5/3/10

Εξηγήσεις από τον Μ.Χρυσοχοΐδη για τον Μ.Γλέζο - «Συγγνώμη» από τους αστυνομικούς

«Το περιστατικό με το Μανώλη Γλέζο ήταν ατυχές και σε καμιά περίπτωση στοχευμένο. Ήταν μέρος προσπάθειας της Αστυνομίας να περιορίσει τα επεισόδια» αναφέρει στη σελίδα του στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Αντιπροσωπεία των αστυνομικών επισκέφθηκε τον κ. Γλέζο στο νοσοκομείο και του ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό.

Η αντιπροσωπεία τού επέδωσε και την κάτωθι επιστολή:

«Αγαπητέ Κύριε Γλέζο, με αισθήματα έντονης ανησυχίας και αγανάκτησης πληροφορηθήκαμε ότι κατά τη διάρκεια της ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, χρησιμοποιήθηκαν και πάλι συνάδελφοι μας στον άχαρο ρόλο της καταστολής, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο άνθρωπος σύμβολο των αγώνων του λαού μας, εσείς που έχετε άλλωστε συμπαρασταθεί και στηρίξει τους αγώνες μας.

» Δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχές για ταχεία ανάρρωση. Χίλια συγνώμη».

Έρευνα για τον Γ.Παναγόπουλο
Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για την επίθεση εναντίον του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας επίσης αναφέρεται ότι από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν συνολικά 12 άτομα για τα επεισόδια στο χώρα μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη.

Από τους 12 συνελήφθησαν τελικά οι πέντε.

Για το περιστατικό, κατά το οποίο ο Μανώλης Γλέζος δέχθηκε χημικά στο πρόσωπο, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «&#x5B...&#x5D στο χώρο μπροστά από το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη ομάδες άγνωστων ατόμων προκάλεσαν επεισόδια και επιδόθηκαν σε φθορές, ενώ προπηλάκισαν και του Ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς. Αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο συμμετείχε στα επεισόδια και κρατούσε καδρόνι.

» Όταν ομάδα ατόμων κινήθηκε κατά των αστυνομικών προσπαθώντας να απελευθερώσει τον συλληφθέντα, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση δακρυγόνων κατά των ατόμων που εναντιώνονταν στη σύλληψή του, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναπνευστική δυσφορία στον κ. Μανώλη Γλέζο, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο».
ΝΕΑ


45 σχόλια:

  1. Ο Χρυσοχοϊδης να διαβάσει την επιστολή Παλαιοκώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Giati den boroume na to anartisoume sto fb???Mono ektiposi?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπαθείτε να περιορίσετε τα επεισόδια ρίχνοντας χημικά σε παππούδες ρε αλήτες;
    Δεν έχει σημασία πως ήταν ο Γλέζος ρε γελοίοι αλλά η ηλικία του.
    Για τα υπόλοιπα γεροντάκια χτές και σήμερα είδαμε πώς χεστήκατε και εσείς του υπουργείου αλλά και τα μέσα μαζικής παραπλάνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..Δεν έχει σημασία πως ήταν ο Γλέζος ρε γελοίοι αλλά η ηλικία του.

    Εχει και αυτό σημασία συνέλληνα Μην ξεχνάς ο Ελληνας Κωνσταντινος Κουκίδης έπεσε απο τον Βράχο της Ακρόπολης τυλιγμένος με την Ελληνική Σημαία για να μην την παραδώσει και ο Μανόλης Γλέζος κατέβασε το βρωμερό γερμανικό σύμβολο που την ατίμαζε.

    Αν δε διαβάσεις το έργο του για την Εθνική Αντίσταση θα δείς το πνεύμα της Εθνικής Συμφιλίωσης.

