30/11/19

Πήγαν να διαδηλώσουν στην Αίγυπτο υπέρ του Ερντογάν και τους έσπασαν στο ξύλο!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως φαίνεται στην Αίγυπτο του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσυ δεν περνάνε τα νταηλίκια και οι τσαμπουκάδες του Ερντογάν και της Τουρκίας και εκεί παίρνουν την πρέπουσα απάντηση.


Έτσι, όπως μετέδωσαν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, σε μια λαϊκή διαδήλωση που έγινε πριν από λίγες μέρες και στην οποία μετείχαν Τούρκοι φοιτητές που σπουδάζουν σε αιγυπτιακά πανεπιστήμια όταν τόλμησαν να φωνάξουν συνθήματα υπέρ του Ερντογάν και της Τουρκίας, τότε δέχτηκαν τηN επίθεση του πλήθους και έφαγα το ξύλο της χρονιάς τους.

Είναι γνωστή η μεγάλη εχθρότητα μεταξύ του Ερντογάν και της Αιγύπτου του προέδρου Σίσυ, τον οποίο ο…«δημοκράτης» Ερντογάν κατηγορεί σαν δικτάτορα που ανέτρεψε το φιλικό προς την Τουρκία καθεστώς των Αδελφών Μουσουλμάνων, με συνέπεια να έχουν διακοπεί και οι διπλωματικές σχέσεις των δυο χωρών.

Τώρα οι Τούρκοι το φυσούν και δεν κρυώνει και καλα θα ήταν η αντιμετώπιση τους από τους Αιγυπτίους να μας γίνει μάθημα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν θαχουν φαινεται στην Αιγυπτο ανθρωπους που φοβουνται μην κοπει η πετσα απ το γιαουρτι...και διαταραχτει η μιζερια των κοκκων αραβοσιτου που πεταει το πολιτικο συστημα των μαχαραγιαδων ...στις κοτες.
    Δεν εχουν ...Αλαφουζους εκει και Κοντομηναδες ??? Δεν εχουν ...Βοης ..και σηριαλ ?? Δεν λενε καθε πρωι επι 365 μερες το ετος επι 6 ωρες καθε μερα για τις συνταξεις και τις παροχες ?? Δεν πιανουν στασιδι επι 8 ωρες οι βουλευτες και υπουργοι καθε μερα ...εκ περιτροπης..σε βαρδιες...στα καναλια ..με τα καλα τους ρουχα των εορτων..να εξηγουν τα " μυθικα " κατορθωματα τους τα παντα ...αλανθαστα ??? Εκει ειναι το μεροκαματο του βουλευτη ...οχι στην Βουλη...που δεν παει...Κατορθωματα που ουτε ο Ομηρος στην Ιλιαδα τραγουδησε...ουτε ο Ησιοδος μνημονευσε τοσα...ουτε το βιβλιο των Νεκρων στην αρχαια Αιγυπτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.