27/2/18

Το Λονδίνο απειλεί να «χτυπήσει» τη Συρία για να σώσει τους ίδιους τους τρομοκράτες του

Από όλες τις χώρες που υποστηρίζουν την τρομοκρατία στη Συρία, είναι η Βρετανία που έχει το μεγαλύτερο αριθμό διεισδυμένων στο κόρφο των έντεκα τρομοκρατικών ομάδων που μάχονται στη Γκούτα αλλά και στην Ιντλίμπ. 
Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Μπόρις Τζόνσον, ένας κλόουν που κατέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών της Αυτής Μεγαλειότητος, εντάχθηκε στην χορωδία εκείνων που απειλούν να «χτυπήσουν» τη Συρία, σε περίπτωση χρήσης  χλωρίνης ή χλώριου. 

Ιστορικά, οι απειλές του Λονδίνου είχαν πάντα μεγαλύτερο βάρος από τις απειλές του Παρισιού και η εξήγηση είναι εν μέρει ψυχολογική. 

Οι Άγγλοι πάντα αγάπησαν τον πόλεμο και την καταστροφή.

Η ύπουλη Αλβιόνα δεν υποχώρησε ποτέ όταν πρόκειται να διαπράξει σφαγές. 
Οι Γερμανοί της Δρέσδης, τουλάχιστον όσοι δεν έχουν πληγεί από εθελοντική αμνησία, γνωρίζουν κάτι γι 'αυτό.  

Για να επιστρέψουμε στην ανατολική Γκούτα, η Δαμασκός είναι αποφασισμένη να εξοντώσει τους Βρετανούς πράκτορες του MI6 γνωστούς ως Λευκά Κράνη (που έχουν μια κακιά τάση να μετακινούνται με αντιασφυξιογόνες μάσκες, τοξικές χημικές ουσίες και κάμερες σφραγισμένες με το λόγκο του CNN).

Σύμφωνα με στοιχεία που παρείχαν οι υπηρεσίες ασφαλείας της Συρίας, περισσότεροι από 1.450 τρομοκράτες που αναζητούνται και είναι εδραιωμένοι στις περιοχές της Ανατολικής Γκούτα είναι πράκτορες των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.

Περιμένοντας τους Eurofighter Typhoon της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, οι Σύροι ασχολούνται τώρα με τον εντοπισμό των ραδιοφωνικών φάρων (balises, radio beacons) που εκπέμπουν σε κύματα που χρησιμοποιούνται σπάνια στην Ανατολική Γκούτα. 

Ευλογημένος άρτος για τα ρωσικά και συριακά βομβαρδιστικά

Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά


1 σχόλιο:

  1. Αυτή η strategika 51 απο πού ορμάται ; Σε Γκουριώτη φέρνει και οι ευσεβείς πόθοι της για "ραδιοφωνικούς φάρους" (!), ραδιοβοηθήματα θα ελεγα για να καταλαβαινόμαστε,που θα κτυπηθούν απο Συριακά και Ρωσσικά βομβαρδιστικά πρέπι να στοιχειώνουν τα ονειρα της.
    Οι Ρώσσοι κτυπούν οταν και εάν θέλουν, κατά κανόνα στα σίγουρα και ποτέ εάν υπάρχει περίπτωση να τσιγκλίσουν τους "Δυτικούς εταίρους μας " που λέγει και ο πολύς Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.