3/2/18

Όποιος πήγε να εκφοβίσει τον Έλληνα, έχασε - Οι ύβρεις και η τρομοκρατία της κυβέρνησης και του παρακράτους, μεγαλώνουν την οργή του κόσμου

Σάββας Καλεντερίδης
Η σύντροφος του πρωθυπουργού, η Μπέτυ Μπαζιάνα, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα σε φιλοκυβερνητικό έντυπο εκτός του ότι μας είπε ότι «Κάθε 5η του Ιούλη κλαίω από νεύρα, από οργή. Είναι μια ιστορία που δεν έχει κλείσει, πώς αυτός ο λαός υποτιμήθηκε τόσο πολύ», είπε και κάτι άλλο, που μάλλον της ξέφυγε. Είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά δεν πήρε την εξουσία. Γιατί εξουσία δεν είναι ο υπουργός αλλά ο μηχανισμός. Υπάρχουν άνθρωποι σε θέσεις-κλειδιά που εξυπηρετούν το παλιό διεφθαρμένο σύστημα. Και περιμένω την κάθαρση».
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι της ξέφυγε ή ότι δεν ήξερε τι ακριβώς έλεγε η Μπ. Μπατζιάνα, αν δεν ακούγαμε ακριβώς την ίδια φράση από τον Νίκο Φίλη, ο οποίος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου το 2015 είπε επίσης ότι «Πήραμε την κυβέρνηση, όχι την εξουσία».
Δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς πολιτικός επιστήμονας για να διακρίνει τη βαθύτατα αντιδημοκρατική και ολοκληρωτική άποψη που εξέφρασαν οι προαναφερθέντες αστέρες της πολιτικής σκηνής. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι ένα πολίτευμα για να χαρακτηρίζεται ως δημοκρατικό δεν αρκεί να ακκίζονται ότι είναι δημοκράτες εκείνοι που κυβερνούν, αλλά να υπάρχει η διάκριση των εξουσιών. Δηλαδή η κυβέρνηση να ασκεί την εκτελεστική εξουσία, δηλαδή να κυβερνά, η Βουλή τη νομοθετική, δηλαδή να νομοθετεί, και η Δικαιοσύνη να ασκεί τη δικαστική εξουσία ελέγχοντας ταυτοχρόνως τις άλλες δύο.
Με αυτήν την ολοκληρωτική νοοτροπία που επικρατεί στις τάξεις της κυβέρνησης, και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αντιμέτωποι η ελληνική κοινωνία τις τελευταίες μέρες με αφορμή τα συλλαλητήρια.
Και μάλιστα, επειδή μέσα από τη μαζικότατη συμμετοχή των απλών Ελλήνων πολιτών νιώθουν τον κίνδυνο να απονομιμοποιηθούν στην κοινή γνώμη –εξέλιξη που θα οδηγήσει στην πτώση τους από την καρέκλα της εξουσίας– δεν τηρούν καν τα προσχήματα και έχουν δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο, που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τη δημοκρατία.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τους πολίτες που πηγαίνουν στα συλλαλητήρια ως «πατριδοκάπηλους», ξεχνώντας προφανώς ότι αφενός μεν ο συνεταίρος του στην κυβέρνηση Πάνος Καμμένος και το κόμμα του είναι υπέρ των συλλαλητηρίων και αφετέρου ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και ότι δεν δικαιούται να προσβάλει και να συκοφαντεί με τέτοιους χαρακτηρισμούς τους πολίτες.
Στη συνέχεια πήραν τη σκυτάλη της κατασυκοφάντησης οι υπουργοί, οι βουλευτές, τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ της κυβέρνησης, ΕΡΤ, ΑυγήΕφημερίδα των ΣυντακτώνΧωνίΝέα ΣελίδαΑυριανή, τα οποία προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν ή να προσβάλλουν τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο.
Το χειρότερο όμως έμελλε να το δούμε τις μέρες αυτές, όσο πλησιάζουμε στο συλλαλητήριο.
Αυτές τις μέρες είδαμε να δημιουργείται μια συμμαχία εκφοβισμού και άσκησης τρομοκρατίας στους Έλληνες πολίτες, με σκοπό να αποτρέψουν τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο της Αθήνας, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.
Κυβέρνηση, υπουργοί, βουλευτές, τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εφημερίδες με πρωτοσέλιδα, ομάδες αριστεριστών φοιτητών, Ρουβίκωνας και άλλες ομάδες αντιεξουσιαστών, όλοι στην ίδια γραμμή, σαν να υπάρχει ένα ενιαίο κέντρο που τους συντονίζει, είτε κεκαλυμμένα είτε απροκάλυπτα απειλούν τους πολίτες να μην συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας λέγοντας ακόμα ότι «θα χυθεί και αίμα».
Μάλιστα, σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία φοιτήτριας, στο φιλολογικό τμήμα στο ΑΠΘ, μία παράταξη, η «Αριστερή Παρέμβαση», ανάρτησε πανό στο οποίο απεικονίζονται τα σχόλια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάποιων συμφοιτητών τους για το ζήτημα των Σκοπίων, κοινοποιώντας και τα ονόματά τους, για να γίνουν στόχος των «ομάδων εφόδου» που αποτελούν εργαλείο για την κατάληψη της εξουσίας από την Μπ. Μπαζιάνα και τον Ν. Φίλη.
Για να μην έχετε καμία αμφιβολία, κάλεσαν τους συμφοιτητές τους να ασκήσουν βία, με το «οι φασίστες θέλουν ξύλο».
Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα είναι μεγαλειώδες, αφού όλοι αυτοί που βρίζουν τους Έλληνες πολίτες δεν ξέρουν ποια είναι πραγματικά η ελληνική κοινωνία, επειδή κατά κανόνα...
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

