26/3/10

Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί έπειτα από συμπλοκή με Παλαιστινίους

Επιβεβαίωση του θανάτου δύο Ισραηλινών στρατιωτικών στη διάρκεια συμπλοκής με Παλαιστινίους -μέλη της Χαμάς στη Γάζα.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε σήμερα το θάνατο δύο Ισραηλινών, ενός αξιωματικού και ενός στρατιώτη που έχασαν τη ζωή τους την Τετάρτη στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με Παλαιστίνιους κοντά στο σημείο που έχει κλειστεί από τους Ισραηλινούς για λόγους ασφαλείας και χωρίζει το Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας.

«Ένας αξιωματικός και ένας στρατιώτης σκοτώθηκαν και δύο άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρά στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με τρομοκράτες που διέθεταν και εκρηκτικά και τα είχαν τοποθετήσει κοντά στο σημείο ασφαλείας στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι κατά την ανταλλαγή πυρών οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δύο Παλαιστίνιους και τραυμάτισαν τρία ακόμα μέλη της Χαμάς η οποία ελέγχει την περιοχή.www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν τα βρήκαν Νετανιάχου και Ομπάμα.Άκαρπη απέβη η συνάντησή τους για τους ισραηλινούς εποικισμούςAP, Reuters
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Αγεφύρωτο παραμένει το χάσμα μεταξύ Λευκού Οίκου και ισραηλινής κυβέρνησης όσον αφορά το ζήτημα της εποικιστικής δραστηριότητας στην ανατολική Ιερουσαλήμ και κατ’ επέκταση αυτό της προώθησης των έμμεσων διαπραγματεύσεων για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Η συνάντηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα φέρεται να κατέληξε σε νέα αδιέξοδα, με την αμερικανική πλευρά να διαρρέει ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις προτάσεις του πρώτου στην κατεύθυνση της άμβλυνσης των πρόσφατων εντάσεων στις σχέσεις των δύο συμμάχων. Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση των δύο ηγετών, μάλιστα, το υπουργείο Εσωτερικών του Ισραήλ έριξε εκ νέου λάδι στη φωτιά, ανακινώντας την έγκριση σχεδίου για τη μετατροπή πρώην ξενοδοχείου της ανατολικής Ιερουσαλήμ σε πολυκατοικία για Εβραίους εποίκους. Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις Ουάσιγκτον - Τελ Αβίβ κλονίστηκαν προ δύο εβδομάδων με αφορμή την αδειοδότηση σχεδίου ανέγερσης 1.600 κατοικιών για Εβραίους εποίκους σε συνοικία της ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Μπορεί ο εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργικού γραφείου του Ισραήλ, Νιρ Τσεφέτζ, να δήλωνε ότι η προχθεσινή, κεκλεισμένων των θυρών, συνάντηση των κ. Νετανιάχου και Ομπάμα στον Λεύκο Οίκο να διεξήχθη σε καλό κλίμα, πλην όμως διπλωματικές πηγές έκαναν λόγο περί κλίματος εκνευρισμού στο εσωτερικό της αμερικανικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα «Χάαρετς», οι δύο άνδρες συναντήθηκαν δύο φορές αργά το βράδυ της Τρίτης. Οταν ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση, η οποία είχε διάρκεια ενενήντα λεπτών, ο κ. Ομπάμα φέρεται να αποχώρησε από το Οβάλ Γραφείο, ενώ ο κ. Νετανιάχου κατευθύνθηκε στην αίθουσα Ρούζβελτ, συνοδευόμενος από τους συμβούλους του. Μία ώρα αργότερα, ο Αμερικανός πρόεδρος επέστρεψε κατόπιν αιτήματος της ισραηλινής πλευράς και οι δύο ηγέτες συνομίλησαν για μισή, επιπλέον, ώρα. Επικαλούμενη Ισραηλινούς αξιωματούχους, η «Χάαρετς» αναφέρει ότι τόσο η κ. Κλίντον όσο και ο κ. Ομπάμα χρησιμοποίησαν «σκληρή γλώσσα» προκειμένου να καταστήσουν σαφές στον κ. Νετανιάχου ότι θα απαιτηθούν «σαφώς περισσότερες κινήσεις καλής θέλησης για την αποκατάσταση των σχέσεων ΗΠΑ - Ισραήλ». Αμερικανικές πηγές, από την πλευρά τους, υποστήριζαν ότι ο κ. Νετανιάχου παρέδωσε στον πρόεδρο των ΗΠΑ επιστολή στην οποία αναφέρονταν όλες οι κινήσεις καλής θέλησης που προτίθεται να κάνει στην κατεύθυνση της αποκατάστασης των σχέσεων και της οικοδόμησης θετικού κλίματος εν όψει των διαπραγματεύσεων με τους Παλαιστινίους. Οι ίδιες πηγές υπογράμμιζαν ότι ο πρόεδρος Ομπάμα δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις ισραηλινές προτάσεις. Ενδεικτικό της δυσφορίας της Ουάσιγκτον θεωρείται το γεγονός ότι επισήμως ο Λευκός Οίκος απέφυγε να σχολιάσει τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε δίχως την παρουσία δημοσιογράφων.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η έναρξη των έμμεσων διαπραγματεύσεων που προωθεί ο Λευκός Οίκος παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Ηδη χθες ο επικεφαλής του διαπραγματευτικού επιτελείου της Παλαιστινιακής Αρχής, Σάεμπ Ερεκάτ, υποστήριξε ότι «ο κ. Νετανιάχου κλήθηκε να επιλέξει μεταξύ των εποικισμών και της ειρήνης και επέλεξε τους εποικισμούς».http://geopolitics-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_3152.html

