4/2/18

Αυτόν τον κόσμο λοιδόρησαν και καθύβρισαν ο Τσίπρας και οι λοιποί αριστερόστροφοι φασίστες - Αιδώς αχρείοι



28 σχόλια:

  1. 10.000 είναι δεν είναι. Ε κύριοι της Ελληνικής Αστυνομίας??? Κύριοι της κυβέρνησης??? Η προδοσία έχει και τα όρια της. Το Μακεδονικό θα είναι η ταφόπλακα σας. Και για όλα τα κόμματα που υιοθέτησαν την συνθέτη ονομασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα ξέρουμε ποιοι πρόσκεινται και μάλλον χρηματοδοτούνται από τον Σόρο
    1. Σύριζα
    2. Ποτάμι
    3. Ρουβίκωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθινος ξεσηκωμος!!!
    Μακαρι να διορθωθουν τα λαθη του παρελθοντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναγνωρίστε μας λίγα ψιγματα νοημοσύνης. Έλεος δεν είμαστε λωτοφαγοι, ξέρουμε ποιοί πούλησαν το όνομα, ξέρουμε ποιοί μας δουλεύουν απλά για να εισπράξουν λίγα μικροπολιτικα κέρδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημερα ενοιωσα περιεργα αν και ο σκοπος της συγκεντρωσης ηταν σαφης και ξεκαθαρος.Ποτε δεν μπορουσα να διαννοηθω οτι ενας κομμουνιστης,που το κομμα αυτο αβανταρισε το ψευτομακεδονικο, σαν τον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ θα με συγκινουσε σε μια ομιλια ενωπιον ενος ακροατηριου απο ολες τις κομματικες παραταξεις με λογια εθνικα και Ελληνικα,μαλιστα σε ενα ρεκβιεμ που δεν νομιζω οτι μπορει να επαναλαβει και μαλιστα ενωπιον ολων των Ελληνων.Μπτραβο του.
    Τι μεγαλυτερος κολαφος τα λογια του για τους κυβερνωντες που προσπαθησαν μεσω 'μηχανισμων' να τον εκφοβισουν και ποσο μεγαλο το πολιτικο ξεγυμνωμα που τους εκανε.
    Η ηγεσια της Εκκλησιας,απο την αλλη, την εσωσε την παρτιδα αφουγκραζομενη τον κοσμο και ετσι ο Κος Ιερωνυμος την γλυτωσε με μερικες 'γρατζουνιες' μονο απο την 'μαχη' της Θεσσαλονικης.Παλι καλα.
    Τελος,πιστευω οτι οι πωλητικοι απεκτησαν μεγαλο προβλημα που αν το χειριστουν με αξιοπρεπεια και πατριωτισμο θα γλυτωσουν την πισσα και τα πουπουλα στις επομενες εκλογες.
    Υ.Γ 1. Εν ταξει,απο το ιππουργειο σου δεν βλεπεις την εξεδρα αλλα και να ανεβεις στην απεναντι ταρατσα φατσα καρτα μαρτυραει την αγωνια σου.
    Πιστευω να του τα πεις του σκατογερου στο τηλεφωνο οτι, δεν.
    Υ.Γ.2. Στους 140.000 που 'μετρησε' η αστυνομια περιλαμβανονταν και αυτοι που πουλαγαν τις σημαιαες ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χορτάσαμε Ελλάδα σήμερα, γαλανόλευκες ψυχές που έσεισαν τα υπουργεία των γραφιάδων , σταμάτησαν για ώρες οι ζυγαριές τους που πουλάνε τον Έλληνα ουγγιά-ουγγιά, τρεις το λάδι, δυό το ξύδι , νεφρά, συκώτια, νέα μυαλά, Ιστορία, Πολιτισμό, ότι πάρεις 1 ευρώ.

    ΟΧΙ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

    Συγκλονιστικός ο Μίκης, πηγαίος, τσεκουράτος, αρχοντικός, ωραίος σαν Έλληνας.

    Υ.Γ. Μας στιγμάτισε και μας τίμησε και μια απρόσμενη γνωριμία, το απαύγασμα μιας πανέμορφης ημέρας και η υπενθύμιση ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.
    Κύριοι, πατήρ & υιός και υπό το πνεύμα του Γέρου του Μωριά, (δεν θα σας κατονομάσω για λόγους ταπεινοφροσύνης που σας διαπνέει), για εμάς ήταν ιδιαίτερη τιμή που σας σφίξαμε το χέρι, διότι ο βίος σας άνευ λόγου βοά.
    Σας υποσχόμαστε προσκλητητήριο αμφοτέρων, πρώτα ο Θεός.
    Λ+Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι για γελια η για κλαματα........

    Μαξίμου: Τα εκατομμύρια διαδηλωτών που περίμενε η ΝΔ, έμειναν ευσεβής πόθος
    «Γνώμονας της κυβέρνησης είναι το πατριωτικό συμφέρον, η μετριοπάθεια, η σύνεση και η επιμονή σε καθαρές θέσεις με στόχο τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την συνανάπτυξη», τονίζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι κάθε άλλη στάση μόνο σε εθνικές ήττες μπορεί να καταλήξει.

    Συγκεκριμένα, σε σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, αναφέρει ότι «το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα», προσθέτοντας ωστόσο πως «ο «σεισμός» και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη, που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι. Ας λύσουν μεταξύ τους τα εσωκομματικά τους», σχολιάζει.

    «Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, «ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία».

