15/1/19

21 κόμματα άλλαξαν οι 6 "πρόθυμοι"! Τα σχόλια δικά σας...

Θέλω μαζί να μετρήσουμε πόσα κόμματα έχουν αλλάξει στη ζωή τους οι έξι πρόθυμοι μέχρι σήμερα.
Πείτε μου πού κάνω λάθος
1. Παπαχριστόπουλος: ΠΑΣΟΚ, ΔΗΚΚΙ, ΝΔ, ΑΝΕΛ
2. Ζουράρις: ΚΚΕ, ΝΔ, Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο (!!), ΑΝΕΛ/Πυρίκαυστος Ελλάδα (το μετράω σαν ένα).
3. Κόκκαλης: ΠΟΛΑΝ, ΝΔ, ΑΝΕΛ
4. Κουντουρά: ΝΔ, ΑΝΕΛ
5. Παπακώστα: ΝΔ, ΑΝΕΛ, Νέα Ελληνική Ορμή
6. Δανέλλης: Συνασπισμός της Αριστεράς, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι.

Σύνολο 19 κόμματα.
(Ο 1 και ο 6 είναι σίγουρα στον ΣΥΡΙΖΑ οπότε πάμε στα 21 κόμματα).
έγραψε ο Ανδρέας Σταλίδης του antibaro.gr και κάνει λάθος: ο Παπαχριστόπουλος, υπήρξε και εκπρόσωπος ενημέρωσης του Αβραμόπουλου του ΚΕΠ!

20 σχόλια:

  1. Και τα κόμματα αλλάζουν!
    Το ΠΑΣΟΚ από αριστερο έγινε εκσυγχρονιστικο και εν τέλει κεντροδεξιό.
    Η ΝΔ από λαϊκή δεξιά, έγινε φιλελε, κεντροδεξιά, νεοφιλελε και λαικιστικη δεξιά με ακροδεξιός κόκκους.
    Και τέλος το ΚΚΕ από λελινιστικο έγινε σταλινικο ζαχαριδιακο!
    Τι θες να κάνει ο κόσμος με όλο αυτό το τουρλουμπουκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Damn... nobody moved (in/out) of golden dawn. We need representation of the full spectrum.....
    If their voters dont spit on them at the next elections and sent them home where they belong then we deserve Greece as it is today.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα λένε ότι θα φέρουν για κύρωση το κουρελόχαρτο τη Παρασκευή για να προλάβουνε και το συλλαλητήριο. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποιο άρθρο του συντάγματος ή έστω κάποιος κώδικας του ποινικού δικαίου που να προστατεύει τους πολίτες από χούντες σαν αυτή; Τζάμπα τόσες δικτατορίες, κατοχές, πόλεμοι, τόσα διαφορετικά πολιτεύματα, τόση ιστορία στο κομμάτι της πολιτικής και δεν έχουμε γράψει ως έθνος μισή γραμμή νόμο για προστατευτούμε από αυτά τα κτήνη που μας κυβερνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

      Διαγραφή
  4. Ο Ζουράρης υπήρξε στο ΚΚΕ εσ.Εκεί έκανε "καριέρα".Από εκεί έγινε γνωστός•74-80.Εκεί βρήκε χώρο και καλλιέργησε τη μαλακία, συγνώμη παραδοξολογία.
    Προβάλλει, κάπως θαμπά πάντως, ότι υπήρξε καθηγητής στο Παρίσι.Σίγουρα δεν είχε ποτέ μια μόνιμη θέση αλλά φαίνεται ότι δούλεψε κάτι σαν μερικής απασχόλησης, αναπληρωτής ή κάτι τέτοιο.
    Βρήκε τεράστια περιουσία από τον πατέρα του,είναι αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σκεφτηκε να την αυξησει μαλλον...για ναχει και στην κολαση ...κοντα ειναι...Θα τα ....χρειαστει εκει...

      Διαγραφή
  5. 1)Δέν αναφέρομαι διά κανένα άτομο ή ομάδα ατόμων συγκεκριμένα.
    Γενικά, απλώς υπενθυμίζω, κάνοντας μία ιστορική αναδρομή, τι σημαίνει ο όρος "Εθνική αναξιότης", σε όλους μας που είμαστε Έλληνες πολίτες, και τις συνέπειες της εσχάτης προδοσίας.

