29/11/19

Θερμή παράκληση: Να σταματήσουν τις βλακώδεις δηλώσεις οι υπουργοί και οι πολιτικοί για το θέμα της Λιβύης

Η σημερινή μέρα είναι μαύρη για την Ελλάδα. Αν και προειδοποιήσαμε με κάθε τρόπο και μέσον και την προηγούμενη και την παρούσα κυβέρνηση, η Ελλάδα δεν μπόρεσε να αποτρέψει μια εξέλιξη που σταδιακά είναι πολύ πιθανόν να μετατραπεί σε μια εθνική καταστροφή.
Αυτή τη στιγμή, αντί να κάνουν ανόητες, βλακώδεις και εξοργιστικές δηλώσεις οι υπουργοί της κυβέρνησης και οι πολιτικοί, καλό είναι να σωπάσουν και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και οι προηγούμενοι και οι σημερινοί, που οδήγησαν την Ελλάδα σε μια οδυνηρή ήττα απέναντι σε μια κυβέρνηση που στην ουσία δεν υφίσταται, αφού δεν ελέγχει παρά μόνο το 10-15% του εδάφους της Λιβύης.
Αρκεί να σκεφθούν το εξής: Οι Τούρκοι δηλώνουν ότι το παιχνίδι τώρα αρχίζει.
Που σημαίνει ότι μας περιμένουν κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.
Καλό είναι λοιπόν να συμμαζευτούν εκεί στην κυβέρνηση και στο κράτος, να μαζέψουν τους διάφορους "λαγούς" που βγάζουν για να μας κάνουν να συνηθίσουμε τα περί συνεκμετάλλευσης και μιλώ για τους συμβούλους εθνικής (αν)ασφάλειας και τα διάφορα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και του ακαδημαϊκού χώρου, που στην ουσία μας ζητούν να σκύψουμε το κεφάλι στις απαιτήσεις της Τουρκίας, να παραδώσουμε το Αιγαίο και να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε μουσουλμανικό βιλαέτι της νεο-οθωμανίας του Ερντογάν.
Και μην νομίζετε ότι δεν καταλάβαμε τι έγινε με τη νησίδα Λεβίθα...
Επιτέλους συμμαζευτείτε.
Ξεπουλήσατε τη Μακεδονία, τώρα ξεπουλάτε και το Αιγαίο και αυτό δεν θα περάσει έτσι.
Ο Λαός δεν θα το αφήσει ατιμώρητο ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Σάββας Καλεντερίδης

9 σχόλια:

  1. Θα πρεπει να φυγουμε απο αυτο το κενο επιπεδο αντιπαραθεσης... Με λογια δεν θα αντιμετωπισουμε τους Τουρκους, και να περασουμε σε ενα αλλο ηλιγγιωδους τεχνολογικης αναπτυξης... με εμφαση στην πολεμικη βιομηχανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηγέτη θέλουν οι Έλληνες. .. Ηγέτη !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ἡ Ἑλληνική ἐξωτερική πολιτική, δέν προωθεῖ δικό της μεσολαβητικό ρόλο, ἐκεχερείας κλπ, μεταξύ Χαφτάρ-Λιβύης-Βεγγάζης ὡς νόμιμης γιά ἐμᾶς Κυβερνήσεως τῆς Λιβύης, καί τῆς σχεδόν σκιώδους Κυβερνήσεως τῆς Τρίπολης στήν Λιβύη, ὡς τυπικῶς ἀναγνωριζόμενης ἀπό Ε.Ε.;

    Ἡ "ἀντίφαση" μεταξύ ἀναγνωρίσεως Χαφτάρ ἀπό Ἑλλάδα, καί συζητήσεως διά μέσου Ε.Ε. καί μέ τήν "Κυβέρνηση" Τριπόλεως, ἐνεργοποιεῖ καί ἐμᾶς καί τήν Εὐρώπη, ὑποχρεώνει τήν κα Νούλαντ νά σκέπτεται λίγο καί τήν Εὐρὠπη καί νά πάψῃ νά τήν .... στό ψύχραιμο, καί βγάζει ἀπό τό παιχνίδι διπλωματικά τήν Τουρκία, τελείως.

    ΥΓ. Καί διανοητικῶς ΑΜΕΑ ἄν μᾶς κυβερνοῦσαν, τό θέμα τῆς ἀναγνωρίσεως Χαφτάρ, θά τό ἐπεξεργάζονταν ἀποτελεσματικότερα ἀπό τούς νῦν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κος Μητσοτακης που απολαμβανει την πληρη υποστηρξη θα επιλυσει ολα τα εθνικα θεματα δυναμικα και Πατριωτικα χωρις καμια αμφιβιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως,του εχουν φυτεψει Πεμπτοφαλαγγιτες,πραγμα συνηθες σε καθε Κυβερνηση!Ασ ελπισουμε να τους ξεδοντιαση...

      Διαγραφή
  5. δεν ειναι αργα.
    τιποτε δεν κριθηκε
    ο χαφταρ θα επικρατησει και θα αποφυγωμρν δυσαρεστα.
    μην πτοεισθε
    και μην πανικοβαλλεσθε,
    και αοζ αν ανακηρυξει η τουρκια ,τα παντα ρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ = ΜΗΤΣΟ-ΗΤΤΑΚΗΣ: Ο πρωθυπουργευων θα ηγηθει της εθνικης ηττας πριν πεις κυμινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.