3/3/10

Τη σύλληψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ ζητά το Ντουμπάι

Τη σύλληψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ και του επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας της χώρας, Μοσάντ, ζητά ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ντουμπάι, κατηγορώντας τον για τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς.

Ο Νταχί Καλφάν Ταμίμ δήλωσε στο πρακτορείο Αλ Τζαζίρα ότι θα ζητήσει από τον εισαγγελέα του Ντουμπάι να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για τον Βενιαμίν Νετανιάχου και τον Μέρ Ντάγκαν αυτήν την εβδομάδα.

Ο Ταμίμ επεσήμανε επίσης ότι ήταν "σχεδόν σίγουρος" ότι πράκτορες του Ισραήλ είναι αναμεμειγμένοι στη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, Μαχμούντ αλ-Μαμπχούχ, σε ξενοδοχείο του Ντουμπάι, τον Ιανουάριο.

Το Ισραήλ δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και αρνηθεί τις κατηγορίες ανάμειξης στη δολοφονία του αλ-Μαμπχούχ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι η Μοσάντ "προσέβαλε" το Ντουμπάι και τις Δυτικές χώρες, με τη χρήση πλαστών διαβατηρίων στη δολοφονία.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

16 σχόλια:

  1. Γιατί δεν στέλνει κομάντος να τον πιάσουν; Αν το Ισραήλ ήθελε αυτόν, αυτό θα έκανε!! Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα του αμπου(νταλα)μπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 03 Μαρτίου 2010 1:35 μ.μ.

    Hey, Voulgaris-Rosensteyn-Abramowicz ek Evraio-Kw-Londinou, pisw sthn oph sou, arourh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 03 Μαρτίου 2010 1:35 μ.μ.

    Γιατι ακομα και το Ντουμπαϊ φαινεται να ειναι χωρα που ακολουθει τους νομους της διεθνους κοινοτητας.
    Δεν ειναι ενα τρομοκρατικο και εγκληματικο συνοθυλευμα, οπως το ισραηλ σου.
    Γι' αυτο αγαπητε. Υπαρχει τεραστια διαφορα. Ειναι πολυ δυσκολο (στην ψυχοσυνθεση που βρισκεσαι) εσυ ομως να δης αυτη την διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμβουλή προς Έλληνες.

    Φίλοι μου είναι τελείως άσκοπο και άκαρπο να ανοίγει κανείς συζήτηση με τους σημερινούς Ιούδες για οτιδήποτε θέμα. Από γεννησιμιού τους οι άνθρωποι αυτοί πάσχουν από ένα σχιζοφρενικό σύνδρομο που δύσκολα θα το απάντηση κανείς σε κάποιο άλλο άτομο οποιασδήποτε εθνότητας.
    Ο Βολταίρος "πρόδρομος" του Ναζισμού είχε πει για δαύτους:
    "Δεν θα εύρητε εις αυτούς παρά έναν λαόν αμαθή και βάρβαρον όστις συνενώνει από πολλού την πλέον αισχράν φιλαργυρίαν, την απεχθή δεισιδαιμονίαν, με το ακατανίκητον μίσος, δι' όλους τους λαούς οίτινες τον ανέχονται και τον πλουτίζουν".
    Ο δε "πρόδρομος" του Φασισμού Σαίξπηρ, "στόλισε" τους τότε Σάϋλοκς κανονικά στα έργα του.
    Για το σημερινό χάλι που βρίσκεται η Ανθρωπότητα και ειδικότερα η Πατρίδα μας η Ελλάδα πρωταρχικότατον ρόλον παίζουν οι απανταχού τοκογλύφοι είτε κατοικοεδρεύουν στην Γερμανία είτε στην Αγγλία είτε στις ΗΠΑ. Και ποιοι σας νομίζει ότι είναι αυτοί οι αισχροί φιλάργυροι; Μην ψάχνετε πολύ μακριά. Βρίσκονται δίπλα μας.
    Εκμεταλλεύονται τους Λαούς που τους ανέχονται σπρώχνοντας τους σε πολέμους και ταυτόχρονα πλουτίζουν απ αυτούς. Μύρια όσα τα παραδείγματα στην Ανθρώπινη Ιστορία.
    Σήμερα παρομοιάζω τους Ιούδες με κείνους τους φανατικούς αρτηριοσκληρωτικούς που μας τσαμπουνάνε κάθε λίγο και λιγάκι και προσπαθούν να μας πείσουν με σχεδόν μια πρωτοφανή σχιζοφρένεια για την "Υπερθέρμανση του Πλανήτη" παρ ότι κοντεύει να χιονίσει στην Φλοριδα των ΗΠΑ (απ’ ότι με πληροφορούν ) τούτο τον χειμώνα.
    Αν κανείς ξεφυλλίσει την Ανθρώπινη Ιστορία θα συναντήσει στους Ιούδες μόνο ειδεχθή εγκλήματα, κλεψιές και ότι άλλη ενέργεια μπορεί να συλληφθεί και να εκτελεστεί μόνον από διαβολικούς μυελούς. Δεν έχουν προσφέρει τίποτε άλλο στην Ανθρωπότητα.
    Όποτε είναι χαμένος χρόνος να συνομιλεί κανείς μαζί τους για ότι δήποτε θέμα.
    Απλώς περιφρονήστε τους σαν περιθωριακοί που είναι.
    Το μόνο που τους αξίζει είναι η περιφρόνησις.
    Σας συμβουλεύω γιατί τους ξέρω καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χμμμ... δεν ήξερα ότι το Ισραήλ είναι υπεύθυνο για την (μη) υπερθέμανση του πλανήτη......

