18/3/10

Γερμανία: Δεν έχουμε τεχνογνωσία - Να προσφύγει η Ελλάδα στο ΔΝΤ

10ετές CDS Ελλάδα - Ουγγαρία - Τουρκία 1/1/08 - 18/3/10

Η Ελλάδα πρέπει να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εάν χρειάζεται βοήθεια, ανέφερε ο εκπρόσωπος επί των οικονομικών του κόμματος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Αγκελας Μέρκελ, αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg. Πρόκειται για μια δήλωση η οποία και έρχεται σε αντίθεση με τα όσα πρεσβεύουν εδώ και αρκετό διάστημα ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Ζ. Κλ. Τρισέ και ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζ. Κλ. Γιούνκερ.

«Πρέπει να σκεφτούμε ποιος έχει τα εργαλεία να ενθαρρύνει την Ελλάδα να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών», δήλωσε ο Michael Meister, μέλος του κόμματος της Μέρκελ, στη διάρκεια συνέντευξής του στο Βερολίνο. «Κανείς άλλος εκτός του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν διαθέτει τα εν λόγω εργαλεία. Μια διάσωση της Ελλάδας χωρίς τη συνδρομή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αποτελεί ένα ριψοκίνδυνο πείραμα» πρόσθεσε.

Τα σχόλια του Meister υποδηλώνουν τις προσπάθειες της Γερμανίδας Καγκελαρίου να αποφύγει την οποιαδήποτε δέσμευση για στήριξη της Ελλάδας, αναφέρει το Bloomberg. Υπενθυμίζεται ότι χθες η Μέρκελ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται βοήθεια, την ώρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Το θέμα περί σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας παραμένει ακόμη «ανοιχτό», καθώς οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρώπης που συναντήθηκαν στις αρχές της εβδομάδας στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin, δεν έλαβαν επίσημες αποφάσεις, παραπέμποντας το ζήτημα σε επίπεδο αρχηγών κρατών, στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής το διήμερο 25-26 Μαρτίου.

24 σχόλια:

  1. μας εδωσε ομως πολιτικη στηριξη ,ας μην ειμαστε αγνωμονες ,μην τα θελουμε ολα .ΧΑ ΧΑ ΧΑ .
    ΕΥΡΩΛΗΓΟΥΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και...και...και ο θρίαμβος του πορδυπουργού μας που σάρωσε στα εξωτερικά;Έ;
    Τα ΜΜ Εξαπάτησης έτσι δεν μας λένε;
    Το παιντί έχει λιώσει στα ταξίδια...αχάριστοι Ελληνες.
    Απο το "Λεφτά υπάρχουν" στο "Πού πήγαν τα λεφτά" στο "Δεν θέλουμε λεφτά αλλά υποστήριξη πολιτική" στο "Θα πάμε και ΔΝΤ άν χρειαστεί"...
    Έτσι κι αλλιώς ο μαλ@κας ο Έλληνας θα την πληρώσει πάλι.
    Τις δικές μας τσέπες θα ληστέψουν πάλι.Να δείς κιόλας που το ΔΝΤ θα μας το παρουσιάζουν και ώς κατάκτηση και επιτυχία τους..."Είδατε ρε Έλληνες;Δεν την έχουμε ανάγκη την Ευρώπη και τους Γερμανούς.Τα πήραμε απο το ΔΝΤ.Τους δείξαμε εμείς"
    Καληνύχτα Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λύση χωρίς ΚΑΘΑΡΣΗ δεν αποτελεί λύση. Ειναι το πρώτο αίτημα που οφείλουμε να βρούμε τρόπο να τεθεί. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Αν δεν σταματήσουν τα "παιχνίδια" με τα σπρεντς δανεισμού του κράτους, τις υπερτιμολογήσεις έργων και προμηθειών, τις μίζες κλπ κλπ μέλλον δεν έχουμε. Συνήθως όσοι το ξεχνούν αυτό έχουν τους λόγους τους. Και οι ευρωπαίοι το έθεσαν και το θέτουν συνεχεια εμμέσως πλην σαφώς. Εμείς τι κάνουμε ? Ο βυθιζόμενος λέει, απ' τα μαλιά του πιάνεται. Η αμερικανόδουλη ηγεσία έχει προσχεδιασμένην την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ των ΗΠΑ. Και παίζει ένα παιχνίδι για να αυξήσει τη ζημιά που προξενείται στο ευρώ απ' αυτήν την εξέλιξη. Τα άγρια μέτρα κατά του πληθυσμού ασμένως τα έλαβαν καθώς όλοι οι ξένοι συμφωνούν σ' αυτό. Δεν μπορούν να τους πουν φέρτε πίσω τα κλεμμένα που είναι υπόθεση του ελληνικού λαού ο οποίος ακόμη καθεύδει μπροστά στις οθόνες. Οι γαλλογερμανοί τα γνωρίζουν αυτα και παίζουν παιχνίδι φθοράς κατά του γιωργάκη, ο οποίος επείγεται να ανακοινώσουν μέτρα για να τα προεξοφλήσουν γρήγορα οι αγορές και να φανεί το ευρώ ως μη δυνάμενο... Μύλος γίνεται ερημην ημών που θα πληρώσουμε το μάρμαρο...
    http://neotera.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h germania thelei thn ptosei tou eurou

