10/7/17

Συνάντηση Αλβανού πρωθυπουργού με πρόεδρο Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη


Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, βρίσκεται (9/7) στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Συνέδριο Πετρελαίου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο.
Σήμερα ο Αλβανός πρωθυπουργός έγινε δεκτός από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρ.Τ. Ερντογάν στην κατοικία του, σε μια συνάντηση 90 λεπτών.

Ο Ράμα δήλωσε ότι κατά τη συνάντηση αυτή ‘συζητήθηκαν κοινά σχέδια’.

Σύμφωνα με σημείωση του Αλβανού πρωθυπουργού στο Facebook, αναφέρει ότι έγινε ουσιαστική πρόοδος στο αεροδρόμιο του Αυλώνα και με την αλβανική αεροπορική εταιρεία, για την οποία ο εξοπλισμός και η τεχνική βοήθεια θα γίνει από την Turkish Airlines.
(top-channel.tv)
--
The Hellenic Information Team

2 σχόλια:

  1. ο ραμα άμα τη λήξη των εκλογών θα πάψει να γαυγίζει τούρκικα (μάζεψε ότι μπόρεσε από την ανθελληνικότητα ).... τώρα κοιτάζει να αρπάξει ότι μπορεί γιατί μετά θα έχει ...δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα δεν εχει προβλημα με ποιον και που θα βρίσκεται ο αλβανός πρωθυπουργός, και ας βρίσκεται όπου επιθυμει. Το μόνο που θα θέλαμε όμως ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων και ιδεολογίας εμείς οι Έλληνες θα ήταν να πετάξουμε από επάνω μας το βάρος το οποίο ενώ δεν μας αναλογεί και δεν το χρωστάμε πουθενά εν τέλει με αυτά και άλλα τρέφουμε όλη την Αλβανία. Εκατομμύρια οι αλβανοί εδώ στην Ελλάδα απολαμβάνουν όλα τα καλά, αλλά εν τέλει δεν βοηθούν σε τίποτε παρά μόνο στη μεγέθυνση του ανθελληνισμού τους.

    ΥΓ: Όποιος δεν αποδέχεται ως πραγματικότητα τα πιο πάνω, ας πάει σε έναν ή περισσότερους δημοσιους βρεφονηπιακούς ή παιδικούς σταθμούς να διαπιστώσει την εθνική καταγωγή της συντριπτικής πλειοψηφίας των παιδιών, όπου κατ ουσία τα ελληνόπουλα είναι σπάνιο γεγονός εκεί να τα συναντήσεις. Τα Ελληνόπουλα αποκλείονται δηλαδή καθότι τα κριτήρια είναι έτσι βαλμένα ώστε το ωφελούμενος βάρος να είναι αλβανικό και αυτοί που το σηκώνουν να είναι μόνο οι έλληνες. Το αυτό μπορεί να διαπιστωθεί και με τα επιδόματα αλληλεγγύης κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.