17/1/19

Μεγαλώνει ο κύκλος των φορέων που στηρίζουν το συλλαλητήριο της Κυριακής, 20 Ιανουαρίου - Η Παμμακεδονική Ευρώπης στο πλευρό των διαδηλωτών

Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗΣ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των Παννελλήνων στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και δηλώνει ότι στο παραμικρό δεν εκφράζει την ψυχή του Έλληνα η μεθόδευση της Κυβέρνησης σχετικά με την λεγομένη «Συμφωνία των Πρεσπών». Αν έχει αντίθετη εκτίμηση δεν έχει παρά να την φέρει σε δημοψήφισμα! 
Η υποτιθέμενη «Συμφωνία των Πρεσπών» σχετικά με την ονομασία, και τα λοιπά παρελκόμενα, του γειτονικού κράτους των Σκοπίων μετά την υπογραφή από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο εμπλεκομένων χωρών περισσότερα προ¬βλή¬ματα αποκάλυψε παρά έλυσε όπως διατεινόταν. Η ερμηνεία όλων των επι¬μά¬χων σημείων από την πλευρά των Σκοπίων, στο διάστημα που διέρρευσε, δείχνει πιο ζοφερό μέλλον προοιωνίζεται στην λεγομένη Συμφωνία σε βάρος της Ελλάδος. 
Μία ευκαιριακή και πλασματική οριακή πλειοψηφία στην Βουλή προκειμένου να υπερψηφίσει την Συμφωνία αναδεικνύει το άγχος της επιβολής μίας ξενόφερτης εφεύρεσης για ένα θέμα τόσο καυτό και σοβαρό για την Ελλάδα. Και μόνο οι πανηγυρισμοί των διάφορων ξένων Υπουργών Εξωτερικών δείχνει πόσο κακή και μειωτική για την Ελλάδα είναι η «Συμφωνία». 
Επειδή, λοιπόν, «η ευχή δεν αλλάζει τίποτα, αλλά η απόφαση τα αλλάζει όλα» γιαυτό καλούμαι τους Έλληνες όπου γης να βροντοφωνάξουν ΟΧΙ στην επιχειρούμενη επικύρωση της «Συμφωνία των Πρεσπών».

Για την ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗΣ                                Βρυξέλλες 16.1.2019
Ο πρόεδρος 
Δρ. Π.-Γ. Τσορμπατζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.