26/3/10

Video ΝΤΡΟΠΗ απο τη χθεσινή παρέλαση

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Αυτό και άλλα παρόμοια ανατριχιαστικά ακούστηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, όχι από μέλη της Χρυσής Αυγής που διαδήλωναν, αλλά από βατραχανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων που παρήλαυναν στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της επίσημης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.http://troktiko.blogspot.com/2010/03/video_9121.html

...Και μίσους
Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ


«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Αυτό και άλλα παρόμοια ανατριχιαστικά ακούστηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, όχι από μέλη της Χρυσής Αυγής που διαδήλωναν, αλλά από βατραχανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων που παρήλαυναν στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της επίσημης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Αμέσως μόλις άφησαν τις εξέδρες των επισήμων στο Σύνταγμα κι έστριψαν στην Πανεπιστημίου, τα παλικάρια της ΟΥΚ μετέτρεψαν την παρέλαση σε εκδήλωση που θύμιζε πορεία μίσους ακροδεξιών, με συνθήματα που υπόσχονταν την αιματηρή σφαγή κάθε γειτονικού μας λαού κι αποφάσιζαν ποιος δικαιούται να λέγεται Έλληνας και ποιος όχι.

Οι συνήθεις ύποπτοι «Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι είχαν την τιμητική τους, σε συνθήματα όπως το ακόλουθο: «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».

Ή αυτό το ανατριχιαστικό: «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς».

Ρατσιστικά συνθήματα από μέλη των ειδικών δυνάμεων στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα Γραμμή στα συνθήματα έδιναν μάλιστα άντρες με πολιτικά, οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση από την πλευρά των θεατών. Ενας από αυτούς πηγαινοερχόταν με άνεση μεταξύ των θεατών και αυτών που παρήλαυναν, φωνάζοντας πρώτος τα συνθήματα που επαναλάμβαναν οι καταδρομείς.

Κι αυτά ενώ την παρέλαση παρακολουθούσαν δεκάδες οικογένειες μεταναστών, που θα κληθούν στη συνέχεια να απαντήσουν στην εύλογη απορία των παιδιών τους «Γιατί τόσο μίσος;». Λες και δεν ψήφισε πρόσφατα η Βουλή τον νόμο για την απόδοση της ιθαγένειας στους μετανάστες. Λες και δεν έχουμε αποφασίσει από καιρό σ' αυτή τη χώρα ότι μετανάστες μπορούν να συμμετέχουν στις αντίστοιχες μαθητικές παρελάσεις, και μάλιστα ως σημαιοφόροι.

Αναρωτιέται κανείς: Πώς είναι δυνατόν ο ελληνικός στρατός, παρελαύνοντας επισήμως και συντεταγμένα στο κέντρο της πόλης, να προσβάλλει την ανθρωπιά μας, να εκθέτει τη χώρα μας και να παραβιάζει κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος διώκει αυτεπάγγελτα τη ρητορική μίσους; Ζούμε στο 2010, και μάλιστα με κυβέρνηση σοσιαλιστών, ή σε αλήστου μνήμης εποχές, όπου ο στρατός διεκδικούσε και είχε άλλο ρόλο στα πράγματα της χώρας;
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

135 σχόλια:

  1. όποιος ντρέπεται να βάλει σακούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο λόγια !Και έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

    Ειδικά για τους ΟΥΚ, οτιδήποτε τονώνει το ηθικό τους δικαιολογείται.

    Επίσης τα παιδιά με το σύνθημά τους αγγίζουν ένα ζήτημα της καθημερινότητάς μας.

    Επισης, θ αήθελα και μία διασταύρωση ώστε να εξασφαλίζουμε ότι το video είναι αυθεντικό και ο ήχος δεν είναι dubbed.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αλήθεια πάντα πονάει..

    Υπάρχει καποιος εδω που πιστευει οτι αν γινει πολεμος με τους Τουρκους θα ερθουν μαζι μας οι αλβανοι???

    Τα παιδια στην ΜΥΚ ειναι απλοι Ελληνες που λενε την αληθεια..

    Ειναι "ΝΤΡΟΠΗ" να λες την αληθεια???

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @26 Μαρτίου 2010 1:55 μ.μ.

    Pros to paron, opoio allo gourouni niw8ei sympa8eia gia tous loipous syggeneis tou (alvanous kai antopious), foraei ws gnwston ...koukoula...

    ZHTW H ELLAS! ZHTW TO E8NOS! MPAVO STA PALLIKARIA TWN OYK! Ekfrazete oti skeptetai o ka8e aplos kai agnos Ellhnas! O agwnas molis ksekinhse, kai 8a ta parei ola kai olous kai 8a ta shkwsei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που είναι το πρόβλημα; OYK είναι δεν είναι ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ!

    NA T'AKOYN OI UCK, οι Τσαμουραίοι ΚΛΠ.

    ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι απαράδεκτα είν' αυτά ? Αν όντως αυτα φώναζαν στο κέντρο της πρωτεύουσας, γιατί ολα τα κανάλια πρώτα φεύδονται, να αποκεφαλιστούν οι διοικούντες ΠΑΡΑΥΤΑ !
    Αυτό είναι μπουλούκι, όχι στρατός. Επίδειξη καταβαραθρωμένου ηθικού έγινε και απώλειας ελέγχου. Πολύ πιθανόν να είναι ΣΤΗΜΕΝΗ προβοκάτσια για να δικαιολογήσουν τα εθνοεκμηδενιστικά τους. ΓΊΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ???
    Οσοι σιγοντάρουν σε τέτοια είναι ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν ξερω αν εχει σημασια...αλλά το εν λογω υβριστικο συνθημα [που περισσοτερα προβληματα δημιουργει παρα λυνει..] το ειπαν ομαδες βατραχανθρωπων του λιμενικου το οποιο ανηκει στα σωματα ασφαλειας και ουχι στες ενοπλες δυναμεις οπως τα γνωστα ΟΥΚ του ΠΝ!!!ομως και φετος πεζοναυτες και αλεξιπτωτιστες περασαν στη μουγκα χωρις τραγουδι και συνθημα...κριμα!γιατί?αφου υπαρχουν μια χαρα στιχοι που δεν ειναι ρατσιστικοι...

    δεν θα περασετε ποτέ εδω θα προσκυνησετε πεζοναυτων μπερε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιο βιντεο ειναι ντροπη? αυτοι φωναζουν δυνατα οτι σκεφτονται ολοι οι Ελληνες και ΜΠΡΑΒΟ τους.Αντε να σηκωνουμε και καμια φωνη γιατι μας πηρε τελειως απο κατω η κατασταση...αντε μπραβο παιδια.

    Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο ρε!!!!!!!!!!!!Έτσι γουρούνια Αλβανοί!Σας καίει ε?????????????????????????????????Απλά φωνάζουν το αίσθημα όλων των Ελλήνων δυνατά!Γιατί έχουν τα αρχ....ια σε αντίθεση με όλους εσάς που όταν παραστεί η ανάγκη θα φεύγεται με τα αεροπλάνα!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!Μη ξεχνάτε και τους πακιστανούς και τους ρουμάνους και τους αφγανούς και τους μπαγκλαντέζους και τους φιλλιπινέζους και τους ουζπεγκιστάνους και όσους σκατά έχουμε μαζέψει σε αυτή τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΟΥΚ!!!


    Ντροπή είναι Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των ανδρείκελων που μας κυβερνούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι ειδικές δυνάμεις, δικές μας και άλλων χωρών, καλά κάνουν κατα την εκπαίδευσή τους ή στα πεδία μαχών να φωνάζουν τέτοιου είδους συνθήματα (Μην τρέφετε αυταπάτες ότι στον Σκοπιανό, Τουρκικό ή Αλβανικό στρατό δε φωνάζουν τα ανάλογα για εμάς).

    ΑΛΛΑ δημοσίως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τέτοια συνθήματα για λόγους εξωτερικής πολιτικής. Περισσότερο βλάπτουν παρά ωφελούν.

    Όσον αφορά το βιντεάκι μάλλον φτιαγμένο είναι και μάλλον αυτοί που το αναρτήσατε θα έπρεπε να το είχατε ψάξει πιο πολύ πριν το αναρτήσετε γιατί αυτοί που το φτιαξαν έχουν τους λόγους τους που το φτιαξαν και δε θα έπρεπε να τους βοηθάμε κι εμείς από πάνω.

    Αν είχε όντως συμβεί το περιστατικό θα είχαν ήση βγεί οι γνωστοί "έγκριτοι" δημοσιογράφοι και ο ΣΥΡΙΖΑΣ στα παράθυρα να φωνάζουν....Θα έιχε γίνει πανικός!

    Παρακαλώ λίγη εγκράτεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ ξέρω ότι στον ελληνικό στρατό ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ συνθήματα μίσους.

    Θα συμφωνούσα με τον 26 Μαρτίου 2010 2:12 ότι αυτό είναι δείγμα απειθαρχίας στις διαταγές της ηγεσίας.

    Επίσης, είναι πράγματι προβοκατόρικο όταν λέγεται στο κέντρο της Αθηνάς οπού ζουν και κυκλοφορούν ουκ ολίγοι αλβανοί. Νομίζω ότι γι αυτό ακριβώς το λόγο το είπαν και οι ΟΥΚ.

    Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Θεωρώ ότι ήταν παντελώς αχρείαστο.

    Γνωστός Άγνωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαίρετε,

    κλασσικά η ελευθεροτυπία ποιός άλλος...είτε λέγετε Κύρα Αδάμ είτε Δημ. Αγγελίδης!!!

    λοιπόν:

    αν το φώναξαν καλά έκαναν και το φώναξαν! Μπράβο τους.

    απλά παρατήρησα στο βίντεο ότι όταν ο διμοιρίτης δίνει παράγγελμα , αριστερό κοιτάξτε στο βίντεο δεν χτυπάει κανείς!
    επίσης ο κόσμος που παρακολουθεί είναι ανέκφραστος πλήν ελαχίστων χειροκροτημάτων που δεν κολλάνε με έκφραση θευμασμού σε Ειδικές Δυνάμεις.
    επίσης από την στολή που φοράνε μάλλον το τμήμα που παρελαύνει είναι της ΜΥΑ του ΛΣ.
    Πάντως ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ αν το φώναξαν καλά έκαναν και το φώναξαν.
    Στην Πανεπιστημίου παρέλαυναν και όχι στην πλατεία Σκέντερμπεη των Τιράνων ούτε στην λεωφόρο Αltinkoy της Σμύρνης.

    Anlasildi mi?

    Άντε στο δ..... και ακόμη παραπέρα νταβάδες της πολυπολιτισμικότητας των λαών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ - Ερώτηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Θέμα: Εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων μίσους από μέλη σώματος των «βατραχανθρώπων» των ειδικών ενόπλων δυνάμεων κατά τη διάρκεια της παρέλασης.



    27.03.2010



    ΕΡΩΤΗΣΗ



    Προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας



    Θέμα: Εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων μίσους από μέλη

    του σώματος των "βατραχανθρώπων" των ειδικών ενόπλων δυνάμεων

    κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην

    Αθήνα.



    Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, μέλη των ειδικών ενόπλων δυνάμεων αφού πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονταν οι εξέδρες της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας και κατευθυνόμενοι προς την Πανεπιστημίου, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα μίσους εναντίον των γειτόνων λαών. Αυτό έχει αποτυπωθεί σε βίντεο, ενώ δημοσιεύτηκε και στον ημερήσιο Τύπο.



    Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα συνθήματα "υποκινούνταν" και "ενορχηστρώνονταν" από άντρες με πολιτικά οι οποίοι βρίσκονταν μεταξύ των ανθρώπων που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν την παρέλαση.



    Με βάση τα παραπάνω καθώς και με το γεγονός ότι παρόμοια περιστατικά έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα η φημολογία για τον τρόπο εκπαίδευσης και λειτουργίας των ειδικών ενόπλων δυνάμεων βρίθει από αναφορές για συμπεριφορές εθνικιστικού παροξυσμού και καλλιέργειας αισθημάτων μίσους,





    ερωτάται ο κ. Υπουργός



    1. Επιβεβαιώνει το καταγγελλόμενο γεγονός; Αν ναι, σε τι ενέργειες θα προβεί ούτως ώστε να επιμερισθούν ευθύνες και να ελεγχθούν όσοι ενέχονται και ευθύνονται;

    2. Τι μέτρα προτίθεται να υιοθετήσει και να εφαρμόσει ώστε να αποτραπεί η εμφάνιση τέτοιων περιστατικών και στο μέλλον;

    3. Γνωρίζει τον τρόπο και το "κλίμα" της εκπαίδευσης αυτών των σωμάτων; Μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει αναπτυχθεί δραστηριότητα νεοφασιστικών και ρατσιστικών ομάδων στις Ένοπλες Δυνάμεις;







    Οι ερωτώντες Βουλευτές



    Θοδωρής Δρίτσας

    Α΄ Πειραιά και Νησιών



    Ηρώ Διώτη

    Λάρισας



    Βασίλης Μουλόπουλος

    Επικρατείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάλλον έπεσα στο club της Δημοκρατίας και της Ανεκτικότητας....

    FU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να φύγουν !!!!Χωρίς φασαρίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν κατάλαβα προς τι τόσο μένος από τον πακιστανο-νιγηριανό-...-μεταναστολάγνο δημοσιογράφο της ελευθεροτυπίας???
    Δημοκρατία δεν έχουμε? δεν μπορεί ο καθένας να λέει ελέυθερα τη γνώμη του δημόσια? Όταν δηλαδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέει δημόσια ότι έχουμε χάσει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και δεν πάει να κάνει χαρακίρι είναι εντάξει και όταν φωνάζουν οι ΟΥΚάδες αυτά που φώναξαν είναι πρόβλήμα???
    Βρε άντε πνίξου εσύ και όλοι οι προσκυνημένοι όμοιοι σου Εφιάλτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οταν οι περισσοτερες "κυριες" επιναν ή πινουν καφεδες στο ειτελικο γραφειο ή ειναι απεσπασμενοι στο πενταγωνο αυτη περνουνε διαβολοεβδομαδα. Τι θελατε να τραγουδανε? Φοιβο?

    και το Μακεδονια να τραγουδαγαν παλι ετσι θα τους λεγατε

    Ραδαμανθυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑΝ!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΕΡΨΗΠΡΩΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΤΕΣ!
    Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε αδέρφια αφού είναι πασοκικός,προσκυνητής ο δημοσιογράφος.
    Προσωπικά διαφωνώ με τις ύβρεις, αλλά όπως σωστά ειπώθηκε μιλάμε για ΟΥΚ, την πιο σκληρή και καλά εκπαιδεύμενη μονάδα Ειδικών Δυνάμεων της Πατρίδας.
    Σε αυτή την περίοδο που διανύουμε επιτρέπονται αγαπολογίες;Η σκληρά συνθήματα από παληκάρια;
    Από την άλλη κοιτάξτε με τη μεγαλώνουν,όλοι και όχι μόνο οι Ειδ.Δυνάμεις...
    "Το μίσος" (από τον φιλέλληνα Ιπεκτσι)
    Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ' αυτόν τον κόσμο,
    δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.
    Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο,
    δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.

    Χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
    Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος.
    Σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο,
    χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα,
    δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.
    Χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
    Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα,
    τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα,
    εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές,

    δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.
    Χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
    Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος
    και πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληνα.
    Πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους,
    δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.....


    -----------
    Για τα παραπάνω δεν μιλάνε οι "γυναικούλες" πολιτικοί-δημοσιογράφοι...
    Το παιχνίδι είναι στημένο...
    Μόνο λίγοι Έλληνες αληθινοί θα μείνουν τελικά!
    Αυτοί όμως θα επιτύχουν και πάλι το ακατόρθωτο!
    Το ελατήριο όσο πιο πολύ το συμπιέζεις τόσο πιο δυνατά θα πεταχτεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δεν φτάνει που κάνανε στην ελλαδα πραξικοπημα μιλάνε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, μέλη των ειδικών ενόπλων δυνάμεων αφού πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονταν οι εξέδρες της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας και κατευθυνόμενοι προς την Πανεπιστημίου, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα μίσους εναντίον των γειτόνων λαών. Αυτό έχει αποτυπωθεί σε βίντεο, ενώ δημοσιεύτηκε και στον ημερήσιο Τύπο.""

    Δηλαδη, ολοι αυτοι που αναφερονται με τις "φιλοσοφιες της αμπελου" στο τι θα επρεπε και τι δεν θα επρεπε, εχουν την εντυπωση οτι ολοι οι γειτονες μας μας αγαπουν και εμεις τους μισουμε?
    Ας μας πουν ξεκαθαρα τι νομιζουν, γιατι απλουστατα με την υψηλη διπλωματια και αλληλεγγυη εχουμε φτασει στην απολυτη ξεφτιλα της συγχρονης ιστοριας μας.
    Η αφυπνιση και η εθνικη υπερηφανεια κυριοι ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ απο τον καναπε με τα ηξεις , αφηξεις οπως νομιζετε.
    Η Ελληνικη ιστορια θα επρεπε να σας το ειχε διδαξει αυτο και οχι να μιλατε για τραμπουκισμους και αλλα φαιδρα.
    Δεν σας ενοχλησε που βρηκαν 3000 καλανσικωφ κρυμμενα παντου, σας ενοχλησαν τα ΟΥΚ που φωναζουν?
    Δεν σας ενοχλησαν οι σφαγες στους δρομους που γινονται καθε μερα απο την πλειοψηφια των αλλοδαπων λαθρομεταναστων, δεν σας ενοχλει η ιθαγενεια που τους χαριζεται, η ανεργια που υποφερετε προς οφελος τους, η εθνικη κυριαρχια μας που παει να γινει κουρελοπανο?
    Εδω στην Κρητη λεμε "καλυτερα τ αμιλητα παρα τα μιλημενα" και αυτο ισχυει για εσας φυσικα και οχι για τα ΟΥΚ.
    Ευτυχως που υπαρχει και στρατος, εδω που τα λεμε.

    Αλεξανδρος

    ΥΓ.Παρακαλω τους διαχειριστες να αλλαξουν τον τιτλο του αρθρου..ακου ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολλά "εθνικοπαλλικαράκια" της φακής μαζεύτηκαν εδώ. Άντε να κάψετε κανένα κακομοίρη πακιστανό, γιατί αν ανακύψει θέμα με ένοπλους αλβανούς δεν θα ξέρετε που να κρύψετε τα κ@λαράκια σας. Γιατί maricones δεν έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. παντως ο κοσμος χειροκροτεισε το συνθιμα ,μονο οι κουλτουριαρηδες ενοχληθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οι αριστεριζωντες πολιτικα ορθοι ανθρωπιστες δεν θυμαμαι να εχουν κλαψει πολλου συναλδεφους τους απο αυτους τους ανθρωπους. να πανε τα παιδια του συριζα και των συνιστοσεων να βαρανε βαρδιες στα CB.

    καλα τα ειπανε, εχουμε γεμησει λιγους που ντυνουν εθνικιστικο και βδελιμο οτι δεν μπορουν να φτασουν. να πανε να περασουν και αυτοι το σχολειο και εας φωναζουν μετα θεωδορακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "παραβιάζει κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο"

    Αν βρίζουν τους Έλληνες οι ξένοι, δεν τους πιάνει ο νόμος;
    Όταν μας βρίζουν στα Αλβανικά, Βουλγάρικα, Τούρκικα, Αραβικά, Νιγηριανά κτλ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;

    Ο νόμος ισχύει μόνο όταν βρίζεις στα ελληνικά.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.

    Το μόνο που φοβούνται οι ρατσιστές "αντι-ρατσιστές" είναι μην γίνει καμιά δικτατορία από το στρατό και τους στείλουν εξορία ή τους ανακρίνουν για το πως χρηματοδοτούνται και ποιοι τους στηρίζουν.
    Τα αντιρατσιστικά να τα πουν στην πρεσβεία της Τουρκίας που έχει το νόμο περί προσβολής της Τουρκιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έχω υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις, οπότε γνωρίζω κάποια πράγματα:

    1) Το πιο πιθανόν είναι ότι οι συγκεκριμένοι που φώναζαν τα συνθήματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΚ, αλλά παιδιά που κάνουν την θητεία τους και υπηρετούν στο Μεγάλο Πεύκο! Μάλλλον είναι το πολύ 2-3 μηνών. Και τους ντύνουν με εξοπλισμό ΟΥΚ για να παρελάσουν.

    2) Τα συνθήματα αυτά τα γνωρίζουν όλοι στις ειδικές δυνάμεις. Συνήθως οι παλιοί στρατιώτες μαθαίνουν στους νέους τα συθήματα αυτά. Κάποια από αυτά είναι αρκετά παλιά από το '80, '90.

    3) Το ότι τα φωνάζεις δεν συμένει ότι τα πιστεύεις, ούτε ότι θα τα κάνεις. Και επίσης ότι λέγοντάς τα δεν θα αλλάξει η γνώμη σου όποια και αν είναι.

    4) Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να φωνάζονται ιδίως σε δημόσιο χώρο.

    5) Άλλωστε στην τελική με αυτά τα συνθήματα ούτε μπορείς να προσελκύσεις νέους να υπηρετήσουν στις ειδικές δυνάμεις, αλλά και ούτε μπορείς να νικήσεις στην μάχη με λόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τραγέλαφος. Ντρέπομαι.

    Είμαι σίγουρος κε Καλεντερίδη ότι σας δυσαρεστούν τα σχόλια της πλειονότητας των αναγνωστών του blog σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το λιμενικό έχει χάσει άνδρες από τους Αλβανούς. Συνεπώς ξέρουν τι λένε και σε ποιους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν η μνήμη μου δεν με απατά, πριν περίπου δέκα χρόνια, ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ (;) από τις τάξεις του στρατού λοχαγός των καταδρομών, διότι οι άνδρες του, κατά την διάρκεια παρελάσεως στην Ρόδο, φώναξαν το σύνθημα "Τούρκοι δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ".

    Αν το παραπάνω είναι σωστό, μου φαίνεται εντελώς απίθανο, εν έτει 2010 στην ΑΘΗΝΑ, οι άνδρες των ΟΥΚ να έλεγαν αυτά τα πράγματα.

    Όσο για τους ΣΥΡΙΖΑίους, θα έλθει κι αυτών η ώρα, πού θα πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τρεχάτε τωρα καλομαθημένοι αεριτζήδες, κρατικοδίαιτοι, που στρογγύλεψε η κοιλίτσα και τεμπέλιασε το μυαλό, μαθημένοι στην μπουρδολογία και την ανέξοδη κομποριμοσύνη, που αγαλιάζει η θρασύδειλη συνείδηση σας απειλώντας του αδύνατους.

    Πάτε τωρα και εσεις και τα κόμματα σας που τοσα χρόνια υποστηρίξατε, σαν επαίτες με το χερι απλωμένο να ζητανέψετε στην διεθνή κοινότητα να σας λυπηθεί, γιατι από παραγωγη και δουλειά .. αυτα τα έχετε ξεχάσει εφόσον τοσα χρόνια τα έχετε αναθεσει στους Αλβανους.
    Ακόμα δε αρχίστε να κρόζετε σα τα κοκόρια και τα δεμένα σκυλιά στο μαντρι, τωρα που οι Τουρκοι κόβουν βόλτες εξω από το Σούνιο. Κάντε τουμπεκι ψιλοκομμένο γιατι εκει δεν σας περνει για εργα..
    Μόνο να κοκορεύεστε με αγριοφωνάρες στην Αμαλίας είστε ικανοί.

    Όσο για τις κουκούλες.. μην τις προσκαλείτε .. γιατί όταν τις βλέπετε .. τρέχετε να κρυφτείτε πίσω από τα ΜΑΤ..

    καλημερα σας πατριωτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και φυσικά είναι ένα βίντεο της ντροπής...
    Χαμηλή ανάλυση,πολύ κούνημα..ούτε να σε αφήσει να το ευχαριστηθείς με την ησυχία σου δεν μπορείς.
    Αυτά τα παιδιά τρώνε τα αγγούρια για να πηγαίνει ο κάθε χρυσομυγίδης να ανοίγει τα σύνορα..
    Οποιος έχει πρόβλημα ΠΙΣΩ στην κωλόχωρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κάποιος φίλος που ήταν στην παρέλαση να μας πει αν όντως ακούστηκαν αυτά τα συνθήματα, η αν πρόκειται για (μια ακόμη) προβοκάτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προσωπικά χαίρομαι και για τους ΟΥΚ-άδες και για τους σχολιαστές.
    Μια νότα αισιοδοξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ!! ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πέστε στα αγοράκια να πιουν καν'Αλβανικο τσιγάρο να κλάσουνε και μετά στα goodies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σε οποιον δεν αρεσουν τα συνθηματα εναντιον των Αλβανων, μπορει να ρωτησει τους Ελληνες της Βορειου Ηπειρου.Γιατι εμεις απλα τα λεμε,οι Αλβανοι τα κανουν και εντος και εκτος Αλβανιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τα Βατράχια χειροκοροτήθηκαν απο τον κόσμο ρε μουρλοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. κ. Σάββα... έτσι .. εντελώς από περιέργεια κινούμενη... και συγγνώμη κιόλας... μήπως θα θέλατε να πάρετε θέση;;
    Καίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τοσο καιρο υποπτευόμουν οτι οι περισσοτεροι αναγνώστες αυτού του ιστολογίου είναι φασίστες-ακροδεξιοί-ναζιστές. Σήμερα σιγουρεύτηκα. Είστε χαρούμενος κ. Καλλεντερίδη με την ποιότητα των αναγνωστών σας; Να πάρετε θέση και να τους κράξετε όλους αυτές τις φασίζουσες συνησταμένες. Σας θεωρώ πατριώτη αλλά και δημοκρατικό άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τα σχόλια του τύπου « αφού τα κάνουν αυτοί δικαιολογούμαστε κι εμείς» δεν συνάδουν με τον ελληνικό πολιτισμό. Πρόκειται για το ιουδαϊκό «αξίωμα οφθαλμός αντί οφθαλμού».

    Έλληνας και μάλιστα πατριώτης δε κρίνεσαι από το πόσο δυνατά φωνάζεις το μίσος σου για τον αλβανό.

    Όσο και αν μας προβληματίζει η παρουσία τους στη χώρα μας, είναι άτιμο να προσβάλεις κάποιους ανθρώπους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας με τέτοιο τρόπο. Στη τελική δεν είναι και αντρίκιο όταν δε περιμένεις και απάντηση. Ας λέγανε κάτι για τη Βόρειο Ήπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προσωπικά δεν θέλω να πιστεύω ότι φωνάξανε τέτοια συνθήματα.

    Στην περίπτωση που το κάνανε, ο Υπόλογος και ο Αξ/κός υπέυθυνος για τους ποιούς θα έβγαζε στην παρέλαση πρέπει να πάνε μέσα.

    Μέσα πρέπει επίσης να πάνε και τα τυπάκια που τα φωνάζανε.

    Οι λόγοι πολλοί.

    1. Ο Στρατός είναι Στρατός και όχι υποκατάστημα των φασιστόμουτρων της Χρυσής Αυγής.

    2. ¨Οσον αφορά ειδικά τους Αλβανούς, η Ελλάς έχει συμφέρον να τους αφομοιώσει και όχι να τους κάνει εχθρούς της.

    3. Το μίσος κατά των Αλβανών που μαρκετάρει η Χρυσή Αυγή ειδικά, βλάπτει το Εθνικό Συμφέρον της Πατρίδας και κατ`επέκτασιν αυτοί που το πρωοθούν βλάπτουν -επίσης- το εθνικό συμφέρον της Πατρίδας. Επίσης γνωστοί ώς `προδότες`.

    4. Το παρών γεγονός θα αξιοποιηθεί καταλλήλως απο τους εχθρούς της πατρίδας στο εξωτερικό για την βλάψουν, άρα οι ΕΔ της Ελλάδος δεν πρέπει να δίνουν τέτοια δικαιώματα.

    Είναι σημαντικό να καταλάβουμε γιατί ακριβώς οι συνάδελφοι που φωνάζανε τέτοια συνθήματα είναι μαλάκες.

    ¨Οχι γιατί οι Τούρκοι ή οι Σκοπιανοί μας αγαπάνε, αλλά γιατί δίνουν δικαιώματα στην εχθρική προπαγάνδα.

    ¨Οσον αφορά τους ΑΛβανούς -το ξαναλέω- συμφέρον μας είναι να τους έχουμε φίλους μας και όχι εχθρούς μας, αυτούς που είναι εδώ στην Ελλάδα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Διορθώνω το προηγούμενο:

    Το σύνθημα

    `Ελληνας γενιέσαι δεν γίνεσαι ποτέ το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ`

    ...εκφωνήθηκε όντως όπως αποδεικνύει το βιντεάκι.