    2)Εθνική αναξιότης
    Από τη Βικιπαίδεια

    Γενικά ο όρος εθνική αναξιότης (ή «εθνική αναξιότητα») αφορά συμπεριφορά πολίτη μιας χώρας που στρέφεται ενάντια της πατρίδας του, της εθνικής αξιοπρέπειας ή θίγει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο αυτή. Ειδικότερα όμως αυτός ο όρος για τα ελληνικά δεδομένα απετέλεσε «ιδιότυπο αδίκημα» που προσδιορίστηκε με Συντακτική Πράξη του 1945 με την οποία επιβάλλονταν ποινικές κυρώσεις στους συνεργασθέντες με τον εχθρό.

    Έτσι διαμορφώθηκε το ιδιότυπο αδίκημα της εθνικής αναξιότητας προκειμένου να δοθεί στις επερχόμενες γενεές το παράδειγμα ότι δεν μπορεί κανείς να μένει ατιμώρητος όταν προσφέρει τις υπηρεσίες του στον εχθρό της Πατρίδας του, αλλά και ακόμη περισσότερο προς φρονηματισμό και υπόδειξη του εθνικού τους καθήκοντος σε στιγμές δοκιμασίας.

    Υπόσταση (στοιχεία) αδικήματος

    Σύμφωνα με το 2ο νομοθέτημα διώκονταν και τιμωρούνταν:

    1.Όσοι διαρκούσης ξένης κατοχής ανέλαβαν σχηματισμό Κυβέρνησης, (δηλαδή πρωθυπουργοί) με την συγκατάθεση των εχθρών της πατρίδος.
    2.Όσοι διατέλεσαν κατά παραπάνω περίοδο Υπουργοί και υφυπουργοί, (δηλαδή των κατοχικών κυβερνήσεων).
    3.Όσοι κατέχοντες δημόσια θέση, (δημόσιοι υπάλληλοι και στρατιωτικοί) έγιναν συνειδητά όργανα του εχθρού ή διευκόλυναν το έργο του.
    4.Όσοι ανέλαβαν υπηρεσία πλησίον αρχών κατοχής και ενήργησαν κατά τρόπο πιεστικό για τον λαό.
    5.Όσοι έγιναν συνειδητά όργανα του εχθρού προς διάδοση της προπαγάνδας αυτού.
    6.Όσοι κατέδωσαν στον εχθρό Έλληνες ή συμμάχους, εργαζόμενους χάριν του εθνικού ή συμμαχικού αγώνα και βοήθησαν στην ανακάλυψη και σύλληψη αυτών.
    7.Όσοι προέβησαν σε πράξεις βίας συμπράττοντας ή όχι μετά των οργάνων κατοχής κατά Ελλήνων ένεκα δράσης αυτών κατά του εχθρού.
    8.Όσοι παρέσχον στον εχθρό συστηματικά πληροφορίες περί των κινήσεων και των εργαζομένων για τον εθνικό ή συμμαχικό αγώνα.
    9.Όσοι παρεμπόδισαν ελληνική ή συμμαχική ενέργεια.
    10.Όσοι διετέλεσαν αρχηγοί ή οδηγοί κινήσεων κατά της ακεραιότητας της χώρας.
    11.Όσοι δια της οικονομικής τους συνεργασίας με τον εχθρό προκάλεσαν ζημιές στον ελληνικό λαό, ή σε Έλληνες πολίτες, ή σε πολίτες συμμάχων χωρών, ή υποβοήθησαν την πολιτική του εχθρού προσπάθεια, ή αποκόμισαν εξ αυτού οικονομικά οφέλη.
    12.Έτι δε, όσοι συνεργάσθηκαν με τον εχθρό κατά τρόπο ανάξιο Έλληνος πολίτη και έθιξαν την εθνική αξιοπρέπεια, διευκολύνοντας το έργο των αρχών κατοχής.

    Ποινές

    Όπως διαμορφώθηκε ο νόμος επιβαλλόμενες ποινές για τα παραπάνω αδικήματα ορίσθηκαν ανάλογα της ιδιότητας ή της θέσης την οποία κατείχαν οι ένοχοι, ή εκ των αποτελεσμάτων των πράξεων των ενόχων, με την ποινή του θανάτου, ή ισόβια, ή πρόσκαιρα δεσμά, καθώς και με ειρκτή αν συνέτρεχαν ελαφρυντικοί λόγοι, ή ακόμα και απέλαση των καταδικασμένων εκτός ορίων επικράτειας. Επίσης δόθηκε στις δικαστικές αρχές το δικαίωμα επιβολής της ολικής ή μερικής δήμευσης της περιουσίας των καταδικασθέντων χωρίς καμία μέριμνα για την περαιτέρω επιβίωση των οικογενειών τους.

