31/1/13

Το απερίγραπτο παραλήρημα ενός γκριζόλυκου ψευδομουφτή της Θράκης…


    Σε νέο οχετό ψεύδους, θράσους και τουρκολαγνείας επιδόθηκε για μια ακόμη ο αρχιπράκτορας της Τουρκίας Αχμέτ Μέτε (που παριστάνει και τον «εκλεγμένο μουφτή» της Ξάνθης), σε σχέση με το θέμα του διορισμού των ιμάμηδων. Και θα συνεχίζει απτόητος βέβαια, όσο κανείς δεν τολμά να τον πετάξει με τις κλωτσιές πέρα απ’ το ποτάμι, στην…ζεστή αγκαλιά της Μητέρας Πατρίδας του!
    Όσοι διαβάζετε «Προξενείο-Στοπ», γνωρίζετε βεβαίως ήδη πάρα πολλά πράγματα για τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ως μία από τις πλέον χαρακτηριστικές και προκλητικές περιπτώσεις λακέδων της Τουρκίας και τοπικών οργάνων του Προξενείου Κομοτηνής για τον έλεγχο της μειονότητας.
    Λίγες μέρες λοιπόν πριν, ο λεγάμενος ξαναχτύπησε με νέες εμπρηστικές δηλώσεις, αυτή τη φορά όσον αφορά το περίφημο πλέον θέμα του διορισμού των ιμάμηδων (ένα θέμα που και ο ίδιος βέβαια το πολέμησε λυσσαλέα κατά τις προηγούμενες εβδομάδες)! «Να μην εφαρμόσουμε τον νέο νόμο για τους ιμάμηδες» ζητά ουσιαστικά ο μεταμφιεσμένος σε θρησκευτικό λειτουργό αρχιπράκτορας, τονίζοντας ότι«πρέπει να μείνουμε πιστοί στους εκλεγμένους μας ιμάμηδες και να μη στηρίξουμε όσους θα φέρει το κράτος»! Παράλληλα, ο Μέτε κάνει λόγο για ευθεία επίθεση στη θρησκευτική ελευθερία της…«τουρκικής μειονότητας», για την οποία σε μια ανεκδιήγητη κορύφωση θράσους τολμάει να ισχυρίζεται πως καταπιέζεται και υποφέρει, σε αντίθεση με την ελληνική μειονότητα της Πόλης που απολαμβάνει κάθε ελευθερίας!«Επειδή δηλαδή οι πλούσιοι Ρωμιοί της Τουρκίας έφυγαν κάποτε από εκεί και με τα υπάρχοντα τους ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα, φταίει για αυτό ο φτωχός κόσμος της Δυτικής Θράκης, που δεν έχει που να πάει;» αναρωτιέται μάλιστα το συγκεκριμένο υποκείμενο, που τολμάει έτσι να κάνει και…πλάκα πάνω στο αίμα και την οδύνη τόσων χιλιάδων ανθρώπων που ξεκληρίστηκαν και εκδιώχτηκαν από την κτηνώδη, φασιστική πατρίδα του από το 1955 και εξής. Όσο κι αν μας…καταπιέζουν όμως, «είμαστε πολύ τυχεροί που η Τουρκία είναι εδώ ως μητέρα πατρίδα και ως κράτος-εγγυητής» καταλήγει ο γκριζόλυκος αρχιφασίστας που υποδύεται τον…«εκλεγμένο μουφτή» (σ.σ. και για να μην…ξεχνιόμαστε, ξαναδείτε τον στην 3η φωτογραφία μαζί με τον αρχηγό των “Γκρίζων Λύκων” Ντεβλέτ Μπαχτσελί κατά την προ μηνών επίσκεψή του στην Ξάνθη). «Δυστυχώς όμως το μεγαλείο της σκέψης της Τουρκίας δεν γίνεται αντιληπτό από την Ελλάδα» (!!!)
    Κυριολεκτικά, μιλάμε, όπως αντιλαμβάνεστε, για απίστευτα πράγματα! Όποιος λοιπόν αισθάνεται ικανός (πιστέψτε μας, δεν είναι και τόσο…εύκολο) να διαβάσει ολόκληρο τον οχετό που ξέβρασε πάλι το στόμα αυτού του ανεκδιήγητου φασιστόμουτρου, τον αναδημοσιεύουμε παρακάτω (σε μετάφραση του ιστολογίου tourkikanea.gr από το δημοσίευμα της τουρκοφυλλάδας της Κομοτηνής «Μπιρλίκ»). Εμείς τι άλλο να πούμε; Απλώς, καλό κουράγιο!
    «Αυτό που επιδιώκεται είναι η μειονότητα να μη σηκώσει κεφάλι…και ο αγώνας για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων να παραμείνει ορφανός ή αδύναμος
    Την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης από την μέρα που παρέμεινε εδώ ως επίσημη μειονότητα, πάντοτε την έβαζαν να υποφέρει…Εν τέλει τα μέλη της μειονότητας αυτής, παρά το ότι είναι Έλληνες πολίτες, δεν αντιμετωπίστηκαν ως τέτοιοι…
