31/1/13

Μεγαλεία για την Ντόρα


Μεγαλεία για την Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ ανακηρύχθηκε Επίτιμη Διδάκτορας  του Ευρωπαϊκού Πολυτεχνείου της Βουλγαρίας και πλέον παίρνει κι αυτή μια θέση στο πάνθεον των ακαδημαϊκών που μπορούν να ακολουθήσουν ακαδημαϊκή καριέρα.

 
Την Τετάρτη η πρώην υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε την Βουλγαρία όπου με ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου και του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολυτεχνείου Βουλγαρίας, αναγορεύθηκε Επίτιμη Διδάκτορας  για την προσφορά της στην ευρωπαϊκή πορεία της Βουλγαρίας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
«Πάνω απ’ όλα οι δυο χώρες μας και η Ρουμανία είναι σήμερα οι τρεις πυλώνες της ευρώ-ατλαντικής προοπτικής της περιοχής. Πιστεύουμε ότι εν τέλει όλες οι χώρες της ΝΑ Ευρώπης πρέπει να έχουν την θέση τους στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Αλλά σε καμία σοβαρή “λέσχη” δεν γίνεσαι μέλος άνευ όρων. Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μια ελεύθερη αγορά που λειτουργεί, είναι κάποιες από τις υποχρεωτικές προϋποθέσεις για να γίνεις μέλος της ΕΕ», σχολίασε σχετικά η κυρία Μπακογιάννη.
Έπειτα από αυτό η κόρη του Κ. Μητσοτάκη μπορεί να έχει «καβάντζα» σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πολιτικά της… όνειρα.

antinews.gr

5 σχόλια:

  1. Θα κανει και αυτη διαλεξεις οπως ο ΓΑΠας????? Αληθεια τι εχει σπουδασει η κυρια αυτή (ασε τι γραφει το βιογραφικο) ποτε και που? Γιατι οπως ξερουμε στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις ..... Οπως βλεπετε αγαπητοι μου κατι τετοιοι αποτελουν ζωντανο παραδειγμα της απαξιωσης των πτυχιων και των τιτλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ποῦ ἡ σοβαρὴ "λέσχη" εἶναι κομμένη καὶ ραμμένη στὰ μέτρα τοῦ παγκοσμίου ἡγεμόνος.

    Δὲν λέω ἔχουν τὰ κότσια οἱ Η.Π.Α., ἀλλὰ γιὰ πόσο ἀκόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ευχόμαστε να πάει εκεί και να μείνει μόνιμη καθηγήτρια. Εν ανάγκη, να δώσουμε και κάτι τις............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά από αυτό παίρνουν σειρά τα ΤΕΙ ιχθυοκαλλιεργειών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα οι καθηγητές πανεπιστημίων θα βγαίνουν μέσω πολιτικής οδού;
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.