27 σχόλια:

  1. Θα επιμείνω στο ότι, το πραγματικό και εξαιρετικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ πρόβλημα δεν είναι η ολοκληρωτική τους αντίληψη, αλλά, η θρησκευτική αντίληψη των "αριστερών" περί της ορθότητας των αποφάσεών των, μιάς και πηγάζουν από την ορθότερη ιδεολογία του κόσμου, την "αριστερή".

    Συνεπώς, ο ΜΕΓΑΣ κίνδυνος είναι, να επιμείνουν άτεγκτα στην πολιτική τους, ανεξαρτήτως του όγκου και του παλμού οποιονδήποτε συλλαλητηρίων, προκαλώντας έτσι διχαστικό κλίμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευριπίδης Μπίλλης
      Με αφορμή την απειλητική όπως λένε επιστολή προς τον κ. Κοτζιά, "προεξοφλούν" ότι στο αναμενόμενο μεγαλειώδες συλλαλητήριο θα μετέχουν "εγκληματικά" στοιχεία, και τρομοκρατώντας τον Ελληνισμό για να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο , τον συμβουλεύουν να μην γίνει όργανο "ακραίων" στοιχείων !!!!

      Εν τω μεταξύ το "μοναδικό" ραδιόφωνο Ρεάλ, κάλεσε και αυτό τον περιζήτητο από τα μνημονιακά ΜΜΕ, κρατικά και μη, υπάλληλο του Σόρος καθηγητή Βερέμη, για να ενημερώσει τον Ελληνισμό για τις απόψεις των σκοπιανών!!!!!

      Διαγραφή
  2. Σάββα μην αφήσετε τα κόμματα να στρεβλώσουν το συλλαλητήριο και να καπηλευτούν τη μεγάλη συγκέντρωση του κόσμου.ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω σχέση με τον οργανωτική επιτροπή.
      Έχω την ίδια άποψη με σένα.
      Κανένας πολιτικός, κανένα κόμμα στην εξέδρα.
      Όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί η συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο.

