27/2/18

Η Τουρκία αρνείται συνομιλίες με τις ΗΠΑ για το Αφρίν

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας απέρριψε μια δήλωση της κυβέρνησης των Η.Π.Α. σύμφωνα με την οποία οι δύο σύμμαχοι του ΝΑΤΟ διεξήγαγαν διπλωματικές συνομιλίες για την τουρκική εισβολή στo Αφρίν της Συρίας.
Η δήλωση του εκπροσώπου του Πενταγώνου Adrian Rankine-Galloway ότι οι διαπραγματεύσεις άρχισαν να μειώνουν τις εντάσεις στον θύλακα δεν ήταν σωστή, δήλωσε ο Τύπου του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσόι, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Sabah.
"Η Τουρκία δεν πραγματοποιεί επί του παρόντος διπλωματικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ για το Αφρίν", δήλωσε στους δημοσιογράφους.
Ο κ. Rankine-Galloway δήλωσε σε μια ενημέρωση την Κυριακή ότι η Άγκυρα και η Ουάσιγκτον διεξήγαγαν τις διαπραγματεύσεις "για να επικεντρωθούν στην καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (ISIS)".
"Υπάρχουν διπλωματικές συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή για να αποσυμπιεστεί η κατάσταση εκεί, στο Αφρίν", ανέφερε ο Rankine-Galloway.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex Tillerson εξασφάλισε συμφωνία με την Τουρκία για τη διεξαγωγή συνομιλιών σχετικά με τις διευρυνόμενες διαφορές τους για τη Συρία κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Άγκυρα στις αρχές του μήνα.
https://ahvalnews.com/us-turkey/turkey-denies-talks-us-over-afrin-report

4 σχόλια:

  1. Μαλλον θα θελει ακομα 100 F-35,τα οποια βεβαια θα παρει,κανοντας ετσι τον Βραδυμοιρο να σκασει απο την ζηλεια του.
    Ηδη η Γερμανια εχε υπογραψει δεκαδες προγραμματα για συμπαραγωγη οπλικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀνακοίνωση πού δείχνει πολλά : "Η Τουρκία δεν πραγματοποιεί επί του παρόντος διπλωματικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ για το Αφρίν"
    Κι ἄς πραγματοποιεῖ!
    Τί σημαίνει αὐτό; Σημαίνει ὅτι "Η Τουρκία δεν πραγματοποιεί επί του παρόντος διπλωματικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ για το Αφρίν".
    Διότι, δεν συζητεῖ ὁ κατώτερος μέ τόν ἀνώτερο! -κατά τήν τουρκική λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι διαπραγματευονται ,διαπραγματευονται...
    Το τι διαπραγματευονται δεν μας λεν...
    τιποτα φου-35, τιποτα εικονες σε ρηαλ ταϊμ απο τα ρηπερ,κατι ερευνες απο το γερμανικο πλοιο,ως αντιπροσωποι των γερμαναρεων που μας αγαπουν στην ΑΟΖ ελαδισταν-κυπρισταν,κατι αλιπεδακια νοτιως της κυπρου για παρτη των γερμανων που εκπροσωπουν κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.