7/9/10

Αυτή η χώρα δεν πρόκειται να πτωχεύσει, αυτός ο λαός δεν πρόκειται να χαθεί!


37 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε skal, μεράκλωσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, απλά, όλα όσα γίνονται έχουν και το χαρακτήρα μιας επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου.
    Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειαζόμαστε ενέσεις τύπου ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εισαι ΑΠΙΘΑΝΟΣ αλλα πιεσμενος.
    Σε ευχαριστω γιατι και εγω ενιωθα μεχρι πριν λιγο το ιδιο.Ειμαστε λαος ΑΤΙΘΑΣΟΣ και οποιου του αρεσσει,την ψυχη κανενας δεν μπορει
    να την παρει εστω και αν την τσαλακωσει προσωρινα,στο τελος θα ξαναπαρει το σχημα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΕΝΤΑΦΙΟΝ ΔΕ ΤΟΙΟΥΤΟΝ ΟΥΔ'Ε Υ Ρ Ω Σ
    [ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ,ΠΟΥ
    ΦΥΛΑΞΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΟΥΧΛΑ
    [ΥΓΡΑΣΙΑ]...ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ

    ΣΑΝ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΔΑΥΛΙ
    ΣΤΟ Φ Ω Τ Ο Γ Ο Ν Ι/
    ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ
    Λ Ε Υ Τ Ε Ρ Ι Α Σ ΣΟΥ,ΕΛΛΑΔΑ/
    ΜΟΥ ΑΝΑΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕ ΑΞΑΦΝΑ Η ΨΥΧΗ
    ΣΑΝ ΝΑΤΑΝ ΟΛΟ ΧΑΛΚΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    η ΩΣ ΝΑΧΑ,Τ'ΑΓΡΙΟ ΚΕΛΙ/
    ΤΟΥ Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Τ Ο Υ ΤΡΙΓΥΡΑ ΜΟΥ
    ΟΠΟΥ,ΧΡΟΝΙΑ ,/ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗ
    ΕΧΑΛΚΕΥΕ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ/
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΝΟΥΣΕ ΩΣ Α Ρ Μ Α Τ Α
    ΣΤΗΣ ΕΦΕΣΟΣ ΤΟ Ν Α Ο../ΑΓΓ ΣΙΚΕΛ
    Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΥΓΡΑΣΙΑ{ΜΟΥΧΛΑ]
    ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΡΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ
    ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ...
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ
    ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ,ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...
    ΔΙΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Σοκ και Δέος" - Φήμες για Αύξηση Κεφαλαίου 1,7 δις από την Eθνική Τράπεζα και Πώληση του 20% της Finansbank.
    "Σοκ και Δέος" προκαλεί αυτή τη στιγμή η φήμη ότι η Εθνική Τράπεζα αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να ανακοινώσει μεγάλη αύξηση κεφαλαίου, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλάνε για...
    1,7δις, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να ανακοινωθεί και η πώληση του 20% της θυγατρικής της στην Τουρκία Finansbank έναντι 1,2 δις ευρώ.

    Greek Finance Forum

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάδα αντικειμενικά θα πάει σε αναδιάρθρωση του χρέους της. Το χειρότερο δεν είναι η οικονομική πτώχευση αλλά η ηθική. Άνθρωποι που ασχολούμαστε με τα εθνικά θέματα και δραστηριοποιούμαστε μαζί με αυτούς που μας δίνουν την δυνατότητα εδώ μέσα να εκφράζουμε τις απόψεις μας και να ανταλλάσουμε απόψεις πρέπει να συμμαζέψουμε γύρω μας την ηθική πτώχευση. Την μεμψημοιρία και την μιζέρια, όχι για να σώσουμε αυτούς που μας πούλησαν αλλά όλα αυτά για τα οποία δαρκύζουμε κάθε φορά που τα συνειδητοποιούμε στα κρυφά μόνοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άριστος διοικητής και φυσικός ηγέτης ο Σκάλ.

    ΕΥΓΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα αργό τσιφτετέλι, ως ανύψωση ηθικού Ελλήνων;

    Αν θέλουμε ένα λαό που λικνίζεται ανατολίτικα, γιατί όχι.

    Δεν έχω κάτι με τη διασκέδαση του λαού, ούτε με τον Μάλαμα, απλώς το αντιμετωπίζω ως ζήτημα αισθητικής. Προτιμότερο κάτι σε Άξιον Εστί, όπου το φως των Ελλήνων έγινε ποιητική γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε
    δεν είναι τσιφτετέλι, είναι έντεχνο λαϊκό τραγούδι, με ρυθμό και ηχόχρωμα της Σμύρνης, της Αιολίδας και της Ιωνίας, της μήτρας που γέννησε την ελληνική φλοσοφία και τον ελληνικό πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Skal δεν γνωριζόμαστε,αν και υπηρετήσαμε σε διπλανές ΤΘ Μονάδες!
    Συμφωνώ ,δεν θα χαθούμε ποτέ οι Έλληνες,περάσαμε δυσκολότερες καταστάσεις και τα βγάλαμε πέρα!!!
    Απλά το Άρμα πέταξε ερπύστρια και πρέπει να βρούμε αυτόν που θα την περάσει με πέδιλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ τα, κατά μακαρίτην Γιαννόπουλον, "πολιτιστικά κέντρα" φάγανε την Ελλάδα. Το τι έχει γραφτεί ακουστεί και χορευτεί στην Ελλάδα τα τελευταία 20-25 αποτελεί αθλιότητα της οικουμένης. Αν τα παίξεις σε αγρούς θα ξεραθούν τα γεννήματα, αν τα παίξεις σε πτηνοτροφεία θα σταματήσπυν να κάνουν αυγά οι κότες και αν τα παίξεις σε κτηνοτροφικές μονάδες θα κοπει το γάλα στις αγελάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Απίστευτος ο κόσμος και ο χαρακτήρας μας"...ο στίχος που θα μπορούσε να τα περιγράψει όλα.
    Είναι ένα από τα 5 αγαπημένα μου τραγούδια (είμαι περισσότερο της ροκ αλλά ακούω απ' όλα)
    Μας βομβαρδίζουν συνεχώς με αρνητικά μηνύματα αλλά όπως έχω πει πολλές φορές εδώ μέσα:
    Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!
    Να σαι καλά skal, τελικά άξιζε που μπήκα στο infognomon...όπως πάντα άλλωστε :) Με έκανες και μεράκλωσα βραδιάτικα. Όταν άκουσα το τραγούδι ήμουν λίγο ζαλισμένος από κάτι φυτά εδώ πέρα (διάβασμα....εξεταστική γκρρρρρρρ) και άρχισα να χτυπάω ρυθμικά τα χέρια πάνω στο γραφείο και το βαλα τέρμα το τραγούδι. Η μάνα μου έπλενε πιάτα στη κουζίνα και πετάχτηκε μλάμε! :) Τρόμαξε αχαχα :). Μπαίνει στο δωμάτιο και μου λέει "Τι έγινε?" τρομαγμένη..."Είμαι μπουζούκια με τον Καλεντερίδη και τα σπάμε γ@μ την εξεταστική μου μέσα"(με κωμικό ύφος). Λύθηκε στο γέλιο και με είπε τρελόπαιδο αλλά εγώ της απάντησα ότι τα παιδιά παίρνουν από τους γονείς. Έχω άδικο?! :)
    Άντε παιδιά γιατί με τα spreads και με το ανέβηκε η κατέβηκε ο δείκτης θα μας κάνουν μεγάλους και νεότερους σε ηλικία να μην ανεβαίνει και να μην κατεβαίνει τίποτα. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!

    Φιλικά,
    Γιώργος φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eκει επρεπε να ειμαι... Ωραια πραγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΒΑ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠOΡΩΤΙΚΟ ΝΑΝΕΒΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ?
    ΒΑΛΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ!!!