      Διαγραφή
    2. Εχουν γνώση οι φύλακες αγαπητέ όπως και στη Θεσσαλονίκη!!!! Αύριο θα γραφτεί νέα σελίδα στην Ελληνική Ιστορία!!! Ότι γίνεται ΔΕΝ γίνεται τυχαία!!! Οδηγείτε απο πολύ ψηλά!!!! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! ΟΑΛ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!! ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!! ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ... ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν μπηκαν κόμματα στην οργανωτική τουλάχιστον όχι άμεσα καθώς ο κόσμος ειναι παρα πολύ οργισμένος για να επιτρέψει στους προέδρους τους έστω και έμμεσα να αφήσουν κάποιο κομματικό στέλεχος να παρέμβει.

      Διαγραφή
  3. The march should be the beginning of a peaceful way to overthrow this government and a precedent to any future government going against the country's interests.
    We should make that seat in the government that everybody wants for personal gains an electric one and have all the necessary previsions to hold them accountable for their actions. Then and only then these public posts will be help by the right kind of people

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To thema tis Makedonias den einai thema kommatico kai politiko. Einai thema Ellados kai thema tou Ellinikou laou kai oxi yia tous xazous politikous tou. Einai thema patriotiko. Einai thema pou afora tin kardia tis Ellados. Einai h ora yia ton Elliniko lao na eipei to Megalo Oxi se ollous pou theloun na mikrinoun thn Ellada yia na paraminoun stin dieftarmeni exousia. Zito h Ellada, Zito h Macedonia, Zito o Ellinikos Laos kai oi Enoples Dymameis. Den tha tous perasei na kanoun thn Macedonia mas slaviki. Tha einai panta Elliniki eite to theloun eite den to theloun. O laos tha to vrontofonaxei afto sto syntagma.
    Dr. Athanas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν λαός είμεθα συναισθηματικοί, και αυτός ο συναισθηματισμός μας οδηγεί σε λάθος αποφασεις. Τι ενοώ με αυτο :

    1) Αυτη τη στιγμή, αυτο το κρατικο μόρφωμα που λεγεται ΠΓΔΜ , σε όλον τον κόσμο δυστηχώς αναφέρεται ως Μακεδονία. Αυτο ξέρουμε όλοι που οφείλεται.

    Αυτή τη στιγμή , ο μοναδικος λόγος για τον οποίον εχει ανοιξει το ζήτημα είναι η θέληση της αυτοκρατορίας να τους εντάξει στις Ατλαντικές δομες, για να ανακόψει την επέκταση της επιροής της Ρωσσίας εισ' τα Βαλκάνια.

    Εάν καταφέρουμε την αλλαγή του συντάγματος τους και το όνομα Gornamakedonija για όλες τις χρήσεις, ειναι τεράστια διπλωματική επιτυχία.

    Εαν δεν το δεχτουμε θα τους βαλουνε σίγουρα στο ΝΑΤΟ με ειδική συμφωνία , ίσως και στην Ευρωπαϊκή ένωση με κάποιο τέχνασμα - και εμεις θα μείνουμε με την υπάρχουσα κατάσταση, δηλαδή να τους ονομάζουνε παντού εκτος απο εδώ Μακεδονία , και με ένα επαίσχυντο για τα συμφεροντα μας σύνταγμα.

    Αλλα αυτά ειμαι σίγουρος οτι τα γνωρίζεις.

    Τα υπόλοιπα είναι να είχατε να λέγατε...



















    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορούσες ή να ενημερωνόσουν ή να ήσουν πιο διαλλακτικός όταν εκφράζεις δημόσια άποψη για πράγματα που δεν γνωρίζεις καλά.
      Η ελληνική πλευρά διαθέτει το VETO.
      Όχι 140 χώρες αλλά και ο διπλανός γαλαξίας να τους αναγνωρίσει, διεθνείς οργανισμούς δεν βλέπουν.
      Η Ελλάδα κατέχει τη Σφραγίδα της Ιστορίας αλλά και τα κλειδιά για τις πόρτες.
      Και για να γνωρίζεις, αυτό το ρόλο παίζει το Συλλαλητήριο.

