30/1/13

Βρήκαν τους δολοφόνους της Marfin;

Δύο πρόσωπα καλούνται να απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή για κακουργηματικές πράξεις για την τραγική υπόθεση με τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin Εgnatia Bank στις 5 Μαΐου του 2010, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι αρχές που αξιοποίησαν μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων και ανέλυσαν στοιχεία και υπόπτων από φωτογραφίες την ώρα του εμπρησμού.

Από τις καταθέσεις προκύπτει σύμπτωση στην περιγραφή των προσώπων που έσπασαν την τζαμαρία της τράπεζας στην οδό Σταδίου και έβαλαν φωτιά αγνοώντας τις εκκλήσεις ότι μέσα υπάρχουν άνθρωποι και τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους.

Για δυο άτομα οι δικαστικές αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες ενώ για άλλα δύο δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία και καλούνται σε επίπεδο μαρτύρων.

Χαρακτηριστικά κάποιος μάρτυρας που ήταν κοντά στο περιστατικό ανέφερε ότι ένα από τα δύο άτομα είχε στα χέρια του ένα σακίδιο και έχυσε μέσα στην τράπεζα ένα υγρό, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά ενώ ένας άλλος δήλωσε πως άκουσε μια γυναίκα να λέει «...είπαμε να τους φοβερίσετε όχι να τους κάψετε».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.