29/11/19

Το πολιτικό σύστημα αρνείται να αντιληφθεί τα ολοφάνερα και να πράξει τα αυτονόητα

Πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό από όλους τους Έλληνες ότι η μαζική παράνομη μετανάστευση, με τις διαστάσεις εισβολής που έχει προσλάβει και με την ανεξάντλητη δυναμική που διαθέτει, αντιπροσωπεύει άμεση απειλή για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας μας, αλλά και για την ασφάλειά της στο προσεχές μέλλον. H πολιτική των ανοιχτών συνόρων είναι ανεδαφική και αυτοκαταστροφική και παρέχει όπλο εκβιασμού στην Τουρκία η οποία το μεταχειρίζεται αδίστακτα εναντίον μας.

Το κόστος της περιβόητης πολιτικής των ανοικτών συνόρων έχει καταστεί πλέον δυσβάστακτο και παράλογο. Αντί η Ελλάδα να λάβει άμεσα μέτρα για τον έλεγχο των συνόρων της, με αναστολή επ’ αόριστον, εάν αυτό είναι αναγκαίο, της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για το Άσυλο, για λόγους έκτακτης ανάγκης και εθνικής ασφάλειας, επιμένει στην ίδια ολέθρια πολιτική. 
Το πολιτικό σύστημα δείχνει να έχει αυτοπαγιδευτεί σε έναν φαύλο κύκλο, όπου αρνείται να αντιληφθεί τα ολοφάνερα και να πράξει τα αυτονόητα. Γιατί άραγε θα πρέπει η Ελλάδα να φέρει όλο το βάρος της μουσουλμανικής λαθρομετανάστευσης όταν βρίσκεται στην πιο εκτεθειμένη γεωγραφική θέση και αντιμετωπίζει επιπλέον εθνικά προβλήματα, τη στιγμή που οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορά τους ή παίρνουν αυστηρά μέτρα για τον έλεγχο των συνόρων τους; 

Ο εγκλωβισμός των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση της μόνιμης εγκατάστασής τους στη χώρα μας, ΔΕΝ αποτελεί λύση, όπως δεν αποτελεί λύση και η διασπορά των λαθρομεταναστών από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου σε όλο τον ηπειρωτικό κορμό, διότι είναι βέβαιο ότι αυτοί που θα αναχωρήσουν για την ενδοχώρα θα αναπληρωθούν άμεσα από άλλους (ακόμη περισσότερους) που θα έρθουν πίσω τους. 
Αυτό που γίνεται σήμερα είναι πολιτική εποικισμού της Ελλάδας με λαθρομετανάστες, και μάλιστα όχι μόνο με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση αλλά και με τα χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού, πράγμα που εντέχνως αποκρύπτεται από τον ελληνικό λαό.  

Το ερώτημα που ανακύπτει προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι λογικό και αμείλικτο – εφόσον άλλα ευρωπαϊκά κράτη, μέλη της ΕΕ, που αντιμετώπιζαν πολύ μικρότερο πρόβλημα από ότι η Ελλάδα, αποφάσισαν να προστατευτούν από τη μεταναστευτική μουσουλμανική πλημμυρίδα κλείνοντας τα σύνορά τους, γιατί δεν πράττουμε το ίδιο κι εμείς; 
Γιατί απεναντίας δημιουργούμε κατάλληλες συνθήκες ώστε να αυξάνονται καθημερινά οι μεταναστευτικές ροές παράνομων εισερχομένων στην πατρίδα μας; Γιατί τους χορηγούμε απλόχερα επιδόματα που μεγάλο μέρος τους πληρώνουμε εμείς από τους φόρους μας; Πόσο μυαλό χρειάζεται άραγε για να αντιληφθεί κανείς ότι με το να κάνουμε καθαρά ξενοδοχειακή διαχείριση στο πρόβλημα και να έχουμε το Λιμενικό και τις Ένοπλες Δυνάμεις να παίζουν τον ρόλο του «ρεσεψιονίστ» δίνοντας στους λαθρομετανάστες τα κλειδιά των δωματίων τους για τη διαμονή τους σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα, εκπέμπουμε το λάθος μήνυμα προς όλους εκείνους που έχουν μετατρέψει τη μαζική μουσουλμανική λαθρομετανάστευση σε χρυσοφόρα «μπίζνα»; 

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο πράγματα που δεν ακούμε ποτέ διότι επιμελώς αποφεύγει να τα θίξει η κυβέρνηση είναι ΓΙΑ ΠΟΣΟ καιρό θα μείνουν εδώ οι λαθρομετανάστες, και ΠΟΣΟΥΣ ξένους αντέχουμε να δεχτούμε στη χώρα μας. Ο λόγος που δεν τίθενται ποτέ αυτά τα ερωτήματα είναι διότι απλούστατα οι απαντήσεις είναι εφιαλτικές - οι λαθρομετανάστες θα μείνουν για πάντα στην Ελλάδα (γι' αυτό τους διασπείρουμε σε όλη τη χώρα και στέλνουμε τα παιδιά τους σε ελληνικά σχολεία αντί να οργανώσουμε αραβόφωνα) και «ο ανθρωπισμός δεν έχει ποσοτικά όρια». 

