30/1/13

Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Θράκη

ΘΡΑΚΗ.jpg

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
5, 6 και 7 Ιουλίου 2013
Οργάνωση: Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης
Συντονισμός: Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο (HECwww.greece.org
Η ακριτική μας Θράκη, το διαχρονικό σταυροδρόμι πολιτισμών, φιλοδοξεί να προσφέρει μέσα σε ένα τριήμερο εκδηλώσεων μια εικόνα της Ελληνικής αλλά και της πολυπολιτισμικής της ταυτότητας αξιοποιώντας τον αμύθητο πλούτο που απλόχερα της χάρισε η ιστορία.
Το «Πολιτιστικό Αντάμωμα Θράκης» περιλαμβάνει –μεταξύ πολλών άλλων- πολιτιστικές δράσεις από ολόκληρη την Ελλάδα και την Ομογένεια από διάφορα μέρη του κόσμου. Στοχεύει στην προβολή και πολιτιστική ανάδειξη της Ελληνικής Θράκης, στην τόνωση της τουριστικής κίνησης και της τοπικής οικονομίας και στην δημιουργία μιας τριήμερης εκδήλωσης που θα καθιερωθεί στο μέλλον σαν ένας μόνιμος θεσμός. 
Η τεράστια αυτή προσπάθεια με την υποστήριξη πολλών δεκάδων εθελοντών χρειάζεται και την δική σας παρουσία, χρειάζεται και την δική σας πολύτιμη βοήθεια, όσο μικρή και αν είναι. Καταθέστε την δική σας βοήθεια, ακόμα και συμβολική, είτε μέσω Paypal στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ελληνικού Ηλεκτρονικού Κέντρου (HEC)http://www.greece.org/hec01/www/main/donations.htm , είτε στον λογαριασμό GR69 0110 7200 0000 7204 8000 441 του Ελληνικού Ηλεκτρονικού Κέντρου (Hellenic Electronic Center) στην Εθνική Τράπεζα. Και μην ξεχνάτε: Κάθε δωρεά είναι πολύτιμη, όσο μικρή και αν είναι!  Αναλυτικές πληροφορίες για το «Πολιτιστικό Αντάμωμα Θράκης»  στην διεύθυνσηhttp://www.greece.org/main/index.php?option=com_content&view=article&id=1085&Itemid=1095

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.