      Διαγραφή
    2. Μην εκπλαγειτε τοτε παρακαλώ οταν η αυτοκρατορία κανει το Βέτο μας κουρελοχαρτο οπως εχει κανει και τους υπόλοιπους διεθνείς κανονες.

      Καλη η αγαπη για την Πατρίδα μας, αλλα και λίγος ρεαλισμός δεν βλαπτει. Η έλειψη αυτου του βασικου συστατικού ειναι που μας εχει προκαλεσει ουκ ολίγα δεινα στο παρελθόν.


      Διαγραφή
    3. Εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα ακόμη...
      Συνεχίζεις αμετανόητος.
      Και μια φιλική συμβουλή: Κόψε τον Βερύκιο τα πρωϊνα.

      Διαγραφή
  6. Opiadipote onomasia periexei to onoma Macedonia einai ethnika aparadexti kai prodotiki. Opos gnorizeis aftoi den einai Macedones. Einai Slavoi. Opote mia onomasia san Dimokratia Slavon tha einai idaniki yia aftous. Ama oi Amerikanoi theloun na tous valoun stin mandra tou NATO, tote prepei na tous poun oti prepei na xehasoun to onoma Macedonia. H Ellada prepei na askisei veto kai yia to NATO kai tin EU. Ama den antistathoume tora, h Ameriki kai alles xenes dymameis tha zitisoun kai alles ypoxoriseis apo thn Ellada. Afise tous allous na tous lene slavous kai otidipote allo theloun. Alla, tha einai prodotiko yia tous Ellines na tous apokaloun Macedones. Aisxos. Tora einai h ora yia to Megalo Oxi. Afto einal ethniko kai patriotiko kathikon. Kapote h Ellada prepei na sikosei to kefali tis psila kai na stamatisei na troei katakefalous apo thn Ameriki kai thn EU. Ama den poume to Megalo Oxi tora, oi Amerikanoi kai h EU tha valoun olous aftous, tous Albanous, Slavous na zitisoun kai alla apo thn Ellada. Akomi, tha valoun tous Turkous na mas zitisoun kai ton Parthenona. Osoi theloun na mikrinoun tin Ellada, tha einai ypologoi ston Ellinik lao. Pistevo oti yparxoun akomi patriotes, pallikaria kai levents stin Ellada pou tha poun to Megalo Oxi tin Kyriaki se olla afta ta xaza ypokeimena pou theloun na sinexisoun na poloun oti exei minei stin Ellada yia na minoun stin vromiki exousia. Prepei na xeroun oti den tha tous afisoume na polisoun tin Ellada aftin tin fora.
    Dr. Athanas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να αφησουν την παραμυθα για απειλητικες ψευτοεπιστολές.Στους Ελληνες οι απειλες υλοποιούνται κάθε μέρα τόσα χρόνια.Δε βγήκε κανείς να τους υπερασπιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οταν λεω μη τους αφησεις εννοω επικοινωνιακα.Πυροβολατε με την ενημερωση σας κατα ριπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομιζω οτι ονειρευομαι... Πεστε μου πραγματικα, εαν υπαρχει αλλο παραδειγμα στην ιστορια ολοκληρης της ανθρωποτητας οπου ανθρωποι να απειλουνται απο συμπατριωτες τους επειδη θελουν να υπερασπιστουν τα εθνικα τους συμφεροντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπαρχουν χωρες που αναγνωριστηκαν απο την Διεθνή κοινότητα οι οποιες σημερα δεν υπαρχουν.Νομιζω πως και την συνθήκη των σεβρων την υπογραφη μια χωρα η οποια ειναι η μεκκα και η μεδινα μαζι.Ποιος τους θυμαται σημερα;Ετσι θα γινει και με τα σκοπια.Το ποτε δεν εχει σημασία εχουμε ιστορια χιλιαδων χρονων....ας περιμενουμε και θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡ Συμφωνία τῶν Σεβρῶν δὲν ὑπῆρξε ποτές. Ἔγινε μία Συμφωνία ἀλλὰ δὲν ἐπικυρῶθηκε ἀπὸ κανένα κρᾶτος, συμπεριλαβανομένου καὶ τοῦ Ἑλληνικοῦ ἐκείνη τὴν ἐποχή. Ὁπότε μέγα λᾶθος ποὺ μιλᾶμε γιὰ Συμφωνία τῶν Σεβρῶν. Ὅταν συζητᾶνε σὲ ἕνα φόρουμ κράτη γιὰ κάτι καὶ στὴν συνέχεια δὲν τὸ ἐπικυρώνουνε στὰ κοινοβούλιά τους εἶναι ἄτοπο νὰ μιλᾶμε γιὰ Συμφωνία. Ἁπλὰ μία συζήτηση ἔγινε γενικοῦ ἐνδιαφέροντος, τίποτα παραπάνω. Ἀλλὰ τὸ ζήτημα δὲν εἶναι αὐτό. Τὸ ζήτημα εἶναι, ὑπάρχει τρόπος νὰ κλέισῃ ἡ Βουλὴ γιὰ μία δεκαετία, νὰ διαλυθοῦν κόμματα καὶ καμματᾶρχες καὶ ἡ χώρα νὰ διοικηθῇ ἀπὸ καθαρούς, ἔντιμους καὶ ἀνθρώπους ὁ καθένας φτασμένος στὸ εἶδος του; Μᾶλλον δύσκολο καὶ ὄχι κατορθωτὸ σὲ ἕναν κόσμο προσανατολισμένο ὑλιστικά, δίχως παιδεία καὶ λογικῆ ἀριστοκρατείας.