    Δεν χτυπάς ενα ιστορικό σύμβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχαλάκη είσαι τρέλα!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Καυκάσιε δεν μίλησα κατά του Γλέζου και σαφώς τον τιμώ για την προσφορά του και το έργο του.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κλείνουμε τα μάτια στις βιαιότητες των ματατζήδων στα υπόλοιπα παππούδια που υπέφεραν αυτές τις μέρες για τη σύνταξούλα τους στις πορείες.
    Οταν φτάνεις σε τέτοια κατάντια σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει σημασία το επώνυμο αλλά οι χειμώνες που κουβαλάνε στην πλάτη τους αυτοί οι άνθρωποι.
    Κατάντια της Ελληνικής Πολιτείας ακόμα μια φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O κ. Γλέζος περιφέρει 70 χρόνια τώρα την αντιστασιακή του πράξη.Την έχει εξαργυρώσει,την έχει δραχμοποιήσει την έχει πληρωθεί. Φτάνει πιά!!!.
    Αλήθεια τι δουλειά κάνει; Από που κερδίζει το ψωμί του;
    Τι θα έπρεπε να κάνουν οι χιλιάδες ήρωες του αλβανικού μετώπου,που αμέσως μετά τον πόλεμο επέστρεψαν στις δουλειές τους και στα χωράφια τους -πολλοί απο αυτούς τραυματίες- και κανένας δεν τους θυμήθηκε ποτέ;
    Τί ζητούσε ο "ήρωας" Γλέζος να επιτίθεται σε αστυνομικούς μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη;
    Φτάνει κύριοι αρκετά σας πληρώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΟ ΓΛΕΖΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδη εγω μενω στο βελγιο και η αστυνομια τοθσ χτυπαει ολους χωρις διακρισεις θα ηθελα να πω οτι σεβομαι των κυριο γλεζο αλλα στο χωριο μου λενε οπωσ εστρωσες θα κοιμηθεις.Αν καθοτανε στα αυγα του δεν υα τον πειραζε κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΓΛΕΖΟ,ΓΙΑΤΙ!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ?!ΚΑΥΚΑΣΙΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΛΕΖΟΣ ΕΙΤΕ,ΕΙΤΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.ΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΓΕΡΑΚΟ.Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ,ΟΧΙ ΠΟΛΥΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 05 Μαρτίου 2010 10:34 μ.μ.

    Η "ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ" ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΔΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!ΚΡΙΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. APO 1940 EOS 2010 ISON XRONOUS EVDOMIKONDA AN ITAN KAI 15 ISON 85 ETON TI DOULIA KANEI?EKEI PROSTA?OSAN MYGA RIKSTETOY FLYT THA SINELTHI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "O κ. Γλέζος περιφέρει 70 χρόνια τώρα την αντιστασιακή του πράξη.Την έχει εξαργυρώσει,την έχει δραχμοποιήσει την έχει πληρωθεί. Φτάνει πιά!!!."

    «οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, ο καθένας έχει από μία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Ανώνυμε 5-2-10 9.58. Σου ταιριάζει εκείνο του μάντη Τειρεσία: Τυφλός τα τ' ώτα, τον τε νου τα τ'όμματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. EINAI ASXIMO NA EPITITHESAI S' ENA GERONTA KOSO MALLON S' ENA GERONTA O POIS EXEI KAI ENA SIMANTIKO ISTORIKO VAROS!PROS ANONIMO 10.34 KAI NIKOLAO KAI MONO I DIEA OTI ENA GEROS THA EIXE ETSO TIN THELISI NA EPITETHEI SE ENAN (PANOPLO) ASTINOMIKO EINAI GELOIA KAI ANAKSIA SUZITISIS!GIATI ARAGE FANTAZOMAI OTI AN ZOUSATE TIN PERIODO TIS KATOXIS THA FOROUSATE EITE KAMPARTINA ME PERIIVRAXIONIO I STOLI ME DUO ROUNIKA SUMVOLA STO PETO?
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ - ΗΡΩΙΚΟΣ -ΓΕΡΑΚΟΣ, Ν'ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ , ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΛΑΟ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΥΣΤΥΧΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΑΡΚΕΤΑ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ. ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΤΑΦΟΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΠΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ :
    ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΛΜΠΟΥΚΙΝ , ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ??? (!!!) ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ . . . 'ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ' !!!!!!!!!!!

