12/9/10

Ποιός είναι ο άνθρωπος που πέταξε το παπούτσι στον Γ.Παπανδρέου

Δείτε και διαβάστε ποιος είναι ο άνθρωπος που οι 'δημοσιογράφοι', πολιτικοί, ακόμα και υπουργοί, όπως ο κ. Σκανδαλίδης σήμερα το πρωί στο ΜΕGΑΛΟ κανάλι, αποκάλεσαν ούτε λίγο ούτε πολύ παράφρονα και ότι δεν στέκει καλά στα μιαλά του. Οι αμόρφωτοι και οι ανήθικοι, κατηγόρησαν και επιχείρησαν την ηθική εξόντωση του κ. Στέργιου Πραπαβέση, ο οποίος είναι: Ακτιβιστής, Ιατρός ακτινολόγος-ραδιολόγος, από τους καλύτερους στον κόσμο.
Γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1961 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
Εισήχθη το 1979, στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Υπηρέτησε ως γιατρός στις ειδικές δυνάμεις του Ε.Σ. Ξεκίνησε την ιατρική του σταδιοδρομία από το Γ.Ν.Κατερίνης και συνέχισε στο ΑΧΕΠΑ.
Είναι ειδικός στις μαστογραφίες και τη διερεύνηση του καρκίνου με
υπερήχους και ακτινολογικές μεθόδους. Μέλος των μεγαλύτερων ιατρικών οργανώσεων του κόσμου (American Institute of Ultrasound in Medicine AIUM International MemberRadiological Society of North America RSNA International MemberEuropean Congress of Radiology ECR MemberEuropean Society of Breast Imaging κλπ).
Πολύτεκνος με 4 παιδιά.
Είναι μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Πατριωτικού Μετώπου (www.pamet.gr), μαζί με τον Σταύρο Βιτάλη, τον Κώστα Ζουράρι κ.λ.π.
Είναι εξαιρετικά ευφυής και συγκροτημένος άνθρωπος και οικονομικά ανεξάρητος.
Διάλεξε τον "πατριωτικό ακτιβισμό", που δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος και προβεβλημένος, αντίθετα με τους κοσμοπολίτικους "πράσινους" ακτιβισμούς, εικόνες των οποίων έχουμε συνηθίσει όλοι.
Ασχολήθηκε ενεργά με ακτιβιστικές δράσεις εναντίον του μνημονίου. Στις 14 Ιουνίου του 2010, έστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιστολή την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Σήμερα το πρωί, πέταξε το παπούτσι στον Γ.Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον συντονιστή του "Πατριωτικού Μετώπου", δημοσιογράφο Σταύρο Βιτάλη.
Αιτιολόγησε την πράξη του ως "συμβολική" και "υπεράσπιση όσων δεν έχουν πρόσβαση στην υγεία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης", εξηγώντας ότι δεν επιθυμούσε τη βία ή να τραυματίσει κάποιον. Φυσικά, όπως κάθε ακτιβιστική ενέργεια, η δική του θα βρεί θιασώτες και πολέμιους. Ανατρέξτε σε οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό από "γιαούρτωμα" μέχρι "παπούτσωμα" και θα το διαπιστώσετε. Ακόμη και δολοφονικές ενέργειες εναντίον πολιτικών, αστυνομικών κ.λ.π έχουν οπαδούς! Πόσο μάλλον κάποιες που έχουν και το στοιχείο της "ακίνδυνης γελοιοποίησης".
Πριν λοιπόν τον κατηγορήσει κάποιος, ας αναλογιστεί, μήπως ο ίδιος ενθουσιάστηκε με το γιαούρτι εναντίον του Π.Ψωμιάδη π.χ.!!! Γιατί το είδαμε κι αυτό: blogger που έγραφε διθυράμβους για το περιστατικό με τον -εκλεγμένο- Ψωμιάδη και μειδιούσε χαιρέκακα, ανέλαβε να αναλύσει την αποστροφή που πρέπει να προκαλούν τέτοια περιστατικά. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπως όλα τα κομματόσκυλα, άλλωστε.
Για μας κάθε τέτοια ενέργεια, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Σταθερά και αταλάντευτα απαράδεκτη.
Η αποδοκιμασία εναντίον πολιτικών (εκ του πολιτικός) και πολιτικών (εκ του πολιτική), εκφράζεται στις καλπες, όχι με γιαούρτια και παπούτσια.
Συνελήφθη και αφέθηκε τελικά ελεύθερος, αφού ο Πρωθυπουργός δεν ζήτησε τη διώξή του.
ΤΑ ΧΑΛΙΑ

