27/2/18

Επιβλήθηκαν οι Τούρκοι: Τα μεσάνυκτα αναχώρησε το SAIPEM 12000 για το Μαρόκο

Για το Μαρόκο ξεκίνησε το πλοίο της ΕΝΙ. 
File photo ΚΥΠΕ
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα άρχισε το ταξίδι του για το Μαρόκο, το γεωτρύπανο SAIPEM 12000, που παρέμενε τις τελευταίες μέρες σε στάση αγκυροβόλησης, 17 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του λιμανιού της Λεμεσού.

Σύμφωνα με το Marine Traffic, το SAIPEM 12000 βρίσκεται αυτή τη στιγμή 37 περίπου ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του λιμανιού της Πάφου.

Στο γεωτρύπανο της ΕΝΙ, που την περασμένη εβδομάδα επιχείρησε να μεταβεί στο στόχο “Σουπιά”, στο τεμάχιο 3, αλλά παρεμποδίστηκε από τουρκικά πολεμικά, έγινε φορτοεκφόρτωση εξοπλισμού γεωτρήσεων, μέσω των τριών υποστηρικτικών σκαφών που το συνοδεύουν.

Τα τρία υποστηρικτικά, Vos Prime, Vos Prudence και Vos Purpose, εκφόρτωσαν στο λιμάνι της Λεμεσού εξοπλισμό που προοριζόταν για το στόχο “Σουπιά”, ενώ μετέφεραν στο SAIPEM 12000 εξοπλισμό για την επόμενη γεώτρηση, στο Μαρόκο.

ΚΥΠΕ – Σταύρος Κονιώτης – Κύπρος, ΛΕΜΕΣΟΣ 27/02/2018 09:27

mignatiou


1 σχόλιο:

  1. Μαλλον μετα τους Γερμανους που ζουν και αναπνεουν για να μας εκδικηθουν απο τον ξευτελισμο που τους καναμε στον Β.Π.Π.,φαινεται οτι το ιδιο απωθημενο εχουν και οι κοκκοροφτεροι του γιγαντα Μουσολινι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.