30/11/19

Η πολιτική ανοικτών συνόρων καταστρέφει την Ελλάδα - Αυτή πρέπει να αλλάξει, όλα τ' άλλα είναι ημίμετρα και δεν θα αποδώσουν


Σάββας Καλεντερίδης
Το μεταναστευτικό έχει πάρει διαστάσεις που οι περισσότεροι Έλληνες πλέον δέχονται ότι ως φαινόμενο απειλεί σοβαρά την Ελλάδα ως κράτος και ως οργανωμένη κοινωνία. Εκείνοι που επιμένουν στην πολιτική των ανοικτών συνόρων, που από το 2015 έχει μετατρέψει το πρόβλημα σε μείζονα εθνική απειλή, είναι οι ιδεοληπτικοί που δεν πιστεύουν στην έννοια του εθνικού κράτους, εκείνοι που έχουν οικονομικά συμφέροντα και όσοι εργάζονται για λογαριασμό ξένων δυνάμεων και χωρών.

Ενώ λοιπόν η απειλή δεν είναι προ αλλά ήδη εντός των θυρών, οι προαναφερθέντες έχουν κατορθώσει να επιβάλουν στην κοινή γνώμη, μέσω της επιρροής που ασκούν στα ΜΜΕ και των κεφαλαίων που διαχειρίζονται ένιοι εξ αυτών, ορισμένες απόψεις που αντί να βοηθούν στην επίλυση του προβλήματος, το καθιστούν ακόμα πιο βαρύ και δυσεπίλυτο για την πατρίδα μας, οδηγώντας αυτό που γνωρίζαμε ως Ελλάδα και ελληνικό έθνος στην καταστροφή.
Θα παραθέσουμε ορισμένες από τις απόψεις αυτές:
«Ακόμα και να μην υπήρχε η Τουρκία θα έπρεπε να την εφεύρουμε, γιατί έχει πληρώσει μεγάλο τίμημα και σηκώνει μεγάλο βάρος με τα τέσσερα εκατομμύρια πρόσφυγες που φιλοξενεί στο έδαφός της.» 
Παραπλανητική αναφορά, γιατί με βάση τα στοιχεία που δίνει ο Σύλλογος Προσφύγων, στην Τουρκία κατοικούν 3.682.434 Σύροι πρόσφυγες, από τους οποίους οι 450.000 είναι μικρά παιδιά που γεννήθηκαν στην Τουρκία. Από δε τα 3.682.434 άτομα, περισσότεροι από δύο εκατομμύρια ζουν σε νομούς της Τουρκίας με πληθυσμό αραβικής καταγωγής, ήτοι: Gaziantep 452.500, Hatay 440.628, Şanlıurfa 429.888, Adana 240.310, Mersin 205.360, Kilis 115.941, Mardin 87.983, Osmaniye 50.821.
Σημειωτέον ότι η Τουρκία εγκατέστησε τους πληθυσμούς αυτούς στους συγκεκριμένους νομούς με στόχο τη δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού και τη μείωση του ποσοστού των Κούρδων, οι οποίοι δια των συγκεκριμένων νομών έχουν ως στόχο να αποκτήσουν πρόσβαση στη Μεσόγειο θάλασσα. Άρα, η Τουρκία χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες εκ Συρίας για να εξυπηρετήσει δικούς της εθνικούς σκοπούς και να αλλάξει την παραμετροποίηση του κουρδικού προβλήματος σε συγκεκριμένους νομούς.
Όσον αφορά εκείνους που κατοικούν σε καταυλισμούς, με στοιχεία της 7ης Νοεμβρίου 2019 ο αριθμός τους ανέρχεται στα 62.492 άτομα. Δηλαδή, λιγότεροι από εκείνους που διαβιούν σε καταυλισμούς στην Ελλάδα των 11 εκατομμυρίων, σε σχέση με την Τουρκία των 80 εκατομμυρίων.