      Διαγραφή
  11. Ο Άγιος Παισιος έχει χαρακτηρίσει τα Σκόπια : σκόρπια . Αυτό τα λέει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχει νόημα λίγα 24ωρα πριν από το νέο, μεγάλο (κι ελπίζω όχι τελευταίο) πατριωτικό κάλεσμα να πει κάποιος τίποτε άλλο για το Μακεδονικό εκτός από:

    ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ πατριώτες! ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ στους πεμπτοφαλαγγίτες, έμμισθους και μη, εγχώριους και εισαγόμενους οι οποίοι θα αποπειραθούν να αμαυρώσουν τη συγκέντρωση-αφετηρία εθνικής αφύπνισης κατά διαταγή του τσιπρικού παρακράτους, των εγχώριων και ξένων αφεντικών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πατριδοκάπηλος ο [patriδokápilos] Ο20α : αυτός που εκμεταλλεύεται την ιδέα της πατρίδας (τον πατριωτισμό, τη φιλοπατρία) για να επιτύχει ιδιοτελείς σκοπούς, προσωπικά οφέλη
    Συμπέρασμα: "Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τους "αντιμνομηνιακούς αγώνες" ενάντια στους ξένους δανειστές και ξηλώναν τα τσιμέντα στο Σύνταγμα, αυτοί που καραύγαζαν σε "άψογα" αγγλικά "Go back mrs Merkel", αυτοί είναι οι πραγματικοί πατριδοκάπηλοι.
    Στο συλλαλητήριο δεν θα πάω μόνο για το σκοπιανό. Θυμίζω: Εκχωρούν εθνική κυριαρχία στην Θράκη με τους μουφτήδες και τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία, δεν φυλάνε τα σύνορα γιατί ηλιθιωδώς διατείνονται ότι η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα, αναγνωρίζουν δικαιώματα στους απογόνους των ναζί τσάμηδων(!!!) που είχαν κατασφάξει τους Έλληνες της Ηπείρου, αναγνωρίζουν Μακεδονικό Έθνος, αφαιρούν τα κεφάλαια της γενοκτονίας από τα σχολικά βιβλία, εκχωρούν όλη την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια στους ξένους αφέντες τους κλπ. Και μετά έχουν το θράσος να λασπολογούν και να χαρακτηρίζουν τους δημοκράτες πατριώτες "πατριδοκάπηλους και εθνικιστές".
    Στο σύνταγμα με εφαλτήριο στο σκοπιανό, διαδηλώνουμε ενάντια στο πλέον ξενόδουλο, εθνομηδενιστικό, δογματικό, ολοκληρωτικό και ανίκανο καθεστώς.
