28/1/13

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 'ΞΑΝΘΙΕΣ' ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ;

«Θαυμάστρια» του Ομπάμα η Ρένα Δούρου
«Θαυμάστρια» του Ομπάμα η Ρένα ΔούρουΥπέρ του Μπάρακ Ομπάμα αρθρογράφησε η Ρένα Δούρου, που συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα στο ταξίδι του στις ΗΠΑ.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει με διθυραμβικά σχόλια την ομιλία του Αμερικανού προέδρου ως εμπνευσμένη από τον Λίνκολν στο Γκέτισμπεργκ και την θεωρεί επάξια με την ομιλία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
«Είναι πλέον φανερό ότι ο Ομπάμα είναι αποφασισμένος να ασχοληθεί με τα θέματα εκείνα που θα διαμορφώσουν την κληρονομιά του. 
"Δεν πιστεύουμε ότι σε αυτή τη χώρα η ελευθερία αφορά μόνο τους τυχερούς ή η ευτυχία τους λίγους", τόνισε, υπό τα χειροκροτήματα εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και εγγράφοντας επάξια την ομιλία του στην παράδοση του δεύτερου προσώπου της ημέρας, του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα από το άρθρο που έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Διαδίκτυο.
Πηγή

8 σχόλια:

  1. Ο Oμπάμα είναι συνεχιστής της πολίτικης Μπους και έχει πάρει την Αμερική ένα βήμα παραπέρα στην καταπάτηση διεθνούς δικαίου με την χρήση των drones (μη επανδρωμένων αεροσκαφών) για εκτελέσεις οπουδήποτε στον κόσμο.

    Τα ράμματα για την γούνα αυτής της μαϊμούς είναι πολλά και σας συνιστώ να δείτε το ντοκιμαντέρ του Oliver Stone “The untold history of the United States” για περισσότερες πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τὸ τέλος τοῦ ψυχροῦ πολέμου ἀνέδειξε ἰδεολογικὰ ἡττημένη τὴν ἀριστερά.

    Τὸ καλὸ μὲ τὴν Δούρου εἶναι ὅτι δὲν εἶναι ἀμερικανοσπουδασμένη.

    Πιστεύω ὅτι σιγά - σιγὰ πρῶτα θὰ εἶναι ἕλληνες καὶ μετὰ ἀριστεροί. Ἂς ἔχουν καὶ αὐτοὶ τὴν εὐκαιρία τῆς πορείας ἀπὸ τὸ 4% στὴν ἐξουσία, ἔχουν νὰ διδαχθοῦν πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν πολύ στο σορολόπ δεν το έχουνε ρίξει και το πουλάνε για σοβαρή πολιτική;
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν αντιλαμβάνομαι την ειρωνεία ορισμένων σχολίων. Ίσως επειδή διάβασα συνολικά το άρθρο της στο Έθνος της περασμένης εβδομάδας. Μακάρι κι άλλοι πολιτικοί μας να ασχολούνταν λίγο με σοβαρότητα για το τι συμβαίνει εκτός των συνόρων. Θα είχε πολλά να κερδίσει η πατρίδα μας, πέρα από το σημερινό επαρχιωτισμό της.
    Ρία ΤΣΑΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Amateurs in all levels. They have no understanding of world politics. When the system needs a black president will produce one. That's it! On the contrary, candidates with real agendas like Ralph Nader never got a two minute time in any major network.

    The "miracle Obama" has to do with keeping the low income Americans under control and taking over Africa.

    I am not surprised SYRIZA finds Obama appealing. That is the exact role they will be called upon to play. Tranquilize the public and reap the countries resources even more...

    PS Next time they should ask Obama and his wife what they think about the book "Black Athena". Then they might really know the first couple's feelings about Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία Ρία Τσαγά, πρέπει να είσαστε πάρα πολύ νέα και φυσικά δεν είναι προς ψόγον!! Ίσα ίσα.
    Απλά θέλω να πω ότι τέτοια κείμενα και καλύτερα διαβάζουμε εδώ και κάτι δεκαετίες με αποτέλεσμα μηδέν, τι λέω... και κάτω του μηδενός. Έχουμε χορτάσει από κείμενα. Όλοι πριν πάρουν την εξουσία όλο κείμενα είναι. Και μόλις την πάρουν τα παίρνει ο αέρας τα κείμενα. Έπεα πτερόεντα. Μην ενθουσιάζεστε τόσο γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεωρώ το παρόν σχόλιο κατώτερο του επιπέδου του πολύ σοβαρού, κατά τα άλλα, blog σας. Τα επιχειρήματα δεν έχουν καμία σχέση με το... χρώμα των μαλλιών... Ούτε και με το φύλο του υποκειμένου.
    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.