30/1/13

Στάλα στάλα το φαρμάκι του σκοτεινού παρασκηνίου για το φυσικό αέριο της Κύπρου

Κάθε φορά που το σκοτεινό παρασκήνιο των ξένων συμφερόντων απαιτεί να υποστεί ο Λαός μας το επόμενο πλήγμα και να κάμει μια νέα υποχώρηση προς τα ξένα συμφέροντα, «ψήνονται»   «υπογείως» κάποιοι Ηγέτες μας και όταν όλα είναι έτοιμα για να εξυπηρετηθούν και πάλιν τα ξένα συμφέροντα, κάποιος από τους Ηγέτες μας θα ρίξει την πρώτη δοκιμαστική «βολή» για να σφιγμομετρηθούν αντιδράσεις και αντιστάσεις.
Οι  «βολές»  θα πάρουν διάφορες μορφές μέχρι που να κριθεί ώριμο το περιβάλλον να μετατραπούν σε επίσημη πολιτική. Αυτή η εκτίμηση πηγάζει από την εμπειρία προηγούμενων ετών οπότε είδαμε αυτήν την πρακτική να λειτουργεί αποτελεσματικά για τους εχθρούς μας.
Κάτι τέτοιο εντοπίζουμε να συμβαίνει και αυτές τις μέρες και αφορά τη διαχείριση του Φυσικού Αερίου.  Τα περί άσκησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας  σε ότι αφορά το Φυσικό Αέριο φαίνεται σιγά σιγά να μετατρέπονται σε συνεταιρικό διζωνικό δικοινοτικό θέμα με τους Τουρκοκύπριους, σε θέμα συνδιαχείρισης  και συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία , σε αναγνώριση διαχειριστικής εξουσίας του Φυσικού Αερίου στην Τρόϊκα και τελευταίο τη μεταφορά του Φυσικού μας Αερίου στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας, με την πονηρή ουρά ότι αυτό θα μπορεί να γίνει μετά τη λύση του Κυπριακού.
Καταγγέλλουμε με βδελυγμία αυτήν την διαχρονική τακτική με την οποία, οι Ηγέτες αυτού του τόπου, οδήγησαν το Λαό μας από υποχώρηση σε υποχώρηση, σε βαθμό που  η εκχώρηση κυριαρχικών  Κρατικών δικαιωμάτων μας και η υποθήκευση του μέλλοντος του Κυπριακού Ελληνισμού στα ξένα συμφέροντα, κρέμεται από μια κλωστή. Πρόσθετα καταγγέλλουμε και προειδοποιούμε τον Κυπριακό Λαό ότι μέσα από την παραπληροφόρηση και  την ακατάσχετη συνθηματολογία, επιδιώκεται η υφαρπαγή και της ψήφου του σε περιόδους εκλογών ώστε με άλλοθι τη « Λαϊκή ετυμηγορία» να υλοποιείται ανενόχλητα η εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων σε βάρος των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του ανύποπτου Λαού.
Προειδοποιούμε ότι αυτό το σατανικό παιγνίδι φαίνεται να ευρίσκεται σε εξέλιξη και σήμερα , με επίκεντρο το Κυπριακό Πρόβλημα και το Φυσικό Αέριο. Λύση ΔΔΟ και Φυσικό Αέριο  φαίνεται να προωθούνται πακέτο με στόχο τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη  λύση ΔΔΟ όπου η Τουρκία και τα άλλα ξένα συμφέροντα θα είναι οι κυρίαρχοι διαχειριστές της ζωής, της ύπαρξης και του πλούτου μας, εξασφαλίζοντας για μας, αν είμαστε τυχεροί, ένα πιάτο φακής...  Δεν είναι δε τυχαίο που οι εξελίξεις αυτές συμπίπτουν με τις επερχόμενες  Προεδρικές  εκλογές, με τη ΔΔΟ και το Φυσικό Αέριο στο επίκεντρο του προεκλογικού αγώνα.  Επιχειρείται να κλαπεί η θετική ψήφος του Λαού για λύση ΔΔΟ (δηλαδή για νομιμοποίηση των αποτελεσμάτων της Τουρκικής εισβολής) ,διότι η ΔΔΟ αποτελεί για τους ξένους  το αναγκαίο υπόβαθρο για υλοποίηση του σχεδίου στρατηγικής κατάληψης της Κύπρου και του φυσικού πλούτου που διαθέτει.
Αρνούμαστε να ακολουθήσουμε αυτήν την πορεία και καλούμε τον Κυπριακό Λαό να μην παρασυρθεί και να δώσει το άλλοθι που επιδιώκεται. Καλούμε το Λαό να επιλέξει στις εκλογές την πολιτική απαγκίστρωσης μας απο τη λύση ΔΔΟ πράγμα που:
θα ανατρέψει τους ξενόφερτους σχεδιασμούς, 
θα  ενισχύσει την Κρατική μας υπόσταση  και  
θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε και τον Φυσικό μας πλούτο ως κυρίαρχος διαχειριστής, για να ενισχύσουμε τον αντικατοχικό μας αγώνα και να αναστηλώσουμε την οικονομία μας.
ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΛΛΗΚΑ.
Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια
                                                                                                                         

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.