    Shame on them....!!!!!

    Και μη χειρότερα

    Allah Akbar....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 3 Μαρτίου, 4:02 μ.μ.

    Ενώ εσύ που είσαι ο εκ γενετής και εκ κληρονομικού χαρίσματος "μορφωμένος" και "πολιτισμένος" πως γίνεται να αγνοείς τα βασικά;
    Μιλάς για τον "Έμπορο της Βενετίας" του Shakespeare. Και δε λες ότι ο Shakespeare δεν είχε δει ποτέ στη ζωή του Εβραίο. Και αυτό γιατί από το 1290 ως το 1656 οι Εβραίοι είχαν διωχθεί από τη Μεγάλη Βρετανία.
    Χρησιμοποίησε ένα γεγονός της επικαιρότητας ως εφαλτήριο για να θίξει οικείες του καταστάσεις.
    Και το γεγονός που τον ενέπνευσε να γράψει για έναν Εβραίο δεν ήταν ότι προ-υπήρχε ο "Εβραίος της Μάλτας" του Μάρλοου. Διότι στον Σέξπιρ αλλάζει η αντιμετώπιση του μύθου.

    Το γεγονός ήταν η δημόσια εκτέλεση του γιατρού της Βασίλισας Elizabeth, στις 7 Ιουνίου του 1594(ενώ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του έργου τοποθετείται στα 1956-8). Ο γιατρός Roderigo Lopez ήταν απόγονος οικογένειας Πορτογάλων Μαρράνος (Εβραίοι που εξαναγκάστηκαν να προσηλυτιστούν στον Χριστιανισμό).
    Και ο οποίος λόγω των σχέσεών του με τον διεκδικητή του πορτογαλικού θρόνου Don Antonio και τον Antonio Perez τον διωγθέντα πρώην γραμματέα του Philip II κατηγορήθηκε ως συνωμότης που ήθελε να ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ τη Βασίλισα.

    Η ίδια η Βασίλισα βέβαια, είχε καταλάβει ότι επρόκειτο περί σκευωρίας και αρνιόταν να υπογράψει αρχικά την καταδίκη του.
    Για αυτό και στο έργο ο έμπορος λέγεται Αντόνιο.

    Τώρα για το τί θέλει ακριβώς να πει ο Σέξπιρ, υπάρχουν άπειρες ερμηνείες, όπως σε όλα τα κλασικά αριστουργήματα. Αν και το έργο θεωρήθηκε αργότερα ως "προβληματικό έργο" λόγω του αντι-σημιτισμού του.
    Ακριβώς για αυτό το μετέδιδαν στο ναζιστικό ραδιόφωνο και το έπαιζαν σε θέατρα σε όλες τις γερμανο-κρατούμενες περιοχές.
    Προφανώς από εκεί το ξέρεις εσύ.
    Μετά το Ολοκαύτωμα όμως, του έμεινε η ρετσινιά και δεν το ανεβάζουν. Παρόλα αυτά είναι αξιοσημείωτο ότι έχει παρασταθεί από Εβραίους αλλά και Ισραηλινούς σκηνοθέτες. Σε μια λογική επαναδιαπραγμάτευσης και επαναπροσέγγισης.

    Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, αλλά τουλάχιστον οι ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ πρέπει να διορθώνονται.
    Κλείνοντας θα θυμίσω στον υστερικό αντι-σημίτη που αρέσκεται με μεγαλομανία να ταυτίζει τον θλιβερό εαυτό του με τον Shakespeare,
    τον μονόλογο του Σάιλοκ από τον Έμπορο της Βενετίας:

    He hath disgraced me, and hindered me half a million, laughed at my losses, mocked at my gains, scorned my nation, thwarted my bargains, cooled my friends, heated mine enemies; and what's his reason?
    I am a Jew.
    Hath not a Jew eyes?
    Hath not a Jew hands, organs, dimensions, senses, affections, passions?
    Fed with the same food, hurt with the same weapons, subject to the same means, warmed and cooled by the same winter and summer, as a Christian is? If you prick us, do we not bleed? If you tickle us, do we not laugh?
    If you poison us, do we not die?

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Αραβες που στηνουν τζαμια με μανια (μαζι με τους Τουρκους)σε ολη την Ευρωπη και οι οβραιοι που αγοραζοπουλανε το πετρελαιό τους και τους αβανταρουν "υπογεια", να πανε να φουρκιστουνε ουλοι παρεα.Ρατσες και οι δυο για πεταμα...
    !#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς ανελλήνιστον που δεν ξέρει να διαβάζει Ελληνικά. (03 Μαρτίου 2010 6:19 μ.μ.)

    Παρακαλώ σημειώσατε ότι η συμβουλή μου απευθήνετο μόνον στούς συμπατριώτες μου Έλληνες, καί μέσω αυτής κατέκρινα τους σημερινούς Ιούδες.
    Ενοχληθήκατε πιθανόν τόσο γιατί καταλογίζετε το εαυτόν σας μεταξύ αυτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 4:02 μ.μ.

    Μιας και η Galia σε μόρφωσε για τον Σαίξπηρ, άντε να διαβάσεις τι σόι φωστήρας ήταν ο Βολταίρος.

    Ξεστραβωθείτε, διότι πάτε άσχημα να ζείτε ακόμη στον Μεσαίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ κον Galia

    Αν στην Αγγλια τοτε δεν υπηρχε νυχακι εβραιου να το δει ο Σαιξπηρ (απορω το γιατι ειχαν εκδιωχθει απο την χωρα μονο αυτοι- και αν ξερεις να μας πεις τιποτε για το αν η Ιστορια αυτη θα επαναλλειφθει) μας αποκλειης τετελεσμενα και το γεγονος οτι ο Σαιξπηρ δεν εκανε κανα ταξιδακι, ας πουμε στην Βενετια.
    Για τον Βολταιρο ομως δεν μας ειπες τιποτε. (Γκουχ-γκουχ)
    Ουτε για τους τοκογλυφους ξαδερφους, μας λες τιποτε που αναφερει στο σχολιο του ο ανωνυμος (03 Μαρτίου 2010 4:02 μ.μ.)
    Και για κεινο τον διπλο εμπρησμο της συναγωγης στα Χανια μουγγαινεσαι κατα κορον βλεπω ρε παιδι μου.
    Σκεψου να αναλογιστει κανεις οτι αν γινει και πολεμος μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας (ορκισμενος συμμαχος του Ισραηλ) προς τα που θα στρεψεις το οπλο σου.
    Να πως επαληθευεις τα λογια του Jonathan Cook που μας λεει ενδεικτικα:

    >"Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Jonathan Cook.

    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    «Το Ιντερνετ με όλα όσα προσφέρει είναι ένα 'θέατρο' στην ισραηλο-παλαιστινιακή σύγκρουση, και πρέπει να δραστηριοποιούμεθα σε αυτό το θέατρο, αλλιώς θα χάσουμε», δήλωσε ο Ilan Shturman, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το έργο (στρατολόγησης).
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Η ομάδα θα εμπίπτει στην αρμοδιότητα ενός μεγάλου τμήματος (του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ), που ήδη ασχολείται με την διάδοση προπαγάνδας (εβραίικος όρος "hasbara"), και επίσημα θα μεταφράζεται ως "δημόσια εξήγηση", αλλά στην ουσία είναι Ισραηλινή προπαγάνδα. Αυτό (το πρόγραμμα) δεν περιλαμβάνει μόνο τις κυβερνητικές ενέργειες δημοσίων σχέσεων, αλλά και πιο μυστικές σχέσεις με το υπουργείο εξωτερικών, που θα χειρίζεται ένα σύνολο ιδιωτικών οργανισμών με πρωτοβουλίες που προωθούν την καλή εικόνα του Ισραήλ στον Διεθνή Τύπο, την Τηλεόραση και στο Ιντερνετ.
    Σε μια συνέντευξη αυτό το μήνα με την Calcalist, μια ισραηλινή εφημερίδα των επιχειρήσεων, ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... <

    Ολο το αρθρο εδω:
    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 03 Μαρτίου 2010 2:51 μ.μ.

