29/7/14

Συνενοχή, ντροπή και όνειδος

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Αν ξέρεις λίγο Ιστορία, έχεις μισό δράμι κοινό νου και παρακολουθείς την επικαιρότητα, ξέρεις ότι η Δύση βγάζει τα μάτια της, απεργάζεται τεράστια προβλήματα ασφάλειας για τον εαυτό της. Χρόνια τώρα.
Από την εποχή που οι Αμερικανοί εκπαίδευαν τον Μπιν Λάντεν και τα συντρόφια του, όταν ισοπέδωναν μια χριστιανική χώρα, τη Σερβία, σύμμαχο και στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, για να φτιάξουν ένα ευρωπαϊκό Αφγανιστάν στη Βοσνία του ισλαμιστή προστάτη τρομοκρατών Αλίγια Ιζετμπέκοβιτς και το πρώτο κράτος διοικούμενο απευθείας από ναρκεμπόρους και μαφιόζους, το Κόσοβο του Χασίμ Θάτσι.
Στη Βόρεια και Υποσαχάρια Αφρική και στη Μέση Ανατολή η Δύση έκανε άλλους αυτοκτονικούς άθλους. Ξεχαρβάλωσε όλο το σύστημα ασφάλειας στην περιοχή, συμμαχώντας και βγάζοντας στον αφρό όλους τους ψυχάκηδες τζιχαντιστές.
Ανέτρεψε τον Καντάφι, αποσταθεροποίησε την Αίγυπτο, αιματοκύλησε τη Συρία, εδώ χέρι χέρι με τον επίδοξο χαλίφη, τον Ερντογάν, έκανε μπάχαλο το Ιράκ.
Στη Συρία και στο Ιράκ κόβουν κεφάλια, σταυρώνουν χριστιανούς, όταν δεν τους πολυβολούν και δεν διατάσσουν μαζικές κλειτοριδεκτομές.
Η απόλυτη βαρβαρότητα κυριαρχεί δίπλα στη γειτονιά μας από τους ισλαμιστές και ενόσω πετσοκόβουν on camera χιλιάδες σιίτες, αλεβίτες και χριστιανούς ή εγκληματούν μαζικά κατά των αδύναμων όλων των πολέμων κι όλων των αυταρχικών συστημάτων, των γυναικών και των παιδιών, απειλούν ευθέως όλη τη Δύση, ονειρεύονται δυναμική επάνοδο στην Ιβηρική και τα Βαλκάνια.

Η πολιτική ορθότητα οδηγεί σταδιακά στην τύφλωση, στην παρακμή και τον αυτοχειριασμό. Η αλήθεια είναι απλή: δεν υπάρχει μετριοπαθές Ισλάμ. Είναι απλά ζήτημα χρόνου και συγκυρίας η έκρηξη. Οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί είναι μια ζώσα εκρηκτική ύλη που περιμένει τον πυροκροτητή της, αν αφεθούν χωρίς αυστηρή επιτήρηση στα χέρια των φανατικών. Μόλις νιώσουν πολλοί και δυνατοί, απαιτούν να προσαρμοστούν οι άλλοι στον δικό τους φανατικό και ολοκληρωτικό τρόπο ζωής. Κι όπου κυριαρχεί η «πρωτοπορία» των φανατικών, περνούν λεπίδι ακόμη και τους δικούς τους, αυτούς που θεωρούν αιρετικούς. Στη Συρία η ταξιαρχία Αλ Νούσρα αλληλοσφάζεται με τους άλλους αντάρτες. Η Αλ Νούσρα, θυμίζω, βρίσκεται υπό την άμεση επιμελητειακή υποστήριξη των τουρκικών υπηρεσιών. Αγκαλιά ο «κουμπάρος» με την Αλ Κάιντα έχει βάψει ως και τα μουστάκια του με αίμα.

 Αυτοί που πυροβολούν αμάχους στον σβέρκο, αποκεφαλίζουν, σταυρώνουν, ανατινάσσουν πολιτιστικά μνημεία, κάνουν επιθέσεις αυτοκτονίας, κόβουν κλειτορίδες με ξυράφια δεν είναι απλά μια όψη του πολυπολιτισμού, ένα χρώμα στον πολύχρωμο κόσμο, που προσδοκούν η βλαμμένη Αριστερά και οι αφασιακοί αντιεξουσιαστές. Είναι αυτό που βλέπουμε: φανατικά καθάρματα, εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, βασανιστές, βιαστές και φονιάδες γυναικόπαιδων κι αιχμαλώτων, γενοκτόνοι κάθε διαφορετικότητας στους τόπους που ελέγχουν.