    Εάν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η πατρίδα για την οποία χύθηκαν ποταμοί αίματος, το εθνομηδενιστικό καθεστώς και ο ψευτοπτριωτικός του φερετζές, πρέπει να εξοβελιστούν για πάντα από τον πολιτική οικονομική, εκπαιδευτική και κοινωνική ζωή της πατρίδας μας. Αυτό είναι το ύψιστο εθνικό μας χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρισκόμαστε σημερα στο σημειο που σχεδον στο σύνολο το ελληνικο καταστημενο (πολιτικο και θρησκευτικό) να γλύφει εκει που έφτυνε (στροφη 180 ° μετα σαλτου)και θα δουμε και μερικούς πολιτικους μαϊντανούς να αγορεύουν στα κανάλια όψιμως...έναντι προσωπικών φιλοδοξιών...Μπορει σαν λαός να είμαστε συναισθηματικός οπως αναφέρθηκε,αλλα το κακό ειναι οτι είμαστε περαν των άλλων ασύντακτος και με μνήμη κοτόπουλου...
    Και αυτόν το κόσμο θα τον δουμε σε λίγους μήνες να στοιβάζεται στα πολιτικά γραφεία των υποψηφίων και στις συγκεντρώσεις των κομμάτων αυτωντης δουλοπρέπειας,μπάς και καταφέρουν καποιο προσωπικο όφελος
    Και αυτο το ξερουν ολοι ( εχθροί και φίλοι) και απλα περιμένουν την κατάλληλη στιγμη που θα βρεθεί ενας κατάλληλος - πρόθυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      ....Και αυτο το ξερουν ολοι ( εχθροί και φίλοι)....

      Μόνο ποὺ γνωρίζουν καὶ κάτι ἄλλο οἱ ξένοι,ἐχθροί κυρίως,καὶ φίλοι,ὅπως κάποτε στὰ Ποσειδώνεια εἶπε κάποιος Ἄγγλος:
      If the Greeks get organized,God help the rest of us.
      Καὶ τὴν αἰσθάνομαι αὐτὴν τὴν στιγμή·ἦρθε ἡ ὥρα.

      Διαγραφή
  15. Προστατέψτε και μην κομματικοποιείτε το συλλαλητήριο. Δε μπορούμε να αφήσουμε τους γυμνοσάλιαγκες της ψοφοδεξιάς που ουσιαστικά έχουν την ίδια ατζέντα με το ΣΥΡΙΖΑ (την ίδια νεοταξίτικη ατζέντα) να καπηλεύεται το πατριωτικό συναίσθημα. Πόσο διαφοροποιείται η θέση της ΝΔ σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ; Καθόλου. Μην ξεχνάτε.
    Άντε να γίνουν οι κατάλληλες ζυμώσεις και να γεννηθεί κάτι αληθινά πατριωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Bλέποντας τους εικονιζόμενους Κρητικούς, προηγούμενης γενιάς, θυμήθηκα ότι αυτή την αυστηρότητα είχαν στα πρόσωπά τους οι χαροκαμμένοι πρόγονοί μας (πρόσφυγες το '22, Β'Π.Π., Εμφύλιος, εργατιά στην Γερμανία). Αυτή η αυστηρότητα δεν υπάρχει πια σε κανέναν. Γίναμε μαλθακοί, σε υπερθετικό βαθμό. Δεν ξέρω τί σημαίνει αυτή η αυστηρότητα, αλλά μου αρέσει. Δεν την βρίσκεις πουθενά: ούτε σε νέους Κρητικούς, ούτε σε Εβρίτες, ούτε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.