28/11/19

Σάββας Καλεντερίδης στο (14:50΄): Ο κ. Δένδιας να πάρει ένα ταχύπλοο και να πάει στη Λιβύη, να προλάβει μια εθνική καταστροφή, την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας με Τουρκία

Τηλεόραση του Σκάι, 15 Νοεμβρίου 2019

7 σχόλια:

 1. Τετοια λες Κε Καλεντεριδη γιαυτο ο Κουλης βαζει συμβουλατορες τους Ντοκους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μην περιμένεις, Σάββα. Είναι τα ζώα μας αργά. Δεν υπάρχει ένας, ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, στο πολιτικό σκηνικό τής χώρας, που να ενδιαφέρεται όντως για την πατρίδα, μα να έχει και ανάστημα μεγαλύτερο από έναν νάνο. Πού μαζεύτηκαν τόσα σκουπίδια μαζί, δεν μπορώ να καταλάβω. Και μαζεύτηκαν σε περίοδο μεγάλης και πολλαπλής κρίσης για την πατρίδα. Είναι αδιάφοροι, αλλά και ανίκανοι ν' αντεπεξέλθουν, ενώ έχουν απέναντί των έναν ασυγκράτητο και πάρα πολύ ευέλικτο Ερντογάν. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, αλλά δεν βλέπω και τι μπορεί να γίνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Ερντογάν, αποκτά 2 πλεονεκτήματα:
  - Ένα επικοινωνιακό-νομιμοφανή πρόφαση για τα διεθνή ΜΜΕ, όταν θα πάρει την αρμάδα του και θα καταφτάσει νότια της Κρήτης (εγώ έχω συμφωνία με τη Λιβύη, όπως παροτρύνει το Δίκαιο της Θάλασσας στις χώρες να κάνουν. Η Ελλάδα είναι ο πειρατής που χωρίς να έχει συμφωνία με τη Λιβύη θέλει να αρπάξει από μας και τη Λιβύη τον πλούτο μας).
  - Ένα πολιτικό επιχείρημα σε περίπτωση που κάπως η υπόθεση φτάσει στη Χάγη. Επειδή το δικαστήριο κρίνει και με πολιτικά κριτήρια και με βάση το σκεπτικό ότι είναι καλύτερα η απόφαση που προκαλεί λιγότερες τριβές, είναι φυσικό οι δικαστές, να λάβουν υπόψην πως 2 χώρες, ειρηνικά συμφώνησαν ότι έχουν όρια ΑΟΖ και διαφωνεί η τρίτη (Ελλάδα), που δεν έχει συμφωνήσει όχι μόνο με καμία από τις 2, αλλά με καμία χώρα απολύτως, ούτε καν με την Κύπρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αμαν ρε Σαββα..κατι τετοια βγαινεις και λες που και που και τους χαλας τη σουπα..!!!Αφου οι εντολες που εχουν παρει ειναι συγκεκριμενες απο τα λαγουμια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ε τώρα...πως να πάει ο άνθρωπος και με ταχύπλοο εκεί κάτω; Πήρε άδεια πρώτα απ΄τους γερμανούς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν μπορεί τώρα ασχολείται με τον σεισμό της Αλβανίας. Τρέξαμε να βοηθήσουμε για να ακούσουμε το ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πολύ σωστά το είπες .... έπρεπε χθες να πάει στην Λιβύη και όχι να κοίτα τον ουρανό !!
  Εδω και χρόνια έπρεπε να είχαν λύση το πρόβλημα και της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ !!
  Έχουν περάσει τόσα χρόνια και όλοι τους πουλάνε τρέλα !!!
  Έλεος εκεί στην κυβέρνηση, σκεφτείτε λίγο Ελληνικά !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.