    Υπογραμμίζει ότι «γνώμονας της κυβέρνησης είναι το πατριωτικό συμφέρον, η μετριοπάθεια, η σύνεση και η επιμονή σε καθαρές θέσεις με στόχο τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την συνανάπτυξη». Για να σημειώσει πως: «αυτή την στάση θα τηρήσει αταλάντευτα η ελληνική κυβέρνηση με πατριωτική ευθύνη γιατί κάθε άλλη μόνο σε εθνικές ήττες μπορεί να καταλήξει.
    in.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αριστεροφασίστες του Μαξίμου συνεχίζουν ακομα και τώρα τη χλεύη και την ειρωνεία για το μέγεθος του συλλαλητηρίου.
    http://www.protothema.gr/politics/article/757560/agnoei-to-sullalitirio-o-kotzias-diapseustikan-oi-dimoskopiseis-tis-diaplokis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν η αστυνομία ψεύδεται κατάφορα τότε χάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών σε όλα τα άλλα τα θέματα που την αφορούν.
    Δηλαδή έχουμε μια ψεύτρα αστυνομία κομματικό όργανο του σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενώ κανονικά ακόμα και όταν δεν συμφωνείς με τα συλλαλητήρια, αυτά αποτελούν πρώτης τάξεως διαπραγματευτικά χαρτιά/όπλα σε μία διαπραγμάτευση, εδώ βλέπουμε ότι οι κυβερνώντες δεν επιθυμούν αυτά τα διαπραγματευτικά όπλα. Και το ερώτημα είναι το "γιατί".
    Μήπως επειδή η λύση έχει ήδη συμφωνηθεί σε όλα τα σημεία ήδη, άρα δεν υφίσταται καμία διαπραγμάτευση ουσιαστικά?

    Σχετικά αναφέρω το σημερινό δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ που αναφέρει το σχέδιο και λέει ότι δεν έχει καμία αναφορά στο σύνταγμα. Επιπροσθέτω αναφέρω τα σχόλια του κ. Κουτσούμπα κατά τη συνάντηση με τον Τσίπρα ο οποίος είπε ότι δεν προβλέπονται αλλαγές στο σύνταγμα, ενώ και σήμερα η κα Μπακογιάννη είπε ότι εμείς θα πληρώσουμε μετρητοίς, ενώ τα Σκόπια επί πιστώσει.

    Αυτό εξηγεί μάλλον το μένος ενάντια στα συλλαλητήρια. Γιατί χαλάει πολύ η σούπα που είχε μαγειρεύσει ο μαθητευόμενος πρωθυπουργός, και ο απογοητευτικός ΥΠΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τους τα είχαν τάξει από παλιά και τώρα που κυβερνούν θέλουν να τους τα δώσουν. Αν γνωρίζαμε πόσο "αγαπούν" την Ελλάδα αυτοί που κυβερνούν θα παθαίναμε ομαδικώς κατάθλιψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η παρέα των αγράμματων του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να έρθει στην εξουσία όχι επειδή κέρδισε τις εκλογές, αλλά επειδή τις έχασε η παρέα του Σαμαρά με τις χουντικού τύπου πρακτικές που εφάρμοζε. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο (απέχθεια προς τις πρακτικές Σαμαρά) κατάφεραν να αυξήσουν τα ποσοστά τους οι νεοναζί ορκ…

    …και τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει πολύ χειρότερες πρακτικές από αυτές του Σαμαρά, τώρα που η λαϊκή αγανάκτηση θα οδηγήσει (πάλι) το απογοητευμένο εκλογικό κοινό να αγοράσει ελπίδα από τηλεμπουμπούκους πωλητές πατριωτισμού και υπόδικους μαχαιροβγάλτες που παριστάνουν τους ελληνόψυχους, πολύ φοβάμαι ότι σε λίγα χρόνια θα θυμόμαστε τα συλλαλητήρια του 2018 και θα αναπολούμε την Μακεδονία που χάσαμε.

    Όσο κι αν χάρηκα για την μαζική απήχηση που είχαν στον κόσμο οι συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, πολύ φοβάμαι πως οι διπλωματικές νίκες δεν κερδίζονται ούτε με συλλαλητήρια, ούτε με ιαχές και πολεμικούς αλαλαγμούς. Και όσο αυτός ο λαός ΔΕΝ διαθέτει πολιτική / εκλογική παιδεία και δίνει δικαίωμα εξουσίας στους λάθος ανθρώπους, τόσο θα γευόμαστε ήττες ως έθνος. Αν δεν ξεριζωθεί συθέμελα το υπάρχον πολιτικό καθεστώς κι αν (με κάποιο μαγικό τρόπο) δεν εμφυτευτεί στους εγκεφάλους όλων μας πολιτική / εκλογική Παιδεία, όσα έπονται δεν θα είναι έκπληξη - θα είναι η αναμενόμενη κατάληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. …και κάτι ακόμη (ως συμπλήρωμα στην προηγούμενη δημοσίευσή μου). Θέλει προσοχή - ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ! Τι εννοώ; Οι καιροί είναι πονηροί και ο (πολιτικά / εκλογικά ανόητος) λαός εύκολα διαχειρίσιμος τέτοιες δύσκολες στιγμές. Και μη βιαστεί κανείς να πει ότι ο λαός δεν είναι πολιτικά / εκλογικά ανόητος, διότι οι επιλογές μας τις τελευταίες 4-5 δεκαετίες αυτό δείχνουν. Επειδή λοιπόν η πείνα, τα μνημόνια, η μιζέρια και η συνεχής οικονομική πίεση είναι σίγουρη συνταγή και ικανή & αναγκαία συνθήκη για «άλλου τύπου» καταστάσεις, ΠΡΟΣΟΧΗ και τα μάτια μας εκατόνδεκατέσσερα για μία ενδεχόμενη «Ουκρανοποίηση» της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.