    FREE GREEK PONTOS!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=sORAtx8RlUc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Καρράς το απογείωσε το κομμάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Καλεντερίδη και αγαπητοί φίλοι, σας αφιερώνω το παρακάτω:

    http://www.youtube.com/watch?v=xRhX-v34hmY

    ...εκεί που το "Κωλοέλληνες" γίνεται "Ζήτω η Ελλάδα και κάθε τί μοναχικό στον κόσμο αυτό".

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τέτοιες ενέσεις ψυχικής ανάτασης – αν και η Αλεξίου με τσαντίζει, απόλαυσα περισσότερο την ερμηνεία του Καρρά. Μέσα στην απραξία που μας έχει καταδικάσει αυτήν την στιγμή το «σύστημα», περισσότερο από οτιδήποτε άλλο χρειαζόμαστε εσωτερικές πράξεις ανόδου και εξόδου από την απογοήτευση και την θλίψη που αποκτά επικίνδυνα συλλογικές διαστάσεις.
    Μία πρόταση για την επόμενη – θεωρώ απολύτως απαραίτητη – παρόμοια ανάρτηση :
    http://www.youtube.com/watch?v=icZZ9benFBg
    Κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω, αν και «δεν παίζει» πολύ, μιας και περιέχει ακατάλληλες – απαγορευμένες λέξεις για τους κυρίαρχους εθνομηδενιστές και λοιπούς προδότες. Που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός, και τότε να δούμε πως θα τους συγχωρήσουμε όλους αυτούς τους ξεπουλημένους πατριδέμπορους. Να πως γίνονται οι πραγματικοί εμφύλιοι. Λυπάμαι που το λέω, όμως χειρότερο είδος από τους έλληνες – προδότες της Ελληνικής ψυχής δεν υπάρχει. Εξευτελίζουν την Ζωή την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια μας καθημερινά, και όσο περνά ο καιρός, κάτι συσσωρεύεται μέσα μας, κάτι περίεργα σκοτεινό, ένα μούδιασμα απροσδιόριστο αυτήν την στιγμή, μιας και δεν είναι ακόμα θυμός, δεν είναι ακριβώς φόβος, σαν κάτι να περιμένουμε που δεν έρχεται, ένα ξέσπασμα που ακόμα δεν έχει πάρει μορφή, γι’ αυτό και είναι επικίνδυνο και για το «σύστημα», αλλά και για εμάς. Την οργή μας φοβάμαι που περιμένει να εκφραστεί, και όσο περιμένει, τόσο θεριεύει. Σε κάθε περίπτωση, αναρτήσεις σαν αυτή τις έχουμε ανάγκη, και παρακαλώ να τις έχουμε πιο συχνά. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. ΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ηχος τουκογυφτοκουρδικκος,με χυδαια,λαχαναγοριτικη γαιδουροφωναρα!Αυτη ειναι η προσφορα του τωρινου γιουνανιστανογλου,στην μουσικη παιδεια των Ελληνων! Αιντε βρε,σααλαμαλεγκο... ΠΡΟΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μας τελειώνει και η αλεξίου...... ακούτε τα φάτσα που ακουω ;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καρά;μα Καρά;έλεος!άλλο σκυλί δεν βρήκατε;δεν είναι θέμα απλώς μουσικών επιλογών,είναι θέμα βαθύτερης παιδείας και κουλτούρας,του σκυλάδικου που διαπότισε την ελληνική ζωή και ψυχή από το '81 και μετά (και ο νοών νοείτω...)!
    Όποιον ενδιαφέρον κι αν είχε αυτό το όχι και τόσο,κατά την γνώμη μου,διδακτικό ψευτομάγκικο στην ουσία τραγούδι ο λαϊκοσκυλάς της κακιάς μουσικής ώρας το γελοιοποιεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά για πόσο ελληνικοί είναι μερικοί περσοαραβοαρμενικοί ρυθμοί εκ της Ανατολίας μη μιλήσω καλύτερα...αυτό βέβαια δεν είναι κακό,αντίθετα μερικοί από αυτούς είναι όμορφοι,αλλά απλώς να τα γνωρίζουμε αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. όσο για την Αλεξίου...καλή είναι έως πολύ καλή ήταν μερικές φορές,πρόσφερε στην ελληνική τέχνη (ε εντάξει κι άλλοι υπήρξαν και καλύτεροι της αλλά την εποχή εκείνη μόνο συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης καλλιτέχνες προωθούνταν...) αλλά έλεος πια...με κάνει να θυμάμαι το "όχι άλλο Νταλάρα,Πάριο και Αλεξίου" του Πανούση!Εν τω μεταξύ έχει φτάσει στην ηλικία αυτή,πράγματι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση από οποιαδήποτε άποψη και συνεχίζει παραπαίοντας...καλλιτεχνικά δε τι τα θέλει αυτά τα "ράπια" που κάνει τελευταία η γιαγιά;έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το τραγούδι δεν το άκουσα γιατί στο γραφείο μας έχουν κομμένα τα πάντα όμως μέσα από τα σχόλια κατάλαβα πιο είναι ....΄Τελικά μετά από τόσο καιρό που είμαι σε αυτό το ιστολόγιο μετά απο αυτή την ανάρτηση παραδέχομαι κάτι που μήνες δεν ήθελα....Μα ούτε σε ένα τραγούδι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε , ούτε στον λόγο για τον οποίο αναρτήθηκε ...ΜΕΤΑ τη περιμένουμε να συμφωνήσουμε στην αντίδραση σε κοινό εχθρό?Εδώ ο καθένας θα βλέπει τον δικό του εχθρό και όχι τον έναν και μοναδικό.
    Αλλού βαράν οι ντουφεκιές κι αλλού γίνετε γάμος ώρες ώρες μου θυμίζει...