    Ο Υπόλογος ή Αξ/κός που το εκφώνησε και υποχρέωσε τους στρατιώτες να το εκφωνήσουν είναι ήλίθιος και πρέπει να τυλιχτεί σε μια κόλλα χαρτί και να φάει στέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Επιτέλους, κάποιοι πρέπει να μάθουν τι σημαίνει να είσαι Έλληνας αφού δεν ξέρουν τι σημαινει να είσαι Χριστιανός. Τέτοια συνθήματα την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, την Ημέρα του Ευαγγελισμού με κάνουν να νοιώθω ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φραστικός εθνικισμός, βλαχομαγκίτσες μέσω pc και θητεία στο Πεντάγωνο....Έ,ρε και να γίνει κανένα μπαμ και πάλι θα είσαστε οι πρώτοι που θα τρέχετε να κρυφτείτε...
    Αλλά είπαμε, του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ...Κύπρος,Ίμια κτλ
    Μια ζωή συνθήματα και απειλές και όταν έρχετε η ώρα του αγώνα, όλοι τα εθνίκια κάνουν τα παγώνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Φίλοι του ιστολογίου.
    Ο αξιωματικός που έδωσε το σύνθημα είχε διαταγή να το κάνει ή όχι;
    Αν το έκανε κατόπιν διαταγής, είναι άλλης τάξης ζήτημα και αν το έκανε από μόνος του είναι άλλο πράγμα.
    Οι καταδρομές, οι ειδικές δυνάμεις και η βατραχάνθρωποι, για να ανεβάσουν το ηθικό τους, μερικές φορές εκφωνούν ακραία συνθήματα, κυριως εναντίον των Τούρκων.
    Πολιτικά, το σύνθημα εναντίον των Αλβανών δεν με βρίσκει σύμφωνο και το καταδικάζω, είτε αυτό έγινε κατόπιν διαταγής είτε όχι.
    Οι Αλβανοί είναι μια αναγκαιότητα για την Ελλάδα και παρεμπιπτόντως είναι πολύτιμοι σύμμαχοί μας και στο Σκοπιανό.
    Οι ακρότητες που κάνουν κατά καιρούς κάποιοι στο Τσάμικο ή οι αθλιότητες που κάνουν μηχανισμοί του αλβανικού κράτους εναντίον των Βορειοηπειρωτών, δεν πρέπει να μας παρασύρουν σε ενέργειες εν θερμώ.
    Πρέπει να απαντάμε πολιτικά, έχοντας πάντα υπόψιν τα συμφέροντά μας, που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι κοινά με αυτά των Αλβανών.

    φιλικά

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κάποιους εδώ τους πείραξαν τα συνθήματα κάποιας «στρατιωτικής» ομάδας στο τέλος μιας στρατιωτικής παρέλασης ,αποδίδοντας ευγνωμοσύνη και τιμή σε κάποιους που μερικά χρόνια πριν έδωσαν το αίμα τους για αυτά τα χώματα.
    Εμένα κ. Δ. Αγγελίδη σε αυτό το βίντεο δεν μου έκαναν εντύπωση τα συνθήματα αυτών των παιδιών, αλλά η κραυγή αγωνίας του παπά στο τέλος που κοιτώντας τα παιδιά αυτά φωνάζει «θα μας πάρουνε το Αιγαίο». Τα κοιτά σαν τους λέει «κάντε κάτι». Αυτό έπρεπε να αναφέρεις κ. Αγγελίδη ως ΝΤΡΟΠΗ και να ρωτήσεις τους κατέχοντας την εξουσία δίπλα σου, για το βίντεο Ντροπή σε στρατιωτική παρέλαση να βγαίνουν κραυγές αγωνίας και ανασφάλειας για το ΑΙΓΑΙΟ και την εθνική μας ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ από τους πολίτες.
    ΝΤΡΟΠΗ
    ΝΤΡΟΠΗ

    Θα είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρε γαιδούρια αντιρατσιστούληδες, προδότες του έθνους και της κοινωνίας, πολλοί από εμάς έχουν νεκρούς στις οικογένειές μας και θύματα ληστειών από τα κτηνόμορφα ανθρωποειδή που εισέβαλαν στην πατρίδα μας και λέγονται ''πουστΆλβανα''.
    Έχει υποφέρει ρε αχρείοι αδίστακτοι αντιρατσιστές ο λαός μας από αυτήν την πουστοφάρα που λέγονται Αλβανά!

    Κι εσείς κατηγορείτε ρε θρασύτατα θρασίμια αυτούς που μας προστατεύουν, τους ΟΥΚάδες;;

    Μού'ρχεται να κλάψω από τα νεύρα μου ρε γαμώτο! Πως είναι δυνατόν να είναι τόσο υποκριτές και αντιρατσιστές όλοι τους;
    Γιατί έτσι ρε γαμώτο; Γιατί είστε τόσο ευνούχοι;!
    Μας κλέβουν, μας σκοτώνουν, μας ληστεύουν τα σπίτια, βιαζουν τις γυναίκες μας τα Αλβανά και αυτοί μας ζητάνε να μην ...τα πληγώνει ψυχολογικά ο στρατός μας!
    Πέσανε να φάνε τα παληκάρια των ΟΥΚ που απλά είπαν αυτά που σκεφτόμαστε όλοι όσοι (δυστυχώς) συναναστρεφόμαστε τα Αλβανά καθημερινώς!
    Για τ'όνομα του Θεού!

    Σφάξε με αγά μου ν'αγιάσω είστε!
    Πουρκουάδες ε πουρκουάδες! Προδότες!

    Αλβανά είστε ρε κωλοαντιρατσιστές και διαμαρτύρεστε;;Τι μίσος είναι αυτό που κρύβετε μέσα σας ρε παλιάνθρωποι αντιρατσιστές της φακής;; Τι κόμπλεξ επιτέλους;!;


    Εγώ Έλληνας είμαι και χάρηκα για το σύνθημα των παληκαριών.
    Μπράβο τους, να αγιάσει το στόμα τους!



    Φοιτητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πραγματικά αυτά τα συνθήματα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ...
    Πολιτικές εννοώ...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @26 Μαρτίου 2010 5:18 μ.μ.

    Fick dich, Judensau!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Από τις 47 καταχωρήσεις οι 4 ίσως 5 είναι κατά,(από ανόητες έως εντελώς ανόητες) και είναι λογικό ποσοστό για μια δημοκρατία.Τωρα όποιος ντρέπεται να βάλει μπροστά ενα κόσκινο και όταν θα αρχίσει το πανηγύρι να βρεί καμιά φούστα να κρυφτεί.Αυτά τα παιδιά που τρώνε σίδερο θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα...ακούτε λούγκρες και φούστηδες ;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Από το blog:
    ourgreecetoday.blogspot.com

    Άθλιο, πανάθλιο κατασκευασμένο βίντεο ανήρτησε γνωστότατο ιστολόγιο διασύροντας το πλέον σκληρά εκπαιδευμένο τμήμα του Λιμενικού Σώματος.
    Σύμφωνα με το βίντεο, άνδρες της μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών φέρονται να εκφράζουν ρατσιστικό σύνθημα κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.
    Εάν οι διαχειριστές του ιστολογίου είχαν τη διάθεση να ενεργοποιήσουν έστω και στο ελάχιστο το μυαλό τους –ακόμα κι αν δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία στην βιντεοσκόπηση- θα διαπίστωναν μεταξύ άλλων ότι:
    1. Ο ήχος του συνθήματος παραμένει αναλίωτος σε όλη τη διάρκεια των βηματισμών ενώ οι φωνές του κόσμου που χειροκροτά(!!!) δεν ακούγονται παρά το γεγονός ότι είναι πιο κοντά στη ερασιτεχνική κάμερα ή το κινητό τηλέφωνο που πραγματοποίησε τη βιντεοσκόπηση.
    2. Ανάμεσα στα άτομα που επαναλαμβάνουν τη πρώτη φωνή, περιλαμβάνεται ΣΤΑΘΕΡΑ και μια παιδική φωνή. Γεγονός που ενισχύει την βεβαιότητα ότι το σύνθημα κάπου ειπώθηκε, αλλά όχι στην παρέλαση.
    3. Το από ποιους και πότε ειπώθηκε φυσικά είναι αδύνατον να προκύψει από το βίντεο αφού είναι βέβαιο ότι οι διαχειριστές του δεν θα το παραδώσουν ποτέ στην ηγεσία του Λ.Σ. ακόμα κι αν ζητηθεί προκειμένου να αναλυθεί.
    4. Υπάρχουν και άλλες παρατηρήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση το γενικό συμπέρασμα είναι ότι το σύνθημα ενσωματώθηκε πάνω στην εικόνα και έγινε η «συρραφή» προφανώς για να ενισχύσει την άποψη ότι όλοι οι Έλληνες είναι ρατσιστές και ότι συμφωνούν με το άθλιο σύνθημα το οποίο βέβαια εδώ σ' αυτή τη σελίδα δεν θα το δείτε.
    Σε κάθε περίπτωση το θέμα απασχολεί την ηγεσία του Λ.Σ. και εκτιμάται ότι σύντομα θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.
    Για όποιον όμως έχει ακόμα και ελάχιστες γνώσεις γύρω από το θέμα «βιντεοσκόπηση» δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα άθλιο κατασκεύασμα για το οποίο προφανώς τον λόγο θα πρέπει να έχει ο εισαγγελέας καθώς οι ιστοσελίδες δεν μπορεί να είναι άμοιρες ευθυνών όταν λαμβάνουν αμφιβόλου προέλευση υλικό. Εκτός και εάν το κατασκεύασμα έχει ως εργολάβους του ίδιους τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μα είναι βλήματα και αυτοί οι καραβανάδες ρε, παιδί μου. Καλά κάνουνε και λένε τα συνθήματα, και εμείς τραγουδούσαμε "το τρενάκι ξεκινάει ...κλπ κλπ" και πορωνόμασταν αλλά αυτά είναι για μέσα στα στρατόπεδα στη διάρκεια της εκπαίδευσης. Δεν βγαίνεις μέσα στο δρόμο να "απειλείς" τους αλβανούς στη διάρκεια επίσημης παρέλασης.
    Και τη πεθερά σου μπορεί να θες να τη πετάξεις απο το μπαλκόνι πρέπει δηλ επειδή το σκέφτεσαι να της το φωνάζεις μέσα στα μούτρα; Θέλω να πω αυτά περί ειλικρίνειας και "τι είπανε τα παιδιά;" είναι μπούρδες. Άλλο το τι κάνεις και λες στα στρατόπεδα, άλλο τι κάνεις μέσα στους δρόμους της πόλης.

    ΥΓ Οι αλβανοί και οι κάθε αλβανοί κάνουν όλες τις δουλειές που περιφρονούμε όπως έκαναν οι έλληνες στη Γερμανία, στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ κλπ. Άμα φύγουν όλοι αυτοί ποιος θα κάνει τις δουλειές τους; οι χρυσαυγίτες της γειτονιάς; έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τοποθετήθηκε με σαφήνεια ο Σάββας και συμφωνώ απόλυτα σε ΟΛΑ.Το συμφέρον της Ελλάδας πάνω από όλα αυτός είναι ο αγνός πατριωτισμός με σεβασμό στα πανανθρώπινα ήθη,δεν είμαστε Βάρβαροι για να σκεφτόμαστε αίμα οι ΟΥΚ όμως είναι η πρώτη γραμή κρούσης και πρέπει καλώς κακώς να έχουν μια καλή σχέση με αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ρε γαιδούρια αντιρατσιστούληδες, προδότες του έθνους και της κοινωνίας, πολλοί από εμάς έχουν νεκρούς στις οικογένειές μας και θύματα ληστειών από τα κτηνόμορφα ανθρωποειδή που εισέβαλαν στην πατρίδα μας και λέγονται ''πουστΆλβανα''.
    Έχει υποφέρει ρε αχρείοι αδίστακτοι αντιρατσιστές ο λαός μας από αυτήν την πουστοφάρα που λέγονται Αλβανά!

    Κι εσείς κατηγορείτε ρε θρασύτατα θρασίμια αυτούς που μας προστατεύουν, τους ΟΥΚάδες;;

    Μού'ρχεται να κλάψω από τα νεύρα μου ρε γαμώτο! Πως είναι δυνατόν να είναι τόσο υποκριτές και αντιρατσιστές όλοι τους;
    Γιατί έτσι ρε γαμώτο; Γιατί είστε τόσο ευνούχοι;!
    Μας κλέβουν, μας σκοτώνουν, μας ληστεύουν τα σπίτια, βιαζουν τις γυναίκες μας τα Αλβανά και αυτοί μας ζητάνε να μην ...τα πληγώνει ψυχολογικά ο στρατός μας!
    Πέσανε να φάνε τα παληκάρια των ΟΥΚ που απλά είπαν αυτά που σκεφτόμαστε όλοι όσοι (δυστυχώς) συναναστρεφόμαστε τα Αλβανά καθημερινώς!
    Για τ'όνομα του Θεού!

    Σφάξε με αγά μου ν'αγιάσω είστε!
    Πουρκουάδες ε πουρκουάδες! Προδότες!

    Αλβανά είστε ρε κωλοαντιρατσιστές και διαμαρτύρεστε;;Τι μίσος είναι αυτό που κρύβετε μέσα σας ρε παλιάνθρωποι αντιρατσιστές της φακής;; Τι κόμπλεξ επιτέλους;!;


    Εγώ Έλληνας είμαι και χάρηκα για το σύνθημα των παληκαριών.
    Μπράβο τους, να αγιάσει το στόμα τους!



    Φοιτητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και εμένα προσωπικά πολύ μυστήριο μου ακούγεται. Θεωρώ ότι μάλλον ήταν στιμένο για λόγους που δεν γνωρίζουμε. Θυμάμαι ότι γνωστοί μου που υπηρέτισαν στις ειδικές δυνάμεις δεν τους αφήναν να προφέρουνε την λέξη Αλβανός ή Τούρκος ή Σκοπιανός για να μην γίνει σκάνδαλο. Αν μη τι άλλο θεωρώ πως αυτό ίσως να έγινε για να καταργηθούν τελείως οι παρελάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μία διαθεσιμότητα και ΕΔΕ στο Λιμενικό για τα ρατσιστικά συνθήματα στην παρέλαση

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1120454&rss=yes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά .Οι Αλβανοί εμάς μας βρίζουν στα φανερά τώρα που τους φιλοξενούμε στην πατρίδα μας φαντάσου να τους κάνουμε και ισότιμα μέλη .
    πορφυριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Από το zougla.gr:


    Σε διαθεσιμότητα ετέθη από τον αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Αθανάσιο Γκούσιο, ο επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων, οι οποίοι παρελαύνοντας χθες στο Σύνταγμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά Τούρκων και Αλβανών.

    Η εντολή φαίρεται να έχει δοθεί από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο σχετικού video που αναρτήθηκε από νωρίς το πρωί σε σελίδες του Διαδικτύου, οι 36 βατραχάνθρωποι του αγήματος ανήκουν στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σαββα εν θερμω εν ψυχρω το μυνημα που εστειλε ο εν λογω αξιωματικος ειναι πολυ σημαντικο.
    ειδικα για οσους εξηγουν τις κρισεις μεσω των μοντελων του αλισον. τους εδειξε οτι μπορει το πολιτικο επιπεδο να συνταγμενο προς την υποχωρηση γιατι δεν μπορει να επιβιωση διαφορετικα, η "γραφειοκρατικη" μηχανησμοι της χωρας δεν εχουν τοσο ελαστικο χαρακτηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @ skal

    1) Αποκλείεται να είχαν τέτοια διαταγή και από μόνοι τους δεν το κάνουν. Το βίντεο είναι φτιαχτό και να μου θυμάσαι ότι θα αποδειχτεί. Είναι σκέτη προβοκάτσια.