    Και εσείς ξέρετε πως, όσον αφορά τα πολιτικά δικαιώματα, υπήρχαν πολλά βάσανα. Τώρα έστω και αν δεν έχουν αποδοθεί όλα, φαίνονται να δίνονται, και είμαι ευγνώμων για αυτό. Αλλά στα μειονοτικά δικαιώματα, η μειονότητα ποτέ δεν αντιμετωπίστηκε ως εθνική μειονότητα, αλλά πάντα ως θρησκευτική. Πάντοτε γίνεται προσπάθεια να προβληθεί πως πρόκειται για θρησκευτική μειονότητα. Κατά καιρούς αυτό περιλάμβανε την διάκριση ανάμεσα σε Πομάκους, Τούρκους και Τσιγγάνους καθώς και την στήριξη διαφόρων ομάδων που ήρθαν εδώ. Για αυτό το λόγο κάποιες δυνάμεις μέσα στην μειονότητα, πάντοτε χρησιμοποιούνταν. Αυτό που επιδιώκεται εδώ είναι η μειονότητα να μην σηκώσει κεφάλι, να αναλώσει εσωτερικά την δυναμική της, και ο αγώνας για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων να παραμείνει ορφανός ή αδύναμος. Αυτή είναι η εφαρμοζόμενη πολιτική.
    Η μειονότητα όμως παρά τις δύσκολες συνθήκες σπούδασε τα παιδιά της. Κατά τον τελευταίο καιρό όπως βλέπετε, διαθέτει άτομα σε κάθε επίπεδο, θαρραλέα, που ξέρουν τι θέλουν και ξέρουν τι κάνουν…
    Είναι μεγάλη τύχη που η Τουρκία είναι εδώ, μητέρα πατρίδα και κράτος-εγγυητής. Αλλά δυστυχώς το μεγαλείο της σκέψης της Τουρκίας δεν γίνεται αντιληπτό από την Ελλάδα και προκαλεί άλλες συμπεριφορές.
    Παρά το ότι η Τουρκία σχετικά με την εκεί ελληνική μειονότητα, παραβλέποντας τα παλιά, αντισταθμίζει τα λάθη που έγιναν παλιά (σ.σ. απλώς…λάθη λοιπόν οι σφαγές και τα πογκρόμ, χώρια δε που μια καθαρά θεωρητική φιλομειονοτική στάση προς 2000 γερόντια – γιατί στην πραγματικότητα η Τουρκία ακόμη και σ’ αυτούς δεν έχει δώσει απολύτως τίποτε, πέρα από λόγια – «αντισταθμίζει» το ξεκλήρισμα μιας πολυπληθούς και εύρωστης κοινότητας!) και φέρεται με τόση ανεκτικότητα, δυστυχώς η Ελλάδα αυτά δεν τα αντιλήφθηκε καλά. Δεν το έκανε αυτό στο θέμα των μουφτειών, των βακουφίων και της εκπαίδευσης, και δεν μπόρεσε να αντιληφθεί πως αυτή η μειονότητα είναι τουρκική…Δηλαδή επειδή οι πλούσιοι Ρωμιοί της Τουρκίας έφυγαν από εκεί και με τα υπάρχοντα τους ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα, φταίει για αυτό ο φτωχός κόσμος της Δυτικής Θράκης, που δεν έχει που να πάει ; Δηλαδή επειδή έμειναν στα εδάφη τους και δεν έφυγαν, πρέπει να καταπέσουν πάνω τους;
    (…) Εγώ πιστεύω ότι πάλι χρησιμοποιήθηκε η μειονότητα χάριν ψηφοθηρίας. Αυτό μου θυμίζει και το γεγονός πως ένα κυβερνητικό κόμμα συνέπραξε με τρία μη κυβερνητικά μέρη για να περάσει αυτός ο νόμος. Η μειονότητα ούτω η άλλως ήταν προσβεβλημένη από τον πρωθυπουργό, και τώρα κάνοντας αυτό, δυσαρέστησε τους μειονοτικούς ακόμη περισσότερο…
    Τέλος επιθυμώ να πω το εξής: Αυτός ο νόμος αποτελεί ένα χτύπημα στην θρησκευτική μας ελευθερία. Οι στόχοι του είναι πολύ σκοτεινοί και κρυφοί. Ως Τουρκομουσουλμανική μειονότητα πρέπει να προσέξουμε πολύ. Την ώρα που έχουμε στο τζαμί τον ιμάμη που εκλέξαμε, είναι ανάγκη να μην υποστηρίξουμε αυτόν που θα φέρει άλλος. Έχουμε τους δασκάλους Κορανίου και τα φροντιστήρια Κορανίου, αυτά δουλεύουν πολύ καλά. Εμείς δεν ζητάμε κάτι τέτοιο από το κράτος. Δεν θέλουμε τέτοια υπαλληλική ιδιότητα και επέμβαση στη θρησκεία μας. Και ο κόσμος μας πρέπει να το υποστηρίξει αυτό. Όποιαν απόφαση και αν πάρει η μειονότητα μας (σ.σ. προφανώς εννοεί το Προξενείο και τους ρουφιάνους του, κατηγορία άλλωστε στην οποία ανήκει και ο ίδιος!), αυτήν την απόφαση πρέπει να εφαρμόζουν όλοι και σε αυτήν ζητώ να είναι ενωμένοι».
Προξενείο Στοπ

1 σχόλιο:

  1. Αφου θαυμαζουν τοσο πολυ το μεγαλειο της "μητερας πατριδας", ας πανε να εγκατασταθουν εκει και να μας αφησουν ησυχους.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.