29/11/19

Σ. Καλεντερίδης στον FOCUS FM: Η Ελλάδα σε λίγο θα γίνει "βιλαέτι" της Νεο-οθωμανίας του Ερντογάν - ΗΧΗΤΙΚΟ

"Σε 10 χρόνια κινδυνεύουμε να ζούμε σε μία χώρα, που δε θα μιλούν ελληνικά και δεν θα είναι Χριστιανοί, θα γίνουμε βιλαέτι της νέο-Οθωμανίας, που οραματίζεται ο Ερντογάν", είπε μιλώντας στον Focus FM 103,6 o στρατηγικός αναλυτής, Σάββας Καλεντερίδης.
Μιλώντας στην εκπομπή "Διπλός Ελληνικός" με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογου, ο κ. Καλεντερίδης εκτίμησε, ότι "ανοίγοντας τα σύνορά της η Ελλάδα αυτοχειριάστηκε, για να μην πω έκοψε τα κάκ@@λά της. Τη γεωπολιτική ισχύ, που είχαμε λόγω της συμμετοχής μας στην ΕΕ την απωλέσαμε, γίναμε ο αποδιοπομπαίος τράγος. Στο μεταναστευτικό μείναμε μόνοι και κινδυνεύουμε", ανέφερε ο κ. Καλεντερίδης.

"Η αποτρεπτική ισχύς της Ελλάδας δεν είναι ίδια με αυτή, που ήταν πριν 10 χρόνια", συμπλήρωσε και χαρακτήρισε "εξαίρετο αξιωματικό" τον διοικητή της 114 πτέρυγας μάχης, που παραιτήθηκε λόγω των ελλείψεων στο στράτευμα και τους χειρισμούς στο μεταναστευτικό. "Βλέπει, ότι έρχονται κατά πάνω μας και το μεταναστευτικό και οι διεκδικήσεις της Τουρκίας, δεν θέλει να είναι συνένοχος και ως κραυγή αγωνίας δήλωσε, ότι παραιτείται", κατέληξε ο κ.Καλεντερίδης.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σάββα Καλεντερίδη στον Focus FM 103,6, εδώ:

6 σχόλια:

  1. Ε, και? Η χωρα εχει στρατο, υπηρεσιες ασφαλειας, εκκλησια, ακαδημια, δικαιοσυνη κλπ. Ακουσατε εσεις να πουν τιποτα? Αρα αυτο εχει δρομολογηθει. Οποτε τι ακριβως περιμενετε απο εμας κε Καλεντεριδη? Να αρχισουμε ανταρτικο? Οχι παλι. Γαια πυρι μιχθειτω λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική ανάρτηση και πολύ ενδιαφέρουσα (και σωστότατη θεωρω) η διαπιστωση του σχολιαστή "Αρα αυτο εχει δρομολογηθει".
    Πρέπει όμως κάτι να γίνει... Τότε υπήρχε εκκλησία και χριστιανοί πατριώτες με αποτέλεσμα να ζήσει ο ελληνισμός μετά από 400 χρόνια. Τώρα;
    Ή θα σώσουμε το έθνος εκμεταλευόμενοι την 2η ευκαιρία μας (1821) ή που θα εξαφανιστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως η εκκλησια του σημερα ειναι απλα ενας Δουρειος ιππος. Δυστυχως .... Φροντισαν απο το 23 οι Αγγλοι γι αυτο.

      Διαγραφή
  3. Το ζήτημα είναι ότι εμείς, ως Έλληνες, λησμονήσαμε την ιστορία μας και αυτό ενέχει τον κίνδυνο να την ξαναζήσουμε αρκετά πιο οδυνηρά απ΄ ότι στο παρελθόν, στους αιώνες που πέρασαν! Πιστέψαμε αφελώς, κατόπιν παρακινήσεως μας από ένα σαπισμένο και εθελόδουλο πολιτικό προσωπικό πως όλα είναι εντάξει και πως θα μας σώσουν οι ευρωπαίοι, στραφήκαμε προς αυτούς κοιτώντας προς την δύση, ψωροθαυμάζοντας την και επιχειρώντας να νοιώσουμε και μεις λιγάκι "ευρωπαίοι" με "κεκτημένο" (άλλο που ούτε οι ίδιοι οι ευρωπαίοι μας αναγνώρισαν ποτέ το οποιοδήποτε τέτοιο κεκτημένο, εμείς εκεί επιμέναμε πάντα) με μια νοοτροπία μάλλον συμπλεγματική, την στιγμή που το σκοτάδι θέριεψε στα ανατολικά μας σύνορα, "παραμαλακώσαμε" σαν λαός, σαν κοινωνία... δεν ξέρω ειλικρινά τι και αν μπορεί να τα αναχαιτίσει όλα αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορουν λιγοι Ελληνες χωρις κομπλεξ κατωτεροτητος και με την βοηθεια του Θεου ...!!!! Λιγοι υπερηφανοι πιστοι
      για την καταγωγη και το ονομα τους Ελληνες !!!
      ( δεν μπορουν ολοι οι γλυωδεις ξενολατρες κομπλεξικοι )

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.