    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λετε όλοι το μακρύ και το κοντό σας. Η όλη ιστορία ηταν στημενη, σπρώχνανε καποιοι τυποι τον Γλέζο πανω στην αστυνομία και το ειχαν σκηνοθετησει πολύ καλά μπροστα στις καμερες για να φανει οτι τον δερνουν και να δημιουργησουν εντυπώσεις. Σκηνοθετες οι κύροι του Συριζα... Δεν σεβαστηκαν ούτε τον Γλεζο που ηθελαν να εκμεταλλευτούν την κακοποίηση του. Εκεί είναι το θεμα και όχι οι άλλες μπούρδες που σπευδουν να πουνε μερικοί...
    Μερακλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, ο καθένας έχει από μία».

    Θα προσέθετα.. "εκτός από αυτούς που την έχουν βουλωμένη"


    Ωραία υπερασπίστηκες την άποψή σου εξυπνάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Γλέζος αποφάσισε να μη "κάτσει στ' αυγά του" από τότε που κατέβασε τη γερμανική-ναζιστική σημαία απ' την Ακρόπολη. Καταδικάστηκε γι' αυτό σε θάνατο. Γιατί δεν "καθότανε ήσυχος" ; Τί ζητούσε τέλος πάντων; Τί ελευθερία και αγώνες και κουραφέξαλα;

    Από που άραγε αντλούν το θράσος τους οι απόψεις των επικριτών του; Από ποιον αγώνα; Από ποιο ιδανικό; Από το "κάτσε στ' αυγά σου" ;

    Μπράβο πατριώτες καθίστε στ' αυγά σας και αφήστε να δέρνουν τα αφεντικά σας το Γλέζο, τους γέροντες παππούδες και γονείς σας, τους μεσήλικες, τους νέους, με μια κουβέντα όσους δεν κάθονται καλά. Γιατί όμως δεν κάθονται καλά όλοι αυτοί, δεν μάς λέτε. Ούτε, γιατί πρέπει να κάτσουμε καλά, μάς λέτε.

    Και μη ξεχνάτε: σε μια μακρά παράδοση αγώνων για την ελευθερία, που δεν θα σταματήσει, όσο υπάρχει Ελληνισμός, πάντα θα υπάρχουν εθνικοί μειωδότες και πατριδοκάπηλοι σαν και του λόγου σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 12.15
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ... ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ 'ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'??? ('του λογου σαs'- sic !!!)
    ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ, ΠΟΙΑ 'ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ' ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ??
    ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΕΚΕΙ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ- ΚΑΛΗ ΩΡΑ- Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ.
    ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ 'ΑΛΛΟΙ' ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΑΓΕ ?? Η ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ???
    ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. ΒΓΑΛΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑ'ΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΛΟΥ- ΚΑΚΟΥ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΕΛΙΚΑ.