    2) Όντως οι Ειδικές Δυνάμεις φωνάζουν τέτοια συνθήματα, αλλά δες το περιστατικό που αναφέρω στο 3:52 μ.μ. Είμαι βέβαιος ότι το θυμάσαι.

    3) Καμμία αναγκαιότητα δεν είναι οι Αλβανοί για την Ελλάδα, ούτε σύμμαχοί μας στο Σκοπιανό. Οι Βούλγαροι στο Σκοπιανό, ναι.

    4) Ο εξανδραποδισμός των Β/Ηπειρωτών, που αφήνει αδιάφορη την Αθήνα, καθώς και οι απαιτήσεις τους για την "Τσαμουριά", δεν είναι απλώς "ακρότητες", αλλά πολιτική ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Έχει διαφορά το πράγμα, αγαπητέ Σάββα.

    5) Οι Αλβανοί ουδέποτε ήσαν, ούτε θέλουν να γίνουν σύμμαχοί μας. Στα σχολεία τους διδάσκονται ότι τα νότια σύνορα της χώρας τους φτάνουν μέχρι τα Ιωάννινα. Παρόμοια δηλαδή μ' αυτά που μαθαίνουν οι Σκοπιανοί.

    6) Χείριστα συντηρούμε εδώ περίπου 1.500.000 Αλβανών και χείριστα προσπαθούν οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" να μας δώσουν μαθήματα. Αλλού είναι ο ρατσισμός κι εκεί πρέπει να τους ξαποστείλουμε να κάνουν τα μαθήματά τους.

    Τίποτε κοινό δεν έχουμε με τους Αλβανούς. Είναι εισβολείς στην χώρα μας, η αθλιότερη φάρα που υπάρχει και θα το μετανιώσουμε πικρά που τους δεχτήκαμε και μάλιστα τους κάνουμε Έλληνες πολίτες. Είναι φιλότουρκοι - πρόσεξέ το αυτό- και σχηματίζουν έναν εν δυνάμει εχθρό στο εσωτερικό της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. διαβαζω την ιστιοσελίδα ανελιπώς και θεωρω τον εαυτο μου μελος των Ειδικων Δυναμων οποτε με χρειαστουν (ελπιζω παλι στην 2α ΜΑΛ).

    Ειναι πραγματι λυπηρο να συμβαινει αυτο δημοσια οχι επειδη απλα τροφοδοτεί την ανθελληνική θολοκουλτουρα, αλλα διοτι ο σωστος μαχητης γνωριζει οτι δεν πρεπει να κανει θορυβο και ειναι ειδικός στο πως να περναει απαρατηρητος. Αν του δωθει η ευκαιρεία, θα επιδιωξει περισσοτερο να τον υποτιμήσουν, μεχρι να ερθει βεβαια η καταλληλη στιγμή οπου θα χτυπησει οσο πιο σκληρα μπορει.

    Αν θελουν να δειξουν το φρονημα, μπορουν να το κανουν μονο με τον βηματισμο και σε απόλυτο συχρονισμο. Το συγχρονισμένο τακουνι στην ασφαλτο κανει τους εχθρους να τρεμουν και οχι οι αγριοφωναρες.

    Πειτε οτι θελετε μεταξυ σας. Ανεβητε τρεχοντας στο καντυλι και φωναχτε οσο θελετε. Αλλα δημοσια και ιδιως αναμεσα σε γυναικες και παιδια, πρεπει να ειστε καλοντυμενοι, πειθαρχημενοι και ευγενικοί στρατιωτες. Το βλεμα και το παρουσιαστικο φτανει. Προς τι οι φωνες τα βαψιματα και τα υπολοιπα καραγιοζιλίκια?

    Δυστηχως ειναι νομος το οτι το γαυγισμα ειναι αντιστροφως αναλογο με την ικανοτητα επιτυχιας μια στοχευμενης και αποτελεσματικής δαγκωματιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τι είπανε λέει οι ΟΥΚάδες, κακά πράγματα; σώώώώώώώώπα και λίγα είπανε, έχω τσακωθεί ουκ ολίγες φορές με αλβανούς διότι προσβάλουν την πατρίδα μου. Τάσσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. είναι ομάδες του Λιμενικού κι όχι των ΟΥΚ.
    όλοι ξέρουμε και πού και με τι κυκλώματα είναι μπλεγμένα πολλά εκ των στελεχών αυτών του Λιμενικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ζητω τα ο.υ.κ!!!
    απελαση τωρα σε ολους τους λαθρομεταναστες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. φτιαχτό είναι ρε χαλαρώστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Περίεργο βίντεο...
    Συνεχόμενα ιδια παλαμάκια όταν ακούγεται το σύνθημα. Συνεχόμενη παιδική φωνή και η φωνή του μαναχού να λέει Αιγαίο μετά να ακούτεται Αιγαίο και Αίο σαν αντίλαλος και μετά απο λεπτά η κάμερα τον δείχνει να το ξαναλέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ, ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ.

    Ο ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ (GOLDMANN: ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ,βρε μανια με το χρυσο οι περιουσιοι)ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ (ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ)....

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΟΥΚ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. Τ' ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ ?????

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. @ 26 Μαρτίου 2010 5:36 μ.μ.

    Μην είσαι αφελής. Διάβασε το σχόλιο 5:35 μ.μ. Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό, όλοι τώρα βλέπουν ότι το βίντεο είναι φτιαχτό. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμων για να το καταλάβεις. Σήμερα το έδειξαν στις ειδήσεις του alpha, ενώ χθες δεν είπαν τίποτε. Πώς γίνεται αυτό; Δεν ήταν παρόν κανένα τηλεοπτικό συνεργείο στην παρέλαση στον συγκεκριμένο χώρο;

    Άποψή μου είναι ότι προχωρούν στο επόμενο βήμα: ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ("ώστε να αποφεύγονται τέτοια έκτροπα, θα πουν). Και σε κάτι ακόμη: Στην κάμψη του φρονήματος των υπηρετούντων στις Ειδικές Δυνάμεις, όποιες κι αν είναι αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΑ ΛΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. σαββα καλεντεριδη αποδειχτηκες πολυ λιγος...η απαντηση που εδωσες ειναι τουλαχιστον αστεια για ανθρωπο που εμπλεκεται η θελει να εμπλακει στα κοινα..(ακομα και το μπλογκ ειναι δημοσια ζωη) κριμα..
    απλα να ξερεις οτι εθνικο ειναι το αληθες...το εχεις ακουσει πουθενα??
    καλα για τους υπολοιπους(η εστω καποιους) απο τους συνδιαχειριστες του μπλογκ..ειστε για γελια..αποκαλυφθηκε το πραγματικο σας προσωπο..σας διαβαζω τοσο καιρο ελπιζωντας οτι ειστε πραγματικοι πατριωτες και οχι φανατικοι μισαλλοδοξοι κομπλεξικοι νεοελληνες που πιστευετε οτι ειμαστε ο επιουσιος λαος....αλλα μαλλον δεν ειστε..οποτε καλυτερα να μπαινω στο σιτε της χρυσης αυγης..το ιδιο και το αυτο ειστε....
    οι υβρεις πανε συννεφο (πουσταλβανα,κωλοφαρα,κλπ,κλπ)
    και ολα αυτα δημοσιευονται ανερυθριαστα...αλλες φορες κανετε κριτικη σε αυτα που λεει καποιος τωρα κανετε μονο γαργαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
    ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ?

    ΚΥΤΑΧΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Το βίντεο είναι μούφα και τα συνθήματα φωνάζουν πάνω στο βηματισμό χρυσαυγίτες που κινούνται παράλληλα με το τμήμα του Λιμενικού.
    Ακούγονται και γυναικείες φωνές, φαίνονται και τα άτομα που κρατούν ελληνικές σημαίες να κινούνται στο πεζοδρόμιο.
    Πόσο μυαλό χρειάζεται γιά να το καταλάβει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Το Βέλγιο αρνείται να αποκτήσει Αλβανική μειονότητα

    Κατά εκεί βαδίζουμε κι εμείς, αλλά θα υπάρξει κανείς να δείξει την πολιτική υπευθυνότητα του Βέλγου πρωθυπουργού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμε 7:30 μ.μ.
    οι σχολιαστές είναι μια απεικόνιση της ελληνικής κοινωνίας.
    Αν έκοβα τα μισά σχόλια, θα ήμουν λογοκριτής.
    Τώρα, σε σχέση με τη θέση που πήρα στο γεγονός, πού διαφωνείς;
    Για να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Διογενης
    Οι προγονοι μας ειχαν θεσεις και αποψεις απ'αυτου -Παν μετρον αριστον - εκεινη την δεδομενη στιγμη της παρελασης ενστολος τιμουσαν την μνημη των ηρωων του 1821 ειτε συμφωνουμε ειτε οχι οι εθνικες εορτες και μαλιστα τοσο μεγαλες απαιτουν τον σεβασμο που τους αξιζει.
    Φιλικα
    Και κατι ενδιαφερον που βρηκα
    Ο Έλλην πολίτης πρέπει συνειδητά να μετέχει στα κοινά και να προσβλέπει στο καλό της πατρίδος του ανεξαρτήτως της κοινωνικής ή της οικονομικής του θέσεως. Τα ατομικά συμφέροντα υποχωρούν μπροστά στο συμφέρον της πατρίδος. Η πατρίδα και οι νόμοι της ο οποίοι εξασφαλίζουν την ισότητα των πολιτών πρέπει να είναι σεβαστοί, οι δε προσταγές της πατρίδος πρέπει να εκτελούνται άνευ αντιρρήσεως. «Και σέβεσθαι δει και μάλλον υπείκειν και θωπεύειν πατρίδα χαλεπαίνουσαν ή πατέρα και ή πείθην ή ποιείν α αν κελεύη, και πάσχειν, εάν τι προστάττη παθείν, ησυχίαν άγοντα, εάν τε τύπεσθαι, εάν τε δείσθαι, εάν τε εις πόλεμον άγη τρωθησόμενον ή αποθανούμενον ποιητέον ταύτα, και το δίκαιον ούτος έχει και ουχί υπεικτέον ουδέ αναχωρητέον, ουδέ λειπτέον την τάξιν, αλλά και εν πολέμω και εν δικαστηρίω και πανταχού ποιητέον α αν κελεύη η πόλις και η πατρίς, ή πείθειν αυτήν ή το δίκαιον πέφυκε, βιάζεσθαι δ΄ ου όσιον ούτε μητέρα ούτε πατέρα, πολύ δε τούτων έτι ήττον την πατρίδα» δηλαδή ότι είναι ανάγκη να σέβεται και περισσότερο να υπακούει και να περιποιείται κανείς την πατρίδα ακόμη και όταν είναι οργισμένη παρά τον πατέρα και είτε να πείθει, είτε να κάνει όσα τον προστάξει και να υποφέρει, εάν κάτι τον προστάζει να πάθει, με ησυχία και αν καταπιέζεται και εάν φυλακίζεται και αν στο πόλεμο πάει με κίνδυνο να πληγωθεί ή να πεθάνει, πρέπει να τα κάνει αυτά και το σωστό έτσι είναι και δεν πρέπει να υποχωρεί ούτε να εγκαταλείπει τη θέση του, αλλά και στον πόλεμο και στο δικαστήριο πρέπει να κάνει όσα τον προστάξει η πόλη κι η πατρίδα, ή να πείθει, όπως το δίκαιον επιβάλλει και δεν είναι όσιο να εκβιάζει κανείς ούτε μητέρα ούτε πατέρα και πολύ λιγότερο ακόμη απ΄αυτούς, την πατρίδα. (Πλάτωνος διάλογοι - Κρίτων).

    Ο σεβασμός και η ιερότητα της πατρίδος στέκονται ψηλότερα και απ�υτόν τον Όλυμπο με τους θεούς του, η πατρίδα είναι το απόλυτο Ιερό. «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον έστι η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ�ανθρώπους τοις νουν έχουσι», δηλαδή και από την μητέρα και τον πατέρα και απ΄ όλους τους προγόνους πολυτιμότερη είναι η πατρίδα, πιο σεβαστή και πιο ιερή και σε μεγαλύτερη εκτίμηση από τους θεούς κι από τους ανθρώπους που έχουν μαυλό. (Πλάτωνος διάλογοι - Κρίτων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. TO OTI ENOOYNE TOYS OYTSEKADES TOYS EMBOROYS NARKOTIKON TOUS TSAMOYRIANOUS DEN TOYS DINEI DIKAIOLOGIA GIA THN OLOYS .OI ALBANOI OMOROI FYLH POY EXOYN EKSISLAMISTOI AMA TON EKXRISTIANISMO TOYS DEN EINAI KANENA PROBLIMA GIA THN ELLADA EKSELLHNIZONDE .PREPEI NA TOYS EKRISTIANISOYME TETIA SYNTHIMATA EINAI LATHOS PROS EKMETALEYSI.TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. δεν παιζει.οχι δεν παιζει.