    Όμφακες εισίν... Χρεοκόπησαν με τα καρακιτσαριά που κάνουν και τώρα πάνε κάτι να δείξουν, μπας και τους ελεήσει κανείς! Τι περιμένεις από φελάχους που καβαλούν Ρολς-Ρόυς με χρυσούς προφυλακτήρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 03 Μαρτίου 2010 7:13 μ.μ.

    Το να μην μπορείς να κάνεις σχόλια δικά σου, ούτε να έχεις δει ότι η χρήστης Galia είναι, κατ' ομολογίαν της, θηλυκού γένους, ίσως δεν είναι δικό σου λάθος.

    Το να έχεις, όμως, βρει ένα κείμενο και να το αναπαράγεις συνεχώς, δείχνει ότι είσαι τουλάχιστον ανώριμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς κυριον/κυριαν της 04 Μαρτίου 2010 12:59 μ.μ.

    Εσχολιασα στις 03 Μαρτίου 2010 7:13 μ.μ.:

    "@ κον Galia

    Αν στην Αγγλια τοτε δεν υπηρχε νυχακι εβραιου να το δει ο Σαιξπηρ (απορω το γιατι ειχαν εκδιωχθει απο την χωρα μονο αυτοι- και αν ξερεις να μας πεις τιποτε για το αν η Ιστορια αυτη θα επαναλλειφθει) μας αποκλειης τετελεσμενα και το γεγονος οτι ο Σαιξπηρ δεν εκανε κανα ταξιδακι, ας πουμε στην Βενετια.
    Για τον Βολταιρο ομως δεν μας ειπες τιποτε. (Γκουχ-γκουχ)
    Ουτε για τους τοκογλυφους ξαδερφους, μας λες τιποτε που αναφερει στο σχολιο του ο ανωνυμος (03 Μαρτίου 2010 4:02 μ.μ.)
    Και για κεινο τον διπλο εμπρησμο της συναγωγης στα Χανια μουγγαινεσαι κατα κορον βλεπω ρε παιδι μου.
    Σκεψου να αναλογιστει κανεις οτι αν γινει και πολεμος μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας (ορκισμενος συμμαχος του Ισραηλ) προς τα που θα στρεψεις το οπλο σου.
    Να πως επαληθευεις τα λογια του Jonathan Cook που μας λεει ενδεικτικα:...."

    Απο το ανωτερω σχολιο μου, αυτο που σε πειραξε ειναι το οτι αποκαλυπτω ακομα και το παραπλανητικο θηλυκου γενους ονομα που πας να μας πλασαρεις. Διοτι πιστευω οτι ουτε αυτο ειναι το πραγματικο ονομα σου αλλα ουτε και οτι εισαι θηλυκου γενους.
    Εκτος και αν εισαι αρρενοθηλης οποτε αυτοματως και δικαιολογημενα κέκτησαι τον δυναμισμό του άρρενος και την μοχθηρίαν του θήλεος για να γινης ποιο πιστικος. Να μην επισημανω τις χονδροειδης κοτσανες που σου στελνουν οι "χασμπαρικοι" του "υπουργειου σας" των εξωτερικων και μας τις ξεφουρνιζεις δω μεσα οπως μας επεξηγη και ο διαμενων και εργαζομενος στην Ναζαρετ, (της υποδουλομενης μεχρι σημερα Παλαιστινης) Τζοναθαν Κουκ.
    Η αναπαραγωγη σχολιου απο την "απεριγραπτη ιστοσελιδα" εκτος του οτι η "επαναληψις ειναι μητηρ μαθησεως" μας υπενθιμιζει τοσο αποδεδειγμενα οτι εισαι ενας προβοκατορας υπερ του τρομοκρατικου ισραηλ (σου) χωρια που σε χτυπαει αυτοματως στον καλλο του εγκεφαλου που εχεις. Παρεπιτωντως ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ που εκανα γενικα για την "ελλειψη" εβραιων απο την τοτε Αγγλια του Σαιξπηρ, για τους "τοκογλυφους ξαδερφους" που ταλαιπωρουν και εκβιαζουν την Πατριδα μου, το "διπλο μπουρλοτο στα Χανια", και το "προς τα που θα στρεψης το οπλο σου" σε περιπτωση πολεμου, τα εκανες τοσο γοργα "γαργαρα" που πιθανως να χρειαζεσαι στρεπρομηκινες για τις αμυγδαλες σου.
    Κουβεντα για τιποτα. Ουτε για το ποιος εβαλε την φωτια στην Συναγωγη.
    Η αναπαραγωγη του αρθρου του Τζοναθαν Κουκ σε μαρανε αγαπητε ισραελοφιλε, σουπερ-εβραιε, που τουτη τη φορα γραφεις σαν ανωνυμος και οχι με το "θηλυκου γενους ονοματακι σου".
    Καπου πηρε το ματι μου μια συμβουλη που σας εχει δωσει καποιος να επισκεφθητε ψυχιατρο.
    Εγω θα διαφωνησω και θα σε συμβουλευσω
    να τραβηξης το κατω χειλος σου πανω απο το προσωπο σου, να το περασης πανω απο την κορυφη του κεφαλιου σου και να ρουφηξης. Ετσι θα απολυμανθη και τουτη δω η ιστοσελιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 7:05 μμ, 12:59 μμ