    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αλ 06 Μαρτίου 2010 1:38 μ.μ.(ελπιζω οτι το "Αλ" δεν προερχεται απο το Al Capone),ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΣΑΙ!
    Αντε να καταπιεις καμια 200ρια Lexotanil μπας και ηρεμησεις!Και οταν με το καλο ηρεμησεις, μπορουμε να κουβεντιασουμε για τους "θεμελιώδεις μυθους" της "δεξιας του αίματος"!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μινως το μηνυμα ειναι ενα αυτη τη περιοδο.Τρεχει στα VHF στα UHF στα βραχεα στα πεζοδρομια,παντου.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ.
    ΥΓ.Αυτο μας ενωνει ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πάλι η δεξιά φταίει μίνωα;και τώρα επί σοσιαλισμού!έλεος!μα πόσες ψυχώσεις έχεις πια!
    Το γεγονός ότι έριξαν ένα δακρυγόνο σε έναν γέρο άνθρωπο είναι πάρα πολύ άσχημο!αλλά δεν είναι το μόνο άσχημο που έγινε τότε!ο κ.Γλέζος φέρθηκε ανόητα όταν πήγε να βάλει πάνω στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη το πανό του κόμματός του!αυτό σίγουρα είναι μεγαλύτερο αίσχος από το πρώτο!επίσης όλοι μας είδαμε την σύληση του ιερότερου μνημείου της χώρας από τον Τσίπρα και τους συν αυτώ!μάλιστα ο βαρύμαγκας Τσίπρας χτύπησε και αστυνομικό!και κανένας εκ των ΜΜΕ δεν είπε κάτι αρνητικό!σκεφτείτε να τολμούσε κάποιον κάποιος "κακός της δεξιάς" τι θα γινόταν τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΜΙΝΩΑ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 'ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ' , ΚΡΑΤΑ ΤΑ lexotanil ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ 'ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΑΣ ΤΑ ΑΛΗΘΗ' ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ' ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ 'ΣΚΛΗΡΩΝ' ΑΛΛΑ ΚΑΙ...SLIPAD !!! ΞΕΡΕΙΣ , ΣΑΝ ΤΟΥΣ 'ΑΛΛΟΥΣ' - 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ - ΣΤΟ ... ΒΙΕΤΝΑΜ !!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗΝΥΤΑ
    ΑL CAPONE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτος που ειναι πισω απο το Γλεζο εκανε μεγαλη ζημια.Στο βιντεο φερνει το γερο αναμεσα σε αυτον και το ΜΑΤ.Αυτος ο μαγκας (του κολου) εκανε ολη τη ζημια.Δειτε το βιντεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σε ποιά "δεξιά του αίματος" αναφέρεσαι Μίνωα;
    Οι πολεμιστές του αλβανικού έπους ανοίκουν σ'αυτήν; Ναι τότε μ αυτήν είμαι.
    Δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά του επαγγελματία αντιστασιακού Μανώλη Γλέζου και του ανώνυμου στρατιώτη που έπεσε για την πατρίδα;
    Το μνημείο που βεβήλωσε ο Γλέζος και ο Τσίπρας χθές ήταν το μνημείο αυτών των ηρώων.
    Μάθατε στα μεγάλα λόγια. Μόλις κάποιος διαφωνήσει με σας, ανοίκει "στην δεξιά του αίματος" ωραίο επιχείρημα.
    Μπορείς σε παρακαλώ, εσύ που είσαι υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης να μου πείς πόσες συντάξεις εισπράττει ο "ήρωας" Γλέζος που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, την ώρα που ο αγρότης πολεμιστής του αλβανικού έπους ζεί με 300 ευρώ;

