28/2/18

Ντασαμιρ Σέχι: Η Αλβανία απομακρύνεται από τη Δύση και ξεπουλιέται στην Τουρκία από τα κουτάβια των κομμουνιστών


Ο βουλευτής του ΔΚ, Ντασαμίρ Σέχι δε χαρίζεται στο Ράμα και του τα μετρά ένα ένα. «Ο πατέρας μας σπούδασε στο Τορίνο, ο δικός σου στη Ρωσία». Ο Ράμα, ενώ έλειπε από το Κοινοβούλιο, τον είχε χλευάσει λέγοντας ότι τρώει, «φασολάδες, κεφτέδες και πίνει τσίπουρο. Η οξύθυμη και τελείως άτακτη παρέμβαση Ράμα ἐγινε με αφορμή της θέσης που είχε εκφράσει από τα έδρανα της Βουλής ο Σέχι κατά των τουρκικών επενδύσεως σε όλους τους στρατηγικούς τομείς της χώρας.
Στην ομιλία του ο Σέχι έδωσε εξηγήσεις γιατί πήρε θέση κατά των τουρκικών επενδύσεων, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα κράτος που οδεύει προς τον αυταρχισμό.
«Γιατί είμαι κατά των τουρκικών επενδύσεων; Το έχουμε παρακάνει και κάθε άλλη παρέμβαση είναι επιβλαβής για την Αλβανία. Ξέρετε γιατί το λέω αυτό; Τους έχουμε στις τράπεζες, στο λιμάνι, τώρα θα τους έχουμε και στο αεροδρόμιο, τους έχουμε στην ενέργεια, τους έχουμε στην παιδεία (που τους είχαμε μέχρι χθες), τους έχουμε στις τηλεπικοινωνίες, πράγμα για το οποίο αναφερθήκαμε χθες.
Εδώ, ακόμη και δύο δυτικές εταιρίες, τους γερμανούς του αεροδρομίου και τους καναδούς, τους διώξαμε και τους αντικαταστήσαμε με κινέζους και ινδονησίους είτε τι άλλο είναι γιατί ποτέ δεν τους είδαμε.

Για τη συνέχεια Ηimara

2 σχόλια:

  1. Ας ξυπνήσουν οι Αλβανοί , μια διαφορετική φωνή .... Καλά του τα είπε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειαχρειά να μας κάνει εντύπωση
    Έθνος χώρις Εθνική συνείδηση οι Αλβανοί
    Πολιτισμικα πιο κοντά στους Τούρκους παρά στην Ευρώπη είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.