    ειναι οι αφροκρεμα του Ε.Σ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Οι Λιμενικοί πράγματι φώναξαν συνθήματα αλλά ΠΟΤΕ το συγκεκριμένο.
    Τα δικά τους ξεχωρίζουν από την βαριά αντρική φωνή τους ενώ το επίμαχο φώναξαν χρυσαυγίτες προβοκάτορες αγοράκια και κοριτσάκια που ακούγονται και φαίνονται στο βίντεο κρατώντας ελληνικές σημαίες να κινούνται στο πεζοδρόμιο δίπλα από τους παρελαύνοντες, απέναντι από το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Πανεπιστημίου.
    Εκτός και εάν τώρα στις ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος υπάρχουν και γυναίκες και είναι αυτές οι οποίες ακούγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Απαράδεκτο να λέγονται τέτοια συνθήματα σε παρελάσεις. Στην εκπαίδευση, στη πορεία, είναι άλλο θέμα. Εκεί δεν θα λες "κακέ Τούρκε θα σε κάνω ντα"..έλεος. Είναι θέμα αποκλειστικά ειδικών δυνάμεων με κλειστές τις πόρτες. Πάει όποιος θέλει, μένει όποιος μπορεί. Απλό.
    Θα μπορούσαν να πουν ένα "απαλό" σχετικά σύνθημα για τη Μ.Ασία ή την Πόλη ή την γενοκτονία των Ποντίων που θα ταίριαζε σαν πολιτική απάντηση στις προκλήσεις των Τούρκων τον τελευταίο καιρό.
    Η ακύρωση(επιβεβαιώθηκε σήμερα) της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών μας στην Άγκυρα αν συνοδευόταν από ένα σύνθημα στη χθεσινή παρέλαση (άνευ εντέρων, φτυσίματος αίματος κτλ) θα έφτανε για πολιτικό μήνυμα. Η Εξωτερική πολιτική και η παρέλαση που στέλνει πάντα πολιτικά μηνύματα στο εξωτερικό, δεν είναι πεδίο μάχης. Δεν είναι καφενείο.
    Στο πεδίο της μάχης είναι άλλο θέμα οπλίζεις, στοχεύεις, πυροβολείς ή μαχαιρώνεις όσο το δυνατόν καλύτερα και δεν σκέφτεσαι αν ο άλλος έχει οικογένεια. Απλό και ξεκάθαρο.
    Προσωπικά πιστεύω ότι ένας οπλίτης ή αξιωματικός είναι πιο χρήσιμος αν σκέφτεται συνέχεια τρόπους επίτευξης του αντικειμενικού σκοπού με τις μικρότερες δυνατές απώλειες και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φωνές άνευ περιεχομένου, έντερα, φτυσίματα δεν προσφέρουν τίποτα.
    Το "Χτυπούν λαλούν καμπαναριά θυμάμαι την Αγιά Σοφιά και την γλυκιά κυρά που την λένε Ελευθεριά" εμένα με "ντοπάρει" περισότερο σαν Έλληνα, με κάνει πύραυλο, παρά τα "έντερα και τα φτυσίματα". Τα "έντερα" θα μου κόβουν και την όρεξη όταν θα τρώω την κονσέρβα του 1970 κάπου βιαστικά σε ένα διάλειμμα.
    Φανταστείτε να τρώω την κονσέρβα βιαστικά, ψόφιος από τις πορείες, βολές κτλ, να έχω τον εκπαιδευτή να μου φωνάζει(όπως πρέπει..δουλειά του κάνει για να επιβιώνω αργότερα) και να έχω συμπολεμιστή μ@@@ που θα φωνάζει για "έντερα" στα καλά καθούμενα.
    Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του κ. Καλεντερίδη. Ας αφήσουμε τις εθνικιστικές ακραίες ρητορείες άνευ περιεχομένου και αποτελέσματος και ας κοιτάξουμε να συνεχίσουμε την οικονομική διείσδυση στις γειτονικές μας χώρες στα Βόρεια, καλές πολιτικές σχέσεις με βουλγαρία και Αλβανία. Για ucc και ακραίους αφήστε να παρακολοθούν αυτοί που πρέπει(ΕΥΠ). Αθόρυβα και αποτελεσματικά. Ούτε 007 σινεμίστικες μ@@@ ούτε φωνές υστερικές του καφενείου.Επίσης ας δούμε λίγο για ουσιαστική εκπαίδευση νεοσύλλεκτων οπλιτών. Εκπαίδευση στην εκπαίδευση χωρίς σταματημό. Ο στρατός είναι στρατός και έχουμε χαλαρώσει στις απλές μονάδες. Πρέπει να σφιχτούμε και οι χοντροι αξιωματικοί να ξαναγίνουν λεπτούληδες όπως ήταν στην Ευελπίδων να είναι πρότυπα, όχι σουβλατζήδες! Ουσιαστικά πράγματα. Αφήστε τα έντερα κτλ μ@@ στις παρέλασεις και κοιτάξτε να ξέρει ο άλλος σωστή ρίψη χειρομβοβίδας. Να μην πανικοβάλλεται στη θέα της και μόνο μέσα στη κάσα πυρομαχικών.

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΥΓ: Ζήτω το Έθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μη τσιμπάτε ρε...
    Φτιαχτό είναι και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος Α'ι'νστάιν γιά να το καταλάβει.
    Εγώ μπορώ να φτιάξω βίντεο στο οποίο να εμφανίζεται το σύνθημα ''Μπάτσοι, Γουρούνια, Δολοφόνοι'' να το φωνάζουν τα μέλη της...Ιεράς Συνόδου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. @ Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    Καλά, δεν πήρες τίποτε ακόμη πρέφα; καλά ξυπνητούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΤΑΓΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΑΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ. ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΡΕΤΗ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;
    ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΝ ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. σαββα καλεντεριδη λες¨"Πολιτικά, το σύνθημα εναντίον των Αλβανών δεν με βρίσκει σύμφωνο και το καταδικάζω, είτε αυτό έγινε κατόπιν διαταγής είτε όχι.
    Οι Αλβανοί είναι μια αναγκαιότητα για την Ελλάδα και παρεμπιπτόντως είναι πολύτιμοι σύμμαχοί μας και στο Σκοπιανό.
    Οι ακρότητες που κάνουν κατά καιρούς κάποιοι στο Τσάμικο ή οι αθλιότητες που κάνουν μηχανισμοί του αλβανικού κράτους εναντίον των Βορειοηπειρωτών, δεν πρέπει να μας παρασύρουν σε ενέργειες εν θερμώ.
    Πρέπει να απαντάμε πολιτικά, έχοντας πάντα υπόψιν τα συμφέροντά μας, που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι κοινά με αυτά των Αλβανών."

    δηλ η ανθρωπινη και σωστη συμπεριφορα περιοριζεται μονο εκει που εχουμε συμφεροντα?δηλ αν δεν ειχαμε κοινα συμφεροντα με τους αλβανους επιτρεπεται να τους υβριζουμε και να τους υποτιμουμε ?μιλας εντελως απαξιωτικα δινοντας την εικονα οτι τι να κανουμε αφου δεν μπορουμε να τους ξεφορτωθουμε ας τους εκμεταλλευτουμε τουλαχιστον μιας και εχουμε και κοινα συμφεροντα..οποτε ας μην τους βριζουμε και απο πανω..
    τι θα πει ειναι αναγκαιοτητα και εχουμε κοινο συμφερον??ετσι συμπεριφερεσαι και στην προσωπικη σου ζωη??κινουμενος μονο απο αναγκαιοτητα και συμφερον?
    το οτι καποιοι με προβοκατορικο τροπο δημιουργουν προβληματα μεταξυ των λαων (οπως λες για τσαμουρια κλπ)πιστευεις οτι ειναι αρκετο κινητρο για δημιουργια μισους?
    επισης τι διαφορα εχει αν το εκανε κατοπιν διαταγης η απο μονος του??και στις δυο περιπτωσεις ανθρωπος (ελληνας) εδωσε την εντολη,παιζει ρολο ο βαθμος ποιος το σκεφτηεκε δηλαδη??δεν το καταλαβα αυτο...

    ολοι αυτοι οι ελληναρες που γραφουν εδω δεν θελουν να κανουν αυτους τους ξενους να νιωσουν περηφανοι που ζουν και εργαζονται στην ελλαδα για την ελλαδα??πιστευουν επιτυχια ειναι να τους διωξουν η ακομα καλυτερα να μισησουν την ελλαδα??
    δεν χρειαζεται..την "μισω" ηδη εγω που ειμαι ελληνας ετσι οπως εχουν καταντησει αυτη τη χωρα οι ιδιοι οι ελληνες (κυβερνωντες και μη..) με την συμπεριφορα τους..αξιοι της μοιρας μας ειμαστε...οι ευρωπαιοι ειναι καλοι για να μας βγαλουν απ την κριση και πρεπει να μας συμπαρασταθουνε..πρεπει να δειξουν συμπαρασταση και πνευμα αλληλεγγυης σε ενα ευρωπαικο κρατος ..απ την αλλη ομως εμεις μπορουμε ανετα να βριζουμε τους αλβανους και πρεπει να καμαρωνουμε για αυτο..βλεπεις αυτοι δεν μπορουν να μας βοηθησουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ωραίο video αλλα όλα τα λεφτά είναι ο μοναχός στο τέλος του video με τις κινήσεις των χεριών του και με τα λόγια του ουσιαστικά έδειξε τον παλμό της παρέλασης,το ρίγος που ένιωσε στο πέρασμα αυτών των στρατιωτών.ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ είπε,όλα τα λεφτά,τι συζητάμε τώρα αν οι αλβανοί είναι γουρούνια,αν οι τούρκοι το παίρνουνε τσιμπούκι.εθνική επέτειος ήταν,ματωμένη επέτειος,κάποιοι πεθάνανε στις μάχες του 21 τι συζητάμε τώρα.αξία δίνουμε στους άμυαλους,αφού ο σκοπός της κάθε παρέλασης είναι να ανεβάσει το ηθικό του κόσμου και όχι αυτόν που κάνουν την παρέλαση,λίγο μυαλό ήμαρτον.τώρα αν παραξηγήθηκε ο αλβανός και ο κάθε αλβανός,να χαμέ να λέγαμε,στο παιχνίδι polo με τα σκοπια που καίγανε σημαίες και βρίζαν τους παίχτες μας και την χωρα μας τι θα έπρεπε να κάνουμε,πόλεμο.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. εχω υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις και μπορω να πω οτι τα παλικαρια ειπανε πολυ λιγα.
    επρεπε να πουνε παραπανω.τους συγχαιρω.μια φορα καταδρομεας για παντα περιφανος. δεν ειμαι ουτε ακροδεξιος ουτε τιποτα - απλα ειμαι λατρης της πατριδας μου. για ολους οσους λενε οτι δεν επρεπε να τα πουνε - απλα ντροπη τους. βεβαια δεν ξερουνε τι εκπαιδευση περναει ενας καταδρομεας (και ποσο μαλλον ΟΥΚ) για να χαρακτηριστει καταδρομεας. Ειναι ουκ ολιγες οι φορες οι οποιες κλη8ηκαμε να παμε σε βραχονισιδες κοντα στη σαμο (φουρνους, αγαθονησι, φαρμακονησι, ημια) να πιασουμε λαθρομεταναστες και μεταφορεις λαθρομεταναστων. Παρακαλω τους κυριους λοιπον που το βρισκουνε τα συν8ηματα ανατριχιαστικα να μου πουνε σε περιπτωση ανακαταληψης βραχονησιδας απο λαθρομεταναστες τι θα κανανε?θα πηγαινανε και θα λεγανε καλε μου λαθρομεταναστη σε ευχαριστω που ηρθες λαθρεα στην πατριδα μου?μερικοι δεν ξερετε τι λετε - γιατι δεν τα εχετε δει με τα ματια σας!!!!
    "τα ματια μου βουρκωσανε - οταν μπερε μου δωσανε - γιατι ητανε ο πρασινος - απ΄ολους ο πιο ΜΑΧΙΜΟΣ!!!"
    "Φερτε μου φωτια, φερτε μου ατσαλι - φερτε μου ενα τουρκο να του παρω το κεφαλι, δειξτε μου τον δρομο για την αγια σοφια να παω να ξεσκισω τα τουρκικα κορμια.ΠΟΥ Θ' ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ??? - ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!!"

    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. "Έθεσε σε διαθεσιμότητα ο Χρυσοχοίδης τον επικεφαλής των ΟΥΚ για τα ρατσιστικά συνθήματα"

    Μήπως κύριε Χρυσοφλωρίδη μου δεν είναι και ολόκληρος ο στρατός ρατσιστικός.
    Τι θα πεί εχθρός;
    Οι Τούρκοι δεν είναι άνθρωποι γιατί τους θεωρείτε εχθρούς;
    Τι τον θέλουμε τον στρατό όταν έχουμε ολόκληρη την τζούλια με δώρο τον σύριζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Και λίγα είπαν τα παλικάρια..Μπράβο τους!!Ελπίζω οι απο πάνω να το έλαβαν το μήνυμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΗΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤA ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ - KAΛΑ ΕΚΑΝΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Chrysochoides δεν έχεις χάσει απλώς το μέτρο αλλά και το...χιλιόμετρο. Είσαι σπαραξικάρδιος... όχι μην παραιτείσαι... μείνε να γελάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΗΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤA ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ - KAΛΑ ΕΚΑΝΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Εχετε χάσει όλο τα λογικά σας; Ας τα λένε στην εκπαίδευση, ας τα λένε εντός στρατοπέδου. Αλλά όχι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Πως να το κάνουμε; εκθέτουν την χωρα μπροστά σε κάμερες, δημιουργούν κίνδυνο αντιποίνων σε απλούς στρατεύσιμους από τα στρατιωτάκια της τρομο-αριστεράς μας. Άλλο η παλληκαριά άλλο ο γενικευμένος ρατσισμός. Αλλο τα στραβά μάτια του νόμου στα συνθήματα εντός άλλο η νομιμότιτα κατά την παρέλαση!
    Οκ παλλικαράδες και υπερπατριώτες είδαμε που την έφτασαν την χώρα ο πατριώτης Κωστάκης και η παρέα της Δεξιάς του κυρίου που έλεγε και ένας άλλος συγχωρεμένος (λέμε τώρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΜΠΡΑΒΟ - ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ .

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΟΥΚ !

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΡΥΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. 26 Μαρτίου 2010 6:20 μ.μ.

    Τα είπες όλα! Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. και λιγα ειπανε τα παλικαρια!
    ευγε!!!
    και σε οποιον αρεσει,αν δεν τους αρεσει να πανε στην αλβανια στα σκοπια και οπου στο διαολο θελουνε.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Δεν θα διαφωνήσω στην ουσία της παρέμβασης του κ.Καλεντερίδη (τον προσφωνώ έτσι, αποποιούμενος κάθε οικειότητος λόγω του απολύτου σεβασμού και θαυμασμού μου προς το πρόσωπό του και την προσφορά του)

    Εκεί όπου θα διαφοροποιηθώ (γονίμως, ελπίζω) είναι ότι ο χρόνος δεν είναι κατάλληλος για συνετή διατύπωση λεπτών απόψεων.

    Δυστυχώς ο πόλεμος κατά του Έθνους μας έχει ξεκινήσει, και δεν άρχισε από εμάς. Η πολιτιστική (σε πρώτη φάση) και η φυσική (έπεται) γενοκτονία εναντίον μας είναι πια γεγονός.

    Άρα, εν καιρώ πολέμου προέχει η ξεκάθαρη τοποθέτηση, το υπέρ ή το κατά. Άσπρο-Μαύρο. Δεν έχει ενδιάμεσα (για την συγκεκριμένη περίοδο). Δεν χωράει αυτοκριτική. Ας διαλέξει ο καθένας παράταξη. Ο εμπόλεμος δεν διαλέγεται, δεν επιχειρηματολογεί. Αφανίζει ή αφανίζεται.

    Οι λιμενικοί τάχθηκαν ΥΠΕΡ της Εθνικής επιβίωσης. Οι διώκτες του τάχθηκαν ΚΑΤΑ. Οι δεοντολογίες και τα εθνικά σαβουάρ-βιβρ δεν ανήκουν στην παρούσα φάση, και η επίκλησή τους είναι τουλάχιστο ύποπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Δεν είδαμε κανέναν απο τους "δημοκράτες"΄πού φαίνεται πως εκτελούν τη διατεταγμένη υπηρεσία τους ακόμα και σ'αυτό το blog να ενοχλούνται όταν τα κτήνη βιάζουν 80χρονες γριούλες! Τα συνθήματα τους πείραξαν!

