26/2/18

Ολλανδοί βουλευτές στο στόχαστρο τουρκικών ΜΜΕ

Κατηγορίες για "προδοσία" που διατυπώθηκαν από μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία εναντίον πέντε τουρκικής καταγωγής ολλανδών βουλευτών, που ψήφισαν υπέρ της αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας, χαρακτηρίσθηκαν "απαράδεκτες" και προκάλεσαν αγανάκτηση στην Ολλανδία.
"Το να απειλείς ή το να παρακινείς σε απειλές ως αντίδραση σε εκφρασμένες απόψεις είναι κάτι απαράδεκτο. Κάτι τέτοιο δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία ούτε σε μια ανοικτή και ελεύθερη κοινωνία όπως η δική μας", τόνισε η Χαντιζά Αρίμπ, πρόεδρος της κάτω βουλής του ολλανδικού κοινοβουλίου.
"Είναι αυτό που αποκαλούμε ελευθερία της έκφρασης", συνέχισε η Αρίμπ, σύμφωνα με την εφημερίδα αναφοράς De Volkskrant.
Για τη συνέχεια Capital

1 σχόλιο:

  1. Η Τουρκία κανει ο,τι θελει όπου θελει.Ειναι ο τρίτος πόλος της ευρωπαϊκής σκακιέρας με τους άλλους δυο να ιεναι η ΕΕ και η Ρωσία.το μουσλιμ εκδίδει , τους Γάλλους βρίζει,τους Ιταλούς τρέπει σε φυγή , την Ελλαδα τείνει να φινλανδοποιησείΜε μια υποσημείωση.Δεν ειμαι σίγουρος οτι ειναι η δύναμη ενός ισχυρού κράτους και οχι πι τελευταίοι σπασμοί ενός πληγωμένου λέοντος,Θα το δουμε προσεχώς αυτο.Μεχρι ώρας της επιτρέπεται και απο τους άλλους η συμπεριφορά αυτή,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.