27/2/18

Τα μόνα φιλολαϊκά κριτήρια είναι τα ιδιωτικοοικονομικά

Δεν ξέρω πόσοι “αριστεροί” έχουν αντιληφθεί ότι τα χρήματα που ξοδεύει μια κυβέρνηση δεν της τα στέλνει ο Θεός, αλλά τα παίρνει από τις τσέπες των φορολογουμένων και μάλιστα με το “έτσι το θέλω”




Την Πέμπτη 23/2/2017 στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που ήταν αποκλειστικά για τον απολογισμό των “πεπραγμένων” (σχήμα λόγου) της Δούρου, σύμπαντες οι αριστεροί (ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι κατοπτρικοί τους ΑΝΕΛ και ΧΑ) κατακεραύνωσαν τα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια τα οποία θέλουν να μας επιβάλουν οι κακοί και ανάλγητοι δανειστές, ενώ εμείς ασκούμε φιλολαϊκή πολιτική και αντιστεκόμαστε έλεγαν οι συριζαίοι - δεν αντιστέκεστε όσο θα έπρεπε, έλεγαν οι άλλοι.
Πήρα τον λόγο και τους είπα ότι η μόνη φιλολαϊκή πολιτική είναι να εφαρμόζεις ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.
 Διότι ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια σημαίνει ότι διαχειρίζεσαι τα χρήματα του φορολογούμενου σαν να έβγαιναν από τη δική σου τσέπη: προσπαθώντας να πιάσουν τόπο, και να πετύχεις με το μικρότερο κόστος το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πολίτη. Αντιθέτως τα “δημοσιοοικονομικά” κριτήρια είναι συνώνυμα της κακοδιαχείρισης και της σπατάλης. 
Είναι φόροι που πάνε στον βρόντο χωρίς κανένα όφελος για τον πολίτη. Άρα ο φορολογούμενος, ο λαός όπως τον αποκαλούν οι αριστεροί, πληρώνει πανάκριβα για κακής ποιότητας ή ανύπαρκτες υπηρεσίες. Ποιο από τα δύο είναι φιλολαϊκό και ποιο αντιλαϊκό;

Για τη συνέχεια PoliticalDoubts 

2 σχόλια:

  1. Αγαπητε Α...
    Ετσι ειναι οι σύγχρονοι σοσια ληστές ....Διαχειρίζονται τα χρήματα των άλλων με βαςη τα δικα τους θέλω...
    Μια και το ψάχνεις θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματια στο πόσοι δημοσιογράφοι προσλήφθηκαν και εργάζονται σημερα στην κρατική ΕΡΤ και ( εδω ειναι το ζουμί) πόσοι Εξ αυτων κατεχουν θεςη αρχισυντακτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νεοταξική σας Αποψη μας αφήνει άναυδους.
    Επειδή υπάρχει διαφθορά αυτό δεν σημαίνει ότι η Δημόσια προσφορά πρέπει να καταργηθεί.
    Τότε με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να καταργηθεί και η Βουλή των Ελλήνων ,διότι από την μεταπολίτευση και μετά έχει ΑΛΩΘΕΙ από τον ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.