16/9/10

«Κουβαλώ την τραγωδία της Κύπρου»

«Έχω γεννηθεί στην Κύπρο. Παιδί πέντε χρονών έζησα την τραγωδία της εισβολής, στη Λευκωσία. Αυτά, αντιλαμβάνεστε, μένουν στην καρδιά, δεν τα ξεχνάει κανείς και θα είναι πάντοτε οδηγός μου» απάντησε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Ο Δρούτσας ενημέρωσε τον τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια για το ταξίδι του στην Κύπρο

ΓΙΑτο πρόσφατο ταξίδι του στην Κύπρο ενημέρωσε την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσας, τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια. Όπως διευκρίνισε ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στόχος του ταξιδιού του στην Κύπρο ήταν να στείλει ένα ξεκάθαρο και συμβολικό μήνυμα στον κυπριακό ελληνισμό ότι «το Κυπριακό παραμένει ύψιστη προτεραιότητα στην ελληνική εξωτερική πολιτική». Επίσης ο κ. Δρούτσας μετέφερε στον κ. Κάρολο Παπούλια τους χαιρετισμούς του Κύπριου Προέδρου.
Ο κ. Παπούλιας ρώτησε και για τη σχέση που έχει με την Κύπρο ο κ. Δρούτσας.
«Έχω γεννηθεί στην Κύπρο. Παιδί πέντε χρονών έζησα την τραγωδία της εισβολής, στη Λευκωσία. Αυτά, αντιλαμβάνεστε, μένουν στην καρδιά, δεν τα ξεχνάει κανείς και θα είναι πάντοτε οδηγός μου» απάντησε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

9 σχόλια:

  1. Ετσι εξηγείται ο ξέφρενος πανυγυρισμός σου στο Μουντοπάσκετ της Τουρκίας όταν μετά την λήξη του Αγώνα Ελλαδος-Τουρκίας χοροπηδούσες από την χαρά σου που έχασε η Ελλάδα...!!!

    Εξω-κοινοβουλευτικέ υπηρέτη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ θυμάμαι την "πίσσα" = τα γήπεδα μπάσκετ στην Περικλέους που παίζαμε μικροί. Σημασία έχει ΤΩΡΑ τί κάνουμε στην ΠΡΑΞΗ, όχι τί αναμνήσεις κρατάμε μέσα μας.

    "Οι τουρκικές εταιρείες δαπανούν από κοινού με τις κρατικές αρχές περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για την έρευνα και την ανάπτυξη. Μεγάλο μέρος των κοδυλίων που κατευθύνθηκε σε εγχώρια προγράμματα, όπως της κορβέτας Milgem, του νέου άρματος μάχης Altay ή του επιθετικού ελικοπτέρου T-129 σε συνεργασία με την AgustaWestland, αποτελούν κονδύλια του τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης." http://fox2e-mag.blogspot.com/2010/09/blog-post_9449.html

    Αυτοί έρευνα και ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, εγχώρια τεχνογνωσία, υπεράσπιση εθνικών δικαιωμάτων και διεκδίκηση νέων.

    Εμείς Βασιλάκης Καΐλας και "τότε που σας τρέχαμε"...

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. He supported and worked for the Anan plan. He is an anti-Greek and should not be part of the Greek government .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα ρε μήτσο εσύ την κουβαλούσες και την ψάχνουμε 35 χρόνια τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πρέπει οι δηλώσεις που κάνουμε να είναι σε αντιστοιχία με τις πράξεις μας.
    Ο κ. Δρούτσας συμμετείχε στη σύνταξη του προδοτικού Σχεδίου Αννάν, που ήταν έργο ξένων σκοτεινών δυνάμεων που απεργάζονται τα συμφέροντα του Ελληνισμού.
    Ο ίδιος είπε ότι το Σχέδιο Αννάν πάνω στο οποίο εργάστηκε ο ίδιος, δεν είναι αυτό που παρουσιάστηκε για δημοψήφισμα, υπονοώντας ότι κάποιοι το τροποποίησαν εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων.
    Για να μας πείσει, θα πρέπει να καταγγείλει και να κατονομάσει εκείνους που αλλοίωσαν το καλό σχέδιο Αννάν για το οποίο ο ίδιος δούλεψε.
    Για να μην δουλεύουμε ο ένας τον άλλον δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παπαριες κ. Δρουτσα,εχουμε καταλαβει πως απο το πουθενα βρεθηκες ΥΠΕΞ της Ελλαδας.Εισαι ο συγχρονος Εφιαλτης που επεβαλαν στον χαζουλη πρωθυπουργο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ skal

    Και να εξηγήσει τις τροποποιήσεις που έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουμε μπερδέψει τον Δρούτσα με την ...βούρτσα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1:03, δεν είναι ο μόνος που δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της Ελληνικής Κυβένησης. Ίσως δεν είναι και ο χείριστος. Γιατί έχει πράμμα μέσα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.