    Η κατ' εσέ "δεξιά του αίματος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Βαστάτε Τούρκοι τ'άλογα", ο ΑL CAPONE ξεσπάθωσε!
    Με λίγα λόγια διατεινεσαι οτι μονον οι δεξιοί εχουν το προνόμιο να αποκαλούνται πατριώτες(και εξ αυτου του προνομιου να διαθετουν και τα Cojones για να αντιμετωπίζουν αφοβα τους οχτρούς της Ελλάδας)!Ολοι οι υπόλοιποι Ελληνες ειναι καλοι μονο στο να χεζονται στα βρακιά τους!
    Ας σταματησω το σχόλιο μου εδω, διοτι δεν θελω να ανοίξω τις "δελτους" της ιστορίας και να αρχίσω να αναφέρομαι σε "Γερμανοτσολιάδες" και "ταγματασφαλίτες" καθως και στις "σχεσεις στοργής" που ανέπτυξαν μεταπολεμικά με την δεξιά!Ειπαμε οτι πανω απο όλα η ενότητα(αραγε που βρισκεται π'αναθεμα την;)!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΠΕΙΔΗ οι καιροί είναι πονηροί, οι αρμόδιοι θα πρέπει ίσως να ενδιαφερθούν για τις πραγματικές προθέσεις και το ποιόν αυτού του μάγκα που σπρώχνει τον γέροντα πάνω στα ΜΑΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Christos Voulgaris δεν ξερω αν εχεις καταλαβει αλλα το μονο που
    εκανε ηταν να κατεβασει την ναζιστικη σημαια αυτο ηταν ολο το μεγαλο κατορθωμα ουτε πολεμησε στα βουνα ουτε καταδικασε τοσα χρονια που εγραφε στο ριζοσπαστη της αδικες εκτελεσεις [ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΟΝ] πολεμιστων κατα την διαρκεια τησ κατοχης αλλα και κατα τη διαρκεια του εμφυλιου απο το ΚΚΕ. Κ αι μην πεις οτι δεν τα ξερω καλα γιατι απο τα αγραφα ειμαι και τα ξερω απο πρωτο χερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 5:11 Και λοιποί αναγνωστες;
    Την ιστορία του Νίκου Γλέζου του αδερφού του Μανόλη την γνωρίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καυκασιε ασε την ιστορια του Γλεζου και ριξε τωρα τι εγινε με τη Τζουλια...Τι θεση εχει για το λαθρομεταναστευτικο!
    13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Τη νύχτα της 30ής-31ης Μαΐου 1941, μαζί με τον Απόστολο Σάντα θα κατεβάσουν από την Ακρόπολη τη σβάστικα"

    Καλά, την νύχτα κυματίζουν σημαίες, ή υποστέλλονται με την δύση του ηλίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 5:11 Για το ΚΚΕ και για την στάση του τα έχουμε πεί κιαν θες να ξαναπώ την γνώμη μου την λέω καθαρά:

    Εχει να απολογηθεί για πολλά στον ελληνικό λαό, τόσο για την στάση του έναντι των άλλων αριστερών και δημοκρατών εκτός ΚΚΕ ,για την στάση του απέναντι στο Παλλαικο Κίνημα της Εθνικής Αντιστασης όσο και για την εντεταλμένη αποστολή του η οποία εξυπηρέτησε τόσο την Αγγλία όσο και την Ρωσία στους σχεδιασμούς της.Ηταν εις βάρος του ελληνικού λαού όμως.

    Με αυτό το σχόλιο δεν δίνω άφεση αμαρτιών στην Ελληνική Δεξιά. Χωρίς να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση έχω να προτείνω το "Δούρειος Ιππος" του Κομνηνού Πυρομάγλου.Μεγαλες αλήθειες απο τον υπαρχηγό του ΕΔΕΣ.

    Ψυχή βαθιά αγραφιώτη συνέλληνα Νικόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 8:06 Αν βάλω το δημοσίευμα της Σημερινής τι έχουν να μου σύρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/t-30-1941.html
    «Tη νύχτα της 30ης Μαΐου 1941 οι πατριώτες Μ Γλέζος και Α.Σάντας κατέβασαν τη σηµαία των ναζί κατακτητών από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/05/t-30-1941.html

    Χρωστώ την ανάρτηση για τον Κωνστατίνο Κουκίδη αν και στα σχόλια θα δείτε ότι αναφέρομαι σε αυτόν σε απάντηση μου στον Αργικέραυνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΜΙΝΩΑ,
    ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΟ ΕΑΜ-ΚΚΕ-ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΑΝ. Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΙ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΔΕΞΙΟΙ ΗΤΑΝ ??? ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ, ΜΟΥ ΛΕΣ ??? ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ - ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ. ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΚΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ. ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΗΡΩΕΣ- ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ - ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ - ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ - ΕΠΙΤΗΔΕΣ (???)- ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ??? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ , ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.
    ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΘΑ ' ΘΕΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΟΥ ??? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1944 - 49 , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΙΩΠΑ.
    ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

