23/3/10

«Πρωτεύουσα του Ισραήλ η Ιερουσαλήμ»


Δεν είναι απλός οικισμός, αλλά πρωτεύουσα του Ισραήλ η Ιερουσαλήμ, δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του κυριότερου φιλοϊσραηλινού λόμπι των ΗΠΑ.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε σήμερα από την Ουάσινγκτον ότι η Ιερουσαλήμ «δεν είναι ένας οικισμός αλλά η πρωτεύουσα του Ισραήλ».

«Ο εβραϊκός λαός έχτισε την Ιερουσαλήμ πριν από τρεις χιλιάδες χρόνια και ο εβραϊκός λαός την χτίζει σήμερα. Η Ιερουσαλήμ δεν είναι ένας οικισμός. Είναι η πρωτεύουσά μας», υπογράμμισε σχετικά, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του AIPAC, του κυριότερου φιλοϊσραηλινού λόμπι των ΗΠΑ.


To Iσραήλ αναμένει δράση κατά του Ιράν

H χώρα του αναμένει από τη διεθνή κοινότητα «να δράσει γρήγορα και αποφασιστικά» ενάντια στην πυρηνική απειλή του Ιράν, είπε επίσης ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.



Παράλληλα ωστόσο το Ισραήλ «διατηρεί πάντα το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του», τόνισε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

kathimerini με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

12 σχόλια:

  1. «διατηρεί πάντα το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του»

    Ben,

    You are old-fashioned.

    Yorgo P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω αυτούς τους πολιτικούς, κάνω σύγκριση με τους δικούς μας και με πιάνει κατάθλιψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μίνωα,
    Πες τίποτα να υπερασπιστείς τα κολλιτάρια σου Σύριους, Ιορδανούς, Αιγύπτιους, Παλαιστίνιους, κτλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός και οι λοιποί καταζητούμενοι δολοφόνοι της ίδιας κλίκας παίρνουν σειρά για "εμφανίσεις" σε καινούργιες Νυρεμβέργες.
    "Ήγγικεν γαρ η ώρα της κρίσεως"...


    Π1+1 = Π2






    Νοσφεράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς δουλεύει ο εχθρός των Λαών.
    ---------------------------------
    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΥΠΕΡΟΡΓΑΝΩΣΗΣ AIPAC
    Πρώην Βοηθός του Ομπάμα ο Νέος Επικεφαλής της AIPAC
    (IsraelNN.com)

    Ο Lee "Rosy" Rosenberg, ένας καταγεγραμμένος βετεράνος της τζαζ, ήδη της καπιταλιστικής βιομηχανίας, που συνόδευε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, στα ταξίδια της προεκλογικής του εκστρατείας, στο Ισραήλ μέχρι πριν από δύο χρόνια, αναλαμβάνει την Κυριακή καθήκοντα, ως ο νέος πρόεδρος της ΑμερικανοΙσραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων (AIPAC). Ο Rosenberg χρησιμοποιήθηκε επίσης, για την εθνική επιτροπή της προεκλογικής εκστρατείας για τη χρηματοδότηση του προέδρου.
    Ο νέος πρόεδρος AIPAC προέρχεται από το Σικάγο, τη Πολιτεία καταγωγής του Προέδρου Ομπάμα, και επίσης αποτελεί το πρώτο-όνομα, μαζί με τον Επιτελάρχη του Λευκού Οίκου Rahm Emanuel και τον David Axelrod, ανώτερο σύμβουλο του Προέδρου Obama.

    Όλο το άρθρο εδώ:
    http://avragioz.blogspot.com/2010/03/aipac.html


    Καί μετά μου λές για δε σου γράφω.


    Νοσφεράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεα με πρωταγωνιστες τους .....περιτετμημενους.


    Λονδίνο

    Aπελαύνεται Ισραηλινός διπλωμάτης
    Τρίτη 23 Μαρτίου 2010 [ 13:36 ]

