2/11/19

Όταν τα θέλεις όλα τσάμπα


Όταν τα θέλεις όλα τσάμπα, προετοιμάσου, μετά τις σπουδές σου να δουλεύεις κι εσύ τσάμπα. Έτσι πάει.
Κι αυτό, ΑΝ καταφέρεις να βρεις δουλειά στο σύστημα των τσαμπατζήδων μίας χώρας που σκοτώνει την επιχειρηματικότητα από χόμπι.
Δεν θα σου τα εξηγήσει κανένας αυτά. Ίσως τα καταλάβεις όταν βγάζεις εισιτήρια για το εξωτερικό. Λέω "ίσως" γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην τα έχεις καταλάβει ακόμη.
Στο ενδιάμεσο μπορείς να χαίρεσαι με την διαβεβαίωση του καθηγητή σου, που λατρεύει τον Στάλιν, ότι το πανεπιστήμιο που σπουδάζεις είναι μέσα στα καλύτερα 12000 του κόσμου, επειδή προσφέρουν δωρεάν Τρίτη-Πέμπτη μακαρόνια (που ανάθεμα με αν τα τρως κιόλας). Καλό ταξίδι...

Stamatis Kioutsoukis

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα καθηγητές που λατρεύουν τον Στάλιν, ίσως υπάρχουν. Δεν είναι, όμως αυτοί που εμπόδιασαν πχ τον αγωγό αερίου αλλά οι ΗΠΑ. Δεν είναι οι υπέρ του τζάμπα που υπόγραψαν τις Πρέσπες ούτε αυτοί που λένε ότι δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Δεν ξέρω ποιοι είναι υπέρ του τζάμπα αλλά ξερω ότι το Μετσόβιο Πολυτεχνείο όπως και το Καποδιστριακό δεν είναι μέσα στα καλύτερα 12000 του πλανήτη αλλά είναι μέσα στα 500 ή 800 καλύτερα όταν μάλιστα από τις 4-5 Μεγάλες Σχολες της Γαλλίας δεν περιλαμβάνεται καμία στην πρωτη χιλιάδα. Πράγμα πολύ ύποπτο για τις μετρήσεις των αγγλοσαξόνων. Και αυτό δεν είναι διόλου τζάμπα. Τελικά η μαλ...κια είναι το μόνο πράγμα τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.