8/7/19

Ούτε στο χωριό του δεν βγήκε πρώτος ο Τσίπρας



Εχασε το Αθαμάνιο ο ΣΥΡΙΖΑ
Το Αθαμάνιο Άρτας, το χωριό του Αλέξη Τσίπρα έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ουσιαστικά πρόκειται για επανάληψη του έργου που είχε παιχτεί και στις ευρωεκλογές που και τότε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε έρθει δεύτερος στο Αθαμάνιο Άρτας.

Στις χθεσινές εκλογές τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Δημοτική Ενότητα Αθαμανίας - Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων
ΝΔ 42,53%
ΣΥΡΙΖΑ 41,97%
ΚΙΝΑΛ 6.58%
ΚΚΕ 2,49%

Συγκεκριμένα η ΝΔ πήρε 1.520 ψήφους και ο ΣΥΡΙΖΑ 1.500.

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ποσοστό 40,34% και η ΝΔ 36,39%.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

2 σχόλια:

  1. So what? Και οι μητσοτακαίοι χάσαν τα Χανιά και την Κρήτη ούλη....σε εθνικά θέματα η νέα κυβέρνηση δεν έχει δεσμευτεί για ΤΙΠΟΤΑ στο λαό...(όχι ότι θα έκανε καμιά διαφορά άμα έκανε και το αντίθετο...αλλά αυτό δείχνει το βέβαιο της επερχόμενης προδοσίας και ξεπουλήματος, όπως έκανε και η απερχόμενη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ άντες!

    Λες και η ΠΦΑ είχε δεσμευθεί σε κάτι, πριν μας χρεώσει 100 δισ. και μεταξύ των άλλων φέρει τα capital controls (τα οποία φρόντισε να προλάβει η σ. Βαλαβάνη στέλνωντας τα δικά της λεφτά στο εξωτερικό) και φορτώνοντάς μας ένα τρίτο μνημόνιο, δυσμενέστερο των δύο προηγουμέων, υποθηκεύοντας την περιουσία της Ελλάδος για 99 χρόνια και βάζοντας πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%, δεσμεύοντας έτσι την Οικονομία της Ελλάδος, του Ελληνικού Έθνους, στέλνωντας στην ξένη 500.000 Έλληνες εις αναζήτηση βιοπορισμού!

    Όσον αφορά την συμφωνία των Πρεσπών, ας μελετήσσουν οι εισπράττοντες τα 0,60 λεπτά, πως κυρίως ο Ανδρέας Μιχαλακόπουλος και ο Ελευθέριος Βενιζέλος χειρίστηκαν την αντακλίδειο συμφωνία που είχε υπογράψει με τους Σέρβους ο στρατηγός Πάγκαλος!

    Υπάρχει, για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει πως γίνονται αυτές "οι δουλειές", τόσο στο βιβλίο του Δ. Γατόπουλου "Ανδρέας Μιχαλακόπουλος", επανέκδοση από την Εταιρεία Μελέτης Ελληνικής Ιστορίας, Αθήνα 2000, όσο επίσης και σε σχετικά πρόσφατη ανάρτηση του ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝΑ.

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.