    Γία μένα κύριε Σάββα καλά κάνατε και το ανεβάσατε με όποιον ερμηνευτή δεν έχει σημασία άλλωστε η ψυχή σε όσους υπάρχει ορίζεται και καθορίζεται απο τον καθένα ξεχωριστά...

    Δεν θυμάμαι ποιοι ανώνυμοι είπαν (και πόσοι) ότι πρέπει να επαναστατήσουμε για να μπορέσουμε να αλλάξουμε ότι μπορούμε...Ερώτηση μετά απο αυτή την σύμπνοια σε ένα τραγούδι αναρωτιέμαι πραγματικά αν μπορεί να γίνει επανάσταση γιατί προβλέπω καβγά για τον τόπο και τον χρόνο και την ενδυμασία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οταν η καρδια βαραινει τοτε μπαινουν τα τραγουδια αυτα που αγγιζουν το ανατολιτικο στοιχειο της ψυχης μας σαν βαλσαμο.
    Οποιος δεν καταλαβε τοτε ας βαλει να ακουσει οτι θελει φτανει να ηρεμει απο ηχους ...αρπας (για τους
    νεοελληναραδες) μεχρι ηχους ρειβ(για αυτους που εχουν σοβαρο προβλημα και θελουν να μαστουρωσουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολυ σημασία δεν δώσατε σε ένα τραγούδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΘΑΝΑΤΟΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
    Η ανατροπή έρχεται! Να είμαστε ολοι ΈΤΟΙΜΟΙ!
    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βρε το ελληνικό πνεύμα δεν θα χαθεί, γιατί έχει τσαγανό. Είναι ατίθασο, αθάνατο, πέστε το όπως θέλετε, αλλά ..δεν παίζεται με τίποτα. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μωρέ, ατίθασο το θέλετε, αθάνατο το λέτε, το ελληνικό πνεύμα δεν χάνεται αλλά και δεν παίζεται.
    Σημασία έχει να θυμόμαστε ότι όλοι μας το έχουμε μέσα μας.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. http://www.youtube.com/watch?v=heWLnEDzkkE

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ......ΤΗΝ ΤΙΓΡΗ Ε ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ....

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άψογα τα τραγούδια που αναρτήθηκαν από τους φίλους.

