17/7/19

Προσαγωγές γιατρών στη Σάμο για βεβαιώσεις υγείας σε πρόσφυγες


Πέντε εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Σάμου έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο επιχείρησης της ΕΛΑΣ για την έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων σε αιτούντες ασύλου.
Προσαγωγές γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου της Σάμου, καθώς και μεταφραστών, πραγματοποιεί από το πρωί σήμερα η Υποδιεύθυνση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας που επιχειρεί, άγνωστο από πότε, στο νησί.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, περισσότερα από πέντε άτομα από τις παραπάνω κατηγορίες εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Σάμου έχουν συλληφθεί. Κατηγορούνται ότι έναντι αμοιβής διευκόλυναν με πλαστές ή και ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις αιτούντες άσυλο να ενταχθούν σε ευάλωτες κατηγορίες και έτσι να πετύχουν τη σύντομη μετακίνησή τους από τη Σάμο στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Περισσότερες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από την Ελληνική Αστυνομία εντός της ημέρας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

8 σχόλια:

  1. Η επικείμενη καταστροφή και μουσουλμανοποίηση της χώρας

    23-Ιαν-2012

    Του Θεόδωρου Κατσανέβα

    Η εισβολή

    Η σημερινή οικονομική καταστροφή μας έχει αποπροσανατολίσει από έναν μεγαλύτερο κίνδυνο: την ταχύτατη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, και τελικά τη μουσουλμανοποίησή της. Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στις επόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες γενιές όπως θα έπρεπε. Σύμφωνα με τη ρεαλιστική όσο και εφιαλτική αυτή πρόβλεψη, σε 10-20 χρόνια, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα, δε θα υπάρχει πια. Σε δέκα χρόνια, εδώ στο καλύτερο οικόπεδο της γης που έχει μπει στο μάτι πολλών, θα κατοικούν 4-5 εκατ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία, έναντι 8-9 εκατ. γερασμένων ελληνογενών. Τότε, θα είναι αδύνατο να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με δεδομένο ότι οι γυναίκες-μουσουλμάνες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των ελληνίδων.

    Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες μας, σήμερα εισβάλλουν στη χώρα, κατά κύριο λόγο από τον Έβρο, 200.000-250.000 κυρίως μουσουλμάνοι από την Αφρική και την Ασία. Σε δέκα χρόνια, θα ανέρχονται σε 2-2,5 εκατ. και μαζί με τους εδώ εγκατεστημένους που υπολογίζονται σε 1,8 εκατ. (συμπεριλαμβανομένων αυτών της Δυτικής Θράκης, μαζί με γεννήσεις της τάξης των 500.0000), θα ανέρχονται σε πάνω 4 εκατ. Το δόγμα Οζάλ «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπως αποδείχτηκε και από τις μυστικές εκθέσεις που βγήκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού Γιλμάζ για δολιοφθορές σε βάρος της χώρας μας.

    Το τραγικό είναι ότι, με την έλευση του άτεγκτου Μνημονίου και την ερημοποίηση της αγοράς εργασίας, πολλά νέα παιδιά, αλλά και νοικοκύρηδες νόμιμοι μετανάστες, φεύγουν από τη χώρα σε αναζήτηση μιας καλύτερης μοίρας στον ήλιο. Και έτσι, η χώρα μουσουλμανοποιείται με μαθηματική βεβαιότητα. Και αυτό λέγεται με όλο το σεβασμό που οφείλεται στη θρησκεία αυτή και σε κάθε ένα μουσουλμάνο ξεχωριστά.

    ...

    Αν δεν υπάρξει σοβαρή ισχυρή βούληση με επίκεντρο τις γραμμές αυτές, η Ελλάδα θα μεταβληθεί σε χώρο εμφύλιου σπαραγμού χωρίς μέλλον. Με το Μνημόνιο και τη μαζική εισβολή παράνομων μεταναστών, μας κλέβουν τη χώρα. Γι’ αυτό, χρειάζεται μια πολιτική ηγεσία που ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα της και για το μέλλον της. Μια ηγεσία της πατριωτικής ευθύνης, της γνώσης, της χρηστής και έντιμης διοίκησης, της αποτελεσματικότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Αυτήν την ώρα, βρισκόμαστε σε πόλεμο. Οφείλουμε να παραμερίσουμε αυτά που μας χωρίζουν και να αναδείξουμε αυτά που μας ενώνουν. Και στη διαδρομή της ιστορίας του, ο ελληνισμός έχει αποδείξει ότι αυτό μπορεί να το κάνει.