Βαθαίνει το ρήγμα ΗΠΑ-Ισραήλ: Για ταπεινωτική φιλοξενία του Netanyahu στο Λευκό Οίκο, μιλούν τα MME
Με τα όσα αναφέρει ο ισραηλινός τύπος ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατά την διήμερη επίσκεψη του στην Ουάσιγκτον στις 23 και 24 Μαρτίου ουσιαστικά ταπεινώθηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama, σαν να βρισκόταν σε επίσκεψη ο πρόεδρος της Γουινέας, όπως χαρακτηριστικά είπε ισραηλινός που μετείχε της αντιπροσωπείας.

Σε μια περίπτωση μάλιστα όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν κατάφερε να αποσπάσει μια γραπτή δήλωση συναίνεσης γύρω από το θέμα της ανέγερσης νέων οικισμών αποχώρησε από τη συνάντηση –η οποία πραγματοποιούταν μέσα στο Λευκό Οίκο- λέγοντας στον Netanyahu να παραμείνει στον Λευκό Οίκο, να συμβουλευθεί με τους συμβούλους του και αν υπάρξει εξέλιξη να τον ειδοποιήσουν(!) λέγοντας «είμαι εδώ τριγύρω». Αφού συσκέφτηκε με τους συμβούλους του ο πρωθυπουργός του Ισραήλ μετακινούμενος στο Roosevelt Room έφυγε μετά μαζί με τον υπουργό Άμυνας Ehud Barak έφυγαν για την Ισραηλινή πρεσβεία από το φόβο μήπως οι αμερικανοί θα τους υπέκλέπταν τηλεφωνικές τους συνομιλίες.

