27/2/18

Βρείτε τις ομοιότητες


6 σχόλια:

 1. Πιο τρυφερος ο ερντογκαν.Τον ψηφιζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με τα maşallah! και τα inşallah! δεν τρομοκρατούν έτσι (μαρτυρικά, με την τούρκικη σημαία στην «τσέπη της καρδιάς») Αρχηγέ! (στείλε μας στην Αφρίνη!) 6-χρονα κοριτσάκια, σαν την κλαίουσα εδώ Amine Tiras (θα το τολμούσες άραγε π.χ. με την εγγόνα σου; allah! allah!), ντυμένη με τα ρούχα παραλλαγής των ηρωϊκών (καχραμάν) «μπορντομπερελήδων» (*) που επιχειρούν στην Αφρίνη.

  Η εκδήλωση έγινε στο Καχραμανμαράς, τουρκικά: Kahramanmaraş, ελληνικά: Γερμανίκεια (στα Ρωμαιο-Βυζαντινά χρόνια), πόλη στη νότια Τουρκία που βρίσκεται στους πρόποδες του Ταύρου. Τον Δεκέμβριο του 1978 η πόλη αυτή έγινε το σημείο σφαγής (κάπου 700-1000) αριστερών Αλεβιδών από την τουρκική εθνικιστική οργάνωση «Γκρίζοι Λύκοι».
  (Wikipedia)

  (*) μιλάμε για τα γνωστά «Maroon (βουργουνδί, μπορντό, βυσσινί, καστανοκόκκινα) Berets»· άλλο το marron (καστανό, καφέ) και άλλο το maroon (βυσσινί).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. They both have a mustache
  They have identical noses
  They both have a stupid smile
  They both have the same height
  Both have establish a dictartorship in their country

  and on the serious side, both will have the same ending......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ελληνες ξυπνήστε ο φασίστας έρχεται. Το έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ο ίδιος και οι παρατρεχάμενοι του. Τι περιμένετε τη σημερινή πολιτική ηγεσία; Δεν τους βλέπεται πόσο ραγιάδες και δουλικοί είναι; Δεν βλέπεται πως δεν παίρνουν κανένα μέτρο ώστε να προετοιμάσουν τη χώρα για τη λαίλαπα που πλησιάζει; Ακόμη και οι αρχηγοί των όπλων έχουν βουβαθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εύχομαι η Κα Τουδερού να μην βγει αληθινή και σε αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΞΑΝΑΓΕΝΗΘΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ,,ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΛ ... ΤΗΣ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΑΛΛΩ Η ΕΛΛΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.