30/11/19

Αυτό θα πει... αξιόμαχες ένοπλες δυνάμεις, όχι παίξε γέλασε!!! ΓΕΕΘΑ: Πάνω από 55.000 πρόσφυγες στις δομές φιλοξενίας Ενόπλων Δυνάμεων

INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ξεπέρασαν τους 55.000 οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, «στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων», αυξήθηκαν εκ νέου κατά 2.176 άτομα, σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη, οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν σε 34 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν 55.085 άτομα έναντι 52.909 την περασμένη Πέμπτη με δυνατότητα φιλοξενίας των 34 δομών στα 30.708 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου  Κω, Έβρου, Μαλακάσας και πλέον και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες, σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.
Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 37.096 μερίδες φαγητού από τις οποίες 232 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους. Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. Σημειώνεται ότι στις 31 Μαϊου είχαν καταγραφεί 28.659 άτομα στις 32 τότε δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονταν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

9 σχόλια:

  1. Αν γινει πολεμος με την Τουρκια....ποιος θα τους μαγειρευει ?? Εκτος αν δεν πανε στον πολεμο οι φανταροι για να...μαγειρευουν. Αν ομως ..πανε...και λεφτα δεν φτανουν για το φαι τους......τι θα φανε αυτοι ??? Τιποτε.
    Τι θα κανουν αν δεν φανε μια...δυο..δεκα μερες ???
    Θα ξαμολυθουν εξαλοι να φανε ...γυρω !!! Και ποιον και τι θα φανε ??? Ολους τους φηφοφορους της γυρω περιοχης της ΝΔ...του Συριζα..του Κιναλ....του ΚΚΕ....κλπ.
    Και καλα θα κανουν. Γιατι η βλακεια τους εγινε βουνο στις μονιμες λιακαδες που νομιζαν θα ζουν ....αιωνια !!!!! Θα φανε και τους.....σοφαδες απ τα σπιτια...κι οχι ειρηνικα !!! Τελικα με ποσους πολεμους θαχουμε να κανουμε ??? Εκατο ??? Η κα Αγαπητικακη...η κα Ντορα..η κα Μιχαηλιδου...η κα ...λιαζονται...οι κυριοι αρχι- τρουβαδες του ανθρωπισμου ολοι...θαναι στα ...περιχωρα εκει να παθουν οτι οι ηλικιωμενοι αλλοι ψηφοφοροι ???? Θα παρουν τα ..ευαγγελια του Σορος παραμασχαλα να πανε επι τοπου να βγαζουν την βλακεια τους με πυρινους λογους στους εξαλους εποικους να τους ηρεμουν με τις ιδιες παπαριες που ηρεμουν εμας ???? Χωρις να γινουν ...χαρτοπολεμος στα παζαρια οι ιδιοι ???
    Διοτι αυτες οι μερες ...πλησιασαν πολυ...κι ολη η μαλακια των παντων θα πληρωθει απ την ιδια !!!!! Δεν θα μεινει απληρωτη να προκαλει το Συμπαν με την αναιδεια της.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτα το μαγειρεμα και μετα η μαχη!!! Ετσι επιβαλλουν τα ανθρωπινα δικαιωματα.

      Διαγραφή
  2. Δεν παραιτουνται τυχαια οι πλεον αξιολογοι Δκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε ένας αξιόλογος διοικητής της 114 ΠΜ γι αυτόν τον λόγο !!!
    Τον έκαναν ρεζίλι τον άνθρωπο !!! Αυτοί είναι οι κυβερνώντες την χώρα !!! Ο στρατός υπηρέτης των λαθρομεταναστων !!! Χειρότεροι από τους προδότες Συριζαιους γίνατε εκεί στην ΝΔ !! Ξεφτίλες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσεις κ.Νικο το ...μη χειρον ψηφισατε ???
      Πως τωρα λοιπον εγινε σκετο ....χειρον.?? Θαυμα εγινε ?
      Σταθερο συμπερασμα ποτε θα βγει ?? Γιαυτο δεν υπαρχουν συμπερασματα ?? Το συμπερασμα ...κουνιεται η εσεις ??? Βλεπετε οτι κατι δεν παει καλα ? Τι ???
      Ενας ευγενης κυριος ανω επικαλειται τον προεδρο της Δημοκρατιας και το πολιτικο προσωπικο να κανουν τωρα αμεσα ...αυτο που δεν εκαναν 40 χρονια. Πως ειναι δυνατον να επικαλεισαι μια καρεκλα καρφωμενη στο πατωμα 40 χρονια ...να πεταξει ??? Προφανως δεν ειχε βγαλει συμπερασμα ποτε .....Τελικα το συμπερασμα κουνιεται η ο ανθρωπος ?? Εδω βεβαια λειπει.Αρα πως να κουνηθει ? Ειναι ξεκαθαρο τι κουνιεται...

      Διαγραφή
  4. Τι ντροπή για τις ένοπλες δυνάμεις, αυτή είναι η δουλειά τους; να μαγειρεύουν και να φιλοξενούν τους κάθε καρυδιάς καρύδι που μπήκε με λαθραίο τρόπο χωρίς τα ταξιδιωτικά έγγραφα στην πατρίδα μας; Μητσοτάκη, δεν σε ψήφισαν οι πολίτες για να γίνεις συριζα, η Ντόρα δεν μας ενδιαφέρει λόγω ηλικίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χρησιμοποιησουν και τις δαφνες απο τη στολή τους οι σταρτηγοι για να νοστιμησουν οι φακες που σερβιρουν στους λαθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης χιλιάδες ελληνοποιημένοι Αλβανοί,Πακιστανοί , Βούλγαροι υπηρετούν στον "ελληνικό στρατό" αυτή τη στιγμή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.