    Ειδικά δικαστήρια

    Τα ειδικά δικαστήρια που συγκροτήθηκαν και επελήφθησαν την εκδίκαση αυτού του ιδιότυπου αδικήματος κατά δημώδη έκφραση αποκλήθηκαν «Δικαστήρια δωσιλόγων», οι δε ένοχοι δωσίλογοι. Αυτά συγκροτήθηκαν από ένα εφέτη ως πρόεδρο, εκ δύο άλλων εφετών ή πρωτοδικών, από τον επίτροπο, καθώς και από δύο πολίτες ως μέλη και τον γραμματέα. Όσα δε τέτοια δικαστήρια συγκροτήθηκαν εκτός έδρας Εφετείων, τους εφέτες αντικατέστησαν πρωτοδίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μας λες όμως τίποτε για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κάτι go bαck Merkel, που έγιναν Welcome, κάτι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, που έγιναν σύμμαχοι, κάτι τοκογλύφοι Ευρωπαίοι που γίνανε χορηγοί, κάτι τρόϊκες που γίνανε θεσμοί, κάτι τοκογλύφοι που γίνανε συνεργάτες(κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη), κάτι λαϊκοί τύποι που βάλανε τα συνολάκια και βγάζανε με τις μαμάδες τους πρώτοι τα λεφτά στα κάπιταλ κοντρόλς, κάτι ζευγάρια εκατομμυριούχα, που παίρναν επίδομα ενοικίου, κάτι τύποι "δεν πληρώνω", που γέμισαν την Ελλάδα διόδια, κάποιοι που ξεπούλησαν για 99 χρόνια λιμάνια, αεροδρόμια και λοιπά. Και το σπουδαιότερο: βίασαν και ποδοπάτησαν την γνώμη του λαού σε δημοψήφισμα, που έστησαν οι ίδιοι. Πες μας λοιπόν την εξέλιξη αυτού του κόμματος, για να είσαι δίκαιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. The madness is that we will pay a fortune from our taxes in security to protect those morons so Tsipras doesnt lose their vote.
    However they should know that the Police cannot protect them for ever. History tell us very clearly what was the end of betrayiors.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανθρωπακια , τι άλλο να πω !!!!! Ξευτιλες. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλές φορές οι χείριστοι εκλέγονται. Γιατί μόνο η συνείδηση των χείριστων τους επιτρέπει να χαϊδεύουν αυτιά χωρίς αναστολές και τύψεις.

    Αυτή είναι και το μεγάλο μειονέκτημα της δημοκρατίας ότι δηλαδή οι λαοπλάνοι επιπλέουν πάνω από όλους. Ειδικά όταν οι ψηφοφόροι είναι ανώριμοι συναισθηματικά και ηθικά καλή ώρα.

    Τέτοιοι ανώριμοι ψηφοφόροι δεν γουστάρουν την αλήθεια γουστάρουν ψέματα και υποσχέσεις. Τώρα η αλήθεια τους ελευθερώνει από τις ψευδαισθήσεις τους και καταλαβαίνουν ότι δεν είναι Μακεδόνες γιατί δεν είναι ικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα έχει ευθύνη και ο μέσος ψηφοφόρος, αλλά... Όλες οι κυβερνήσεις ψεύδονται συστηματικά προεκλογικά και μένουν ατιμώρητες από την Κούτση Δημοκρατία μας. Μην αυτομαστιγονομαστε σαν λαός. Είναι μέχρι να εκραγεί το ηφαίστειο

      Διαγραφή
  10. Μια απορία, γιατί δεν γίνεται το συλλαλητήριο την ημέρα που θα αποφασιστεί η ψήφιση της συμφωνίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν ειναι αυτο το προβλημα μας
    ας αλλαξουν και 500 κομματα ο καθενας απαυτους τους αναξιους λογου
    το προβλημα μας ειναι ο κομουνισμος και πολιτισμικος μαρξισμος
    ειναι το σοβιετ του 74 που πρεπει να το γκρεμισουμε και να παρουμε εμεις οι ελληνες την εξουσια
    η εμεις οι βενιζελικοι φιλελευθεροι η εστω εσεις οι δεξιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραια τακτικη!!! Πουλας αυτο που θελει ν ακουσει ο κοσμος (πατριωτισμο κλπ), εκλεγεσαι με ενα μικρο κομμα και μετα κανεις μια ωραια αρπαχτη και δωθε πανε οι αλλοι ......ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο εκατοστός πεντηκοστός πρώτος είναι μόνο ο Ζουράρης και είναι κρίμα. Πρόκειται, πράγματι, για κυβέρνηση Ζουράρη, δηλαδή, για κυβέρνηση του βερμπαλισμού, του τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.