29/6/19

Κι όμως η θάλασσα έχει σύνορα...

Κεντρικό Γκόλικο, Ύψωμα 1615, απέναντι από τον Αυχένα της Μετζγκοράνης.
Τα χιόνια άρχισαν να λιώνουν, αποκαλύπτοντας τους νεκρούς μαχητές.
(Από τη συλλογή του Πέτρου Αρτάνη)


20/3/2019. Δηλώσεις του κου Κατρούγκαλου "Η Τουρκία με τόσα χιλιόμετρα στην Μεσόγειο δικαιούται να έχει λόγο στην μοιρασιά του αεριού στην ανατολική Μεσόγειο λόγος που η Ελλάδα έχει περισσότερη ΑΟΖ στην ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο είναι γιατί αυτό το πλεονέκτημα το κέρδισε στα πεδία των μαχών.
Πρώτα στους Βαλκανικούς πολέμους και υστέρα στον πόλεμο του 1940 όπου βρέθηκε στο πλευρό των νικητών και της παραδόθηκαν τα Δωδεκάνησα. 
Η Τουρκία ήταν ουδέτερη και έχασε την ευκαιρία να επωφεληθεί. Όπως καταλαβαίνεις σύντροφε στον πόλεμο του 1940, κερδήθηκε η μάχη της Μεσογείου.
Με την θυσία χιλιάδων νέων που χάθηκαν στα βουνά της Αλβανίας. 
Διότι στους κυβερνώντες της εποχής εκείνης ήταν γνωστό ότι θα πάρουμε τα Δωδεκάνησα. 
Αλλά επειδή οι δικοί σου αγώνες για την ισότητα και η υπόσχεση για επαναπροσληψη εργαζομένων στο δημόσιο σου απέφερε και κάτι μπόνους 12% πουλάς παραμύθι διεθνισμού. 

26/7/2019 το γυρίζετε το παραμύθι και μιλάτε για πόλεμο να χρειασθεί. Εσείς που αν ακούσετε τουφεκιά ίσως τα χοντρά να μην προλάβετε να τα κάνετε στην κοντινότερη τουαλέτα αλλά πάνω σας. Γιατί οι περισσότεροι αγώνες που κάνατε ήταν της πλάκας και του Κολωνακίου δηλαδή στις ταβέρνες που από το πολύ φαγητό το αίμα κυκλοφορούσε στο στομάχι και ελάχιστο στον εγκέφαλο σας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση εντόνων ιδεοληψιών περί κράτους εξουσίας αλληλεγγύης.


Andreas Bakas

5 σχόλια:

  1. Κάθε φορά που ένας αριστερός κάνει δήλωση περι εθνικών θεμάτων, πρέπει να του κολλάνε στη μούρη μιά τέτοια φωτογραφία. Μπάς και καταλάβει τί σημαίνει Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς για τον Έλληνα, κυβερνησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χωρίς να λάβουν σοβαρά υπόψη ότι πάμε κατά διαόλου !!!
    Στο καπάκι απογοητευμενοι οι Έλληνες έφεραν τον Σύριζα και διέλυσαν ότι έμεινε !!! Ότι χειρότερο έχει περάσει από τον τόπο μας !!!! Τώρα που θα αλλάξουν τα πράγματα το μόνο που εύχομαι είναι να έχουν βάλει μυαλό στην ΝΔ και να μην πέσουν στα ίδια λάθη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσεκουρι και φωτια στους προσκυνημενους ειπε ο Γερος του Μορια , οχι βαλτε τους να σας κυβερνησουν , μαλακες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΓΙΑ ΚΟΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ...... ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.....
    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ Η ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδη με τη συμμετοχη μας και το αιμα του 2ου ΠΑγκ πολεμου υπερασπιστηκαμε στην ουσια τα κοιτασματα ΤΟΥΣ (εχουν περασει στο ΤΑΙΠΕΔ αν δεν καταλαβατε....)??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.