16/3/10

Τουρκικές προκλήσεις σε αεροσκάφος της FRONTEX

Νέες απειλές μέσω ασυρμάτου από τουρκικά ραντάρ προς αεροσκάφος της FRONTEX σημειώθηκαν τα ξημερώματα σήμερα βορειοδυτικά του Φαρμακονησίου, εντός εθνικού εναέριου χώρου.

Σύμφωνα με καταγραφές, πραγματοποιήθηκαν 25 εκπομπές ασυρμάτου από ραντάρ της DATCA προς πολωνικό αεροσκάφος της FRONTEX.Οι εκπομπές έγιναν ενώ αυτό πετούσε βορειοδυτικά του Φαρμακονησίου, σε ύψος 3.000 ποδών και εντός του εθνικού εναέριου χώρου.

Στην κλήση αναφερόταν ότι το αεροσκάφος βρισκόταν εντός του τουρκικού εναέριου χώρου και το καλούσαν να εγκαταλείψει την περιοχή.Η αποστολή εκτελέστηκε κανονικά, πραγματοποιώντας δύο πτήσεις.

Στην πρώτη απογειώθηκε από την Κω, εννέα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και προσγειώθηκε στις 03:00.Κατά τη δεύτερη, απογειώθηκε στις 04:00 και προσγειώθηκε στις 07:10.
Enet.gr

Πολλαπλασιάζονται οι τουρκικές παρενοχλήσεις στα αεροσκάφη της Frontex
NAFTEMPORIKI.GR


Πληθαίνουν οι παρενοχλήσεις των Τούρκων στα αεροσκάφη της Frontex που επιχειρούν στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα από τα μεσάνυχτα έως νωρίς το πρωί καταγράφηκαν συνολικά 25 εκπομπές ασυρμάτου από το ραντάρ DATCA προς το πολωνικό αεροσκάφος της Frontex, ενώ αυτό πετούσε βορειοδυτικά του Φαρμακονησίου, σε ύψος 3.000 ποδών και εντός ελληνικού εναέριου χώρου.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, η κλήση έλεγε ότι το αεροσκάφος βρισκόταν εντός τουρκικού εναέριου χώρου και ότι έπρεπε να εγκαταλείψει την περιοχή.Το αεροσκάφος εκτέλεσε κανονικά την αποστολή του πραγματοποιώντας μάλιστα δύο πτήσεις, δεχόμενο δέκα εκπομπές ασυρμάτου στην πρώτη και άλλες 15 στη δεύτερη.

4 σχόλια:

  1. Κύριοι δυό λόγια:
    Από τη μια οι Τούρκοι παρενοχλούν οτιδήποτε πετά ή πλέει εντός της ελληνικής επικράτειας. Ελικόπτερα της FRONTEX, αεροπλάνα, επιβατικά πλοία και ότι άλλο πετά ή επιπλέει.
    Από την άλλη χωρίς δικαιολογία πάνοπλα τουρκικά πολεμικά σκάφη "σουλατσάρουν" δίπλα στα νησιά μας και στην Αττική σε "Οριακά αβλαβείς" βολτίτσες.
    Η "κυριολεκτικά επιβλαβής" ηγεσία μας (πολιτική και στρατιωτική) θα κοιμάται για πολύ ακόμα τον ύπνο του "δικαίου" και δειλού και ανόητου και υποθηκεύοντα τα δικαιώματα των παιδιών μας ή να ντυθεί στα κόκκινα και να περάσει απέναντι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για ένα πόλεμο που είναι πιθανό να αρχίσει μία μέρα. Εφόσον η παγκόσμια γνώμη ενημερώνετε τακτικά και συστηματικά από εμάς για το τι ετοιμάζουν οι απέναντι, και εφόσον εμείς εξασφαλίσουμε συμμαχίες, πολύ πιθανόν να καταστραφούν αυτοί που κάνουν όλες αυτές τις προκλήσεις, τόσο εναντίον μας, όσο και ενάντια σε άλλους. Εφόσον εμείς έχουμε σχέδιο και στρατηγική, ο εχθρός θα καταστραφεί. Ο εχθρός έχει και έναν άλλο τεράστιο αντίπαλο, τον ίδιο του τον κακό εαυτό, ο οποίος συχνά κάνει την εμφάνισή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφιερωμένο εξαιρετικά στους "φιλέλληνες" (που φανερά θέλουν η Ελλάδα να παει μπροστά ενώ στα κρυφά της δίνουν κλωτσιές) ελληνόφωνους ηθικούς αυτουργούς και υποστηρικτές χωρίς αιδώ, δολοφόνων μικρών παιδιών στην υποδουλωμένη Παλαιστίνη,
    αλλά και "ξάδερφους" των τοκογλύφων εβραίων και οικονομικών Ναζί της Goldman Sachs.

    http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_2816.html


    Δείτε το Βίντεο.

    Νοσφεράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ φιλε
    Νοσφεράτος ΕΤΣΙ ακριβως ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.