    Το Λονδίνο αποφάσισε την απέλαση ενός Ισραηλινού διπλωμάτη για την πλαστογράφηση βρετανικών διαβατηρίων που χρησιμοποιήθηκαν στην υπόθεση της δολοφονίας στελέχους της Χαμάς στο Ντουμπάι.
    Την απόφαση θα ανακοινώσει στο βρετανικό Κοινοβούλιο ο υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, ο οποίος ζητά από το Τελ Αβίβ να συνεργαστεί πλήρως για τη διελεύκανση της υπόθεσης.
    Για την δολοφονία του Μαχμούντ αλ-Μαμπούχ έχει κατηγορηθεί η Μοσσάντ, οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ. Το Ισραήλ αρνείται πάντως οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.
    Η αστυνομία του Ντουμπάι έχει δώσει στη δημοσιότητα κατάλογο 26 υπόπτων κατόχων διαβατηρίων (12 βρετανικών, έξι ιρλανδικών, πέντε γαλλικών, τριών αυστραλιανών και ενός γερμανικού) με τις φωτογραφίες τους, δηλώνοντας πως τα διαβατήρια αυτά ήταν αυθεντικά και πως οι ύποπτοι τα χρησιμοποίησαν παραποιώντας τις ταυτότητες άλλων πολιτών.


    Απο το www.tovima.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Βλέπω αυτούς τους πολιτικούς, κάνω σύγκριση με τους δικούς μας και με πιάνει κατάθλιψη."


    Βεεεεεβαια!Πρεπει να εκθειάζουμε τον αρχι-καρα-φασίστα Νετανιάχου που γραφει στα παπαρια του(με τις πλατες των ΗΠΑ)οοοοολους τους κανόνες και τις συμβασεις του διεθνούς δικαιου και να υποστηρίζουμε με ολες μας τις δυνάμεις το μοναδικό κρατος-τρομοκρατη του πλανήτη!
    Αγορακι, λαθος πόρτα χτύπησες!

    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Μίνωα

    >γραφει στα παπαρια του<

    Ωραία γλώσσα έχεις (με τις πλάτες των διαχειριστών). Κοίτα να μην την χάσεις, γελοίε.

    Και με ηλιθιότητα τούβλου, λες τον άλλον φασίστα!! Χα, χα, το αποκορύφωμα του θράσους, θα έλεγα, αν δεν ήταν αποκορύφωμα της ανοησίας.

    Εσύ κράτα σαν πρότυπο τα ξεφτιλισμένο Τάπερμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Μίνωα (συμπληρωματικό):

    >>γραφει στα παπαρια του<

    Αυτός τουλάχιστον έχει. Εσύ;

    @ Νοσφεράτο

    "Π1+1 = Π2"

    Μμμμ, μαθηματικά, ε; Να μία άλλη εξίσωση: Νοσφεράτος = "Omadeon". πώς σου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανάξιε λόγου 23 Μαρτίου 2010 6:55 μ.μ. ,εξακολούθα να διαβάζεις τα "ειδικά έντυπα"(ξερεις αυτα που αναλυουν τα διαφορα οπλικα συστηματα και εκθειαζουν την "πολεμικη αρετη" των Ισραηλινων)και ασε εμενα να εκφραζομαι οπως θελω!Στο κατω-κατω εγω εκτίθεμαι!Και πως θελεις να χαρακτηρισω εναν πολιτικο, του οποίου η κυβέρνηση αυτην την στιγμη στηριζειται πολιτικά απο τα τρια μικρα ακροδεξια-θρησκευτικα κομματα του Ισραηλ(τον λεγόμενο "αναγκαιο εταιρο"), τα οποια ομως ειναι αυτα που χαραζουν την σκληρη γραμμή και κρυβονται πισω απο τετοιου ειδους προβοκατορικες δηλώσεις;ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η σπορά τού Τυφώνος/Διαβόλου τουλάχιστον διαβάζει,μελετά ΙΣΤΟΡΙΑ καί γνωρίζει ποιά πράγματα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ νά πράττει ώστε νά εξασφαλίζει τήν ΕΠΙΒΙΩΣΙΝ τού εθνοκράτους της.Είμαι μακράν ο έσχατος συμπαθών αυτούς όμως η σύγκρισις μεθ'ημών είναι συντριπτικώς υπέρ αυτών εις όσα αφορούν τήν προστασίαν καί ευημερίαν τού έθνους των,αρέσει δέν αρέσει σέ κάποιους.ΕΝΑ μόνον πράγμα δέν έχουν υπολογίσει αυτοί οι προαιώνιοι εχθροί τού Ελληνισμού καί τής Ανθρωπότητος. Δέν θά τούς τό αποκαλύψουμε βεβαίως. Λίγη υπομονή ακόμη καί θά τό καταλάβει σύμπασα η ΓΗ.Μέ τήν σφοδρή τιμωρία πού έρχεται γιά όλους τούς αδικούντες.τί λέω ο φαντασμένος...γραφικότητες...

    γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τη Θεια Δικη λες γραφικε,για τη Θεια Δικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.