      Για όσους ακόμη δεν καταλαβαίνουν, να θυμίσω πως γεγονότα σαν αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια, μήνες, εβδομάδες ήταν τα πρώτα σημάδια που προηγήθηκαν της Ουκρανικής κρίσης. Φτώχια, κυβερνητική διαφθορά σε διαστημικό βαθμό, έξαρση εθνικιστικών τάσεων, πολιτικά μίση που κρατούσαν δεκαετίες και βεντέτες μεταξύ όσων ήθελαν Ευρώπη και όσων προτιμούσαν τα Σοβιέτ, καθημερινά συλλαλητήρια και «αγανακτισμένοι» επί μήνες ολόκληρους - ένα καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα καταστροφής. Μέχρι που κάποια στιγμή έσκασε το καζάνι και ξεχύθηκαν οι εφιάλτες. Και τότε ανέλαβαν την εξουσία περιθωριακοί νέο-ναζί και άνθρωποι του ποινικοί υποκόσμου, οι οποίοι έως τότε είχαν την πλήρη υποστήριξη του λαού που τους θεωρούσε «πατριώτες» και «σωτήρες» από τον δυνάστη αχυράνθρωπο των Ρώσων. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν! Προσοχή και επιφύλαξη για το τι θα ξεπηδήσει αύριο και τι πρόκειται να φέρει. Κι αν σε κάποιον δεν του άρεσε που αποκάλεσα τον λαό (πολιτικά και εκλογικά) ανόητο, τον προκαλώ να μου αποδείξει το αντίθετο.

      - Ο Σιμήτης έχασε γη στα Ίμια & έδωσε θάρρος στους Τούρκους να μας βάλουν πιο βαθιά το δάκτυλο, κι εμείς αντί να τον στήσουμε στα 6 μέτρα, τον επιβραβεύσαμε στις επόμενες εκλογές, δίνοντάς του πάλι την εξουσία.

      - Κι επειδή οι απανταχού τζογαδόροι των χρηματιστηρίων και επίδοξοι νεόπλουτοι χαλάστηκαν που έχασαν τα φλουριά τους, κάναμε πρωθυπουργό τον παιδοβούβαλο γόνο, επειδή είχε ίδιο όνομα με τον (άντε να μην πω) «η Κύπρος κείται μακράν».

      - Κι επειδή ο προαναφερθείς γόνος κι η παρεούλα του ενεπλάκησαν σε κάτι τόσο-δα σκανδαλάκια με λίμνες και μοναστήρια, αποφασίσαμε ως λαός να κάνουμε πρωθυπουργό τον «ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος» (και τα δύο σε ένα πρόσωπο) και μάλιστα μερικές χιλιάδες ψηφοφόρων ζητοκραύγαζαν σαν υποανάπτυκτοι στη πλατεία Συντάγματος την νίκη «τους», μέχρι που άκουσαν για πρώτη φορά τα αρχικά «ΔΝΤ» αλλά δεν ανησύχησαν πολύ αφού «το παιντί» τους διαβεβαίωνε με χαμόγελο από το Καστελόριζο ότι είναι «λεφτά υπάρχουν».

      - Κι επειδή δεν το είχαμε τερματίσει ακόμη το κοντέρ, ψηφίσαμε Σαμαρά για να συνεργαστεί με την μετενσάρκωση του Ναπολέοντα Βοναπάρτη - Βενιζέλο, τον γλοιώδη τηλεμπουμπούκο τυχοδιώκτη που προσπαθούσε να μας πείσει ότι «το μνημόνιο είναι ευλογία για τον τόπο» και μερικούς νεοναζί μαχαιροβγάλτες με σβάστικες που παρουσιάστηκαν ως «ελληνόψυχοι».

      - Κι επειδή μεσολάβησαν κάτι περίεργες λίστες σε USB stick που χάθηκαν και κάτι δικαστικοί που εξέδιδαν αποφάσεις επί παραγγελία κλπ και στο μεταξύ το δάκτυλο έμπαινε όλο και πιο βαθιά, αποφασίσαμε να τιμωρήσουμε τον προηγούμενο βιαστή μας, εκλέγοντας έναν νέο, χειρότερο από τον προηγούμενο και να φέρουμε στην εξουσία τα αμόρφωτα ορφανά του Stalin, τον Πολάκη, τον Καρανίκα κι έναν πρωθυπουργό που δεν ξέρει που είναι η Λέσβος και πού η Μυτιλήνη!

      - Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα τριβόμαστε στη γκλίτσα του τσοπάνη να κάνουμε πρωθυπουργό τον έτερο γόνο και την «λύκος με προβιά αρνιού» παρέα του, τον περιφερόμενο γλύφτη τυχοδιώκτη τηλεπωλητή μαγικών γιλέκων, τον ακτιβιστή με το τσεκούρι και τον επίσης γόνο bon viveur της Μυκόνου που δήλωνε ότι «δεν τρέχει και τίποτα αν κάποιος θέλει να κάψει την Σημαία».

      Ιδού λοιπόν, κι όποιος θέλει, ας μου αποδείξει πως ο λαός δεν είναι πολιτικά / εκλογικά ΑΝΟΗΤΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Αξιολογο.
      ο ιστος υφαινεται,απλα δεν φαινεται
      η αρανη καραδοκει

      Διαγραφή
    3. Καιρο ειχε να με αποκαλεσει καποιος Ελληνα και αδελφο
      αφου κυτουσαμε ο ενας τον αλλον εαν ο Μικης απευθυνεται πραγματικα σε μας,τοσο πολυ ξενεψαμε μεταξυ μας,
      και τοτε βεβαια στη ΘΕσαλονικη που ο πιλοτος στην παρεση ελεγε ..Ελληνες σηκωστε το κεφαλι.....ενω το... συμμικτο πληθος... παλευε λυσσασμενα να ακυρωσει την παρελαση εναντια στο κσθαρον πληθος.
      απο τοτε προγραμματιζοτανε το πραμα
      Λεω λοιπον σ αυτους.ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. συνελθετε ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΡΙς

      Διαγραφή
    4. @ ΣΑΓΓΑΡΙΟΣ,

      Θα σε απογοητεύσω, αλλά όπως και χιλιάδες άλλοι Έλληνες, άλλα άκουσες, κι άλλα κατάλαβες.