    * Ο κ. Θεόδωρος Κατσανέβας είναι Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς

    https://www.capital.gr/me-apopsi/1387001/i-epikeimeni-katastrofi-kai-mousoulmanopoiisi-tis-xoras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι λαθρομετανάστες ήλθαν για να μείνουν. Γι αυτό, ο ελληνικός λαός και δη οι νέοι υφίστανται μία άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου, για την δήθεν ενσωμάτωσή των στην κοινωνία:

    Με το Erasmus σε… καταυλισμούς προσφύγων

    Δεν καταφέραμε να ενσωματώσομε τους Γύφτους, εδώ και πέντε αιώνες, και με τούς Αφροασιάτες θα το καταφέρομε; Άλλοι αποφασίζουν για μάς, χωρίς εμάς κι εμείς κοιτάμε σιωπηλά, εδώ και 30 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οἱ λαθραῖοι ἦρθαν καὶ θὰ φύγουν,ἀπὸ μόνοι τους.Θυμήσού με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρήση Παΐσιου;
      Προρήση δική σου;
      Δώσε μας να καταλάβουμε κι εμείς.
      Μην μας αφήνεις στην άγνοια...

      Διαγραφή
    2. @ Unknown (Ταϋγέτη;)

      Αυτό που εγώ βλέπω είναι ότι, εδώ και περίπου 30 χρόνια, η Ελλάδα γεμίζει λαθρομετανάστες, αλλά ελάχιστοι μόνον έφυγαν, λόγω τής οικονομικής "κρίσης" (κυρίως Αλβανοί), εκ των οποίων οι περισσότεροι επέστρεψαν, διότι στην Αλβανία η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. Η χώρα μας, όπως και άλλες χώρες, απειλείται με πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση, αν δεν την έχει ήδη υποστεί.

      Ούτε και από κανένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος (Γαλλία, ΗΒ, Γερμανία κλπ.), όπου πήγαν μετανάστες, λαθραίοι ή μή, είδα να φεύγουν. Αντιθέτως, "κατσικώθηκαν" εκεί, όπως θα έλεγε και η αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη και απαιτούν δουλειά, χαρτιά και ... υπηκοότητα (βλέπε προσφάτως τι έγινε στο «Πάνθεον», στο Παρίσι.

      Λοιπόν, αναμένω μαζί με τον Μυροβόλο κάποιες εξηγήσεις. Πού βασίζεις τις προβλέψεις σου;

      Διαγραφή
  4. Δεν κοιταμε.Δεν βλεπουμε.Την προσοχη την τραβηξαν τα υλικα αγαθα.Ειναι τα μονα σημαντικα σημερα.Και ειναι και τα μονα που..θα επιζησουν...διοτι τα θελουν οσοι ερχονται !! Ολα τα αλλα ..δεν τα θελουν.
    Εχουμε επιλεξει τι ειναι σημαντικο. Τα υλικα.Ειναι οριστικο.Το ιδιο και οσοι ερχονται. Η λογικη δειχνει τι θα γινει ευκολα...( παντως εγω βαρεθηκα..Ας γινει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε μια γενια οι κατοικοι του ελλαδικου ΧΩΡΟΥ θα ειναι ημιλευκοι. Αυτο ναι μεν ειναι γενετικα σωστο αλλα προκειται για πολιτισμικο εκτρωμα. Δεν ειναι ηλιθιοι οι Εβραιοι που μαχονται λυσσασμενα να διατηρησουν τη φυλετικη τους καθαροτητα και τις παραδοσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν ειναι και φυλετικα Εβραιοι...μονο θρησκευτικα..Ειναι η
      μονη αυστηρη εως τρελας δυναμη συνοχης...Εδω η θρησκεια δεν χρειαζεται...τιποτε δεν χρειαζεται...Μονο φαι...και διασκεδαση. Γιαυτα τα δυο αλλωστε ερχονται και οι Τουρκοι κι ολοι...Ζηλεψαν τα ...αγαθα μας..τα δυο...τα συμβολα μας...Σου λεει αυτοι τρωνε...και διασκεδαζουν...παμε κι εμεις να ..φαμε..

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.