    Όσον αφορά το θέμα για τα ανατολίτικα χαρακτηριστικά του ελληνικού τραγουδιού, απορώ γιατί πολλοί τα ταυτίζουν με τον ερχομό των Τούρκων, ενώ είναι αμφίβολο για το άν έφεραν μπουζoύκια, λαουτα και κανονάκια.

    Το λαούτο για παράδειγμα αναγάγεται στην Βυζαντινή εποχή και πιο πρίν. Ο ταμπουράς επίσης (Το μπουζούκι είναι περισσότερο μετασχηματισμένο). Η αρχαιοελληνική πανδουρίς φαίνεται οτι κληρονομήθηκε και μετασχηματίστηκε σε άλλα όργανα.

    Πολλά από αυτά τα προαναφερθέντα όργανα είναι τόσο κοινά μεταξύ των Ελλήνων και της κατοίκων της Ανατολής, ωστέ έιναι δύσκολο να προσδιοριστεί ή καταγωγή τους, αφού χάνονται στα βάθη των αιώνων και είναι αποτέλεσμα πολλών αλληλεπιδράσεων.

    Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι οι ανατολίτικοι ρυθμοί είναι αναπόσπαστο της κουλτούρας του Έλληνα. Ειδικά το λαούτο ή το κανονάκι είναι το σήμα κατατεθέν του Βυζαντίου.

    Στην διάρκεια του 19ου αιώνα, μετά την επανάσταση του 21 και τους Βαυαρούς βασιλιάδες άρχισε να εξοβελίζεται ο προαιώνιος ανατολίτικος χαρακτήρας των Ελλήνων πρός χάριν του ''εξευρωπαϊσμού''.

    Για να μην πώ για το ρεμπέτικο αργότερα. Οι καντάδες και το τανγκό ήταν πολύ πιο ''ελληνικά'' για την ευρωπαϊκή Ελλάδα.

    Τέλος, μια και η ανάρτηση αφορά τον Καρρά ορίστε και ένα Ποντιακό του Καρρά

    http://www.youtube.com/watch?v=xfNTvquoKA8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σε έψαχνα βρε Ελίνα...
    Σχετικά με τα μεταλλαγμένα και την ανοιχτή ομιλία για το κοινό το προχωράω το θέμα. Μην νομίζεις ότι το ξέχασα :) Θα έχουμε εξελίξεις μετά την εξεταστική. Η πρώτη απάντηση που πήρα χθες ήταν ενθαρρυντική :)
    Ελπίζω κάποια καλά παιδιά όταν θα οριστεί η ημερομηνία να μας βοηθήσουν διαφημίζοντας την ημερίδα στο blog τους ;)

    Φιλικά,
    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αν θέλετε κάτι πολύ καλό δέσ' τε αυτό:

    http://www.youtube.com/watch?v=oc9QL7EW4zQ

    Κάτι ξέρουμε εμείς από Εθνεγερσία.
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αν αυτό το πράμμα είναι η μουσική τοτε οι ΜΟΥΣΕΣ έχουν πεθάνει στην Ελλάδα... ευτυχώς ζουν αλλού... και δεν είναι ανάγκη να είναι ρέϊβ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Επιτρέψτε σε όσους έχουν μουσικές γνώσεις, να γνωρίζουν τι είναι και τι δεν είναι. Είναι αργό τσιφτετέλι. Αν τώρα θέλουμε να ψάξουμε πως και γιατί οι αρχαίοι τρόποι συναντήθηκαν με ανατολικά ακούσματα, προέκυψαν οι βυζαντινοί ήχοι και καταλήξαμε στους λαϊκούς δρόμους, είναι άλλο κεφάλαιο. Όσο για τον στίχο, δεν εκφράζει καμία συλλογικότητα, πρόκειται για προσωπική αποτίμηση χαρακτήρα.

    Προτιμώ το «Καληνύχτα μαλάκα» του Μάλαμα. Είναι χρήσιμο για την αυτοκριτική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 11:35, αν όλα αυτά που περιέγραψες, χρειάστηκαν για μας επί χιλιάδες χρόνια να φτάσουμε να έχουμε τελικό προϊόν σκυλιά... έχε με παρητημένον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.