28/6/19

Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι για τα συνθήματα εναντίον της Ντόρας -Ο ένας είναι ο γιος του γραμματέα της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Συνελήφθησαν τρεις για τα συνθήματα στο γραφείο της Ντόρας
Σε συλλήψεις για τα σοκαριστικά συνθήματα στο ασανσέρ του γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρία 15χρονα, εκ τον οποίων ο ένας είναι γιος του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες, στις 10:30 το βράδυ και ενώ στο γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη στα Χανιά βρίσκονταν εθελοντές, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο της βουλευτού γράφτηκαν εμετικά συνθήματα με ευθείες απειλές κατά της ζωής της.
Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, άγνωστοι έγραψαν στον καθρέφτη του ασανσέρ το ίδιο μήνυμα που είχαν γράψει πριν από λίγο καιρό στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, «Ντόρα το '89 έγινε η μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η «17 Νοέμβρη» θα έπρεπε εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη να έχει δολοφονήσει και τη σύζυγό του Ντόρα. Πρόκειται για το ίδιο σύνθημα που πριν καιρό άγνωστοι είχαν γράψει σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα. Οι τρεις 15χρονοι, όμως, το πήγαν και ένα βήμα παρακάτω, γράφοντας ακόμη στο ασανσέρ του γραφείου της κυρίας Μπακογιάννη: «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι».
Ο διευθυντής του γραφείου της βουλευτού της ΝΔ αμέσως μόλις εντόπισε τα συνθήματα στο ασανσέρ πήγε στο ΑΤ και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Η Ασφάλεια ξεκίνησε αμέσως έρευνα και κατάφερε να βρει ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή την ενέργεια. Οπως διαπίστωσε, πρόκειται για τους τρεις 15χρονους. Η Ντόρα Μπακογιάννη όταν πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο για ανηλίκους απέσυρε τη μήνυσή της.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/synelifthisan-15hronoi-gia-synthimata-kata-ntoras

10 σχόλια:

  1. Αυτά τα παλαιό παιδια έφεραν τους καταστροφείς ως σωτήρες πάνω στο άσπρο άλογο ! Οι καλύτεροι βουλευτες του μΗτσοτακη ειναι αριστεροί που ψηφιζουν μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα κανονική χώρα, τέτοια φαινόμενα πρέπει να τα καταδικάζουμε ξεκάθαρα, χωρίς ναι μεν και αλλά.
      Αυτά για τους σωτήρες και τα άσπρα άλογα, σε άλλες αναρτήσεις.
      Μην τρελαθούμε κιόλας.

      Διαγραφή
    2. I agree with you Savva and I don't care if they are 15, 17 and 11 months or 18+ years old.

      No country can survive without laws

      Διαγραφή
  2. Σε λιγο καιρο ο Μητσοτακης και το μισό του Σόι θα παρει την εξουσία , η χωρα καταρρέει , εχει μοναδική ευκαιρία να φτιαξει τη χωρα θα το κανει;

    ΥΓ. Και κατι ακομα , για το ποιος πρεπει να ειναι η οχι στη Βουλη δεν ειναι δουλειά του , δουλεια του θα ειναι να συμμαζεψει τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το έπραξε τόσα χρόνια που κυβερνούσε .Αφου κατέστρεψε τη χώρα τόσα έτη η Αγία οικογένεια θα 5ην σώσει σε 100 μέρες με το μοντέλο του Νεοφιλελευθερισμού.Λειτυοργησε και στην Αργεντινή αλλωστε,Χωρίς τους συγκεκριμένους δεν εχει λόγο ύπαρξης το μητσοτακικό.Χρονια τωρα με αυτά κάνουν καριέρα,

      Διαγραφή
    2. Δε βλέπω να διαφέρεις από τα τρία δεκαπεντάχρονα. Αυτά τα γράψαν στους τοίχους, εσύ σε μιά ιστοσελίδα. Αλλά το νόημα και η στόχευση είναι ίδια.

      Διαγραφή
    3. Οπότε επέτυχε η διαφημιστική καμπάνια.

      Διαγραφή
    4. Τζάμπα μαλώνετε (από τώρα). Όπως πέρασαν οι άλλοι έτσι Θα έρθει και ο Κu Lee και στο τέλος το ξύλο της αρκούδας σε αυτό τον τόπο

      https://www.youtube.com/watch?v=Ay-O31k8H4A&feature=youtu.be

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Δεν είναι σωστό να βρίζεις τούς γονείς σου. "Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου"...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.