Είναι προφανές ότι μια τέτοια πολιτική που οδηγεί στην εθνική αποδόμηση της Ελλάδας και στη μετάλλαξή της σε «πολυπολιτισμική» χώρα, δεν γίνεται κατά λάθος ούτε από ανοησία. Ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι επιθυμεί μία πολυπολιτισμική κοινωνία. Έχει δηλώσει επίσης ευθαρσώς ότι αντιμάχεται τον «νατιβισμό», που σημαίνει ότι δεν συμμερίζεται την ανάγκη διατήρησης, ενίσχυσης και προβολής της εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητας του γηγενούς ελληνισμού. Το γιατί παίρνει αυτές τις θέσεις δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, και ούτε μας αφορά.
 Δηλώσεις όμως τέτοιου είδους δίνουν σοβαρή λαβή να υποπτευθεί κανείς πως ό,τι συμβαίνει σήμερα με τη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι τελικά, και ενδεχομένως πίσω από την απίστευτη ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού να φυλάξει τα σύνορα της χώρας να υποκρύπτεται δόλια σκοπιμότητα. Αυτό πάντως που είναι αυταπόδεικτο είναι ότι η εμμονή στην πολιτική των ανοικτών συνόρων και η διαχείριση του προβλήματος με την αποδοχή της μόνιμης εγκατάστασης των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αποτελεί συνταγή καταστροφής για τη χώρα. Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει και δεν μπορεί να αποδεχθεί μια τέτοια ολέθρια εξέλιξη σε βάρος του. 
  
Είναι ανιστόρητη και ανίερη η προπαγάνδα που προσπαθεί να εξομοιώσει τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας του 1922 με τους σημερινούς απρόσκλητους λαθρομετανάστες. 
Ανεπίτρεπτη είναι επίσης η εξομοίωση των Πακιστανών, Αφγανών, Σομαλών, Αλγερινών και Μπαγκλαντεσιανών λαθρομεταναστών με τους Έλληνες μετανάστες οι οποίοι πήγαν απολύτως νόμιμα σε χώρες του εξωτερικού για να μείνουν και να εργαστούν. 
Δεν είναι δικαίωμα του καθενός να εισέρχεται και να εγκαθίσταται σε μια ξένη χώρα, χωρίς μάλιστα να διαθέτει έγγραφα που να πιστοποιούν τα στοιχεία του αλλά πουλώντας όποιο παραμύθι του κάνει κέφι.
 Η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας δεν είναι δυνατόν να γίνει με αλλοίωση και μετάλλαξη του ελληνικού πληθυσμού και την εγκατάσταση στην Ελλάδα μουσουλμανικών πληθυσμών, που θα ποδηγετούνται αύριο από την Τουρκία
Το δημογραφικό θα το λύσουμε με υγιή τρόπο μόνο αν αποφασίσουμε να εφαρμόσουμε μία πολιτική που θα στηρίζει τις γεννήσεις και θα οδηγήσει στην έξοδο από τη σημερινή κρίση και στη δημιουργία πραγματικών ευκαιριών απασχόλησης για τους νέους μας που αναγκάζονται σήμερα να φεύγουν μαζικά στο εξωτερικό.