Και μια που κάναμε τον ανωτέρω συσχετισμό, να σημειώσουμε ότι ο Λίβανος των έξι εκατομμυρίων κατοίκων φιλοξενεί στο έδαφός του πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες από τη Συρία και άλλους τόσους και περισσότερους Παλαιστίνιους πρόσφυγες. Δηλαδή, ο ένας στους τρεις κατοίκους του Λιβάνου είναι πρόσφυγας, σε σχέση με την Τουρκία που είναι περίπου ο ένας στους τριάντα.
Και δεν άκουσα τον πρόεδρο ή τον πρωθυπουργό του Λιβάνου να εκβιάζει άλλη χώρα ή την Ευρώπη ότι θα ανοίξει τις «κάνουλες» και θα την πλημμυρίσει με πρόσφυγες, όπως κάνει ο Ερντογάν, τη μια για να ζητήσει δισεκατομμύρια ευρώ και την άλλη για να μην χαρακτηρίζει η Ευρώπη την αιματηρή εισβολή του τουρκικού στρατού στη Ροζάβα, στη Β. Συρία, η οποία, σημειωτέον, προκάλεσε εκτός από εκατοντάδες νεκρούς, και 200.000 Κούρδους πρόσφυγες. Όμως είπαμε, οι Κούρδοι δεν έχουν ψυχή, αφού είναι κατώτερο είδος ανθρώπων κατά τη ναζιστική ιδεολογία του Ερντογάν, που τώρα θέλει να την επιβάλει και στο ΝΑΤΟ. Τέτοια αθλιότητα, τόση υποκρισία.
Αυτά για τους πληρωμένους από την τουρκική πρεσβεία δημοσιογράφους που επισκέφθηκαν τους καταυλισμούς στην Τουρκία τις μέρες που ήταν σε εξέλιξη η εισβολή στη Συρία, και επιστρέφοντας μας είπαν ότι «ντρέπονται που είναι Έλληνες και Ελληνίδες».
Μια άλλη άποψη που έχει επικρατήσει στην κοινή γνώμη, την οποία όμως καλλιεργεί και η κυβέρνηση και αντιπολίτευση για να κρύψουν τις ευθύνες τους, είναι ότι «για όλα φταίει η Ευρώπη».
Για το Προσφυγικό δεν φταίει η Ευρώπη. Το κύμα προσφύγων από τη Συρία το προκάλεσαν οι ΗΠΑ, η Αγγλία και η Γαλλία που είχαν εμπλοκή στην «Αραβική Άνοιξη» στη Συρία, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ που πλήρωσαν τα όπλα του λεγόμενου «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (ΕΣΣ) ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Τουρκία, αφού τα περισσότερα φορτία όπλων ξεφορτώθηκαν σε τουρκικά αεροδρόμια, σε τουρκικό έδαφος κατέφυγαν και εκπαιδεύτηκαν η ηγεσία αλλά και στελέχη του ΕΣΣ, το τουρκικό κράτος ήταν και παραμένει ο βασικός τροφοδότης των ισλαμιστικών τρομοκρατικών ομάδων (Αλ Κάιντα, Ισλαμικό Κράτος) που συνεχίζουν να προκαλούν κύματα προσφύγων στη Συρία.
Άρα, είναι λάθος και παραπλανητικό το επιχείρημα ότι η Ευρώπη φταίει για το Προσφυγικό και για το γεγονός ότι δεν δείχνει αλληλεγγύη στην Ελλάδα. Η Ευρώπη δεν φταίει για το Προσφυγικό, φταίει η Τουρκία κυρίως, και αν η Ευρώπη έχει μια υποχρέωση αλληλεγγύης απέναντι στην Ελλάδα, αυτή είναι στον τομέα της φύλαξης των συνόρων και όχι της κατανομής προσφύγων σε διάφορες χώρες της ΕΕ.
Όμως πώς να σου δείξει αλληλεγγύη η ΕΕ, όταν εσύ ως Ελλάδα ακολουθείς πολιτική ανοικτών συνόρων;
Ένα άλλο επιχείρημα είναι το εξής: «Οι χώρες της Ευρώπης έκλεισαν τα σύνορά τους και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών».