    Αλεξανδροs
    εκ του ... Αl Capone !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Σε ποιά "δεξιά του αίματος" αναφέρεσαι Μίνωα;"


    Στην γνωστη δεξια της εποχης εκεινης, των "εκτακτων στρατοδικειων", των "χαφιέδων" και της "κοσμοθεωρίας" του "όστις δεν ειναι μεθ'ημων,ειναι καθ'ημών"!Εκτος εαν δεν γνωρίζεις οτι η σημερινη δεξια περασε απο πολλα σταδια μεχρι να γινει ενα δημοκρατικο κομμα!Διοτι κακα τα ψεματα, σημερα οντως ειναι ενα δημοκρατικο κομμα!
    Και το 40 πολεμησαν οι πάντες!Μην προσπαθεις να μονοπωλήσεις τον "υπερ παντων αγωνα" των Ελληνων για λογαριασμο παλι της δεξιας!Και αυτο το γνωριζω πολυ καλα, διοτι ο πατερας μου και τα αδελφια του(ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ)εχυσαν το αιμα τους στα βουνα της Αλβανίας!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μα αγαπητε Αλέξανδρε, προσωπικα(αλλα και οικογενειακα)ουδεμια σχεση εχω με τον συγκεκριμενο πολιτικοιδεολογικο χωρο(και εννοώ το ΚΚΕ)!Οπότε μην απευθύνεις σε μενα αυτα τα ιστορικά ερωτήματα!Τα "Πάρθια βελη" σου εκτόξευσε τα σε διαφορετική κατευθυνση!Απλούστατα επειδη μεγαλωσα σε μια εποχη με εντονο το μετεμφυλιοπολεμικό κλίμα, προσπαθώ να ανακαλύψω "τις πταιει" για τα σημερινα χαλια της Ελλαδας.Και προφανως για αυτα δεν φταιει ΜΟΝΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ όπως μας μαθαιναν επι μακρα σειρα ετών!Λαθη εγιναν απο όλες τις πλευρες!Εχουμε το θαρρος εμεις οι νεότεροι να τα αναδειξουμε ωστε να μην ξαναζήσει ο τόπος τετοια αίσχη;Ιδού το ερώτημα!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Στην γνωστη δεξια της εποχης εκεινης, των "εκτακτων στρατοδικειων", των "χαφιέδων" και της "κοσμοθεωρίας" του "όστις δεν ειναι μεθ'ημων,ειναι καθ'ημών""

    Και σε αυτή τη δεξιά ανήκω εγώ επειδή είπα την άποψή μου Μίνωα;
    Βρε άει .... χάσου, ανισόρροπε εγγονέ του Στάλιν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απαντηση για-Αλεξανδροs
    εκ του ... Αl Capone !!!!!!

    06 Μαρτίου 2010 8:43 μ.μ.
    -------------------
    Ακου για να μαθεις,αν δεν ξερεις στα αληθεια,απογονε των ταγματαλητων,των γερμανοτσολιαδων,ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ !!!
    Αυτα που ισχυριζονταν οι Αγωνιστες της Εθνικης Αντιστασης επι πολλα χρονια,για την προμελετημενη, οργανωμενη επεμβαση των Αγγλων αμεσως μετα την απελευθερωση,με αποσπαση δυναμεων απο το μετωπο,παρακαλω!!!,
    ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΚΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ!!!
    ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ,ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ...
    ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ,για να μη λες ανοησιες και γελανε μαζι σου ...
    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΡΕΙΝ ΟΦΙΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ,ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ,ΑΠΟ ΤΟ 1942
    ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προs 6/3 6.43
    Tολμαs και μιλαs μετα απο οσα κανατε σ'αυτον το λαο και βριζειs κι ολαs ρε αθλιο λειψανο τηs Moυργκαναs ?? Απαντησε σε οτι ρωταει ο ανθρωποs αμα σου βασταει ρε πρακτορισκο του σταλιν και τηs ΝKVD. To βρηκαμε τωρα με τα αρχεια των εγγλεζων.Βγαλτε τα δικα σαs ρε εγκληματιεs. Βγαλτε τα αν τολματε.
    Εχειs ακομη μουρη και μιλαs ρε πιστο αντιγραφο του ανθρωπομορφου κτηνουs , του σφαγεα τηs Ουλεν.
    Αντε ψοφα κι εσυ και το υπολοιπο 5 τα εκατο να τελειωνουμε.
    Αρηs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "Και σε αυτή τη δεξιά ανήκω εγώ επειδή είπα την άποψή μου Μίνωα;
    Βρε άει .... χάσου, ανισόρροπε εγγονέ του Στάλιν !!!"


