8/7/19

Σχόλιο Ερντογάν για την εκλογή Μητσοτάκη: «Ευχή μας να μην υπάρξουν προβλήματα στο Αιγαίο»


Το πρώτο σχόλιο δημόσιο σχόλιο για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έπειτα από τα συγχαρητήρια που έδωσε χθες στον πρωθυπουργό.
«Η ευχή μου είναι να συνεχίσουμε μια νέα διαδικασία στην Ελλάδα μέσα σε ειρηνική αλληλεγγύη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «με βάση τα ποσοστά που είδαμε το πρωί κέρδισε με 39-40% και έχει εκλέξει περίπου 160 βουλευτές».

 «Χθες το βράδυ του έδωσα συγχαρητήρια. Η ευχή μου είναι να συνεχίσουμε μια νέα διαδικασία στην Ελλάδα μέσα σε ειρηνική αλληλεγγύη. Αυτή τη στιγμή μετά τις εκλογές θα συνεχίζουμε τις επαφές μας με τους αρμόδιους φίλους μας. Η ευχή μας είναι από δω και μπρος να μην υπάρξουν προβλήματα στο Αιγαίο και την Μεσόγειο», ανέφερε, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

2 σχόλια:

  1. K ερντογαν
    Να στε βεβαιος οτι ηλθε η ωρα να εισπραξετε.Πιθανον ο νεος κ πρωιυποτργος να μην εχει αντιληφθει την σημασια των υπογραφων του, αλλα εσειε θα το θυμισετε με τον καταλληλο τροπο. Οχι οπως το παιζανε τα αμερικανακια στην γουασινγτον και οι φρουρα σου τους σαπισε στο ξυλο . και καλα εκανε.
    Μ ε ρεγουλα. Διαβασα πριν οτι η φρουρα σου εριξε ενα χερι βρωμοξυλου στους βοσνιους τελωνειακους και καλα τους εκανε. Εισαι ο ανθρωπος που τους βαζεις σε σειρα. Σε παραδεχομαι, ΤΙ δηλαδγ , ιοι χθεσινοι ξυπολυτοι αθεοι βοσνιοι το παιζουν τωρα θρησκοι ταχαμ δηθεν μουσουλμανοι μεθοκοπωντας με ρακι τυφλα. Ενα χερακι ξυλο λοιπον να συνεροθουνε, Ειδες τι ειναι η αχαριστια?οταν ξεφορτωνατε βοηθεια με τα μεταγωγικα στο αεροδρομιο και κανατε παρελαση στην ζενιτσα με τα αρματα ητανε καλα για τους βοσνιους?ξυλο λοιπον και γραψε ακομη μια επαρχια στην χψρα σου, Ξυλο, αλλα εκει που θα σε παραδεχτω ειναι να δαρθουν εδω στο ελλαδα , απο την φρουρα. Ολοι οι δηθεν μπαντυ γκαρντ να συνερθουν και κοντα σε αυτους θα σε παραδεχθω εαν φαει ξυλο και κανενας ελληνας πολιτικος. Διαλεξε ελευθερα. Εμεις εδω δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε. Κατηγορουν εσενα για χουντα αλλα δεν εχεις δει τι εστι πραγματικη χουντα στην ελλαδα. ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΥΤΕ ΧΙΛΗ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ. τΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ Κ ΠΡΟΕΔΡΕ. εΜΑΘΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. οΣΟ ΓΙΑ ΕΔΩ, ΕΑΝ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ. Αζιμουθιο για βραχο, Οπωσ στο σαμαινα παρος. Τιτανικος νουμερο δυο, Παμε για φουντο αδερφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πατριώτης και το δείχνει σε όλους.
    Αλλά άσε να δούμε και τί θα κάνει η νέα ηγεσία. Αν μη τι άλλο, δεν είναι κατα τεκμήριο ροζ. Αν δε, έχουν και τους σωστούς διαύλους πέραν του Ατλαντικού, ίσως να ξημερώνουν άλλες μέρες για μας και άλλες για τους τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.