29/11/19

Όσοι τιμούν τους αγώνες του ΚΚΕ, ας το ξανασκεφτούν




Εξηγήστε σε έναν επενδυτή, που επιθυμεί να επενδύσει στο χώρο των λιανικών πωλήσεων, πως το ωράριο λειτουργίας της επιχείρησής του δεν θα καθορίζεται από τον ίδιο, σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών, με την ιδιαιτερότητα των προϊόντων του και τις συνθήκες της αγοράς, αλλά από κάποιες ρυθμιστικές αρχές που γνωρίζουν καλύτερα από αυτόν.
Εξηγήστε στον επενδυτή, πως αν θελήσει κάποια στιγμή να διαφοροποιήσει το ωράριο του, λόγω εορτών, διακοπών ή εκπτώσεων, έτσι ώστε να αυξήσει τα έσοδα της επιχείρησης του, θα πρέπει να αιτηθεί αυτής της αλλαγής. Και πως θα πρέπει να συμφωνήσει με άλλους εμπόρους της περιοχής, με σκοπό να κινητοποιηθούν από κοινού προς την κατεύθυνση ενός μαζικότερου αιτήματος, ώστε να ασκηθεί μια παρέμβαση μεγαλύτερου βεληνεκούς.
Εξηγήστε στον επενδυτή, πως το αίτημά του, δεν θα το επεξεργασθεί μια υπηρεσία του δημοσίου που ασχολείται με το εμπόριο, με βάση έστω κάποια ελάχιστα τεχνοκρατικά και ποσοτικοποιημένα κριτήρια, αλλά ένα εκλεγμένο όργανο, όπως είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο της περιοχής.

για τη συνέχεια Liberal





2 σχόλια:

  1. ΤΙ, ΝΑ τιμησεις εδω ρε παιδια..ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αν δεν το αναφέρει, που πηγαίνει σε όσους έγλυφαν το ΚΚΕ ......προκειμένου να "κυβερνούν" απρόσκοπτα, οπως κυρίως ο πλαδαρός Κωστάκης, διότι αν δεν απατώμαι αυτός ήταν που είπε το αμίμητο...... "Τιμούμε τους αγώνες του ΚΚΕ" πως θα το γνωρίζουμε!

    Τον "άτιμο ρόλο" του οποίου Κωστάκη Καραμανλή που φέρει ακεραία μαγάλο μέρος ευθύνης της κρίσης,..... πολιτικής .... ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τον απεκάλυψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος Τετράδης με ένα καυστικότατο άρθρο του στο LIBERAL, που ήταν και το τελευταίο του Τετράδη στο Ιστολόγιο αυτό.....!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.