Ο ισραηλινός Πρωθυπουργός επέκτεινε την επίσκεψή του για μια ημέρα ακόμη, αναχωρώντας όμως την επομένη χωρίς την έκδοση κάποιου κοινού ανακοινωθέντος. Επέστρεψε στο Ισραήλ εχθές το βράδυ όπου και απομονώθηκε(!) μετά από μια επίσκεψη που τα ισραηλινά ΜΜΕ αποκάλεσαν ως «ενέδρα του Λευκού Οίκου» ρίχνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στον ίδιο. Σύμφωνα με πηγές στο Ισραήλ ο Benjamin Netanyahu απέτυχε να εντυπωσιάσει τον Πρόεδρο Obama αλλά απέτυχε και να τον πείσει πως δεν είχε καμιά ιδέα για τον χρονικό συντονισμό της ανακοίνωσης της ανέγερσης νέων οικισμών στην ανατολική Ιερουσαλήμ με την επίσκεψη του αντιπροέδρου Joe Biden, γεγονός που ανέτρεψε τα σχέδια της κυβέρνησης Obama για μια επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών στην περιοχή, με τον θυμό του Barack Obama να κρατά ακόμη τις σχέσεις των δύο χωρών στη δίνη της σοβαρότερης κρίσης εδώ και χρόνια. Η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz περιέγραψε το κλίμα της επίσκεψής με μια μόνο φράση «Ο πρωθυπουργός εγκατέλειψε την Αμερική ντροπιασμένος , απομονωμένος και συνολικά πιο αποδυναμωμένος από ότι πριν έρθει».

Τμήμα ειδήσεων defencenent.gr

12 σχόλια:

  1. Καλοί είναι οι Εβραίοι. Ξεφτίλισαν τον Μπαιντεν ανακοινώνοντας επέκταση οικισμών όσο ήταν στο Ισραήλ, πήγαν στο ΑΙPAC και έφτυσαν τις ΗΠΑ στα μούτρα λέγοντας ότι η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσά τους και από πάνω παραπονιούνται. Πως λέει ο λαός΄΄ο Εβραίος έδερνε κάποιον και ο ίδιος φώναζε βοήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ).Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ-ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ (ΠΧ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ). ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ή Ο ΒΑΡΑΒΒΑΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ: ''ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ (Ο ΙΗΣΟΥΣ), ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ'' (ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 27.26)..ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...
    -ΑΡΜΕΛ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Καυκασιος" = Βραχιονας του ΚΙΣ 'η της Πρεσβειας στο ιστολογιο;

    Και τι μας νοιαζει εμας κ. "Καυκασιε" ποσοι δολοφονοι την ωρα που επιχειρουν να εγκληματισουν, σκοτωνονται;
    Τωρα τελευταια πολυ γαλαντομια σε βλεπω ναχεις με ορισμενους γιδοβοσκους.
    Ετσι εξηγειται η λογοκρισια που κανεις σε αρκετα σχολια μου οταν κατακεραυνωνω την "πνευματικη ψωρα" της "ανωτερωτητας" του λαου των εκλεκτων.
    Και κεινη η δικαιολογια στον "Neotera" για την αναρτηση του Φριζη "είπα την χρωστούσα αυτή την ανάρτηση.Απο εκεί και πέρα θα δείς οτι η πρώτη πηγή είναι το Halkidatv" ειναι ολιγον τι περιεργη.

    Χρωστουσες; Σε ποιον;

    Απο την αλλη να μου πης βιβλιοπωλειο εχουμε "μην μπουνε μεσα τα τερμιναλιακα λαμογια 11/9 του Ψορος" και μας τα κανουν λιμπα.



    Omadeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Omadeon σ'αυτούς αναφέρεσαι;

    http://www.terminal119.gr/

    Αυτα παλι τι "φρούτα" ειναι;Απο που ξεφύτρωσαν;Τελικα η Αθήνα εχει μετατραπει σε ενα απέραντο κ@@@χανείο!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 27 Μαρτίου 2010 12:39 μ.μ.

    Αν κάποιος είχε και την ελαχίστη ντροπή, μετά την αποκάλυψη της πλαστοπροσωπίας που κάνει, θα είχε τουλάχιστον αλλάξει ψευδώνυμο. Από παχύδερμα σαν και του λόγου σου, τι να περιμένει κανείς; Με θράσος χιλίων πιθήκων κάνεις τώρα υποδείξεις στον ιστολόγιο τι θα αναρτά;

    @ 27 Μαρτίου 2010 1:27 μ.μ.