    Απορώ γιατί εκνευρίζεσαι!Εσυ δεν ήθελες να σου πω σε ποιαν "δεξια του αιματος" αναφέρομαι;Ας μην με ρωτούσες, για να μην σου απαντήσω!Τι φταιω εγω αν η δεξια της εποχης εκείνης λειτουργούσε μ'αυτόν τον τρόπο(για την ακρίβεια μεχρι και τα μεσα της δεκαετίας του 60);Οσο για το "εγγονος του Στάλιν", ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕΣ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ Καυκάσιο

    «Κατά τη νύχτα της 30ης μέχρι της 31ης Μαΐου, υπεξερέθη η επί της Ακροπόλεως κυματίζουσα γερμανική πολεμική σημαία, παρ’ αγνώστων δραστών. Διενεργούνται αυστηραί ανακρίσεις. Οι ένοχοι και οι συνεργοί αυτών θα τιμωρηθώσι δια της ποινής του θανάτου.»

    Μπορούμε κάπου να βρούμε αυτό το γερμανικό (;) ανακοινωθέν; Σου επαναλαμβάνω ότι οι σημαίες δεν κυματίζουν ποτέ την νύκτα, διότι υποστέλλονται με την δύση του ηλίου. Κάτι δεν κολλά σε όλα αυτά, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί αστικοί μύθοι για την περίοδο.

    Αλλού είδα γραμμένο ότι οι Γερμανοί είχαν επιτρέψει να κυματίζει δίπλα στην δική τους και η ... δική μας σημαία, διότι μας χαρακτήριζαν "κράτος υπό προστασία" και όχι "υπό κατοχή". Ανοησίες δηλαδή και δεν είναι τόσα πολλά τα 70 χρόνια, ώστε να δει κανείς και φωτογραφίες ακόμη.

    Αστικός μύθος είναι και τα περί Κουκίδη, διότι τέτοιο όνομα δεν αναφέρεται στην στρατολογία στην συγκεκριμένη περίοδο στην Αθήνα και ποτέ δεν ακούστηκε κάτι γι αυτόν μετά το πόλεμο μέχρι την δεκαετία του '60 και βάλε. Υπάρχει κάποια αναφορά στο όνομα αυτό την δεκαετία του '50, ας πούμε, που είναι και πιο κοντά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 1:19 γνωρίζω πολύ καλά κάποια πράγματα σχετικά με την υπόθεση την υπεξαίρεση της Γερμανικής Σημαίας απο τον βράχο της Ακρόπολης.

    Αυτό που μπορώ να πώ και μου επιτρέπεται να πώ είναι ότι την άλλη μέρα η σημαία που ανυψώθηκε ήταν άλλη, και η ανύψωση της υπήρξε με μεγάλη χρονική καθυστέρηση.

    Δεν εξετάζω που ανήκε ο Γλέζος και ο Σάντας, όπως και ο Κουκίδης μου αρκεί αυτό.

    Οσο για τον Κουκίδη θα τα ξαναπούμε όταν υπάρξει σχετική ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.