    Μπράβο στα παιδιά! Αντε κουράγιο,θα'ρθει η ώρα που θα μπούν σε "διαθεσιμότητα" και οι Χρυσοχοίδηδες,ο λαός ΞΥΠΝΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Έχω να προτείνω κάποια συνθήματα στα ΟΥΚ που θα είναι αρεστά στους σούπερ δημοκράταρους, σοσιαλισταράδες, ευαίσθητους δημοσιογράφους για λαούς που είναι εχθρικοί όσο κανένας προς την πατρίδα μας.
    " Ζήτω οι νέοι λόγω ιθαγένειας Έλληνες" "Ζήτω οι Έλληνες του Πακιστάν, Αφγανιστάν, Κατμαντού, Τζιμπουτί"
    " Ζήτω οι Έλληνες της Αλβανίας, Κένυας, Ζιμπάμπουε"
    " Ζήτω που χεστήκαμε"
    " Ζήτω οι λαθρομετανάστες"
    "Ζήτω οι πάσης φύσεως εχθροί μας"
    " Ποτέ δεν θα πατήσουμε στην Αγιά Σοφιά γιατί είναι τουρκικιά, α, πα, πα."
    " Ζήτω τα ΜΜΕ "
    " Ζήτω τα λεφτά που υπάρχουν αλλά δεν υπάρχουν"
    "Ζήτω το καλάθι της νοικοκυράς"
    " Ζήτω η σύνταξη του φουκαρά"
    " Ζήτω οι παραβιάσεις των φίλων τουρκικών αεροπλάνων"
    " Ζήτω οι τουρκικές φρεγάτες"
    " Οι τούρκικες φρεγάτες στο Πασαλιμάνι"
    " Ζήτω οι σημαίες που τις παίρνει ο αέρας"
    "Ζήτω τα Ίμια"
    " Ζήτω οι Αμερικάνοι"
    " Ευχαριστούμε τους Αμερικάνους"
    " Ζήτω τα τζαμιά"
    " Ζήτω η μειονότητες υπάρχουσες και μη"
    " Ζήτω οι γύφτοι"
    " Ζήτω η SIEMENS"
    "Ζήτω η μάσα"
    "Ζήτω η αδικία"
    " Ζήτω οι κλέφτες"
    " Ζήτω, ζήτω, ζήτω, ζήτω..........."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Απλά.... προβοκάτσια.
    Κάποιοι βρήκαν την Επέτειο να ρίξουν το δηλητήριο τους! Δεν τους έφτανε που απέκλεισαν τα μηχανοκίνητα από την παρέλαση και τα αγήματα στις μικρές πόλεις...
    Δεν τους έφτανε που αφαίρεσαν οποιοδήποτε Εθνικό προσδιορισμό από τις ονομασίες των υπουργείων!

    Κάποιοι θυμούνται τον πατριωτισμό μας μόνο όταν πρόκειται να επιβάλουν φόρους...
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
    Ζήτω ο ΕΘΝΙΚΟΣ Στρατός!
    (... το αίμα που έχει χύσει σε κάθε γωνιά του τόπου μας)
    Ζήτω το Πολεμικό Ναυτικό!
    (... ο άγρυπνος φρουρός του Αιγαίου και τών νησιών μας)
    Ζήτω η Πολεμική Αεροπορία!
    (... σηκώνει το βάρος του εδω και 35 χρόνια ακύρηχτου πολέμου με την τουρκία)
    Ζήτω οι Ειδικές Δυνάμεις!
    (... για τον Αγώνα τους στην Κύπρο και τους νεκρούς σύντροφους τους που έμειναν για πάντα εκεί...)
    Ζήτω η Ελλάς!
    (... η ντροπιασμένη γερασμένη βιασμένη καταληστευμένη Ελλάς που αργά η γρήγορα θα ξανανιώσει θα σηκωθεί και θα τιμωρήσει τους εχθρούς της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Όλο το σκηνικό έκανε πολύ μεγάλο κακό στην εικόνα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και στην ίδια τη χώρα.
    Όλοι ξέραμε ότι τέτοιου είδους συνθήματα λέγονται καθημερινά στις ειδικές δυνάμεις και οι περισσότεροι το θεωρούν λίγο-πολύ φυσιολογικό.Σίγα τί κατάφεραν φωνάζοντας δημοσίως αυτά τα συνθήματα...
    Ο επικεφαλής αξιωματικός πρέπει να αποταχθεί πρωτίστως λόγω βλακείας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμε 26 Μαρτίου 2010 8:40 μ.μ.

    Είπες:
    "@ Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη
    Καλά, δεν πήρες τίποτε ακόμη πρέφα; καλά ξυπνητούρια!"

    Απαντώ:

    1) Να μιλάς πιο καλά, δεν σε παρακαλώ, το απαιτώ.
    2)Ξαναδιάβασε το σχόλιο μου να δούμε ποιος κοιμάται και ποιος όχι. Έλεος εδώ μέσα με μερικούς.
    3) Πήρα πολύ καλά πρέφα τι έγινε αγαπητέ. Μόνο μην μου πεις ότι δεν το φώναξαν οι ΟΥΚΑΔΕΣ αλλά άλλοι γιατί μετά θα σου πω εγώ καλά ξυπνητούρια.

    Υπεράσπιση της πατρίδος δεν γίνεται με υστερικές κραυγές που δείχνουν τον Έλληνα Βάρβαρο, αλλά με αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά σε κέντρα εκπαιδεύσεως, με κλειστές τις πόρτες. Δεν μπορούν δέκα "χτισμένοι" αλλά με μυαλό ανύπαρκτο(οι συγκεκριμένοι, όχι όλοι) να ρεζιλεύουν έναν από τους καλύτερους στρατούς της Ευρώπης που έχει γράψει λαμπρές σελίδες δόξας. Αν μεθαύριο γίνει κάτι αυτοί(οι συγκεκριμένοι επαναλαμβάνω) μπορεί να μας δοξάσουν αλλά στη πορεία να ξεφύγουν και να διαπράξουν σοβαρά εγκλήματα πολέμου. Τέτοιες τάσεις πρέπει να τιμωρούνται αμείλικτα. Άλλο πράγμα το "κατέβηκαν τα ΑΒΑΚ γεμάτα πεζοναύτες με ηθικό ατσάλι!(δις)Και όποιον Τούρκο βρήκανε του πήραν το κεφάλι" και άλλο πράγμα κάτι συνθήματα που έχω δει βίντεο στο youtube παλιά(τα κατεβάσανε) να τραγουδάνε εμμέσως πλην σαφώς για βιασμούς(του γ@@ τη μάνα και την αδελφή και κάναν έναν γιο με πατέρα λοκατζή) κτλ. Αυτά που κάναν στους Πόντιους και στους Μικρασιάτες δεν θα τους τα κάνουμε οι απόγονοι Περικλέους εκείνου γένους των Ελλήνων! Είναι απλό το θέμα, σκοτώνεις τον εχθρό, καταλαμβάνεις ύψωμα,χωριό, οτιδήποτε υψώνεις σημαία, τραγουδάς τον ύμνο, χαίρεσαι, κλαίς από χαρά ίσως αλλά νεκρούς δεν βεβηλώνεις ούτε κάνεις βιασμούς γυναικών και παιδιών. Απλό. Όποιος ξεφεύγει αξίζει μια σφαίρα φυτεμένη στον κρόταφο "έπεσε υπέρ πατρίδος ηρωικώς μαχόμενος" για να μην ντρέπεται η μάνα του. Η πειθαρχία σε ένα στράτευμα, ειδικά σε πόλεμο είναι το παν. Είμαστε έντιμοι πολεμιστές οι Έλληνες...όχι Ούνοι!
    Άλλο το νεύρο στη μάχη να λες "τα δίνω όλα ρε Μόγγολε δεν περνάς! και ας πεθάνω" άλλο οι άσκοπες ηλιθιότητες. Ο λοχαγός Σταυριανάκος στη Κύπρο τους μίλησε για Ελλάδα όχι για έντερα και φτυσίματα! ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ.
    Επειδή μερικοί είπαν ότι υπηρέτησαν στα ΛΟΚ συγχαρητήρια. Ανήκουν στην αφρόκρεμα των ενόπλων δυνάμεων. Εκεί όπου σου κάνουν τα νεύρα κουρελόχαρτο και καλά κάνουν για να αντέχεις τα πάντα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να πας εκεί άλλωστε. Πάει όποιος θέλει, μένει όποιος μπορεί. Εκεί έχω δηλώσει στο περιοδεύον να υπηρετήσω(πεζοναύτες συγκεκριμένα). Είμαι ο τρίτος, ο μικρότερος από τα τρία ξαδέλφια. Οι δύο μεγαλύτεροι υπηρέτησαν ήδη λοκατζήδες. Ο παππούς υπηρέτησε στρατονομία, ο θείος μου(αδελφός πατέρα μου) τεθωρακισμένα και ο πατέρας μου λοκατζής.Επίσης, έναν θείο που δεν τον γνώρισα ποτέ μου(αδελφό παππού μου) που υπηρέτησε και αυτός στα ΛΟΚ είναι το απόλυτο πρότυπο μου(δεν θα επεκταθώ). Δεν είδα ποτέ να μιλάνε για φτυσίματα όπως οι κύριοι του παρόντος βίντεο. Ούτε είδα να ουρλιάζουν σαν υστερικοί με το παραμικρό. Αντίθετα με έχουν μάθει να είμαι Έλληνας σε λεβεντιά, θάρρος, πίστη σε σημαία και Χριστό, πολιτισμό, πολυμηχανία, παιδεία και να παλεύω για έναν καλύτερο και ειρηνικό κόσμο χωρίς να φτύνω τον Αλβανό επειδή μόνο και μόνο είναι Αλβανός. Κοιτάξτε τους Βυζαντινούς τι έκαναν με τους Σλάβους στις λεγόμενες σλαβηνίες. Τους απορρόφησαν. Δεν τους φτύναν ούτε τους βγάζαν τα έντερα στα καλά καθούμενα. Ο κόσμος δεν πάει μπροστά βγάζοντας το μάτι ο ένας του άλλου. Προετοιμασία, επαγρύπνηση αλλά ΟΧΙ φωνές του καφενείου!

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΥΓ: Ζήτω το Έθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΛΟΙΠΟΝ! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του ΛΣ
    Έχουν εκπαιδευτεί στην ΜΥΚ του ΠΝ και τοποθετούνται μετά το πέρας της εκπαίδευσης στην Βάση τους στον Άγιο Κοσμά! Είναι αλήθεια ότι σε όλες τις ειδικές δυνάμεις απαγγέλλονται στιχάκια εθνικού περιεχομένου προς τόνωση του ηθικού πόσο δε μάλλον σε άντρες που εκπαιδεύονται στην ελιτ των ειδικών δυνάμεων ΤΑ ΟΥΚ!
    Ο επικεφαλής ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΧΑΡ....ΟΣ για τον οποίο διατάχθηκε και η διαθεσιμότητα του από τον ΥΠ ΠΡΟΠΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ....έχω να δώσω την πληροφορία ότι Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ....
    Ήταν δε ο ένας εκ των δύο ελεύθερων σκοπευτών στην επιχείρηση αυτή η οποία εστέφθη με επιτυχία!!!
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.....
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ!!! Η ΟΜΑΔΑ ΟΥΑ ΤΟΥ ΛΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΟΝΤΩΣ ΦΩΝΑΞΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΗ ....
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η "ΦΩΤΙΑ"...
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 'ΦΩΝΑΖΟΥΝ' ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ....ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ έχει ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! Το θέμα είναι ότι θα ταλαιπωρηθεί ένας άνθρωπος προς χάριν των κάθε λογής εγκάθετων προβοκατόρων!! Ελπίζω να φωτισθεί η αλήθεια και να αποστρατευθεί ευδοκιμος ο εν λόγω αξιωματικός!! Δεν του αξίζει να έχει άδοξο τέλος προς χάριν του αίματος του τραυματισμού του στο καθήκον!
    ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΛΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. γεια σας

    εγω ειμαι αλβανος , φοιτω σε ελληνικο λυκειο και διδασκομαι την ελληνικη παιδεια την οποια εχω κανει υπαρξι της ζωης μου,
    λεω οτι ειμαι τυχερος που μου δοθηκε η ευκαιρεια να παρω μορφωσι ελληνικη πιστευω οτι οι ελληνες οπως αισθανομαι και εγω, λογω της παιδειας μου, και ολοι οι συμαθητες μου ειναι πολλοι καλοι αν μερικοι τωρα αλβανοι που ηρθαν εδω ειναι μαφιοζοι εγω δεν μπορει να φταιω για αυτο.
    ολα τα δαχτυλα του χεριου μπορει να ειναι ιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΛΕΤΕ: Οι Αλβανοί είναι μια αναγκαιότητα για την Ελλάδα και παρεμπιπτόντως είναι πολύτιμοι σύμμαχοί μας και στο Σκοπιανό.Οι ακρότητες που κάνουν κατά καιρούς κάποιοι στο Τσάμικο ....
    ΑΚΡΟΤΗΤΑ Ο UCC; ΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ; ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ; ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ -ΨΑΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν οι αξιωματικοί μας ότι άλλος ο χώρος του στρατοπέδου και άλλος ο χώρος που παρευρίσκονται πολίτες;
    Ο Γιώργος από τη Θεσσαλονίκη ( 2:34 )έχει δίκιο.
    Μαχητή σε κάνει ο επαγγελματισμός και η συμπεριφορά σου στο πεδίο επιχειρήσεων και όχι τα χαζά τραγουδάκια.

    3:48 κρίμα στον άνθυποπλοίαρχο που θα την πληρώσει για χαζομάρες.
    Βάζει ο άνθρωπος τη ζωή του σε κίνδυνο κάθε μέρα και έρχεται με μία και τα γκρεμίζει.

    6:42 Ολα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια. Και οι στρατιώτες να είσαι σίγουρος δεν αναφέρονταν σε μεροκαματιάρηδες ανθρώπους αλλά σε εγκληματίες.
    Οσο για την ελληνική παιδεία που παίρνεις επέτρεψέ μου ως δάσκαλος να αμφιβάλλω γιατί κάθε πέρυσι και καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. για διαβαστε την παρακατω συνεντευξη στα νεα ελληναρες μου ολοι..και αμα νιωσετε περηφανοι για την ελλαδα και τους ελληνες να μου τρυπησετε τη μυτη...

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4567136
    μακαρι οι διαχειριστες του μπλογκ να εχουν τα κοτσια να κανουν θεμα τετοια συνεντευξη να δουμε τοτε ποσοι και τι θα σχολιασουν...αλλα μαλλον ολοι θα μπουν στο λαγουμι τους..

    αυτη ειναι η σκατοελλαδα που ζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Η καφρίλα βλέπω σε νέα παρέλαση...