Και αυτό είναι μια πονηρή προπαγάνδα, που έχει ως στόχο να παραπλανήσει τους Έλληνες πολίτες. Οι χώρες της ΕΕ έκλεισαν τα σύνορά τους γιατί θεώρησαν ότι απειλούνται από την πολιτική των ανοικτών συνόρων που εγκαινίασε το δίδυμο Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου χωρίς να ρωτήσει αν συμφωνούν τα κράτη της Ευρώπης που υφίστανται τις συνέπειες της πολιτικής αυτής, που συνεχίζει να τηρεί η Ελλάδα και με την παρούσα κυβέρνηση.
Άρα η αιτία του «κακού» είναι η πολιτική των ανοικτών συνόρων που δημιούργησε το πρόβλημα, και όχι οι χώρες που κάνουν χρήση του δικαιώματος να προστατέψουν τα κράτη και τους πολίτες τους.
Το «κορυφαίο» ίσως επιχείρημα εκείνων που θέλουν να συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, είναι το εξής: «Το πρόβλημα είναι σύνθετο και δεν επιδέχεται εύκολες λύσεις. Η κλιματική αλλαγή, οι πόλεμοι, η αδικία και η φτώχεια δημιουργούν το πρόβλημα, και εκεί πρέπει να δώσουμε το βάρος και όχι σε μέτρα αποτροπής».
Παρότι οι παραπάνω διαπιστώσεις είναι κατά βάσιν σωστές, αποκρύπτουν οι ίδιοι ότι ενώ όντως συμβαίνουν όλα αυτά στον κόσμο, όλες ο χώρες έχουν πάρει μέτρα αποτροπής και προστασίας του κράτους και των πολιτών τους, ενώ η μόνη χώρα παγκοσμίως που ακολουθεί πολιτική ανοικτών συνόρων απέναντι σ’ αυτό το φαινόμενο είναι η Ελλάδα.
Τα επιχειρήματα είναι πολλά και δεν είναι εφεύρεση του ενός και του άλλου, αλλά πολύ καλά σχεδιασμένη προπαγάνδα από επαγγελματίες του είδους και από κέντρα που έχουν τους δικούς τους σκοπούς και ξοδεύουν διαπιστωμένα δισεκατομμύρια για να τους πετύχουν.
Για παράδειγμα, έχουν πείσει τους Έλληνες ότι «δεν είναι δυνατή η φύλαξη των συνόρων ούτε στον Έβρο ούτε στη θάλασσα του Αιγαίου». Άρα, υποβάλλουν την κοινή γνώμη σε μια ιδιότυπη νάρκωση-παράλυση, για να δεχτεί το θάνατο της Ελλάδας που ξέραμε μέχρι πριν λίγα χρόνια.
Κατηγορηματικά όχι.
Τα σύνορα και στον Έβρο και στο Αιγαίο μπορούν να περιφρουρηθούν, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση. Η Ελλάδα μπορεί να τηρεί με ευλάβεια τις υποχρεώσεις που απορρέουν από διεθνείς συμφωνίες και συμβάσεις, και από το Διεθνές Δίκαιο, και ταυτοχρόνως να επιτηρεί και να προστατεύει τα σύνορά της. Μια ματιά στη γειτονική Βουλγαρία, που έχει και χερσαία και θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία, θα πείσει τον κάθε καλόπιστο.
Τέλος, να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι το πρόβλημα δεν είναι πλέον προσφυγικό αλλά μεταναστευτικό, το οποίο αποτελεί 100% δημιούργημα του Ερντογάν και του τουρκικού κράτους, που ευνοεί την είσοδο Αφρικανών και Ασιατών στην Τουρκία για να τους χρησιμοποιεί στη συνέχεια ως «υπερόπλο» εναντίον της Ελλάδας και της ΕΕ.
Συμπέρασμα: αποκρούστε με κάθε δημοκρατικό τρόπο την προπαγάνδα που σερβίρουν στον ελληνικό λαό.
Δημοσιεύεται στην εφημερίδα δημοκρατία και το Pontos-news