    >Τελικα η Αθήνα εχει μετατραπει σε ενα απέραντο κ@@@χανείο!<

    Ναι, σχεδόν σαν το σπίτι σου στην οδό Μίνωος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ΑΡΜΕΛ

    >Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ-ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ<

    Λάθος. Το "Ισραηλινός" είναι υπηκοότητα, αλλά όχι εθνικότητα. Το "Εβραίος" είναι εθνικότητα, αλλά όχι "θρησκεία". ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ είναι ο πιστός της θρησκείας του Ιουδαϊσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γράφε, Ιστορία, τα ψέματά σου αράδα
    και βλόγα το Φονιά, βρίζε το θύμα!
    Κι Αρετή, των δρομάκων σουσουράδα,
    τον κάθε σωματέμπορά σου τίμα.

    Και συ, Νόμε, των άνομων ασπίδα,
    σαν τη μαϊμού από κλώνο σ' άλλον πήδα
    κι απ' την κορφή με την ουρά κρεμάσου,
    να μη γλέπει ο Λαός τα πισινά σου.

    Λεφτεριά της χανάκας και του ξύλου,
    σφιχτόδενε τ' αξύπνητο χαϊβάνι.
    Και συ, ρηγάτο του Κενού, τ' αψήλου
    κάμνε το σκλάβο ρήγα, άμα πεθάνει!

    Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη,
    της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
    και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι,
    του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!

    Και συ, Πατριώτη Αγνέ, τη μάσκα φόρα
    κι απ' τ' αδέρφια σου, αραδαριά μπροστά σου,
    διάλεγε, Γιούδα πάντοτες και τώρα,
    για τον ξένο Μολώχ τα θύματά σου.

    Αθάνατη και θεία και πεμπτουσία
    του βούρκου, χαίρε ώ! χαίρε Προδοσία!...
    Φως το χέρι, το πόδι προχωρεί
    στον κάμπο κι ό,τι θέλει το μπορεί!...

    Κατάγυμνη χορέβει (όλα της φόρα!)
    στον τάφο σου, Πατρίδα! Φαλλοφόρα
    τουρλώνεται κι ουρλιάζ': «Είναι δικός μου
    αφτός ο βούρκος του Ελευθέρου Κόσμου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι εκνευρίζεσαι καλο μου παιδί 27 Μαρτίου 2010 2:14 μ.μ.;Απο όποια πλευρα κι αν τη δεις, η Αθήνα ειναι ενα απέραντο κ@@@χανείο!Μια δευτερη "Σιγκαπούρη" στην νοτιοανατολική Ευρώπη!Ενα "πολυπολιτισμικό" υδροκέφαλο τέρας 7000000 κατοίκων που ζει εις βαρος της υπόλοιπης Ελλάδας και βραζει στα ιδια του τα σκατα(διοτι οργανωσεις σαν την παραπανω ειναι σκατά απο τα πλεον δυσοσμα που παραγουν αλλα σκατα)!Εκτος εαν σου αρέσουν οπότε "παω πασο".Αλλωστε "περι ορέξεως..."!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΘΑΡΡΟΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΝΟΙΑ

    1. ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΒΗΣ (ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΝΟΣΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΠΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ "ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ"ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕUROBOOKS 2008, ΑΘΗΝΑ, ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕΛ. 270-322)
    2. ( ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΟΙΥ) ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΜΕ ΤΑ WAFFEN-SS KAI ME TON REICHFUHRER HIMLER ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    3.ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ (Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ) ΑΡΑΦΑΤ ΕΧΕΙ ΚΑΤΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΩΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΕΡΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ 13 GEBLINJAGER DER SS "HADASCHAR")
    4. ΠΟΣΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
    5.ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΔΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΣΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΑΣ ΝΑ ΠΣΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
    6.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ,ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΕΣ, ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
    7.(ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ)ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 3 ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ 1825
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΗ ΟΤΙ ΔΗΑΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΒΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΖΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ SITE
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ Ο FESTUGGS- KOMMANDANT "KRETA" UND HOHERE FUHRER DES ALLES IRRENASTALTEN DER WELT ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ?
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Μπαρμπα Μυτούση", αν θέλεις να κουβεντιάσουμε επι σοβαρής βάσεως,χαμήλωσε τους τόνους,παψε να γραφεις με κεφαλαία, κοψε τις Γερμανικές μαλακίες(δηλαδη τι θελεις, να αρχισω και εγω να σε περιπαιζω στα Ρωσικα;),παρε μια γερη δοση lexotanil ενδοφλέβια και εδω ειμαστε!Οσο χρησιμοποιεις αυτο το υφος, το μονο που θα κανεις θα ειναι να ανταλλασεις συγχαρητήρια με τα κοπέλια και τις κοπελιές σου!Κουβέντα σοβαρή παντως μαζί μου αποκλειεται να κάνεις!