    Υπενθυμίζω προς τους δυστυχείς που επικροτούν τέτοια φαινόμενα (αν είναι γνήσιο το βίντεο) ότι η 25η Μαρτίου είναι επέτειος κατά των Τούρκων.

    Οι ελληνάρες που γράφουν γκρήκλις, ας μάθουν κανένα ελληνικό να λέγονται Έλληνες και να αφήσουν την μπουρδολογία

    Όσοι φωνάζουν για τους μετανάστες, ας πήγαιναν να μαζέψουν ελιές στα χωριά τους να βοσκήσουν πρόβατα και να δουλέψουν στην οικοδομή για να μη χρειάζονταν μετανάστες, ας επέβαλαν την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας (αυτής της μίζερης που έχουμε) ας μη προσλάμβαναν οι ίδιοι αλλοδαπούς για τις δουλειές τους και ω του θαύματος, δεν θα είχαμε αλλοδαπούς

    Να ρωτήσω και πόσοι από τους ελληναράδες (ιδίως οι καραβανάδες...) εδώ προτιμούν μία Σβετλάνα (αλλά το αλλοδαπό μ... είναι πιο γλυκό)

    Καθαρίστε πρώτα ορισμένοι την δική σας κόπρο και μετά πιάστε των άλλων.

    Όποιος δε θέλει Αλβανό εργάτη να κάνει το δικό του παιδί σκουπιδιάρη και καθαρίστρια, αγρότη, βοσκό, χτίστη, αχθοφόρο, μπετατζή.

    Είδα πολλούς τέτοιους ελληναράδες στον στρατό τί κλασομπανιέρες είναι...και πώς μυξοκλαίγανε για τις υπηρεσίες (μόνιμοι και κληρωτοί) και για τις αγγαρίες (οι κληρωτοί)...
    Ουστ ρε μα μόνο τούρκικα καταλαβαίνετε αφού τα μυαλά σας δεν διαφέρουν σε τίποτε από τα μυαλά του Ατατούρκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΤΟΛΜΕΙΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

    Το 1823, ο Καραϊσκάκης, λέει απευθυνόμενος στον απεσταλμένο τού αρχηγού τού τουρκικού στρατεύματος των Τρικάλων Σιλιχτάρ Μπόδα:

    «Έλα, σκατότουρκε... έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν' ακούσεις τα κέρατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας.
    Τι θαρεύσετε κερατάδες...
    Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!»

    Απο του Κ. Κυριακοπουλου το Μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. @ "Emmanouilρουντιος"

    Μην φωναζης ξερουμε ποιος εισαι.
    Και οπωσδηποτε της Σβελτανας το μ... ειβναι καλυτερο απο το δικο σου αγατητε Γκαλιαδουρε....
    Την καλημερα μου στον Ελληναρα Christo Voulgari apo Londino.


    Αλη Κοεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αφήστε ήσυχα τα βατράχια ρε καραγκιοζάκια της δεκάρας...!!ειδικά εσύ ο απο πάνω, μη μασάς την καραμέλα οτι η Ελλάδα είναι χωρα 20 ετών....δηλαδή ρε πριν τους Αβλβανούς οι ελιές πέφταν κάτω?πριν τους αλβανούς τα σπίτια δεν χτίζονταν?????ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...!!!
    Απλά οι Αλβανοί έπερναν τις δουλειές το 92-93 με μισθό περίπου στο 30% αυτού των Ελλήνων και ΕΤΣΙ παράτησαν οι Έλληνες αυτές τις δουλειές και τις πήραν μονοπώλειο οι Αλλοδαποί...!!!Μήπως Αλβανοί χτίστες έχτισαν την Αθήνα του 60-70 ρε μικρόνοα ανθρωπάρια????

    Αλλά όταν το μούλτι-κούλτι ΜΠΑΤΣΟΚ έστελνε την ΜΥΑ στην Κέρκυρα το 97 να "φάει" Αλβανούς λαθρέμπορους που πέρναγαν ναρκωτικά, και στην Αλβανία να καταστρέψουν τις αποθήκες, τότε το χύναν καλά το άιμα των Αλβανών για χάρη του ΓΑΠ και των λοιπών, τώρα όμως δεν τους αρέσει να τους θυμίζουν αυτό το παρελθόν ε????

    Όσο για εσάς που λέτε οτι έχετε δει απο στρατό, μάλλον απο βυσματικές θέσεις έχετε δει και μόνο για να τα λέτε αυτά...!!!
    Πώς ρε καραγκιοζάκια, όταν πάνε για προβοκάτσια οι UCCδες θα πάνε τα βατράχια να χύσουν αίμα???με τραγούδια για μούλτι-κούλτι θεωρίες????Αλλά όλα τα κομάντα του καναπέ και του πληκτρολογίου νομίζετε οτι σκοτώνεις άνθρωπο έτσι απλά....χωρίς ψυχικά εφόδια που θα σε βοηθήσουν να γυρίσεις στα συγκαλά σου πάλι...!!!!Μήπως θέλετε ψυχρούς εγκληματ'ιες????Αλλά εκεί μετά θα σας βρωμάνε άλλα...!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ........ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΟΥΛΤΙ-ΚΟΥΛΤΙ ΦΙΛΙΕς ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. μια χαρα τα λεγανε τα παληκαρια,την αληθεια λεγανε ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Είς μνήμην Μαρίνου Ζαμπάτη..


    σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

    'Ολα Τέλεια με 'Ολους και με όλα.

    σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Συμφωνώ με τον Emmanouil. Όσοι φίλοι γράφουν "μπράβο" και "εύγε", κατανοώ την αντίδρασή τους και ίσως τους λόγους που γράφουν όσα γράφουν ανώνυμα, αλλά πιστεύω οτι χρειάζεται σύνεση και προ πάντων μέτρο. Είναι γεγονός οτι οι συγκεκριμένοι ένστολοι ανήκουν στο Λιμενικό Σώμα που δεν διακρίνεται ΟΥΤΕ για την πειθαρχία του, ΟΥΤΕ για την εκπαίδευσή του. Μερικοί παλαιότερα ανήκαν στο Π.Ν., κάποιοι ήταν πρώην Ο.Υ.Κ. και "μπήκαν" πάλι στο Δημόσιο. Η δουλειά τους-πόσο μάλλον η αποστολή τους-είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Ακόμα και στην πόλη όπου ζω-την Πάτρα-το μόνο που κάνουν είναι περιπολίες, έλεγχο κατά τη φόρτωση των φορτηγών στα πλοία προς Ιταλία για τυχόν λαθρομετανάστες (μην ανησυχείτε, τους πιάσαμε όλους...) και κάπου-κάπου (όταν το πρόβλημα "χοντραίνει") κάνουν και ένα-δύο "ντου". 'Ετσι.... Είναι πιο χαλαροί από τους χαλαρούς, πιο κομματικοποιημένοι από τους κομματικοποιημένους, είναι ΑΠΕΔΕΥΤΟΙ εκτός από ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ. Ένας έφεδρος του ΣΞ ή της ΠΑ της περασμένης δεκαετίας ξέρει 100πλάσια πράγματα περί οπλισμού, τακτικής, απόκρυψης, σύλληψης υπόπτων κλπ, κλπ. Μην μπλέκουμε λοιπόν τον σωστό επαγγελματία με τον ερασιτέχνη. Προσπαθούμε να "κλείσουμε" πληγές και όχι να ανοίγουμε καινούργιες. Καλώς ή κακώς (κακώς αν θέλετε τη γνώμη μου) το μεταναστευτικό στοιχείο και δη το αλβανικό έχει πλέον γίνει κομμάτι της ευρύτερης ομάδας που αποκαλούμε "ελληνική κοινωνία". Αντί να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για αυτούς τους ανθρώπους να τους εντάξουμε όσο μπορούμε σε μια ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ (δηλαδή όχι στη "λαμογιά" και στο "ρουσφέτι") και αντί να δούμε ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ θα διαχειριστούμε τις ΟΡΔΕΣ Αφγανών και λοιπών Ασιατών, τι κάνουμε; Ξέρετε όλοι τι κάνουμε.... Για να μην μακρυγορώ και επειδή ΔΕΝ θεωρώ οτι οι συγκεκριμένοι ένστολοι είναι περισσότερο πατριώτες από ότι εγώ, λέω τούτο: Αλοίμονο σε όλους εμάς που είμαστε στα ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ και ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" τη... "μαγκιά" μας, θέλω να θυμήσω και να γνωρίσω σε όσους δεν το ξέρουν οτι στην κρίση των Ιμίων, κάποιοι "σκληροί" μόνιμοι είχαν βάλει τα κλάμματα που θα έφευγαν εκεί όπου όριζαν τα επιτελικά σχέδια ενώ από την άλλη έβλεπες απλούς σμηνίτες να υπερβάλλουν εαυτό και να επαναφέρουν "εν ενεργεία" συστήματα που κάποιοι ΗΘΕΛΑΝ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙ.... ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ... ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ.....! (Θυμίζω το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις σκόρπιες βίδες στους κινητήρες των Α7 στον Άραξο πριν 3 χρόνια....) ΓΙΑ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ!!!

    Κωνσταντίνος Ν. (Πάτρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Δεν ξέρω κύριοι και κυρίες αν είναι αληθινό το βίντεο ή "φτιαγμένο" (διότι στο YouTube είναι γεμάτο από βίντεο με συνθήματα από ασκήσεις των Ειδικών Δυνάμεων - συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ακούγονται και κατά σύμπτωση με τον ίδιο παράλληλο θόρυβο - και κάποιος θα μπορούσε άνετα να τις "ντουμπλάρει"), αλλά θέλω να πω το εξής: ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ"... ενώ οι Τούρκοι κάνουν τσάρκα έξω από το Σούνιο, ενώ οι Αλβανοί σε κάθε ευκαιρία καίνε Ελληνικές σημαίες, και βέβαια οι Σκοπιανοί σε λίγο θα βαπτίζουν όλοι τα παιδιά τους "Αλέξανδρο" (ναι με την φόρα που έχουν πάρει ακόμα και τα κορίτσια τους!)
    Οι Ελληνες νιώθουμε καθημερινά ανίσχυροι, εμείς οι απόγονοι του Λεωνίδα, και έχουμε ριχτεί στον αγώνα γιά τον "άρτο ημών τον επιούσιο" ενώ ταυτόχρονα έχουμε ξεχάσει κάθε τι εθνικό!
    Ισως είναι λάθος να ακούγονται αυτά τα συνθήματα σε μιά στρατιωτική παρέλαση, όμως δεν είναι λάθος να εξομοιώνεται ο κάθε Αλβανός μαζί μου και να ονομάζεται από το εν συγκυρία τελών σημερινό κράτος του ΠΑΣΟΚ, ως ΕΛΛΗΝ χωρίς ποτέ κανείς να με ρωτήσει?
    Τι έκανε αυτός γιά την Ελλάδα γιά να ονομαστεί ΕΛΛΗΝ?
    Εγω υπηρέτησα 22 μήνες στρατιώτης, πήγα σε μία επιστράτευση στην κρίση του Μαρτίου με το Σισμίκ, και πάντα ήμουν και είμαι έτοιμος να δώσω την ζωή μου γιά αυτό που λέμε Πατρίδα, γιά αυτό που λέμε Ελλάδα! Η μάνα μου πάντα μου έλεγε: βρε παιδί μου μην είσαι τόσο συναισθηματικός, δεν βλέπεις γύρω σου τι γίνεται?
    Εγώ όμως έχω τα ιδεώδη μου!

    Λοιπόν αν μου αποδείξει και ο κάθε Αλβανός ή Πακιστανός που έτυχε να ζει κάποια χρόνια στην Ελλάδα ότι μοιράζεται τα ίδια ιδεώδη με μένα, τότε ας το συζητήσουμε!

    Ευχαριστώ που ανεχθήκατε τον λόγο μου
    Κώστας Δ., ο επιλεγόμενος "Μαυροσκούφης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 27 Μαρτίου 2010 12:55 μ.μ. σε ποιον Εβραιο αναφέρεται ο Καραϊσκάκης;Αλβανός δεν ήταν ο Σιλιχταρ Μπόδας;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ελάτε τώρα ρε παιδιά! Μια χοντροκομένη προβοκάτσια είναι η υπόθεση αυτή. Δεν σας κάνει εντύπωση πως, το ΒΙΝΤΕΟ, δεν μας δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών ούτε για μιά στιγμή; Μήπως γιατί θα βλέπαμε κλειστά τα στόματά τους;
    Με τη σημερινή τεχνολογία όλα είνα δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ευχομαι το βιντεο να μη ειναι προβο
    κατορικο αλλα αλληθινο.Υπηρξα Dive
    Master στην αυτονομη καταδυση (Scuba Diving) πριν απο 32 χρονια
    οταν οι σημερινοι των ΟΥΑ ισως δεν
    ειχανε γεννηθει ακομα.Μεσα σε 30 χρονια ειχα την ευκαιρια να παρακολουθησω την αριστη εκπαιδευση
    ηθος,τολμη και παρατολμη δραση αυ-
    των των παλληκαριων στην διασωση
    αυτοδυτων και αλλων ατομων οπως και
    την σωστη τους εκπαιδευση παρομοια
    αυτης των ΟΥΚ.Διαβασα και οτι ο επι
    κεφαλης ειναι και παρασημοφορημενος
    για λαμπρη δραση.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    Πιστευω οτι τα παλληκαρια αυτα πηραν μυστικα τα συγχαρητηρια αυτων που τους γνωριζουν ασχετα αν
    φανερα ακουσαν απειλες.Η παληκαρια
    εχει κοστος που πρεπει θυσιαστικα να εισαι ετοιμος να πληρωσεις.
    Θυμαμαι οταν υπηρετουσα στο Εβρο με
    διασπορα των κανονιων της 155 ΜΜΠ
    καπου μεταξυ Στερνας και Βαλτου στη
    Καβυλη το 1974.Τοτε μεταξυ Αττιλα 1
    και Αττιλα 2 ,Αυγουστος 1974,και ο
    γερος Καραμανλης εβγαζε λογο στο
    Μακεδονια Παλλας για το αν θα επεμβουμε στην Κυπρο. Οταν ο Καραμανλης ειπε εκεινο το αθλιο οτι
    "δεν θα επεμβουμε γιατι η Κυπρος ει
    ναι μακρυα" εμενα μου κοπηκαν τα ποδια απο αγανακτηση και αρχισα εμ
    προς σε ολους να τον βριζω φωναζον
    τας δυνατα εμπρος σε στρατιωτες,επιστρατους και αξιωματικους. Αποτελεσμα 10 ημερες
    φυλακη γιατι τα ειπα εμπρος σε ολους και σε λιγο σφιξυμο του χεριου ιδιαιτερως απο τον λοχαγο του 2ου γραφειου με την φραση "ει
    σαι παλληκαρι".Αυτο πρεπει να συνεβει και με τα παιδια μας στα ΟΥΑ.Τιμη τους και αυτα σημειωνονται
    σαν γραμματια για το μελλον.
    Συγχαρητηρια και στους 6.12μμ 26 Μαρτιου,2.24 πμ 27 Μαρτιου και αυτον που μας θυμισε τον Καραισκακη
    11.29 27 Μαρτιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Επειδή κάποιος φίλος αναγνώστης έκανε αναφορά στον Σάββα Καλεντερίδη και σ΄εμάς τους συνδιαχειριστές, και για να μην μείνει αναπάντητο το σχόλιο, προσωπικά δηλώνω τα εξής.-
    1.-ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ...
    2.-ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ","ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ","ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΝΤΙ" ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...
    3.-Η ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ" ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΣΤΗ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...
    4.-ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ,ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ...
    5.-ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΎΝ ΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ?ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?ΤΗΝ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗ?ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...
    6.-ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ "ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΥΘΕΡΙΑ" ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ?
    7.-ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ,ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ,ΚΛΠ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ?ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?
    8.-Η ΔΡΑΓΩΝΑ,Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ,ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΕΘΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΆΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΙ ΕΣΥ?
    9.-ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ, ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ @ΡΧΙΔΙ@ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ...