11 σχόλια:

 1. Εμένα να μου επιτρέψετε να πω την γνώμη μου για το "προσφυγικό" !!!!
  Δεν αποδίδω στην Τουρκία καμιά κατηγορία, αντίθετα, καλά κάνει !! Η Τουρκία απ αυτό έχει κέρδος! !! Λεφτά παίρνει από ΕΕ , εκβιάζει την χώρα μας με την ανεξέλεγκτη εισροή, την Ευρώπη , τοποθετώντας τους σε σημεία ευαίσθητα για την χώρα του ....... Αυτός καλά κάνει !!!!!
  Εμείς τι κουμάντο κάνουμε;
  Ανοιχτα σύνορα, α λιώνουμε την συνοχή των Ελλήνων, ξοδεύουμε εν καιρό κρίσης χρήματα για αυτούς, βάλαμε τον στρατό υπηρέτη τους και πολλά άλλα !! Οι Τούρκοι καλά κάνουν, εμείς είμαστε οι ανίκανοι να υπερασπιστουμε την πατρίδα μας , με τόσους ανίκανους πολιτικούς !!!!
  Σκάσει και κολύμπα !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ούτε ο Έβρος ούτε το Αιγαίο μπορούν να σφραγιστούν χωρίς τη διαταγή στους στρατιωτικούς κάντε αναγνώριση όπως αρμόζει σε πόλεμο και ειρήνη: με τα όπλα έτοιμα! Οπότε ότι μπαίνει παράνομα άνθρωπος πλοίο ή αεροπλάνο πυροβολείται προειδοποιητικά και στη συνέχεια κανονικά.
  Το θέμα περιπλέκεται σε κάθε περίπτωση που για το στρατιώτη δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι εισβολέας.Στην περίπτωση των μεταναστών και προσφύγων πρέπει να συλλαμβάνονται βάση του νόμου περί παράνομης εισαγωγής στη χώρα και να απομονώνονται όπου θα ξεκαθαρίζουν, τα UAV, τα αεροπλάνα, τα πλοία που ξεπερνάνε τα σύνορα μας πρέπει να πυροβολούνται προειδοποιητικά και στη συνέχεια πραγματικά. Καμιά συνέπεια δεν θα υπάρξει αν γίνεται αυτό απαρέγκλιτα επειδή αυτό είναι το σωστό και το αναμενόμενο και όλα τα άλλα παράταιρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ἡ στάση τῆς νομενκλατούρας τοῦ Ἑλληνικοῦ κράτους, πολιτική καί διοικητική, ἀποτέλεσμα τῆς κομματικοποιήσεως,
  α) εἶναι πολύ παράλογη γιά ὅσους ἔχουμε κάποιες δυνατότητες κατανοήσεως τῆς σοβαρῆς κριτικῆς πού ἀσκεῖται, καί
  β) εἶναι πολύ φυσιολογική ψυχολογικά.

  Α) Τίς ἱκανότητες προσλήψεως τῆς κριτικῆς, ἐξ ὁρισμοῦ, δἐν τίς ἔχουν ποτέ πλήρως καί ἐνεργῶς οἱ ἄνθρωποι τῆς ἐν λόγῳ νομενκλατούρας. Ὄχι πάντα διότι δέν μποροῦν, ἀλλά πολλές φορές διότι δέν θέλουν. - Ἄν τίς εἶχαν πράγματι καί τίς χρησιμοποιοῦσαν αὐτές τίς ἱκανότητες προσλήψεως τῆς κριτικῆς, δέν θά ἦσαν ἄνθρωποι τῆς νομενκλατούρας, τοῦ λεγομένου δηλαδή "συστήματος.
  Β) Ἡ στάση τῆς νομενκλατούρας τοῦ Ἑλληνικοῦ κράτους,εἶναι πολύ φυσιολογική ψυχολογικά:

  Ὡς ἄνθρωποι τῆς νομενκλατούρας, ἔχουν ἐμπιστοσύνη μόνον στήν σίγουρη δύναμη τῶν ἀνωτέρων τους. Ἐμπιστεύονται τούς δυνατούς, μόνον. Ἀπό βλακῶδες ἔνστικτο ἀποφεύγουν τή κριτική σκέψη. Μόλις κάτι εἶναι ἔξυπνο, τρομάζουν, ἀντιδροῦν μέ λάθε τρόπο, καί ἄν πιεσθοῦν περισσότερο γιά νά ἐνεργήσουν λογικά, παριστάνουν ὅτι κοιμοῦνται.