      Το «το κεφάλι ψηλά!» που είπε ο Σωτήρης, ήταν μέρος της επίδειξης του Solo Display και ακριβής μετάφραση του Αμερικανικού «heads up!» που αποτελεί και μέρους του voice cover για το δικό τους αντίστοιχο πρόγραμμα επίδειξης. To «heads up!» λοιπόν, το οποίο πέρασε ως «το κεφάλι ψηλά!» στο Ελληνο-μεταφρασμένο Αμερικανικό κείμενο, εννοούσε «σήκωσε το κεφάλι σου για να δεις το αεροπλάνο» και όχι το «σήκωσε κεφάλι για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που βιώνεις» όπως το 99.999% κατάλαβε. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πως ήταν μία απίστευτη σύμπτωση που ενώ το κείμενο δεν είχε τέτοιο στόχο, η φράση «το κεφάλι ψηλά!» πέρασε στο κοινό με εντελώς άλλο νόημα - αυτό για το οποίο διψούσε ο κόσμος να ακούσει. Απίστευτη σύμπτωση; Ναι!…

      …και μια που το θυμήθηκα, θα σου πω και κάτι ακόμη - μία εξίσου διαβολική σύμπτωση, με λέξεις που αλλιώς ακούστηκαν και τελικά αλλιώς έφτασαν στα αυτιά του κοινού. Είμαι σίγουρος πως θα έχεις ακούσει την ιστορία, ίσως παραποιημένη: Πριν πολλά χρόνια, ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, τραγουδούσε σε νυκτερινό κέντρο διασκεδάσεως στη Θεσσαλονίκη. Σε κάποια στιγμή του προγράμματος και μεταξύ των τραγουδιών, αστειεύεται με τους θαμώνες (αυτά τα χλιαρά που λένε οι τραγουδιάρηδες του τύπου «καλησπέρα, περνάμε καλά;» και θέλοντας να προετοιμάσει τον κόσμο για κάποιο event που θα γινόταν αργότερα, κοιτάζει το ρολόϊ (μάρκας Bulgari) του και λέει «η ώρα Bulgari είναι 01.00, αργούμε ακόμη». Κι ενώ δεν υπήρχε κακή πρόθεση, σχέδιο ή δόλιος σκοπός, αυτό που ακούστηκε, έγινε αντιληπτό ως «η ώρα Βούλγαροι είναι μία». Το να λες «Βούλγαροι» στη Θεσσαλονίκη, εκτός από οπαδικός χαρακτηρισμός είναι μεγάλη χοντράδα. Απίστευτη σύμπτωση; Ναι! Και το θέμα είναι ότι ο Σφακιανάκης δεν είχε καν αντιληφθεί, μέχρι που κάποιος στα παρασκήνια του είπε «καλά ρε Νότη, τι χοντράδα είπες;» και μέχρι να καταλάβουν τι συνέβη και να δώσουν εξηγήσεις πως πρόκειται για παρεξήγηση… είχε ήδη κτιστεί μία αρνητική παραφιλολογία που τον ακολουθεί ακόμη και σήμερα.

      Διαγραφή
  13. Ιστορικές στιγμές ! Ιστορικές φωτογραφίες.Σημαντικοτερες κατα πολυ του 1992 όπου τα αντίστοιχα συλλαλητήρια είχαν την στήριξη σύμπαντος του πολιτικού κοσμου.Αν ήθελε ο Τσιπρας να γινει υπερήρωας θα έβγαινε αύριο με διάγγελμα να ανακοινώσει οτι σταματά καθε συζήτηση με τους Σκοπιανούς.Αλλα θελει φαντασία η εξουσία .... Αν εισαι κακόμοιρος στο μυαλό γράφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντιπατριωτισμός, μια πέμπτη φάλαγγα πληρωμένη με εκατομμύρια δολάρια και ευρώ
    http://www.liberal.gr/arthro/189011/apopsi/stili-alatos/antipatriotismos-mia-pempti-falagga-pliromeni-me-ekatommuria-dolaria-kai-euro.html#.WneWoQwawqx.facebook

    Πού βρέθηκαν τόσοι Έλληνες να χλευάζουν την έννοια της πατρίδας, να απαξιώνουν κάθε τι που εμφανίζεται ελληνικό, να καταδικάζουν κάθε πολιτική που υπερασπίζεται εδάφη και κυριαρχίες της χώρας και να περηφανεύονται ότι είναι αντιεθνικιστές; Μα, στα ελληνικά πανεπιστήμια, στα απομεινάρια μιας εμμονικής αριστεράς και, κυρίως, στα κονδύλια αμερικανικών και ευρωπαϊκών ιδρυμάτων, που μετά το ’80 χρηματοδότησαν ανθρώπους σε χώρες όπου η έννοια πατρίδα ήταν φρένο στην παγκοσμιοποίηση.

    Επειδή η παγκοσμιοποίηση είναι το αύριο του καπιταλιστικού συστήματος. Και ο μόνος που μπορεί να καθυστερήσει το χτίσιμό του είναι τα σύνορα. Οι πατρίδες. Αν δεν υπήρχαν πατρίδες δεν θα υπήρχαν και σύνορα.

    Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ο αριστερός διεθνισμός ταυτίζεται στο στόχο αυτό με τον καπιταλισμό! Όχι πατρίδες, όχι σύνορα.

    Από το ’90 και μετά, λοιπόν, τα ξένα κονδύλια πλήθυναν, όπως και οι καθηγητές στα ελληνικά πανεπιστήμια, τα βιβλία, τα συγγράμματα, αλλά και οι «πρόθυμοι» δημοσιογράφοι στις εφημερίδες. Και μαζί τους πλήθυναν και εκείνοι που μεθοδικά άρχισαν να διαστρέφουν τις έννοιες και να διδάσκουν κάθε τι πατριωτικό σαν εθνικιστικό! Ανεμπόδιστοι και από ένα κοσμοπολιτικό σοσιαλδημοκρατικό κεντρικό κράτος, που είχε πάρει διαζύγιο από το πατριωτικό σοσιαλδημοκρατικό του Ανδρέα και του λεγόμενου πατριωτικού ΠΑΣΟΚ.