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΡΙΣΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ" ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ,ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ,ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ,ΧΡΥΣΟΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΔΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ...ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΆΚΑΣ ΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ...
    ΜΑΘΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΆΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΕΝΤΕΡΙΔΗ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ,ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ" ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ...
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ...

    ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΛΕΩ ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ,ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ,ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ...ΜΙΛΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝ ΚΙ ΚΩΛΟΙ...
    ΟΜΗΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ.
    Υ.Γ.- ΣΑΒΒΑ,ΑΝ ΘΗΓΕΣΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ,ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΥΖΟΥΝ...
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Βλέποντας και ξαναβλέποντας το επίμαχο βίντεο, βεβαιώνομαι ότι είναι φτιαχτό, σαν play back μου φαίνεται και μάλιστα κακοστημένο, σαν τις άθλιες σαπουνόπερες που μας σέρβιρε η κρατική μας τηλεόραση που την πληρώνουμε χρυσάφι, με την μεταγλώττιση στυλ Ραν Ταν Πλαν (με διαφορά dt). Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, έχω τα νεύρα μου αυτή την στιγμή με αυτά που γίνονται και δεν εξηγούμαι περαιτέρω.
    Ακόμα όμως κι αν είναι αληθινό, ρωτώ : Οι Έλληνες δεν έχουμε συναίσθημα ? Ο θυμός είναι κακός σύμβουλος ακόμα χειρότερο όμως να τον καταπίνουμε, και κάθε μέρα καταπίνουμε θυμό, οργή, απελπισία, φτάνει πια ! Εμείς μόνο είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε κόσμιοι και πολιτισμένοι ? Είναι ψέμματα ότι κάθε μέρα το δελτίο εγκληματικότητας γίνεται όλο και πλούσιο ? Με πρωταγωνιστές πάρα πολλές φορές Αλβανούς ? Είναι ψέμματα ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη μετανάστες που εισήλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, μεταξύ αυτών και πάρα πολλοί Αλβανοί ? Τα χιλιάδες Καλάσνικοφ που προσποιείται ότι αναζητά ο μέγας προδότης χρυσοχοΐδης ποιος τα έφερε με τι σκοπό και που στην ευχή βρίσκονται ? Είναι ψέμματα ότι η Αθήνα κοντεύει να μοιάζει ξένη πόλη ? Μας ρώτησε κανείς? Έχουμε δημοκρατία επιτέλους ή όχι ? Ποιος κυβερνά αυτήν την δύσμοιρη χώρα, το 5% ? Αν αυτό δεν είναι πραξικόπημα τότε τι είναι ? Με ποιο δικαίωμα ψήφισαν το νομοσχέδιο-Δούρειο Ίππο για την άλωση του Ελληνισμού ? Προδότες δόλιοι, δειλά ανθρωπάκια, εθνομηδενιστές τσυριζαίοι, δοσίλογοι πασόκοι τύπου πάγκαλου βούγια, χρυσοχοΐδη, κλπ και τελικά όλοι τους… όσοι το ψήφισαν βρώμισαν την θέση τους δια παντός και να το καταλάβουν το τέλος τους είναι κοντά. Το πασοκ και οι όμοιοι του σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν, τελειώνουν σύντομα. Υπέγραψαν το τέλος τους. Εν θερμώ μας κατάντησαν να σκεφτόμαστε κάθε μέρα, όπου και να κοιτάξουμε ότι και να αντικρύσουμε.
    (συνέχεια..) ΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Μας κατάντησαν λέω, γιατί πάντα πίστευα ότι οι καλύτερες αποφάσεις παίρνονται εν ψυχρώ, με απόσταση από τα γεγονότα και χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς. Ακόμα και το καλύτερο έγκλημα είναι το προμελετημένο. Επίσης πίστευα ότι η αλλαγή νοοτροπίας και σκέψεων πρέπει να προηγείται των μεγάλων αλλαγών, όμως πλέον φοβάμαι ότι μέχρι να αλλάξουν οι Έλληνες δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Πιάνω τον εαυτό μου να εύχεται να βγουν μπροστά κάποιοι γνήσιοι πατριώτες και να ανατρέψουν το σύστημα, αν χρειάζεται με βία! «Με φωτιά και με τσεκούρι !»
    Να ξεφορτωθούμε τους προδότες του κοινοβουλίου και του συστήματος, να κλείσουμε τα σύνορα, και να απαντήσουμε στην βία των Μογγολοειδών που μπαινοβγαίνουν στο Αιγαίο καθημερινά με τις ευλογίες της προδοτικής κυβέρνησης μας με πραγματική βία, να διακτινιστούν στα βάθη της Ασίας και να εξαφανιστούν από τον χάρτη !
    Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε ταπεινώσεις και θα λέμε και συγγνώμη, όπως σήμερα ο πρέσβης μας στην Αλβανία, και μάλιστα ενώ οι αλβανοί, σήμερα, καίνε Ελληνικές σημαίες στην χώρα τους, έξω από την Ελληνική πρεσβεία και αλλού ! Και εμείς ζητάμε συγγνώμη !!!!!! Για το αμφίβολης προέλευσης κατασκευής και προέλευσης βίντεο, ζητάμε συγγνώμη από τους αλβανούς την ώρα που ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ! Έλεος πια, έχουμε και νοημοσύνη και περηφάνεια και ναι είμαστε Έλληνες, αν δεν τους αρέσει να ξεκουμπιστούν από δω όλοι οι εθνομηδενιστές και όλοι όσοι έχουν εισέλθει παράνομα ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    Αυτές τις στιγμές δεν υπάρχει χώρος στο μυαλό μας για λογική και βαθιά ψύχραιμη σκέψη, τώρα μιλάει η καρδιά και τελικά όποιος ακούει την καρδιά του μπορεί να πονάει και να κάνει λάθη, αλλά μ’όνο τότε ζει πραγματικά.
    Η Ελλάδα δεν βολεύεται πια με την αγάπη μας, θέλει πάθος, αίμα και έρωτα, αυτόν τον αδερφό του πολέμου που ανατρέπει τα πάντα και τα τοποθετεί στην θέση τους, εκεί που ορίστηκαν να βρίσκονται από την αρχή του κόσμου.
    Λυπάμαι για την κάποια ασυναρτησία αλλά είμαι εξοργισμένη. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    ΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. http://faeenamalaka.blogspot.com/2010/03/blog-post_27.html

    Το περιστατικό με μιά άλλη ματιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Η δίκαιη αγανάκτηση δεν μπορεί να μετατρέπεται σε καφρίλα.
    Σε τί θα διαφέρουμε από τους Τούρκους;
    Και οι Έλληνες στην επανάσταση έσφαξαν αμάχους Τούρκους πνιγμένοι από 400 χρόνια αδικίας, αλλά τί σημαίνει αυτό;;
    Έπρεπε να κάνουμε κι εμείς γενοκτονία;;
    Έλληνας ΓΙΝΕΣΑΙ δεν γενιέσαι!
    Ο Θεμιστοκλής, ο σωτήρας της Ελλάδας ήταν γνήσιος Έλληνας;;
    Ο Θουκυδίδης ήταν γνήσιος Έλληνας;;
    Ο Εφιάλτης ήταν ξένος;;
    Ο Αλκιβιάδης ήταν αλλοδαπός;;
    Οι Σπαρτιάτες δεν ξεπούλησαν την Μικρά Ασία στους Πέρσες έναντι χρημάτων για να πολεμήσουν τους Αθηναίους;; (Ανταλκίδειος Ειρήνη)
    Για δέστε τον Ηρόδοτο Ελληναράδες μου!! ΟΛΟΙ οι πρώτοι Μιλήσιοι άποικοι πήραν βάρβαρες γυναίκες, Κάρισσες...
    Ηταν η Μίλητος λογότερο Ελληνική;;
    Ακόμη και σήμερα το Ελληνικό Αλφάβητο είναι στην μορφή που το χρησιμοποιούσαν στην Μίλητο!

    Συνέλθετε και μην αφήνετε να σας τυφλώνει η πίκρα της σημερινής κατάντιας και να συμπεριφέρεστε σαν ΒΑΡΒΑΡΟΙ.
    Τί διαφορά θα έχετε από τους Τούρκους;;

    Μόνο στους απάτριδες δίνετε τροφή με την καφρίλα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
    ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ
    ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!
    Αμφισβητήστε κι αυτά που σας γράφω και ψάξτε τα κι αυτά και άλλα..
    ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΝΤΡΟΠΗ σε εσάς κύριε Σάββα Καλεντερίδη που σας έπιασαν οι «δημοκρατικές» και οι «αντιρατσιστικές» σας ανησυχίες, και βάζετε στον τίτλο της ανάρτησης: "Video ΝΤΡΟΠΗ". Και φυσικά θα χύσουμε το αίμα του Αλβανού, εάν μας το ζητήσει η πατρίδα κύριε Σάββα Καλεντερίδη, όπως το κάναμε το 1821, το 1940 και αργότερα όταν τιμωρήσαμε τους Αλβανοτσάμηδες που κατέσφαξαν τον ελληνικό πληθυσμό της Θεσπρωτίας. Και φυσικά θα χύσουμε το αίμα οποιουδήποτε εχθρού κύριε Σάββα Καλεντερίδη, όπως το κάνουμε εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια. Και εχθροί μας είναι όλοι οι γείτονές μας κύριε Σάββα Καλεντερίδη. Και φυσικά είναι γουρούνι ο Αλβανός λαθροεποικιστής κύριε Σάββα Καλεντερίδη, που ήρθε απρόσκλητος, πεινασμένος, ελεεινός και τρισάθλιος, και αντί να ευγνωμονεί αιωνίως την Ελλάδα που τον τάϊσε και τον έσωσε απο την λιμοκτονία, ληστεύει και πλιατσικολογεί (ως γνήσιος νομάδας), βιάζει από νεαρά κορίτσια μέχρι ενενηντάχρονες γιαγιάδες, απαγάγει, σκοτώνει τους Έλληνες με τους πιό ειδεχθείς τρόπους που έχει δει η Ελλάδα (τους σφάζει σαν τα γουρούνια), έχει γεμίσει την Ελλάδα με καλάσνικωφ, χειροβομβίδες, δυναμίτιδα, και λοιπά όπλα, έχει γεμίσει την Ελλάδα με ναρκωτικά και σπέρνει τον λευκό θάνατο στην ελληνική νεολαία, κλπ, κλπ. Και μαζί με τους ομοεθνείς του που βρίσκονται (ακόμα) στην Αλβανία, ονειρεύονται μεγάλες Αλβανίες που θα φτάνουν μέχρι τον Κορινθιακό κόλπο κύριε Σάββα Καλεντερίδη. Και μην μας πείτε ότι υπάρχουν και «καλοί» Αλβανοί κύριε Σάββα Καλεντερίδη, γιατί θα σας απαντήσουμε ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε (σχεδόν ένας στους τρεις είναι αλλοδαπός), που υφιστάμεθα μία βουβή, ύπουλη γενοκτονία (φυσική και πολιτισμική), δεν έχουμε την πολυτέλεια να εξετάσουμε ποίος είναι ο «καλός» και ποίος είναι ο «κακός». Η πηγή του κακού είναι ξεκάθαρη και πρέπει να εκλείψει. Αλλιώς θα εκλείψει το Έθνος των Ελλήνων κύριε Σάββα Καλεντερίδη. Σας αρέσει αυτό; Μην ξεχνάτε κύριε Σάββα Καλεντερίδη, ότι εμείς είμαστε τα θύματα και όχι οι θύτες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Έκαναν μήνυση στα ΟΥΚ για τα ρατσιστικά συνθήματα

    Εξ οικείων τα βέλη. Όλοι αυτοί οι "προοδευτικούληδες" είναι που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μιά μόνο αλήθεια η ζωή
    πάντα στην Ελλάδα θά 'χει
    το να πεθαίνεις και να λες
    Θάνατος δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Δεν έχω την υπομονή να διαβάσω όλα τα σχόλια.

    Δεν γνωρίζω πως εκπαιδεύονται οι σύγχρονες μονάδες ειδικών δυνάμεων. Διάβασα πως σε όλους τους στρατούς του κόσμου είθεισθαι να φωνάζουν διάφορα συνθήματα.

    Φρονώ ότι κατά την παρέλαση όφειλαν να παρελάσουν με κανονικό βήμα, λεβέντικο παράστημα, με το χέρι να πηγαίνει τεντωμένο (σπασμένος καρπός χεριού) μέχρι τον ώμο, όπως αρμόζει σε συντεταγμένα στρατιωτικά τμήματα και σε επίλεκτους στρατιώτες !

    Συνθήματα και φωνές δεν έχουν καμιά σχέση με παρέλαση.

    Eχω δει το φίλμ "Full metal Jacket" στο οποίο οι υποψήφιοι U.S. Marines έτρεχαν συντεταγμένοι τραγουδώντας διάφορες ανοησίες και ηλίθιες αισχρολογίες.

    Εξεπαιδεύοντο λέει για να γίνουν δολοφόνοι "killers" και όχι στρατιώτες, όπως εκπαιδεύονται οι φιλήσυχοι Έλληνες που αμύνονται περί πάτρης!

    Όσο για τα περί "ρατσισμού" και "ρατσιστικών συνθημάτων", οι δημοσιογραφάκοι και οι πολιτικοί ατσίδες μας, ας πάνε στην τελετή ονομασίας των Τούρκων εφέδρων αξιωματικών ή σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο των Τιράνων, να γευθούν από πρώτο χέρι τι σημαίνει ρατσισμός και ακούσουν με τα αυτιά τους τις αισχρολογίες, τις βρισιές και τις απειλές κατά των Ελλήνων !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Για το πραξικόπημα της κυβέρνησής κανείς δεν μιλάει;


    το σύνθημά τους μάρανε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. MIA TAINIA, TO AYΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.