    fusika.... tha beltiothoun oi eksagoges ths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΠΑΜΕ !

    Πάμε στη δραχμη, να πουλησουμε ξανα φτηνο τουρισμο να γεμίσουν τα ταμεια και να μην υπαρχει ευκολη off shore μεταφορα χρηματος απο τη χωρα.

    η Ελλάδα ανηκει στους Έλληνες και όχι στη Δύση. Σε αυτό συμφωνώ με τον μακαρίτη Αντρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >>Dow Jones: Στις 2-4 Απριλίου η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ

    newsblog | Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010 | 11:27


    Με τον τίτλο: “Greece may seek IMF help April 2-4″ μεταδίδει το ειδησεογραφικό οικονομικό δίκτυο Dow Jones την “είδηση” για προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η δήλωση αποδίδεται σε ανώτερο κυβερνητικό αξιωματούχο της Ελλάδας, ο οποίος δεν κατονομάζεται. Σύμφωνα με το Dow Jones, ο Έλληνας αξιωματούχος είπε ότι η Ελλάδα επιδιώκει τη βοήθεια από την Ε.Ε, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό να γίνει στη Σύνοδο Κορυφής στις 25 Μαρτίου. “Εξετάζουμε διάφορα σενάρια για τις επόμενες ημέρες, αλλά πιο εφικτή είναι η προσφυγή στο ΔΝΤ”. Την όλη εικόνα έρχεται να συμπληρώσει δήλωση του εκπροσώπου τύπου επί οικονομικών θεμάτων του κόμματος της Άγκελα Μέρκελ, ο οποίος προτείνει στην Ελλάδα τη λύση του ΔΝΤ.<<

    Πηγη www.newsblog.gr
    http://www.newsblog.gr/?p=35842

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέμα: ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν έτσι:



    1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολλάρια (δείτε το γιατί στο 4)

    2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μιά άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.

    3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους

    4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μιάς χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολλάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολλάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.

    5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους

    6. συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε Ελληνική (άρα και Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β' βαθμού με Τουρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. ¨ολοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία... Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμα πιό εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι Εταίροι εισρροή 15.000 χιλιάδων μουσουλμάνων την εβδομάδα με Ελληνικά διαβατήρια.

    7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.

    8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών. Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Άγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.

    9. Έχουμε φτάσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος Mother fucker. Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου.

    Όχι για όλους όμως, οι Έλληνες (και τα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο) έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των Ελ στον Άλφα του Κενταύρου. Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί κάτι γκαρσόνια από την Μύκονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγο άσχετο, αλλά...

    Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

    http://www.cosmo.gr/News/Switzerland/266774.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1) Έξοδος από την ΕΕ τώρα.
    2) 24μηνη θητεία τώρα
    3) Πολεμική προετοιμασία.
    4) Διάλυση της ΟΝΕ το 2011.
    5) Πρόκληση πολέμου με τη Τουρκία στο πρώτη ευνοϊκότερη κλιματική συγκυρία το 2012.
    6) Κρίση στη Τουρκία.
    7) Απελευθέρωση της Κύπρου στο τέλος του 2012.
    8) Διάλυση της Τουρκιάς ( Ανάκαμψη Τουρκιάς 50 έτη )
    9)Εκμετάλλευση της Αιγιακής υφαλοκρηπίδας ( Ανάκαμψη Ελλάδας 10 έτη)
    10) Διάλυση της ΕΕ το 2015
    11) Διάλυση του ΝΑΤΟ το2016.
    12) Διάλυση των Σκοπίων το 2016.
    13) Οι ΗΠΑ αποσύρονται από την Ευρώπη λόγω οικονομικής αδυναμίας.
    14) Επεκτατικός πόλεμος Blitzkrieg προς βορά.
    15) Απελευθέρωση Β. Ηπείρου.
    16) Κατάληψη Σκοπίων.
    17) Οι ευρωπαίοι ερίζουν για τα σύνορα τους.
    18) 3ος Παγκόσμιος πόλεμος.
    19) Πυρηνικός όλεθρος.
    20) Επιβιώνουν οι κατσαρίδες και οι Έλληνες.
    21) Ελληνική παντοκρατορία.

    Blackjack!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 18 Μαρτίου 2010 1:41 μ.μ.


    Το 20 είναι όλα τα λεφτά....

    χαχαχαχχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ?ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ 15Ο ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΥΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ?ΔΕΝ ΔΙΝΑΜΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ 80.ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΓΑΜΩΤΟ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΣΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΖΙΜΕΝΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΝΚΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΕΘΝΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΝΚ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ.
    ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ 5/6ΨΙΛΟΣΤΡΑΒΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΙΣΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΥΜΠΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΑΜΑΞΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ MERCEDES BMW
    KAI ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΡΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
    ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
    ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ 8 ΔΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΟΝΟ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ USA ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
    ΓΑΛΙΑ ΤΖΑΠΑ ΕΥΡΩΠΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΛΑΤΕΣ
    ΟΥΟΥ . ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟUSA KAI ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ
    ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΚΑΤΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΣΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ.ΤΖΑΠΑ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΡΙΧΩΜΑ ΑΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ ΟΧΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΥΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ
    ...ΣΠΑΝΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Logika to dolario logo tis plithoras prepei na pesi to kratane i kina i iaponia kai ta FUNDS .Typosane polla dolaria GIA na kalipsoune tis trapezes tous . Pisteuo oti ola afta einai gia anevi to dollario kai na to ksefortothoune me anesi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή αποστρέφομαι αφάνταστα τα εσχατολογικά και τις γελοιότητες έχω να πω επί του θέματος τα εξής απλά.
    Προσφυγή στο ΔΝΤ θα είναι η απόλυτη καταστροφή για την χώρα. Θα κάνουμε ορισμένες δεκαετίες για να ανακάμψουμε. Το επίπεδο ζωής θα πέσει ανεξέλεγκτα ενώ σε οποιαδήποτε άλλη επιλογή η κατάσταση θα είναι διαχειρήσιμη.
    Οι όποιες επιλογές στροφής στο ΔΝΤ είναι σήμα στις αγορές αδυναμίας άντλησης κεφαλαίων. Αυτό σημαίνει πως ότι έχουμε δει ως τώρα από κερδοσκοπικές επιθέσεις θα είναι απλώς ιστορίες αγάπης στο κοντινό μέλλον. Η ικανότητά μας για ανάπτυξη μετατίθενται στο πολύ μακρινό μέλλον. Επίσης το γενικό οικονομικό πλαίσιο της χώρας θα υποβαθμιστεί ραγδαία σε επίπεδο ανατολικοευρωπαϊκής χώρας μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου.
    Υπήρξε στις χθεσινές εφημερίδες που κινούνται στον φιλοκυβερνητικό χώρο συντονισμένη διαρροή του σεναρίου του ΔΝΤ και προφανώς η ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου του γερμανικού κυβερνόντος κόμματος έρχεται σαν απάντηση σε αυτές τις διαρροές. Δηλαδή ουσιαστικά λέει πως αν θεωρείται πως έχετε αδυναμία να αντλήσετε κεφάλαια και θεωρείτε ότι λύση είναι το ΔΝΤ απευθυνθείτε εκεί διότι εμείς απαιτούμε δύσκολες αποφάσεις από εσάς. Δύσκολες αποφάσεις θα απαιτηθούν φυσικά και στην περίπτωση προσφυγής στο ΔΝΤ.
    Οι διαρροές αυτές είναι ένας ακόμα κρίκος στην μακριά αλυσίδα της απροσμέτρητης κυβερνητικής ανικανότητας που τους τελευταίους μήνες βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά μας. Στην αρχή ήταν η άρνηση των μέτρων στην συνέχεια οι δηλώσεις περί «Τιτανικού», οι διαρροές περί στροφής στην Κίνα η πεντάμηνη καθυστέρηση των μέτρων και η καθυστέρηση των φορολογικών μέτρων… Τελικά είναι τόσα πολλά αυτά που συνέβησαν ώστε κανείς χάνει το λογαριασμό. Οι άνθρωποι που χειρίζονται τις μοίρες αυτής της χώρας είτε είναι τρομερά ανίκανοι είτε σκοπίμως οδηγούν την χώρα στην χρεοκοπία και την οικονομική καταστροφή. Η οποιαδήποτε απόφαση προσφυγής στο ΔΝΤ δεν θα βαραίνει την προηγούμενη κυβέρνηση ούτε του κακούς γερμανούς. Η απόφαση θα είναι δική μας του ΠΑΣΟΚ ως κυβερνητικού κόμματος και του Γεώργιου Παπανδρέου ως πρωθυπουργού. Αυτόν προσωπικά θα βαραίνει ιστορικά και οι όποιες καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική κοινωνία θα είναι αποτέλεσμα μηνών λανθασμένης διακυβέρνησης σε μια εποχή που τα γεγονότα είναι πολύ ρευστά. Οι αποφάσεις και τα μέτρα που τυχόν θα έφταναν να ανακόψουν τις κερδοσκοπικές επιθέσεις ακόμα πριν τα Χριστούγεννα τώρα πλέον είναι ανίκανα να σταματήσουν την κατρακύλα και αυτοί συνεχίζουν στο ίδιο ανεύθυνο μοτίβο αδιαφορώντας για τις ζωές των ανθρώπων.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ενώ προσπαθούμε να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε απ' αυτό το οικονομικό χάλι που έχουμε περιέλθει, και που ΠΟΛΛΟΙ μας καυτηριάζουν ότι εμείς οι ίδιοι ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ φταιμε και όχι Άγγλοι–Γάλλοι–Πορτογάλοι– Αμερικάνοι-κοινώς Εβραίοι πάσης εθνικότητας κλπ., κλπ., «προσκρούσαμε» στην ανήκουστην είδησην!!!!

    Όχι μόνον οι Εβραίοι της Ελλάδος ΔΕΝ πληρώνουν φόρους με νομοθετικό διάταγμα, αλλά το ΚΙΣ έχει φτιάξει και κυβέρνηση μέσα στην Ελληνική κυβέρνηση όπως έχει κάνει και σε άλλα Δυτικά κράτη συμπεριλαμβανομένης και της κυβέρνησης των ΗΠΑ!
    Οι Ελληνόφωνοι εβραίοι στη χώρα μας λοιπόν, (αυτοί που μας καλούν να δούμε την τύφλα μας και κραδαίνοντας την φουκέντρα μας δακτυλοδεικνύουν ότι εμείς φταίμε και ουδείς άλλος) είναι ΥΠΕΡΑΝΩ όλων και συνάμα εξαιρούνται των φόρων!!!!
    Πληρώνουν φόρους στο ξεχωριστό κράτος του ΚΙΣ (μέσα στην Ελλάδα) και όχι στο Ελληνικόν δημόσιον! Είναι «Έλληνες Πολίτες» με προνόμια που δεν τα έχουν οι υπόλοιποι Χριστιανοί Ορθόδοξοι Έλληνες πολίτες!
    Δεν κατάλαβα;