    Και σχεδόν κανείς πια δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει τον πατριωτισμό, που αγαπάει την πατρίδα του σεβόμενος και όλες τις άλλες πατρίδες, από τον εθνικισμό που πιστεύει ότι η δική του πατρίδα είναι καλύτερη από τις άλλες. Τον πατριωτισμό που δεν επιβουλεύεται κανέναν αλλά είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την πατρίδα του, από τον εθνικισμό που επιβουλεύεται άλλους και είναι έτοιμος να πολεμήσει εναντίον τους γι' αυτό.

    Το ειρωνικό είναι ότι αυτοί οι ίδιοι δεν χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους εθνικιστές όταν υπερασπίζονται αυτούς που πολεμάνε για την πατρίδα τους έξω από την Ελλάδα! Τους Κούρδους, τους Ιρλανδούς, τους Βάσκους, τους Παλαιστίνιους, τους Αφγανούς για παράδειγμα! Ούτε φυσικά και κανέναν άλλον που τους υπερασπίζεται. Ώστε να ορθώνεται το εύλογο ερώτημα: Τελικά μισούν τον εθνικισμό ή απλώς μισούν την Ελλάδα;

    Για όσο η ελληνική αριστερά δεν καταλαβαίνει ότι είναι ο χρήσιμος ηλίθιος ενός παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, που δεν θέλει πατριωτισμούς, και ενός γεωπολιτικού συστήματος που θέλει όλα τα Βαλκάνια «εις την Δύσιν» για να μην αποτελούν πια χώρο επιρροής της Ρωσίας, στα σχολεία τα παιδιά θα διδάσκονται ότι το υψηλότερο αγαθό είναι να υπερασπίζεσαι τον πλούτο σου. Κι όχι το χώμα που παράγει τον πλούτο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ El Carnicero Rojo.
      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      Συμφωνω απολυτα με τον Pointman,μας ειχες βγαλει την ψυχη.
      Χαλαλι σου.

      Διαγραφή
  15. @ El Carnicero Rojo,

    Δεν θα πω «εκπλήσσομαι» για τα σημερινά γραπτά σου, αφού και σε παλιότερες δημοσιεύσεις μου είχα αναφέρει πως παρά τις έντονες διαφωνίες μου μαζί σου, είχα διακρίνει πως είσαι καλό παιδί, πως έχεις παιδεία και πως είσαι άξιος συνομιλητής / αντίπαλος σε ένα πολιτισμένο διάλογο και πως δεν μπορεί να είσαι ο σκ… κακόψυχος που ήθελες να εμφανίζεσαι πως είσαι (αν και ομολογώ πως διατηρούσα ένα μικρό φόβο εάν πράγματι είχα κρίνει σωστά κι αν δικαίως σου είχα αποδώσει θετικό πρόσημο). Εξήγησέ μου σε παρακαλώ, γιατί έπρεπε να έχουν προηγηθεί μπουνιές με τους μισούς συνομιλητές εδώ, για να γράψεις σήμερα πράγματα που διαβάζοντάς κάποιος λέει «να, ένας Έλληνας πατριώτης»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΥΡΙΟΙ
    Ενδιαφεροντα τα ανωτερω με ιδιαιτερη επισημανση στα γραφομενα του pointman.
    Σε καθε περιπτωση χρειαζεται ορθη αντιληψη των γεγονοτων, προκειμενου γινουν οι επομενες κινησεις, εαν γινουν. Οι κινησεις αυτες, μπορει να ειναι συγκροτημενες η μεμονωμενες η τυχαιες, με αγνωστο αποτελεσμα.Απαντες του ιστολογιου, και εχθροι και προδοτες που παρακολουθουν ανελλιπως το ιστολογιο, γνωριζουν οτι απαντες εγνωριζαν το μεγεθος του συλλαλητηριου.Αυτο που τους ενδιεφερε ειναι ο παλμος, δηλ τι πραγματικα συμβαινει με τους συγκεντρωθεντες.Γι αυτο εδοθη γραμμη να μην εμπλακουν τα γνωστα στοιχεια, ωστε να εχουν μια ορθη αποψη περι του θεματος. Μην επικεντρωνεστε στο τι ειπε ο ταδε ως προς τον αριθμο η το ταδε καναλι, Οι ειδικοι αναλυτες εχουν ηδη συνταξει τις αναφορες των και οταν γινουν γνωστες θα εχουμε μια επιβεβαιωση πολλωνν γραφομενων στο εδω ιστολογιο, και ισωσ να γινει συντομα η διαρροη ηθελημενα ωστε μερις λαου να εστερνισθει και προσεταιρισθει την ..ορθη εκτιμηση που θα εχει εκπονηθει και θα επιβεβαιωνει ολο αυτο το οργισμενο πληθος.
    Οσοι συμμετειχαν =παραυρεθησαν στο συλλαλητηριο γνωριζουν για τι επροκειτο.Δεν χρειαζονται επαινοι, ουτε υβρεις ουτε εκθεση ιδεων. Για ...αυτους το συλλαλητηριο ητανε απλα ..μπουρδες.Ακομη και αν αποστειλλουν ολοι οι Ελληνες υπομνηματα δεν ιδρωνει το αυτι κανενος. Ο καθεις κατηγορει τον προκατοχο του και φτανουμε στο σημειο που η κ Μπενακη παρεδιδε στον κ Παπουλια την προεδρια με αυτα που του ελεγε περι μειωσης της εθνικης κυριαρχιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να μην κουραζω , δεν μπορω να υποκαταστησω καταξιωμενους Ελληνες διεθνολογους ιστορικους που δυναται να λυσουν και νομικα το ολο ζητημα, πραγμα που επρεπε ειχε γινει προ καιρου.Επι του παροντος .
    Εντυπωση μου προκαλεσε η απουσια των γνωστων αγνωστων μισθοφορων, η μαλλον η απραξια αυτων , καιτοι αξιωματουχοι αυτων παρευρισκοντο , προκειμμενου εχου ν ιδιοις ομμασι εκτιμηση καταστασεως και αντιληψη παλμου συγκεντρωθεντων, (βλεπε κεμαλ μουσταφα και συγγενων αυτου).
    Το σκεπτικο μαλλον ητο οπως γινεται σε διαφορες πορειες συγκεντρωσεις, δηλ αφηστε τους να φωναξουν να ξεσπαθωσουν να νομισουν οτι επηρεαζουν την κατασταση, και μετα αντε σπιτακι τους .Υπογραμμιζω οτι το γεγονος οτι χιλιαδες ταξιδεψαμε εκατονταδες χλμ και επιστρεψαμε σπιτι μας την επομενη μερα διαθετοντας για την μετακινηση απο το υστερημα μας , οχι μονο δεν αντιμετωπιστηκε με ρεαλισμο αλλα με χλευασμο , αποδυνειει με τι αντιπαλο εχουμε να κανουμε.Εναν αντιπαλο υπουλο, που προσπαθουμε να το πιασουμε με το ενα μας χερι ως να προσπαθουμε να πιασουμε ενα χελι.
    Απαντες γνωριζουμε οτι ο πολεμος ειναι τυχηρον παιγνιο οπως ελεγε ο κεμαλ.Αλλα ο Κολοκοτρωνης στον λογο του στην Πνυκα τα περιγραφει ακριβεστατα,και συγκεκριμενα οτι ο πολεμος δεν κερδιζεται ουτε με στατιστικες , ουτε με υπολογισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στεκομαι μονο σ ενα σημειο που λεει ....μας επιασεν ολους ξαφνικα εγεννηθηκε η επιθυμια για ελευθερια...
    Αυτο εντοπιστηκε απο τους ...παρατηρητες... διεθνεις και εγχωριους, και συγκεκριμενα λεχθηκα κατα παραλληλισμο...ψηλα τα πρασινα μπερε, τι προσκυνατε ρε..
    Με την νοοτροπια οτι θα επιτευχθει ο στοχος με τα φερομενα μεσα , ειναι σαν να λεμε οτι το 1821, οι Ελληνες απειλουσαν τους Τουρκους οτι εαν δεν μας δωσουν την ελευθερια μας , θα τους κανμε ...μηνυση..
    Ολοι γνωριζουμε τι επραξαν και με τι κοστος οι Ελληνες για να ειμαστε σημερα ελευθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Pointman & Ναιας