  Π.χ. Στό θέμα μέ τόν Χαφτάρ. Ὅλα συνηγοροῦν νά ἀναγνωρίσουμε τόν Χαφτάρ κατ' ἀρχήν, κάνοντας ἕνα προσύμφωνο μέ αὐτόν γιά τήν ΑΟΖ, ἐνῶ παραλλήλως μποροῦμε νά κάνουμε παραστάσεις διά μέσου κάποιων ἐκ τῶν Εὐρωπαίων, ἰδίως τῶν Γάλλων, καί στήν κυβέρνηση τῆς Τρίπολης, νά ἀφίσῃ τίς βλακεῖες μέ τήν Τουρκία.
  Παρά ταῦτα, αὐτά εἶναι ἐκτός πεπατημένης (τοῦ "ἀκολουθεῖν σέ ὅλα τήν Ε.Ε."), ἐνέχουν κάποιες ἀβεβαιότητες ἀπό ἀστάθμητους παράγοντες, φαίνεται ὅτι μᾶς κάνουν μέρος τοῦ προβλήματος τῆς Λιβύης (ὄχι, αὐτό εἶναι ἀνακριβές, ἀφοῦ τό δικό μας ἐθνικό συμφέρον καί μόνον ἐπιδιώκουμε, καίκανείς δέν γίνεται με΄ρος ἀλλοτρίου προβλήματος ἄν ἐπιδιώκῃ μόνο τό δικό του συμφέρον καί αὐτό εἶναι προφανές στούς πάντες), καί "τό χειρότερο": Μιά τέτοια στάση θά ἐξόργιζε τόν Ἐρντογκάν, πού προφανῶς χρηματίζει ἐμμέσως τήν ἐν λόγω νομενκλατούρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 1)Στρατιωτικές Δαπάνες Ελλάδος
  2009 = 9095 δισ. $
  2018 = 4934 δισ. $
  Δηλαδή έχουμε μείωση -45,75%

  https://tradingeconomics.com/greece/military-expenditure

  2)Στρατιωτικές Δαπάνες Τουρκίας
  2009 = 13357 δισ. $
  2018 = 22088 δισ. $
  Δηλαδή έχουμε αὐξηση +65,36%

  https://tradingeconomics.com/turkey/military-expenditure

  3)Οι Στρατιωτικές Δαπάνες της Ελλάδος ως % των Δαπανών της Τουρκίας
  2009 = 9095/13357 = 68,09%
  2018 = 4934/22088 = 22,33%

  4)Greece GDP
  2003 = 201,92 δισ. $
  2018 = 218,04 δισ. $
  Δηλαδή έχουμε αύξηση +7,98%

  https://tradingeconomics.com/greece/gdp

  5)Turkey GDP
  2003 = 301,82 δισ. $
  2018 = 766,51 δισ. $
  Δηλαδή έχουμε αύξηση +153,96%

  https://tradingeconomics.com/turkey/gdp

  6)Το GDP της Ελλάδος ως % της Τουρκίας
  2003 = 201,92/301,82 = 66,90%
  2018 = 218,08/766,51 = 28,45%

  7)Τα επεκτατικά Τουρκικά σχέδια, αυτά του 'Εθνικού Όρκου' και της 'Γαλάζιας Πατρίδας', σε συνδυασμό με την τεράστια αὐξηση των στρατιωτικών τους δαπανών, αποτελούν ήδη τεράστιο κίνδυνο, όχι μόνο για τα Ελληνικά δικαιώματα στις θάλασσες μας, αλλά και για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος.

  Η αποστολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων εποίκων στην Ελλάδα από την Τουρκία, ακυρώνει μονομερώς την Συνθήκη της Λωζάννης, ως προς την συμφωνία της ανταλλαγής των πληθυσμών, εις βάρος της Ελλάδος.