    Όλο το άρθρο εδώ:
    http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_2608.html

    Ερώτησις: Μήπως το ΚΙΣ κυβερνά τον Γιωργάκη;


    Νοσφεράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 15:20

    Κρίμα που ο Χίτλερ έχασε έναν σατανικό εγκέφαλο σαν και εσένα.

    Δεν πληρώνουν φόρους οι Έλληνες Εβραίοι;;; Μάλλον μπέρδεψες τον Ιουδαϊσμό με την offshore "θρησκεία" του αναίσθητου, ατιμώρητου, άρπαγα, αεριτζή, λαμόγιου, φοροφυγάδα νεο-έλληνα;

    Τί νέα μούφα είναι αυτή;
    "νέα" τρόπος του λέγειν, προσωπικά την έχω ξανακούσει.
    Προφανώς, εσείς οι νεο-ναζί ξεμείνατε από "ιδέες" και ξεθάβετε το μπαούλο με τα παλιά μουχλιασμένα και σκουληκιασμένα προικιά...

    Μπόχα και δυσωδία, δηλαδή

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Galia,

    εσύ πού το ξέρεις με τόση σιγουριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νοσφεράτε,

    κατά καιρούς ακούγονται απίστευτες ανοησίες. Γράφεις "Όχι μόνον οι Εβραίοι της Ελλάδος ΔΕΝ πληρώνουν φόρους με νομοθετικό διάταγμα, αλλά το ΚΙΣ έχει φτιάξει και κυβέρνηση μέσα στην Ελληνική κυβέρνηση όπως έχει κάνει και σε άλλα Δυτικά κράτη συμπεριλαμβανομένης και της κυβέρνησης των ΗΠΑ!"

    Το "νομοθετικό" διάταγμα (ΠΔ) που γράφει το ιστολόγιο είναι αυτό:

    Προεδρικό Διάταγμα 182
    Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α 40/22.03.1978
    ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ «ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ».

    Πού λέει τα φοβερά και τρομερά πού του καταμαρτυρείτε; Λίγη σοβαρότητα, ρε παιδιά, διότι παραείμαστε αρλουμπατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 18:55

    Αυτή ακριβώς είναι η ερώτηση που περίμενα να κάνεις στον Νοσφεράτο!

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαχαχαχαχα να'σαι καλά ρε Blackjack γελασα με την ψυχή μου!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    Βρουτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οταν θελετε να δειτε απο κοντα εστω και με απεχθεια εναν αρουραιο, βαλτε σε μια γωνια λιγο τυρι.
    Θα βγη απ' την τρυπα του τροχαδην να τ' αρπαξη σαν παρασιτικο τροκτικον που ειναι.
    Τωρα αν η φακα ειναι καλη και τον αρπαξει (διοτι βεβαιως-βεβαιως το τυρι ΔΕΝ ειναι δικο του-ποτε δεν ητανε) τι λετε οτι θα αρχιση να φωναζη;
    Χίτλερ, νεο-ναζί, Φασιστα και απο κοντα βεβαια τα γνωστα κοσμητικα λογω "αστειρευτης αγαπης του" για τον νεο-Ελληνα (κατα το νεο-Ναζι): "Αναίσθητος", "ατιμώρητος", "άρπαξ", "αεριτζής", "λαμόγιο", "φοροφυγάς και δεν συμμαζευεται. Κι αυτα απο καποιον/αν απροσδιοριστου φυλλου που υπεραμυνεται της Ελλαδος εεεε;
    Ελληναρας μεχρι τα μπούνια που λεμε.

    Αλλα αν ο αρουραιος/σαγιαν Galia, αντι πανω στη φουρια του να "αρπαξη το τυρι" ανοιγε τον συνδεσμο που παρεθεσε ο Νοσφερατος θα διαβαζε....