    Μη βιάζεστε να βάλετε στοίχημα πως δεν είμαι σκατόψυχος!
    Επειδή θα είμαι ΠΑΝΤΑ κακόψυχος και "κόκκινος χασάπης" απέναντι στο φασισμό και στις 3 κυρίαρχες μορφές του:

    α) τη νεοτροτσκιστική/αριστερίστικη/liberal/εθνομηδενιστική/ψευτοδιεθνιστική/ψευτοταξική πτυχή του, αυτή δηλαδή που ο μέγιστος ΜΙΚΗΣ περιέγραψε απολύτως εύστοχα ως "αριστερόστροφος φασισμός"

    β) τη νεοφιλελεύθερη/εθνομηδενιστική/κοσμοπολίτικη/πινοσετική πτυχή του, δηλαδή Βαλλιανάτους, Βλήμερους, Μάνους, Μαραντζίδηδες που επίσης έχουν συνταχθεί με Τσίπρα στο Μακεδονικό.

    γ) τη ναζιστική/εθνικιστική/σωβινιστική/ρατσιστική/ακροδεξιά πτυχή του, δηλαδή τους χρυσαύγουλους που αμαυρώνουν ΚΑΘΕ εθνικό αγώνα των λαών.

    Αυτός είναι ο τριμέτωπος αντιφασιστικός αγώνας κάθε ανθρώπου που ανήκει στο Μαοικό χώρο, στην ΕΑΜική Αριστερά και γενικότερα στη λεγόμενη "Πατριωτική Αριστερά" (επειδή Αριστερά που ΔΕΝ είναι εξ ορισμού πατριωτική, απλά ΔΕΝ είναι Αριστερά).
    Αυτός είναι και ο αγώνας ο δικός μου, όπου το Εθνικό είναι ταυτισμένο με το Κοινωνικό/Ταξικό ζήτημα, όπου ο εθνικοαπελευθερωτικός μας αγώνας είναι εξ ορισμού και κοινωνικός.

    Σε αυτό τον αγώνα ΚΑΘΕ πατριώτης δημοκράτης είναι σύντροφός μου, αλλά σε αυτό τον αγώνα χωρούν ακόμη και οι απελπισμένοι ή οι παραπλανημένοι: όσοι από αηδία για τον παλαιοκομματικό κόσμο ψήφισαν χρυσά αυγά αλλά δεν έγιναν μέλη ή στελέχη τους, ούτε υιοθέτησαν τη ναζιστική ιδεολογία και πρακτικές της.

    @Pointman & Ναιας,
    Aπό τη στιγμή που δεν ανήκετε στις 3 μορφές του σημερινού φασισμού, είστε αδέλφια και συμμαχητές στον επερχόμενο πόλεμο Πατριωτών εναντίον Εθνομηδενιστών.
    Κι ας διαφωνούμε στο ΠΟΙΑ Ελλάδα θέλει ο καθένας μας να φτιάξει αύριο, Καπιταλιστική ή Σοσιαλιστική, όλοι θέλουμε η Ελλάδα αυτή να είναι ισχυρή, ανεξάρτητη, κοινωνικά δίκαιη και αντάξια των προγόνων, των εαυτών μας και των απογόνων μας.
    Συμμαχητής σε αυτό τον αγώνα είναι και ο Σάββας Καλεντερίδης που έχω κριτικάρει επανειλημμένα (και τώρα ακόμη) και πριν από μερικά χρόνια πίστευα πως θα είναι σε διαφορετικό στρατόπεδο από μένα και θα αλληλοσφαχτούμε ως "μνημονιακοί πατριώτες" και "αντιμνημονιακοί δοσίλογοι"... αλλά τελικά οι δεύτεροι κρύβονταν καλά... και βρίσκονταν κυρίως στην "Αριστερά"...
    Μea Culpa ως προς το χρόνο/σύνθεση του επερχόμενου εμφυλίου πολέμου αλλά και των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ διαχωριστικών γραμμών του... ίσως χρειάστηκε και το BRexit και ο ιδεολογικός πόλεμος που πυροδότησε η εκλογή Τραμπ (και βεβαίως και το Μακεδονικό) για να φανούν αυτά πιο καθαρά.