  Εγκαθιστούν μόνιμα πολυάριθμες μουσουλμανικές μειονότητες στην Ελλάδα, γεγονός που προφανώς θα αποτελέσει αφορμή μελλοντικής τους στρατιωτικής επέμβασης, δήθεν δια την προστασία τους, όπως στην Κύπρο το 1974.

  Η πολιτική των 'Ανοικτών Συνόρων', η μεταφορά, η εγκατάσταση, οι παροχές, οι άδειες παραμονής και η απόδοση Ελληνικής υπηκοότητας, στους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους εισβολείς, βάζουν σε τεράστιο κίνδυνο την Εδαφική Ακεραιότητα της χώρας μας και την Ασφάλεια του Ελληνικού λαού.

  8)Η ατέλειωτη προπαγάνδα, για τα δήθεν 'Ανθρώπινα Δικαιώματα' των λαθρομεταναστών και οι κατηγορίες περί δήθεν ρατσισμού σε όσους δικαίως αντιτίθενται στον εποικισμό της χώρας μας, ασφαλώς κατευθύνονται και από ξένες εχθρικές μυστικές υπηρεσίες, και είναι, προφανώς, στα πλαίσια της 'Υπονόμευσης' της Εθνικής συνοχής της χώρας μας.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Subversion

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. " ...Η αποστολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων εποίκων στην Ελλάδα από την Τουρκία, ακυρώνει μονομερώς την Συνθήκη της Λωζάννης, ως προς την συμφωνία της ανταλλαγής των πληθυσμών, εις βάρος της Ελλάδος.
  Εγκαθιστούν μόνιμα πολυάριθμες μουσουλμανικές μειονότητες στην Ελλάδα,....αφορμή μελλοντικής τους στρατιωτικής επέμβασης, δήθεν δια την προστασία τους, όπως στην Κύπρο το 1974".

  To 1916-1924, ἔγινε ἡ δραματική προσφυγοποίηση τῶν Ἑλλήνων Ὀρθοδόξων Χριστιανῶν τῆς Μικρᾶς 'Ασίας, πού γλίτωναν ἀπό τήν γενοκτονία (σχεδόν 1,5 ἑκατομμυριο ἄνθωποι), γιά νά μή ἐξοντωθοῦν καί αὐτοί.
  Αὐτό ἔγινε ὡς "ἀνταλλαγή πληθυσμῶν", καί "ὁλοκληρώθηκε" μέ διεκπεραίωση τῶν Ἑλλήνων τῆς Μικρᾶς Ἀσίας, ὑπό τραγικές συνθῆκες, στήν Ἑλλάδα...(Στήν ὁποία, προτοῦ εἰσαχθοῦν, περνοῦσαν ἀπό καραντίνα ἐπί μῆνες...).
  Ἀντίστοιχα, οἱ ἐν Ἑλλάδα Τοῦρκοι ἔφυγαν ἥσυχα τό 1922, με τήν κινητή περιουσία τους, καί πῆγαν στήν Τουρκία, ἀνερχόμενοι συνολικά σέ μισό μόνο ἑκατομμύριο.

  Αὐτά ἔγιναν στό ὄνομα τῆς δημιουργίας ἀμιγῶν κατά τό δυνατόν ἐθνικῶν κρατῶν στήν Τουρκία καί στήν Ἐλλάδα. Στήν Τουρκία μωαμεθανοί ὑποτίθεται 100%, καί στήν Ἑλλάδα Ὀρθόδοξοι χριστιανοί 98% (μέ 2% μειονότητα μωαμεθανῶν στήν Ἑλληνική Θράκη).
  Τώρα, γίνεται εἴσοδος μωαμεθανῶν στήν Ἑλλάδα, γιά ....δημιουργία "πολυπολιτισμικῆς κοινωνίας"!