    Εγραψες:

    "ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ (Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ) ΑΡΑΦΑΤ ΕΧΕΙ ΚΑΤΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΩΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΕΡΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ 13 GEBLINJAGER DER SS "HADASCHAR")"

    Ρε βαθύβλακα, αν ηταν ετσι που τα γραφεις, θα του έδιναν ποτε τα "σωματεία" σας το ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ;Εδω ειδες τι εγινε με τον τεως Γ.Γ. του ΟΗΕ Κουρτ Βαλντχαϊμ(βραβευμενο επισης με το Νομπελ) οταν ανακαλυψαν οτι ειχε υπηρετησει ως αξιωματικος στην Ναζιστική wehrmacht(και μαλιστα οχι σε μαχιμη θεση)!Του πηραν πισω το βραβειο και τον διέσυραν διεθνώς!Και θα αφηναν ετσι τον Αραφαν που την δεκαετία του 70 τον "ειχαν στην μπούκα" και τον χαρακτηριζαν "ακραιο τρομοκρατη";Αν ψαχνετε για βλακες για να περασετε την προπαγάνδα σας, ψαχτειτε μεταξύ σας!Ολο και κάποιον "Σιδηρούντιο" θα βρείτε!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Yasser_Arafat


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μίνω τι χολοσκάς;
    Πρόκειται περί "χαλβά" Χάιφας παρασκευασμένος στη γνωστή Πρεσβεία. Τα τσάτρα-πάτρα κεφαλαία και το συντακτικό του πισινού που γράφει είναι για ξεκάρφωμα.
    Αλλά ΔΕΝ μπορεί να διαφύγει της ενιαίας γραμμής που δίδεται από το Υπουργείο Εξωτερικών της ισραελογιάφκας.
    (Αν δεν είναι ένα και το αυτό πρόσωπο με κάποιον άλλον που το παίζει άλλη).
    Κατασκευάζουν ονόματα όπως «Απόψεις», “Sapphire” “Ζulu” ,κλπ κλπ, τα παροπλίζουν και μετά τα ξανά χρησιμοποιούν.
    Μην ξεχνάς οτι τους έχει ξεβρακώσει κανονικά ο Jonathan Cook ο οποίος σημειωτέον ζει στην Ναζαρέτ.

    Μας πληροφορεί ο κ. Κουκ.

    "Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραήλ του τρέχοντος έτους....." κλπ.


    Όλο το άρθρο εδώ:
    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    Μην στεναχωριέσαι με δαύτους λοιπόν. Που εδώ κι εκεί μας το παίζουν και .....φιλλέληνες.


    Νοσφεράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι δολοφονοι παντα θεριζουν οτι σπερνουν....



    Discharged Israeli soldiers sue for millions over Anthrax experiment

    Dozens of soldiers who took part in experiment in early 1990s aimed at determining efficacy of Anthrax vaccine demand $80,000 each in damages. 'Physical harm was passed down to our children,' plaintiff says

    Vered Luvitch

    Sixty-four former IDF soldiers are suing the Defense Ministry for NIS 18 million ($4.8 million) over what they claim is damage caused to them during Anthrax vaccine experiments in the early 1990s.


    The experiments, which were meant to determine the efficacy of an Anthrax vaccine, were carried out in light of what was then defined at the time as the "strategic threat of a surprise biological attack facing Israel."


    Nicknamed "Omer 2," the experiments included 716 IDF soldiers picked out of a pool of 4,000.

    Ολο το αρθρο εδω:
    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3869416,00.html


    Π1+1 = Π2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.