Δεν οφείλουμε κανέναν σεβασμό σε μια τέτοια «διαφορετικότητα», εχθρό του ανθρώπινου γένους και κάθε έννοιας πολιτισμού.

Δεν πρόκειται απλά για άλλη μια θρησκεία. Είναι ένα ολοκληρωτικό σύστημα κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής οργάνωσης, επεκτατικό, χωρίς ανοχές και πολύ πιο βάρβαρο από τον ναζισμό ή τις κομμουνιστικές δικτατορίες.

Η μαχητική πρωτοπορία του Ισλάμ αναδεικνύεται σε εχθρό του ανθρώπου, σε μια παγκόσμια θανάσιμη κοινωνική αρρώστια. Ειδικά «το μισό του ουρανού», η γυναίκα, υποφέρει τα πάνδεινα στις περιοχές όπου οι τζιχαντιστές σαλαφιστές έχουν την εξουσία.

Ντροπή και όνειδος για τη Δύση η ανοχή της στον απόλυτο εξευτελισμό, στη βία που υφίσταται η γυναικεία υπόσταση στα χέρια των ημίτρελων φονιάδων της ISIS, της Αλ Νούσρα κι όλων των εγκληματικών παραφυάδων του «ιερού πολέμου».

Ντροπή, όνειδος και αιώνιο στίγμα η πλήρης εγκατάλειψη πανάρχαιων χριστιανικών κοινοτήτων στη Μέση Ανατολή, ενώ υφίστανται γενοκτονία από τους χασάπηδες των ποικιλώνυμων ισλαμιστικών οργανώσεων. Στη δε Αφρική η βία κατά των χριστιανών έχει πλέον γίνει καθημερινή είδηση.

Γιατί άραγε τόσοι Αμερικανοί στρατιώτες έχυσαν το αίμα τους στο Ιράκ; Για να προελαύνουν σήμερα σταυρωτές κι αποκεφαλιστές; Ευφυέστατη στρατηγική!

Χειρότερα από τη συνενοχή της Δύσης σε όσα συμβαίνουν γύρω της είναι όσα συμβαίνουν μέσα της. Η αθρόα μουσουλμανική λαθρομετανάστευση, η ανοικοδόμηση τζαμιών, που δεν είναι μόνο λατρευτικοί χώροι αλλά σύμβολα κυριαρχίας, δημιουργούν εστίες αυριανής ανάφλεξης, προγεφυρώματα τζιχαντιστών, από τα οποία φεύγουν εθελοντές συχνά Ευρωπαίοι χριστιανοί εξωμότες, για να πετσοκόψουν κορμιά στο Ιράκ ή τη Συρία, που θα γυρίσουν αύριο στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις ακόμη πιο φανατικοί και πιο έμπειροι στην τέχνη της τρομοκρατίας.

Ο πολυπολιτισμός απέτυχε. Η δημοκρατία που ήθελαν να εξαγάγουν στους μουσουλμάνους οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους είναι για τους λαούς αυτούς ένα απεχθές αμαρτωλό μίασμα. Την ανοχή μας τη βλέπουν ως αδυναμία, θεωρούν, κι έχουν δίκιο, τις κοινωνίες μας παρακμιακές, προνομιακό πεδίο επέκτασης του φονικού μανιχαϊσμού τους.

Αν η Δύση δεν τους αντιμετωπίσει, γρήγορα θα πρέπει να πολεμήσει στους δρόμους των μητροπόλεών της σε έκταση που δεν φαντάζεται.

Η λύση υπάρχει στην Ιστορία. Η Δύση να γίνει πάλι χριστιανικό οχυρό, να επιστρέψει στους τρεις πυλώνες της: την Ελλάδα, τη Ρώμη και τον χριστιανισμό.