    Αυτές τις μέρες στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, άνθρωποι σαν εμένα έδωσαν άγρια μάχη ιδεών εναντίον του ηγεμονεύοντος (λόγω πρακτορείων, ηγεσιών και βλακείας) νεοτροτσκιστικού εθνομηδενιστικού φασισμού... δεν θα πω ότι ηττηθήκαμε αλλά χαρίσαμε το "αριστερόμετρο" στους χυδαίους (οργίασαν πρώτα εναντίον μας και μετά εναντίον του Μίκη) κολλημένους αντιπάλους μας για να το βάλουν όπου θέλουν και πλέον οι γέφυρες ακόμη και με εθνομηδενιστές "συντρόφους" δεκαετιών κάηκαν -τις περισσότερες φορές με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ πρωτοβουλία...
    Καλύτερα... σάπια δεσμά κόπηκαν.
    Τα ίδια μου είπαν πως έγιναν και στο δικό τους μικρόκοσμο πολυάριθμοι σύντροφοι και συντρόφισσες των δικών μου αντιλήψεων... κάψιμο γεφυρών, κόψιμο σάπιων δεσμών με τους εθνομηδενιστές ψευτοσυντρόφους μας, αποκοπή σεσηπών σχέσεων, μαζικές διαγραφές ακόμη και στο facebook.

    Εμείς λοιπόν είμαστε πια έτοιμοι και αποφασισμένοι για μάχη μέχρις εσχάτων ενάντια στους εθνομηδενιστές, τους προδότες που σφετερίζονται το χώρο της Αριστεράς... εσείς οι υπόλοιποι ΕΙΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ El Carnicero Rojo,

      Άκου φίλε μου. Το έχω ξαναγράψει δημοσίως στο παρόν ιστολόγιο και θα το ξαναγράψω όσες φορές χρειαστεί. ΔΕΝ κρίνω τον διπλανό μου Έλληνα (κατά το γένος, κατ’ απονομή ή κατά τον Νόμο) βάσει των πολιτικών, σεξουαλικών ή θρησκευτικών πεποιθήσεων. Και εξηγώ:

      ΕΦΟΣΟΝ αγαπάς αυτόν τον τόπο και τον θεωρείς σπίτι σου / Πατρίδα σου και ΕΦΟΣΟΝ δεν θα διστάσεις ούτε στιγμή να σταθείς πλάϊ μου και να αδειάσεις γεμιστήρες πάνω στους βαρβάρους που θα σκεφτούν να εισβάλουν στο σπίτι μας / Πατρίδα μας, τότε:

      1) Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι Έλληνας το γένος, από πατέρα Έλληνα και 50 παππούδες πιο πριν Έλληνες ή ένα γεννήθηκες μη-Έλληνας, αλλά πήρες την Ελληνική υπηκοότητα αργότερα. Εάν ΑΓΑΠΑΣ την Πατρίδα και μπορείς να μου φανείς χρήσιμος (με όποια ιδιότητα) στη μάχη, μου κάνεις!

      2) Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ΠΑΣΟΚτζής, ΚΚΕ, ΝεοΔημοκράτης κλπ. Εάν ΑΓΑΠΑΣ την Πατρίδα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το κόμμα που ψηφίζεις και μπορείς να μου φανείς χρήσιμος (με όποια ιδιότητα) στη μάχη, μου κάνεις! Βέβαια, θα σε δουλεύω και θα σε τρολάρω ασύστολα για την ανοησία σου να πιστεύεις σε υποσχέσεις επαγγελματιών απατεώνων, αλλά ΕΑΝ αγαπάς την Πατρίδα, θα σε υποστηρίζω μέχρι τέλους.

      3) Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι Παναθηναϊκάκιας, ΑΕΚτζής, Αρειανός ή Ολυμπιακός κλπ. Εάν ΑΓΑΠΑΣ την Πατρίδα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από την ομάδα που υποστηρίζεις και μπορείς να μου φανείς χρήσιμος (με όποια ιδιότητα) στη μάχη, μου κάνεις! Βέβαια, θα σε δουλεύω και θα σε τρολάρω ασύστολα για την βλακεία σου να νομίζεις ότι 11 εκατομυριούχοι με σώβρακα είναι «ομάδα σου», αλλά ΕΑΝ αγαπάς την Πατρίδα, θα σε υποστηρίζω μέχρι τέλους.

      4) Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι Χριστιανορθόδοξος, Καθολικός, Μουσουλμάνος, Βουδιστής ή Εβραίος κλπ. Εάν ΑΓΑΠΑΣ την Πατρίδα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το θρήσκευμα που πιστεύεις και μπορείς να μου φανείς χρήσιμος (με όποια ιδιότητα) στη μάχη, μου κάνεις! Βέβαια, θα σε δουλεύω και θα σε τρολάρω ασύστολα για την ανοησία σου να πιστεύεις σε παραμυθάκια, αλλά ΕΑΝ αγαπάς την Πατρίδα, θα σε υποστηρίζω μέχρι τέλους.

