29/6/19

Τ. Ερντόγαν: Ο Ντ. Τραμπ μου είπε ότι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις για τους S-400

Τ. Ερντόγαν: Ο Ντ. Τραμπ μου είπε ότι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις για τους S-400
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, διαβεβαίωσε ότι δεν θα επιβληθούν αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας εξαιτίας της απόφασής της να αγοράσει ρωσικά πυραυλικά συστήματα S-400, δήλωσε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ώρες μετά τις συνομιλίες των δύο ηγετών.
Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της συνόδου της G20 στην Οσάκα της Ιαπωνίας, ο Τ. Ερντογάν δήλωσε ακόμα ότι η Τουρκία αναμένει από τις ΗΠΑ την παράδοση των μαχητικών F-35, παρά την διαμάχη για τη συμφωνία των S-400.
Παράλληλα, ο τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε ότι τα ρωσικά πυραυλικά συστήματα S-400 θα παραδοθούν κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
Πηγή: Λίμπεραλ

10 σχόλια:

  1. Ξαναρωταω: Θα μπορουν να τροχοδρομησουν τα ελληνικα αεροπλανα (ηρθαμε και πρωτοι στο ΝΑΤΟ τρομαρα μας!!!) απο τον Ιουλιο ή θα ζησουμε μερες του 74???? ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ απο την εξυφαινομενη νεα προδοσια της χωρας? Οεο? Ποιοι??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελειώσαμε αν μπουν οι S400 στην Τουρκία,κανονικά η Ελλαδα πρέπει να τους χτυπήσει πριν μπουν σε λειτουργία.Κατ εμε ειναι casus belli.Δεν πανε να λένε Ρώσοι,Αμερικανοί,Πορτογάλοι ο,τι θέλουν.Ερχονται πολυ δύσκολα πράγματα.Μας πανε σε τέτοιες μέρες που γράφεις.

      Διαγραφή
  2. ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ S400.ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΚΟΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Leaders only listen to leaders who put their country first. The rest, are treated like minced meat.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μας πει το βαθύ ελληνικό κράτος που είναι κάργα φιλοαμερικανικό και κοκκορεύεται γιά τα Kiowa που μας πέταξαν...
    Ο κος Φώσκολος που παλεύει γιά τα συμφέροντα των ΕΧΟΝ-ΤΟΤΑL...
    Kαι όλοι όσοι πιστεύουν ότι με το να τα ξεπουλήσουμε όλα στους ξένους,θα δούμε άσπρη μέρα...
    Να μας πουν οι φιλοαμερικανοί καθηγητάδες,αναλυτές και οι θεωδοραταίοι την άποψή τους και αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως, μεταξύ της προμήθειας από την Τουρκία των F-35 ή των S-400, ούτε που το συζητάμε ποιό είναι πιό απειλητικό. Και κυρίως πιό εξασφαλίζει αμερικανική αρωγή σε οπλισμό και ανταλλακτικά. Τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς διαβάζω στα σχόλια """"εκτιμήσεις"""" , που από άγνοια φυσικά δείχνει πανικό....Λοιπόν ηρεμήστε... αν εγκατασταθούν οι S400 γύρω απ το Αιγαίο τότε θα είναι χωρίς διασύνδεση με το ενιαίο σύστημα ραντάρ της τουρκιας, που αυτό σημαίνει ότι η εικόνα που θα δίνει θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Και αυτό διότι θα έχει διάσπαρτα μπροστά του εκατοντάδες νησιωτικούς όγκους. Αρα η εμβέλεια του περιορίζεται στα χαμηλά ύψη κάτω των 5000 πόδια. Αυτό καταρχήν σημαίνει οτι η ΠΑ μπορεί να επιχειρεί σε χαμηλά ύψη αθέατη από τους S400. Θα αλλάξει βέβαια το δόγμα και οι τακτικές επιχειρήσεων στο Αιγαίο. αλλά η ΠΑ έχει και την τεχνογνωσία να το κάνει και το ανθρωπινό δυναμικό να το υποστηρίξει.... Ας έχουμε λοιπόν εμπιστοσύνη στην ΠΑ γιατί οι S400 και αντιμετωπίζεται και καταστρέφεται αν κάνουν το λάθος να το βάλουν στα παράλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aς δούμε τι λέει και ο Ιστορικός γιά τις σχέσεις της "Βορείου Αμερικής" και της νέας τουρκίας από το 17:40 https://youtu.be/JJw8PSEScbw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώστε βάση εσείς οι αμερικανοκολλημένοι ιδίως στο 19:00

      Διαγραφή
    2. Μαριε ..το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον. Δεν προκειται να πειστει...αλλαξει...παρει αποφαση..η ριζικα δει αλλιως ολα...κανεις .Τομαρι δεν αλλαζει λυκος.Το πεπρωμενο εδω ειναι απ τις συνθηκες ολες..στα χερια του Θεου...Αλλαζουν οι διεθνιστες κοσμοπολιτες πασης ..μαλακ##ιας κυκλοφορουσης στον δρομο ??? Οχι....Αρα κανε τον σταυρο σου...Ο Κατακλυσμος ειναι ..επι θυραις...
      Σιγα μην γινει ...ελεγαν και τοτε..μια μερα πριν..Μετα δεν ξαναειπαν οι πιο πολλοι...Ηταν ολα ησυχα υστερα...Αδικως αγωνιουμε...και ματαιως..

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.