Είμαστε καταδικασμένοι ή να αλωθούμε, έπειτα από μια μακρά περίοδο παρακμής, τρομοκρατίας και αίματος, υπονομευόμενοι από τις αυτοκτονικές ιδεοληψίες ηλίθιων «προοδευτικών» και λαθρολάγνων, ή να αντιμετωπίσουμε την παγκόσμια αρρώστια του ισλαμικού επεκτατισμού κάνοντας την Ευρώπη πάλι χριστιανικό οχυρό και με μια τελευταία αλλά οριστικά νικηφόρα σταυροφορία με όσους έχουν κοινά συμφέροντα απέναντι στην απύθμενη βαρβαρότητα των τζιχαντιστών...

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
δημοκρατία

4 σχόλια:

  1. Ναι Φαήλο, κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Σαν εθνικιστής που είμαι συνφωνώ με τα περισσότερα απο αυτά που γράφεις. θα μπορούσες βέβαια να γράψεις και άλλα πολλά. Να εμβαθύνεις λίγο περισσότερο και να κουνήσεις το δέντρο να δούμε τι θα πέσει. Δεν το κάνεις όμως. Δεν πειράζει, αρκεί που προτάσσεις έναν πατριωτικό εθνικιστικό λόγο.
    Άρα λοιπόν σκέφτομαι εγώ τώρα ο χαζός εθνικιστής. Ο Φαήλος έιναι πατριώτης και ορθώνει εθνικιστικό λόγο. Ο Φαήλος είναι επίσης Ν.Δ. Άρα η Ν.Δ. είναι πατριωτικό / εθνικιστικό κόμμα και έχει πατριώτες στις τάξεις της σαν τον Φαήλο. Εγώ είμαι πατριώτης και εθνικιστής. Θα ψηφίσω Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άλλη μια φορά νομίζω ότι παραβιάζεις ανοικτές θύρες με αυτό το άρθρο σου - μη κάνεις σαν τον Θοδωράκη- του ποταμιού-που έκανε ρεπορτάζ για τις πόρνες , δείχνοντας γυμνά μέλη από τα κορμιά τους παρουσιάζοντας τις θλιβερές τους ιστορίες - ΝΑΙ ΡΕ ΦΑΗΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΥΠΗΤΕΡΕΣ-
    γιατί δεν λες το Αντωνάκη για τις ξερές που δίνει ο Μπένι; – γιατί δε λες για τον εξανδραποδισμό που μας επιβάλλουν με τις πλάτες του και με ψαλτάδες τα αποπαίδια του χέρι-χέρι ;– γιατί δεν αναρωτιέσαι γιατί ΟΛΟΙ οι άνθρωποι από το ΛΑΟΣ γίναν οι καλύτερες καμαριέρες της τρόικας ;
    γιατί στο φινάλε δεν έχεις γράψει άρθρο για την επιβολή της χειρότερης – και ανηθικότατης και απάνθρωπης φορολόγησης που μας ετοιμάζουν τον ΕΝΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε Φαηλο συμφωνω και υποστηριζω σε οσα λες. Γιατι ομως εσυ παραμενεις σε ενα κομμα, σε μια πολιτικη παραταξη, που η πολιτικη του εφαρμοζει τις αυτοκτονικές ιδεοληψίες ηλίθιων «προοδευτικών» και λαθρολάγνων? Γιατι αγαπητε Φαηλο οι πολιτικες σου πραξεις, δεν συμφωνουν με την γραφιδα σου? Ο καθεις φαινεται και αξιολογειται απο τις πραξεις και οχι απο τα λογια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικό περιστατικό από ταξίδι τριών συνεργατών και φίλων ηλικίας 23,31 και 48 ετών σε μουσουλμανική χώρα.
    Ο λόγος της επίσκεψης ήταν καθαρά επαγγελματικός και ταυτόχρονα στον ελεύθερο χρόνο τους και τουριστικός.
    Εκεί γνώρισαν διάφορους ανθρώπους. Μεταξύ αυτών και έναν νεαρό μουσουλμάνο που μαζί με μεγαλύτερο συγγενή του είχε τουριστική επιχείρηση.

    Όταν ένας μουσουλμάνος(σε ηλικία μόλις 21 ετών) στη πατρίδα του:

    1) Έχει δύο γυναίκες και 6 παιδιά και το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι ότι οικονομικά δεν αντέχει για να παντρευτεί και τρίτη γυναίκα που θα ήθελε να έχει.