      5) Δεν με ενδιαφέρει εάν είσαι ετεροφυλόφιλος, αμφι, μπαϊ, ομοφυλόφιλος ή εάν αρέσκεσαι να βάζεις πράγματα μέσα σου. Εάν ΑΓΑΠΑΣ την Πατρίδα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το σεξουαλικό σου βίτσιο και μπορείς να μου φανείς χρήσιμος (με όποια ιδιότητα) στη μάχη, μου κάνεις! Βέβαια, θα σε δουλεύω και θα σε τρολάρω ασύστολα για το βίτσιο σου, αλλά ΕΑΝ αγαπάς την Πατρίδα, θα σε υποστηρίζω μέχρι τέλους.


      @ El Carnicero Rojo,

      Κατάλαβες τώρα για ποιο λόγο ενώ (υποθέτω πως) οι πολιτικές μας προτιμήσεις ίσως διαφέρουν, ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ εφόσον δηλώνεις πως η Πατρίδα είναι Υπεράνω όλων; Αν μπορείς να αδειάζεις γεμιστήρες και συγχρόνως να τραγουδάς τα αντάρτικα του ΕΛΑΣ, δεν με ενοχλεί - αν όμως οι πολιτικές σου πεποιθήσεις είναι ανασταλτικός παράγοντας, τότε δεν μου κάνεις.

      Κατάλαβες τώρα για ποιο λόγο ενώ πχ ο Fotis ή ο Socrates Alexandrinos έχουν χάψει το παραμύθι της θρησκείας και νομίζουν πως μια παρθένα γέννησε κάποιον που πέθανε και μετά ξε-πέθανε, ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ εφόσον θεωρούν πως η Πατρίδα είναι Υπεράνω όλων και μπορούν να μου φανούν χρήσιμοι (με όποια ιδιότητα) στη μάχη; Αν μπορούν να αδειάζουν γεμιστήρες και συγχρόνως να ψάλουν και να ευλογούν, δεν με ενοχλεί - αν όμως η θρησκοληψία τους είναι ανασταλτικός παράγοντας, δεν μου κάνουν.

      Διαγραφή
    2. @Pointman,

      Και να αδερφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
      ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
      Καταλαβαινόμαστε τώρα δε χρειάζονται περισσότερα.

      Ήρθε ο καιρός να μεριμνήσουμε για επαρκή λογιστική υποστήριξη στα χρειαζόμενα υλικά "ειδικής" περιποίησης αυτών με τους οποίους κάψαμε τις γέφυρες προχθές. Κι ο νοών νοείτω.

      Διαγραφή
  20. Πιστευω οτι μια επαναληψη σεε πιπεδο τοπικο τουυ συλλαλητηριου θα αφυπνισει πολλους ακομη, αναποφασιστους. Ο Ελληνας εχει υποστει πληγμα, απο το 1974 καιμετα και ενα βασικο στοιχειο του συλλαλητηριου ειναι οτι ο Ελλην ανεκαμψε ψυχολογικα. Δηλωνω λοιπον οτι βλεποντας το σκαρι των συμμετοχοντων ,δηλ απο γερους γριες 80 ετων και νεαρους νεαρες 15 ετων καταλαβα οτι μπορω να ελπιζω, Δεν χρειαζονται περισσοτεροι. Μην κατηγορειτε καποιυς που γεννηθησαν η εγιναν δειλοι.Ετσι ειναι η φυσις.Παιζει ρολο η αγωγη , οι αναγκες και τελος παντων το σκαρι.
    Θ ηθελα ο ινφογνωμων να προβαλλει ενα αρθρο για ενα γεγονος στον Εβρο, οπου οταν ο διοικητης εζητησε εθελοντες για αποστολη αυτοκτονιας ν εκανε ενα βημα μπροστα ολοκληρη η δυναμη ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ. Ας μην αναφερθω για αθλους υης ΕΛΔΥΚ.
    ΗΝΝΟΗΣΑΝ οι ιθυνοντες οτι αυτο το συλλαλητηριο ητανε μια ευγενης χειρονομια , ως χειρα φιλιας η και κλ;δου ελαιας.Στο χερι τους ειναι να εκτιμησουν αναλογα. Εικαζω οτι δεν προκειται να υπαρξει αλλη ευκαιρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εαν νομιζουν καποιοι οτι υπαρχει διαθεσις για μονοημερες εκδρομες στην Αθηνα , για συγκεντρωσεις με μαζορεττες , και τερψιν γαστερας και οφθαλμων μαλλον πλανωνται.
    Πλειστοι συγκεντρωθεντες εδηλωναν οτι αυτη η φορα ητο και η τελευταια.Συμπληρωναν ομως οτι η επομενη θα ειναι και η τελικη εκβαση, με οτι αυτο συνεπαγεται.
    Το θεμα ειναι ποιος θα κανει την αρχη.Ας αναφερω τηνΤριπολιτσα με τον Κολοκοτρωνη και ποιοι και πως την πληρωσανε. Για οσους παρακολουθουν η Αθηνα εχει γινει Τριπολιτσα. Τ που ευρισκεται ο νεος Κολοκοτρωνης και ποτε επικειται η αναμετρηση θα το δουμε στο μελλον.
    Το ποσο και εαν ο καθεις ειναι υπευθυνος η συνυπευθυνος σαυτην την τραγωδια που υφιστατι η Ελλας, το γνωριζει μονον ο Θεος.
    Πιστευω οτι το ενστικτο της επιβιωσης του Ελληνισμου θα οδηγησει τον καθενα μας τι πρεπει να πραξει. Ας μην επεκταθω περισσοτερο χαιρετωντας απαντες και τους εχθρους και τους προδοτες, γνωριζοντες και την τεχνολογια τους, και σιγουρα θα συνφωνουν και αυτοι οτι αυτο που κανουν το θεωρου καλο και δικαιο και αληθες,.
    Θα επικρατησει ο ισχυροτερος.Ειναι νομος της φυσεωσ.\
    Παντα υπαρχει και ο απο μηχανης θεος.Εξαλλου οτι και να γινει η ιστορια θα συνεχισει να γραφεται.Καλη δυναμη=Υγιαινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.