  Τέτοιο παραμύθι περί πολυπολιτισμικότητας σέ μιά χώρα δίπλα στήν Τουρκία, ἐπιθετική καί μωαμεθανική, εἶναι γιά τους ἀφελεῖς μόνον καί γιά τούς πληρωμένους προδότες.
  Σωστά λέγει ὁ ἀνωτέρω σχολιαστής, ὅτι στόχος εἶναι ἡ κατάληψη τῆς Ἑλλάδος ἀπό τήν Τουρκία στό ὄνομα τοῦ "μουσουλμανισμοῦ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Έτσι αντιμετωπίζουν την λαθρομετανάστευση τα σοβαρά κράτη που σέβοντε και προστατεύουν τους πολίτες τους. Βίντεο με μήνυμα της κυβέρνησης της Αυστραλίας το οποίο μεταδώθηκε από τηλεοπτικά κανάλια των χωρών προέλευσης των εκεί λαθρομεταναστών.

  https://www.youtube.com/watch?v=17br6ha8yuE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ερχεται εθνικος ακρωτηριασμος,τα Ιμια και οι πρεσπες θα ομοιαζουν με ψιλοβρωχο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τελικά συμφωνούμε όλοι για το τεράστιο πρόβλημα. Τί μπορούμε να κάνουμε σαν πολίτες ?? Αφού οργάνωση δεν υπάρχει και εννοώ καλό το πρόσφατο "ψηφισμα από προσωπικότητες" αλλά πρέπει να γίνει ομαδικά. Όποιος γνωρίζει εξελίξεις για κάτι τέτοιο να το αναφέρει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τις αποφασεις τις παιρνει αυτος που εξασκει εξουσια.

   Διαγραφή
  2. Σταύρο είχα γράψει ένα σχόλιο τις προάλλες που ανέφερα ότι δυστυχώς πρέπει να οργανωθούμε φίλοι σε κάθε πόλη και να τους "ενοχλούμε" (δεν θεωρώ ενόχληση το να παρακαλας βουλευτές να προστατέψουν το εθνος) στα πολιτικά τους γραφεία. 5-10 φίλοι σε κάθε πόλη σε κάθε χωριό σε κάθε πολιτικό γραφείο. 5 -10 φίλοι στον ένα άλλοι 5_10 στον άλλο και πάει λέγοντας. Για την ώρα δεν υπάρχει ηγέτης ούτε θεσμοί όπως η εκκλησία παλαιότερα.

   Πώς ξημεροβραδιαζονται στα πολτικα τους γραφεία για ρουσφέτι ; Αυτό είναι σωστό;
   Εμείς θα πηγαίνουμε να ζητάμε να γίνουν τα αυτονόητα για τη σωτηρία του έθνους . Ένα "ρουσφέτι" για το έθνος, αυτό θα ζητάμε για αυτό θα παρακαλαμε.

   Πρέπει να απαιτήσουμε από βουλευτές να άρουν την ψήφο εμπιστοσύνης από μια κυβέρνηση που ακολουθεί πολιτική ανοικτών συνόρων ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ και ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ. Πρέπει να προστατέψουμε και το έθνος αλλά στο κάτω κάτω και τους αληθινούς πρόσφυγες που τώρα υποφερουν καθώς στοιβάζονται σε δομές αντι να πάρουν το άσυλο που δικαιούνται.


   Δυστυχώς δεν υπάρχει ένας πολιτικός χώρος να κάνει κάτι οργανομενο. Αν κάποιος πολιτικά χώρος κάνει κάτι οργανωμένο προς αυτή τη κατεύθυνση να τον στηρίξουμε (αρκεί να μην είναι τίποτα περίεργα νεοταξικα μορφώματα σαν αυτά του παρελθόντος που συνδιαζαν ναζισμό αρχαιολατρία εξωγήινους ψεκασμούς και πάει λεγοντας)

   Πρέπει παρέες παρέες να ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ για ένα " ρουσφέτι " για το έθνος , μόνο έτσι θα καταλαβαίνουν. Πρέπει να αισθανθούν πολιτική πίεση από ψηφοφόρους.

   Υγ. Για αλλη μια φορά , ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

   Διαγραφή
  3. Το Αρθρο, εξηγει σαφως,οτι η Ευρωπη ΔΕΝ ευθυνεται! Ειναι αντιθετως ΘΥΜΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ! Εσεις,ΓΙΑΤΙ επιμενετε,ΚΑΙ που "κολλανε" τα συγχαρητηρια σας???

   Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.