    Ευχαριστώ θερμά!

    Για τον άλλον τώρα τί να πω; Είναι τόσο κακόπιστος και αρρωστημένα καχύποπτος που αρνείται να πιστέψει ότι δεν είμαι άντρας ή εξωγήινος. Αυτό πως λέγεται στην ψυχιατρική;

    Για τον διπλό εμπρησμό της Συναγωγής των Χανίων και για τους βανδαλισμούς και καταστροφές εις βάρος εβραϊκών ιερών τόπων που δεν εξιχνιάστηκαν, δεν είμαι εγώ αρμόδια να δώσω απαντήσεις.
    Αλλά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
    Τώρα αν θέλεις να κατηγορήσεις για τον εμπρησμό τους ίδιους τους Εβραίους, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Και στη Νύχτα των Κρυστάλλων κατά την οποία Εβραίοι δολοφονήθηκαν και εβραϊκά μαγαζιά καταστράφηκαν, οι ναζί όπως και εσύ, κατηγόρησαν τους Εβραίους. Και μάλιστα τους υποχρέωσαν να πληρώσουν ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ για τις φθορές (των δικών τους περιουσιών) στο γερμανικό κράτος.
    Όσο για τον Σέξπιρ, όχι δεν πήγε να δει την Βενετία. Εξάλλου οι Εβραίοι πόσο πια πήγαιναν στη Βενετία; αφού τους είχαν κλεισμένους στο νησάκι Nuova. Από την ιταλική δε λέξη Getto ή Geto προέρχεται και η λέξη που γνωρίζουμε σήμερα.
    Θέλεις να σου δώσω κάποια λογική εξήγηση για τον αντι-σημιτισμό; Δεν μπορώ γιατί δεν υπάρχει. Γιατί δεν εξηγείται λογικά να μισείς ανθρώπους που δεν σε έχουν βλάψει, ανθρώπους που δεν ξέρεις και ανθρώπους που και αυτοί αγνοούν την ύπαρξή σου.
    Τη μια σας φταίει ο Ιουδαϊσμός ως θρησκεία, την άλλη σας φταίει η φυλετική "κατωτερότητα", σήμερα σας φταίει το κράτος του Ισραήλ... Σαν το ανέκδοτο με τον λύκο και το κράνος δηλαδή...
    Ευτυχώς, πάντως που διοχετεύεις το μίσος σου ΑΛΛΟΥ και τη γλιτώνουν αυτοί που έχουν κατα-κλέψει και υποθηκεύσει την Ελλάδα και που τώρα ετοιμάζουν το σκηνικό για σφαγή των Ελλήνων.
    Εκτός, βέβαια, αν εσύ είσαι εδώ ο μοναδικός που δεν είναι Έλληνας. Αλλά ελληνόφωνος ισλαμιστής.
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 03 Μαρτίου 2010 7:13 μ.μ.

    Καταπληκτικό αυτό που κάνουν οι Ισραηλινοί! Πραγματικά καταπληκτικό!!

    Δείχνει πόσο δυναμικοί είναι και πόσο ενδιαφέρονται για την πατρίδα τους. Πραγματικά τους αξίζει να ζήσουν και να έχουν την πατρίδα, για την οποία τόσο παλεύουν!

    Μακάρι να το έκανε και η Ελλάδα, αλλά πού; Εδώ ενδιαφέρονται μονάχα για το τι θα φάνε, τι θα πιούνε και τι "άλλας ηδονάς θα απολαύσουν", όπως λέει και ο Κόλμερ.. :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @
    04 Μαρτίου 2010 7:57 μ.μ.
    04 Μαρτίου 2010 5:55 μ.μ.

    Galias pini kai Galias kernai.

    Ston psixiatro sas grigora perfidious Jews!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.