    >>Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
    «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του Ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!<<

    Και παρακατω....

    >>Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το Ελλαδικό Κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο Ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση....<<

    Σιγα σαγιαν η αγαπη σου θα μας σκοτωση. Και δεν κοιμωμαστε στα ξενοδοχεια του Ντουμπαϊ.



    Omadeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Evritis67, ή Ελίας Νεγκρίν, ή παπατζής, ή, ή, ή.

    Διάβασε το διάταγμα καλά και μετά ξαναδιαβασέ το και τότε άρχισε τις μηνύσεις...
    Ρε τι πάθαμε μπήκανε και οι Τουρκαλάδες στο πλευρό των Galia-δουρων τώρα.

    Ο βήχας και η καψούρα βλέπεις δεν κρύβονται.



    Ελισάβετ (Λίλιαν) Μανόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Επαγγελματίες Ψεύτες,
    και Ξεδιάντροποι Συκοφάντες
    "Νοσφεράτος", "Omadeon" και το νεο-ναζιστικό συναπάντημα.

    Χθες γράφατε ότι "ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ"

    Και σήμερα κάνετε κωλοτούμπα, και μιλάτε προφανώς για (ενδο)κοινοτικούς φόρους, όπως η petcha και οι gabelles που υπάρχουν πριν την ίδρυση του ελληνικού κράτους.

    Και από πάνω με βρίζετε ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
    Προφανώς επειδή και εσείς γνωρίζατε εκ των προτέρων ότι ο δόλιος ισχυρισμός σας ήταν 100% ψευδής.

    Διότι θα περιμέναμε όλοι μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το ψέμα.
    Και όχι το σύνηθες υβρεολόγιο-οχετό.
    Αλλά είπαμε, εσείς νομίζετε ότι τα ελεύθερα, δημοκρατικά και ανοιχτά ιστολόγια είναι για να ψάχνετε ΠΕΛΑΤΕΣ.

    Το πρόβλημά σας είναι ότι θα σας απαντώ. Γιατί αφενός, εγκληματικά υποκείμενα σαν και εσάς έχω δει πάρα πολλά και αφετέρου ξέρω πολύ καλά τη λίστα με τα ψευδο-επιχειρήματα του αντι-σημιτισμού.

    Με κατηγορείς ότι είμαι αρουραίος.
    Και οι περισσότεροι αγνοούν γιατί με αποκαλείς αρουραίο.
    Διότι ακόμα και αυτό είναι η ναζιστική σου κληρονομιά. Επί Γκέμπελς γυρίστηκε η ταινία αντι-σημιτικής προπαγάνδας: Der ewige Jude, ο αιώνιος Εβραίος.
    Εκεί υπάρχει η "παρομοίωση": Οι Εβραίοι ως αρουραίοι.

    Αυτά για να γίνεται κατανοητό σε όλους ότι είσαι πληρωμένος νεο-ναζί.

    Galia

    Υ.Γ. Για όσους έχουν αργό μυαλό, να τονίσω ότι το nick είναι Galia και όχι Galia-δουρα.
    Και αν δεν μπορείς με ευγένεια και στοιχειώδη πολιτισμό να γράφεις,
    καλύτερα να βάφεις. Κράτα, λοιπόν, γερά το vernis à ongles μη σου φύγει και παρηγόρησε τους νεο-ναζί φίλους σου, με τον ίδιο τρόπο που η μάνα σου παρηγορούσε τους ναζί τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AGAPITI GALIA EUXARISTO GIA TA SXOLIA GIATI KASPOOIS PREPEI NA ANTITAXTHEI STIN NEONAZISTIKI MPOURDOLOGIA I OPOIA EPIPLEON EINAI KAI ANANDRI GIATI EINAI ANONIMI OPOW EIXEI KAPOIOS POU EIXE ANTITAxtei STOUS NAZI TOTE "I ALITHEIA THA NIKISEI" (EDOUARDS MPENES)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. TO PROIGOUMENO SXOLIO ITAN DIKO MOU
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.