30/1/13

Ο Ερντογάν προσφέρθηκε να φτιάξει τζαμί στην Αθήνα

Στη συνάντηση με το Σαμαρά στο Κατάρ
 
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν συναντήθηκε στο Κατάρ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και  πρότεινε στον Έλληνα ομόλογό του, να κτίσει ένα τζαμί στην Αθήνα.


Ο Ερντογάν που πήγε στο Κατάρ για την προσέλκυση επενδύσεων, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.  Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών διήρκεσε 40 λεπτά και ήταν κεκλεισμένων των θυρών.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Τούρκος πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους μουσουλμάνους της δυτικής Θράκης στην ελευθερία της λατρείας τους και στα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται για την απόκτηση ακίνητης περιουσίας στη μουσουλμανική μειονότητα καθώς και το διορισμό 240 δασκάλων μουσουλμάνων.
 
Ο Ερντογάν αναφέρθηκε στη δημιουργία ενός τεμένους στην Αθήνα, το οποίο συζητείται εδώ και πολλά χρόνια.
 
Ο Τούρκος πρωθυπουργός πρότεινε να το φτιάξει η Τουρκία «για να έχουν ένα λατρευτικό χώρο οι μουσουλμάνοι της Αθήνας» είπε. Ο Σαμαράς έδειξε θετική στάση, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.
 

2 σχόλια:

  1. «Μπόχα στη Ντόχα» ... τσ τσ τς ... 40 λεπτά (kırk dakika) κεκλεισμένων των θυρών ... que στο βάθος η κεμαλολάγνα R&B (δλδ Re-pussy Beau-χαλη).

    «Σαν βγαίνει ο Χότζας στο τζαμί - Αργά σαν σουρουπώνει - Κι όταν θα πει το μπιρ Αλλάχ - μπιρ Αλλάχ το στήθος μου ματώνει» ... Χαράλαμπος Βασιλειάδης, Τσάντας (Στιχουργός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς θα το πληρώσει η Τουρκία βέβαια, για να ευχαριστήσει όλους τους μουσουλμάνους εν Ελλάδι, είτε αυτοί είναι Τούρκοι είτε προέρχονται και από αλλού...
    Να που γίνεται "στρατηγικό βάθος" και μέσω τζαμιών!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.