30/6/19

Ενας νεκρός από τη φωτιά κοντά στον ΧΥΤΑ της ΦυλήςΕνας άνδρας βρέθηκε νεκρός από την Πυροσβεστική σε εργοστάσιο που βρίσκεται κοντά στη φωτιά της Φυλής.

Οπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική ο άνδρας δεν έφερε εγκαύματα και καθώς η φωτιά δεν έφτασε στο εργοστάσιο και γι αυτό τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα.
Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στη φωτιά που ξέσπασε κοντά στον ΧΥΤΑ, επιχειρούν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και άλλοι 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα από Μηχανοκίνητο Τμήμα (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.), καθώς και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τρία υδροφόρα οχήματα ΟΤ.

Από αέρος επιχειρούν δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Οπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στην περιοχή βρίσκονται βιοτεχνίες και επιχειρήσεις, οι οποίες δεν κινδυνεύουν άμεσα αυτή την στιγμή, αλλά οι δυνάμεις ενισχύθηκαν, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Η φωτιά καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Στην ίδια περιοχή είχε εκδηλωθεί και χθες πυρκαγιά, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική.

Στην πυρκαγιά στη Φυλή Αττικής επιχειρούν 8 #πυροσβέστες με 4 οχήματα, 18 #πυροσβέστες με 9 οχήματα από το μηχανοκίνητο τμήμα (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.), δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, 3 υδροφόρα οχήματα ΟΤΑ και 2 Α/Φ και 2 Ε/Π.


kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.