Η κατάσταση έχει φτάσει σήμερα στο απροχώρητο. Με 500-600 άτομα να αποβιβάζονται καθημερινά στα νησιά μας ή να περνούν ανενόχλητα τα χερσαία σύνορα στον Έβρο, δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε μερικούς μήνες μέχρι να βρει λύση η κυβέρνηση στο πρόβλημα. Με το που πατούν οι λαθρομετανάστες το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος αποκτούν αυτομάτως δικαιώματα και καθιστούν την Ελλάδα υπόλογη διεθνώς.
 Η καταχρηστική άσκηση αυτών των δικαιωμάτων στο μέλλον με το πρόσχημα του σεβασμού των θρησκευτικών μειονοτήτων (π.χ. η απαίτηση να ανεγερθούν μουσουλμανικά τεμένη ανά την ελληνική επικράτεια, ή η απαίτηση για καθολική απαγόρευση ενεργειών και συμπεριφορών που δεν συμβαδίζουν με τον μουσουλμανικό κώδικα αξιών) θα ισλαμοποιήσει τη χώρα μας με τρόπο που δεν θα έχει επιστροφή. Επομένως δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο αναμονής, παθητικής ανοχής και σιωπής. 
Ο ελληνικός λαός πρέπει να κινητοποιηθεί με κάθε νόμιμο μέσο, και να απαιτήσει το άμεσο και δραστικό κλείσιμο των συνόρων του στη μαζική λαθρομετανάστευση. 
Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι, όταν μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρές και απροκάλυπτες εθνικές απειλές. Ο λαός μας αντιμετώπισε στην Ιστορία του αμέτρητους κινδύνους, κατακτήσεις και καταστροφές και κατάφερε να επιβιώσει. Θα ήταν τραγικό να επιτρέψει λόγω ιδεοληψίας ή έλλειψης στοιχειώδους πολιτικής σωφροσύνης την εθνική αποδόμηση και την αλλοτρίωσή του, και μάλιστα χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά.

Stirlitz

3 σχόλια:

  1. Προδομένος λαός !!!!!!!
    Ανίκανοι πολιτικοί !!!!!!
    Ανικανε Μητσοτάκη !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορει κα;ποιος παρακαλω να μου εξηγησει γιατι κατηργηθησαν τα ναρκοπεδια?????? Με ποιοα ακριβως λογικη?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)Γιατί γίνεται κάποιος προδότης?
    α)Για ιδεολογικούς λόγους.
    β)Για χρήματα, αξιώματα ή άλλα ανταλλάγματα.
    γ)Γιατί εκβιάζεται ή απειλείται.

    2)Πώς αποδεικνύεται ότι κάποιος είναι προδότης, απατεώνας?
    α)Με άμεσο τρόπο είναι δύσκολο.
    β)Με έμμεσο τρόπο είναι σχετικά εύκολο.
    Πώς? Από τα έργα του, τις πράξεις του, τα λόγια του.

    Π.χ. Στα χαρτιά, στο μπριτζ ένα ζευγάρι παικτών της ιδίας ομάδας, κατηγορήθηκαν ότι έκλεβαν (cheated) σε πρωτάθλημα μπριτζ.
    Πως τους κατάλαβαν? Από τον τρόπο που έπαιζαν, βάση των τραπουλόχαρτων που περνούσαν από τα χέρια τους. Δεν ήταν λογικός ο τρόπος που έπαιζαν, για τα συγκεκριμένα φύλλα που είχαν.

    Όταν οι κινήσεις, τα έργα, τα λόγια και η προπαγάνδα κάποιων πολιτικών και Μ.Μ.Ε. δεν συμβαδίζουν με την Λογική, με τα Συμφέροντα της Πατρίδας μας και του Ελληνικού Λαού, είναι αντιληπτό πως υπάρχει Τεράστιο Πρόβλημα. Επειδή κανένας, μα κανένας, δεν είναι βλαμμένος ή 'τρελός'.

    3)Υπάρχουν ή υπήρξαν Έλληνες 'Εφιάλτες', τις τελευταίες δεκαετίες?
    Προφανώς περισσότεροι από όσους φανταζόμαστε, στην Πολιτική, στα ΜΜΕ, κ.λ.π..
    Αυτό γίνεται φανερό από την άθλια κατάσταση της χώρας μας.
    Δεν καταστράφηκε τυχαία η Οικονομία μας, δεν καταστράφηκε τυχαία η Παιδεία, τυχαία δεν καταπολεμείται η Ορθόδοξη Εκκλησία, δεν ψηφίστηκαν τυχαία Εθνοκτόνοι Νόμοι, δεν αφέθηκαν τυχαία τα Σύνορα Ανοικτά.

    4)Επίλογος.
    α)Οι προδότες, συνήθως δεν σταματούν προτού επιτελέσουν το καταστροφικό έργο τους. Διότι μόνο τότε τους επιτρέπουν, τα αφεντικά τους, να αποχωρήσουν, να πάρουν 'σύνταξη' ή και να αλλάξουν χώρα.
    β)Είναι πολύ δύσκολη η απαλλαγή από αυτούς, όταν δεν υπάρχουν ακλόνητες αποδείξεις εις βάρος τους. Πολύ σπάνια φεύγουν από μόνοι τους, αυτό γίνεται μόνο εάν φοβηθούν πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.