31/7/14

Έτοιμοι για όλα στ΄ ανοιχτά της Λιβύης - Το σχέδιο απεγκλωβισμού

Image
Έτοιμοι για όλα αναμένουν το “πράσινο φως” για να αρχίσουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού τουλάχιστον 100 πολιτών από τη Λιβύη. Το πλήρωμα της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ και οι βατραχάνθρωποι που επιβαίνουν σ΄ αυτή είναι έτοιμοι για όλα. Η φρεγάτα ΔΕΝ έχει δέσει σε λιμάνι όπως γράφτηκε και πως θα μπορούσε να δέσει σ΄ ένα λιμάνι που βάλλεται από παντού!
Ο σχεδιασμός προβλέπει ότι η φρεγάτα πρέπει να είναι “ευέλικτη” με τις μηχανές αναμμένες . Η μεταφορά των τουλάχιστον 100 πολιτών Ελλήνων,Κινέζων ,Αμερικανών και άλλων από το λιμάνι προς τη φρεγάτα έχει εξασφαλιστεί και θα γίνει μόλις πέσει το σκοτάδι.

Το πλοίο γενικής υποστήριξης Προμηθέας είναι έτοιμο αν χρειαστεί να συνδράμει κυρίως για την παροχή καυσίμων στη φρεγάτα, η οποία πάντως έχει σχεδιαστεί να επιστρέψει στην Κρήτη κι όχι στο Ναύσταθμο. Εκεί βρίσκεται επίσης σε ετοιμότητα επιβατηγό πλοίο, το οποίο ανάλογα με την κατάσταση που θα συναντήσει απόψε η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ θα αποφασιστεί αν θα πλεύσει προς Λιβύη ,συνοδεία πολεμικού για να παραλάβει κι άλλους εγκλωβισμένους.

OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.