαμε κάτι και δεν το ξέρουμε? αν όχι γιατί δεν απαντάμε σαν κάθε αξιοπρεπή χώρα και βυθίζουμε το πλοίο, και τελειώνουμε με παρόμοιες ιστορίες, μια για πάντα. Τι άλλο θα ακούσουμε? το ένα ψέμα, ανταλλάσσει το άλλο. Φτάνει πια !

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11351&Itemid=141

    Θ.Πάγκαλος: «Διόλου αβλαβή διέλευση. Ερευνητικές εργασίες έκανε η τουρκική κορβέτα"! (ανανέωση) Εκτύπωση E-mail
    23-03-2010 14:53:14

    (Ανανέωση 22:01) Νέα διάσταση στο τεράστιο πολιτικό-διπλωματικό θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον πορεία της τουρκικής φρεγάτας TCG BAFRA (F-505) στο Αιγαίο: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Καβάλα, αποκάλυψε ότι "πραγματοποίησε διάφορες ερευνητικές εργασίες χωρίς άδεια και εξ αυτού η διέλευσή της δεν ήταν διόλου αβλαβή"! Μέγα ερώτημα πλέον είναι τι είδους "ερευνητικές εργασίες" εκτέλεσε η τουρκική κορβέτα.

    Ο Θ.Πάγκαλος αναφέρθηκε και στην «εξαιρετικά επικίνδυνη» κρίση στο εσωτερικό της Τουρκίας, υπογραμμίζοντας όμως πως η Ελλάδα θα πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και ταυτόχρονα να είναι ψύχραιμη καθώς «δεν ωφελεί να υπερβάλουμε ούτε όμως και να αγνοούμε τα γεγονότα».

    Tην ανάγκη να απαντά η κυβέρνηση στην τουρκική προκλητικότητα και διπλωματικά και προληπτικά, επισημαίνει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Θ.Λεονταρίδης σε δήλωσή του, υπενθυμίζοντας ότι ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς έθεσε το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο στην πρόσφατη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

    «Η συχνότητα αυτών των διελεύσεων, όμως, αποκτά πλέον τη δική της σημασία. Την ίδια ανησυχητική σημασία που έχει η αύξηση των τουρκικών προκλήσεων στον αέρα, προκλήσεων ακόμη και έναντι πτητικών μέσων της FRONTEX. Η Κυβέρνηση οφείλει να απαντά ακαριαία και αποφασιστικά σε αυτές τις προκλήσεις. Και διπλωματικά και αποτρεπτικά γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες εξελίξεις έστω από μεμονωμένα και τυχαία συμβάντα τα οποία δεν μπορεί κανείς απολύτως να αποκλείσει», πρόσθεσε.

    Θρακιωτης
    Γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδια ηρεμια μην τσιμπατε!!! Ειναι προφανες οτι οι στρατιωτικοι στην Τουρκια προσπαθουν να δημιουργησουν θερμο επεισοδιο με την Ελλαδα για να νιωσει ο Τουρκικος λαος οτι τους εχει αναγκη! Διαβαστε λιγο να μαθετε τι γινεται σημερα στην Τουρκια και σκεφτιτε τι μας συμφερει καλυτερα. Μια Τουρκια οπου ο λαος θα ζητησει απο τον στρατο να την σωσει η μια Τουρκια οπου εκδημοκρατιζεται και οι πραξικοπηματιες στρατηγοι πανε φυλακη? Μην τους δωσουμε αυτο που ζητανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άς μήν καταδικάζουμε τόσο εύκολα το Ελληνικό ΠΝ. Σε ένα - υποτιθέμενο - επεισόδιο όπου - υποτίθεται - Ιρανικές περιπολικές άκατοι απείλησαν μέσω ραδιοεπικοινωνίας πολεμικό σκάφος του ΠΝ Η.Π.Α. στον Περσικό Κόλπο πρίν 3-4 χρόνια, τελικά το ΠΝ Η.Π.Α. παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να προσδιορίσει με ακρίβεια άν το εν λόγω μήνυμα πραγματικά είχε μεταδωθεί από τις περιπολούσες Ιρανικές ακάτους ή από κάποιο διερχόμενο εμπορικό σκάφος που αστειεύονταν με μαύρο χιούμορ μιά και η ίδια ραδιοσυχνότητα (ίσως μία διεθνής ραδιοσυχνότητα ναυτιλίας όπως η αεροπορική guard frequency - on guard) χρησιμοποιείται ταυτόχρονα από πολλά σκάφη. Κι αυτό έγινε όταν ο τότε σκληροπυρηνικός Αντιπρόεδρος Η.Π.Α. Τσαίνεϋ πίεζε ακόμα και γιά ένα τεχνητό επεισόδιο προβοκάτσιας μεταξύ πολεμικών σκαφών ΠΝ Η.Π.Α. και των Ιρανικών ναυτικών μονάδων στον Περσικό Κόλπο ώστε ν' αρχίσει μία πολεμική ενέργεια εναντίον του Ιρανικού πυρηνικού προγράμματος.

    Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες γιά την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.

    Λάμπρος Ε.Π. - εν Η.Π.Α. μετανάστης
    24/3/2010 - τοπική ώρα 23:45 - ώρα Ελλάδος 06:45, 25/3/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πραγματι τα τρεχοντα ειναι πολυ σοβαρα και γινονται σοβαροτερα
    διοτι σκοπιμα "συνπιπτουν" με την
    Ελλαδα "στον τοιχο".Οι προκλησεις
    μπορει να εναλλαχθουν με προβοκατσιες.Ρωτω ξεκαθαρα τους
    παραπανω χωρις ιχνος υποχωρητικο
    τητας σε τιποτε.Τι προτεινετε.Πεστε
    το ξεκαθαρα και περιγραψτε και το
    αμεσως επομενο σεναριο αφου βαλετε
    πρωτα το μυαλο σας σε λειτουργεια για το τι θα ακολουθησει αμεσως μετα και την κατασταση στη Πατριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο απο
    πως θα κάνουν φράγκα, κι όσο πιο
    γρήγορα το καταλάβουμε και τους ξαποστείλουμε τόσο το καλ΄'υτερο για τα παιδιά μας.

    ΒΛΑΧΑΚΟΣ.ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ.ΓΙΑΛΟΨΟΣ.
    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΑΜΟΛΑΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΜΟΛΑΝΕ EXOCET ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΜΑΘΕ ΤΑ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΜΟΛΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ 3 ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΙ,ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟΙ ΚΛΠ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ .... ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΄΄ΑΤΥΧΗΜΑ΄΄ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ.



    Το θεωρώ απίθανο να είναι τόσο άχρηστοι στο Αρχηγείο Στόλου που να μπέρδεψαν την εκπομπή του...Λιμεναρχείου Ραφήνας με αυτήν της κορβέτας!!


    ΓΙΑ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΣ?ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΜΠΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ(11:58) ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ?ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΛΟΤΗΡΙΑ Ή ΘΑΛΑΣΣΟΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ.ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.


    Προτείνω να μαζέψουμε υπογραφές υπέρ της κατάριψης των αεροσκάφων που κάνουν υπερπτήσεις και τον κανονιοβολισμό τορπίληση ή πυραυλική επίθεση των πλοίων που μπαίνουν (σε 1 φάση) εντώς των 6 μιλίων


    ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΑΣ (εδω γελαμε????) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ,ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ (αντιθετη περιπτωση αποτελει πραξικοπημα),ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ.ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΗΝ ΚΟΡΒΕΤΑ ΑΝΟΙΓΕ ΠΥΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΥΘΙΖΕ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ (με την ''ανεξαρτητη'' δημοσιογραφια μας να τους σταυρωνει και τους πολιτικους να ξεσπαθωνουν εναντιων τους),ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΄΄ΕΚΡΑΞΑ΄΄ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΟΣΟ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΝΤΟ DVD,ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΙΠΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ-ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΕΝΤΙΜΑ Ή ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΒΕΡΩΦ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10.15
    Αν εισαι αξιωματικος σου σφιγγω το
    χερι. Αν εισαι και του ΠΝ παιρνω
    και κουραγιο απο εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.