    2) Ρωτάει αν είναι παντρεμένοι και όταν ακούει ότι ο 23χρονος δεν είναι παντρεμένος του φαίνεται παράξενο και ρωτάει κάπως με τρόπο μήπως είναι ομοφυλόφιλος.
    Όταν ακούει αρνητική απάντηση αλλά ότι είναι φυσιολογικό 23 ετών να είσαι ανύπαντρος αλλά να σου αρέσουν οι γυναίκες του φαίνεται "εξωγήινο".

    3) Μαθαίνει πάνω στη κουβέντα ότι ο 48χρονος έχει παιδιά αλλά τη γυναίκα του την έχασε σε ατύχημα και τότε τον ρωτάει γιατί δεν είχε παντρευτεί κι άλλες γυναίκες και όχι μόνο μια.

    4) Πάλι καλά δεν ρώτησε τον 31χρονο αν είναι παντρεμένος. Εκείνη τη μέρα δεν ήταν εκεί.
    Θα τον θεωρούσε ομοφυλόφιλο ακόμα και αν τα φιλαράκια του διαβεβαίωναν ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.

    Πείτε μου βρε παιδιά(μικρά και μεγάλα) του ιστολογίου:

    Με έναν τέτοιο άνθρωπο, που πιστεύει στο Ισλάμ πως μπορείς να ζήσεις στην ίδια κοινωνία?

    Δεν γίνεται.
    Με όλες τις θρησκείες του πλανήτη γίνεται και με άθεο γίνεται.
    Με ισλαμιστή δεν γίνεται!!!

    Όταν σου λέει:

    1) Ότι έχει έμμηνο ρύση ασχέτως ηλικίας είναι γυναίκα(με ότι συνεπάγεται αυτό στη "λογική" του)

    2) Όποια γυναίκα δεν φοράει μπούρκα είναι πόρνη(άντε να του μιλήσεις πχ για μίνι φούστα στη γυναίκα ή έστω μια απλή φούστα...δεν φεύγεις ζωντανός...κάθετα πηγαίνεις οριζόντια και σε κομματάκια γυρνάς)

    3) Αν είσαι πολύ νέος αλλά ανύπαντρος σύμφωνα με τη "λογική" του είσαι ομοφυλόφιλος

    Πως να ζήσεις με αυτόν στην ίδια κοινωνία?!

    Προσθέστε και ότι για έναν πιστό ισλαμιστή το κοράνι πρέπει να διαδοθεί με κάθε τρόπο. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σε στέλνει μέχρι και στον "παράδεισο". Αυτή είναι η "λογική".

    Ότι για μας θεωρείται ανώμαλο γι' αυτούς θεωρείται φυσιολογικό και το αντίστροφο.

    Σεβαστή η θρησκεία τους αλλά στις χώρες τους.
    Δεν προσαρμόζονται στα δυτικά πρότυπα αλλά θέλουν να επιβάλλουν τα δικά τους με κάθε τρόπο.

    Μία ισλαμική χώρα για να μπορείς να την επισκεφτείς ως δυτικός ή πρέπει να υπάρχει βασιλιάς ή στρατηγός δικτάτορας που να έχει καλές σχέσεις με τη Δύση.
    Για να υπάρχει μια σχετική ηρεμία και ασφάλεια, πρέπει να γίνονται με εντολή του στρατηγού δικτάτορα ή του βασιλιά 5-10 εκτελέσεις(είτε δημόσιες είτε όχι), οι λιγότερο ζωηροί(αλλά ζωηροί, απείθαρχοι και εντελώς ακραίοι ακόμα και για αυτόν τον βασιλιά ή στρατηγό που εμείς θεωρούμε "φίλο" αλλά ακραίο) στο μπουντρούμι και η πλειοψηφία στα καφενεία για τσάι και στο τζαμί για προσευχές.

    Τα πειράματα δημοκρατίας έρχονται σε σύγκρουση με τον πολιτισμό τους και το μόνο που μπορούν να φέρουν είναι περισσότερες σφαγές, αναρχία και φρικτές εικόνες.

    Η μετανάστευση του Ισλάμ στις δυτικές κοινωνίες το μόνο που μπορεί να φέρει είναι έναν Μεσαίωνα που ο προηγούμενος θα μοιάζει με παράδεισο.

    Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να είναι Ελεύθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.