46 σχόλια:

  1. Όσο και σημαντικός γιατρός να είναι δυσκολεύομαι να ηρωοποιήσω έναν άνθρωπο που κάνει τον ακτιβισμό του "παρέα" με το BBC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε φίλε
    τον δράστη δεν τον γνωρίζω και δεν λέω ότι συμφωνώ με την πράξη του.
    Όμως, δεν μ' αρέσει να αδικούμε ανθρώπους.
    Το BBC διάβασε την αναγγελία της δράσης με τα παπούτσια από την ιστοσελίδα του Πατριωτικού Μετώπου και έκανε ρεπορτάζ, αυτό που δεν έκαναν τα δικά μας κρατικοδίαιτα 'δημοσιογράφο-παπαγαλάκια'.
    Σήμερα είδα στην ιστοσελίδα του ΠΑΜ ότι ο γιατρός είναι υπεύθυνος του κινήματος για τη Θεσσαλονίκη (έχει μάλιστα και το κινητό τηλέφωνό του).
    Προφανώς από κει τον βρήκε το BBC και πήγε να του πάρει συνέντευξη.
    Πού είναι το περίεργο.
    Μήπως για να είναι συνεπής με τις αρχές του ο γιατρός, θα έπρεπε να πλακώσει στις κλωτσίες τους δημοισογράφους του BBC;
    Τότε θα ήταν εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κρίνω την πράξη του ανθρώπου, αλλά μου προκαλεί εντύπωση το ότι πληροφορίες λένε (δεν τις έχω επιβεβαιώσει προσωπικά) ότι ο κ. Παπαθεμελής βγήκε και αρνήθηκε την οποιαδήποτε σχέση με τον κ. Πραπαβέση. Εάν όντως έχει γίνει αυτό, λυπάμαι πραγματικά για τον κ. Παπαθεμελή ο οποίος δείχνει πραγματικά πόσο "μικρός" είναι. Ο εν λόγω ακτιβιστής ούτε βίασε, ούτε έκαψε, ούτε έκλεψε. Κι ο κ. Παπαθεμελής βγαίνει φοβούμενους να αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση μαζί του! Εάν αυτό είναι αλήθεια λυπάμαι πραγματικά για τον πολιτικό του εκπεσμό.

    Παρακαλώ τον κ. διαχειριστή της συγκεκριμένης ανάρτησης να μας διαφωτίσει εάν έχει κάποια πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γνωρίζω τον γιατρό, αλλά πολύ τον συμπαθώ με αυτό που έκανε, και μου δίνει την εντύπωση έντιμου και ηθικού ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πραπαβέσης, ήταν ένα έτος μεγαλύτερος απο εμένα στην Ιατρική σχολή του Αριστοτέλειου.
    Ηταν ανεξάρτητος συνδικαλιστής, κεντρώος, με τεχνοκρατικό προφίλ.
    Ηταν ακέραιος άνθρωπος, άριστος φοιτητής, από αυτούς που πέρασαν με τις εξετάσεις και όχι απο αυτούς που ήλθαν αργότερα με μεταγραφή απο την Ρουμανία κλπ.
    Ο Πραπαβέσης δεν καταδέχθηκε να εξαργυρώσει την συνδικαλιστική του δυνατότητα με γλύψιμο πρός τους καθηγητές, όπως πολλοί κάνανε, όταν το 1982, ο νόμος πλαίσιο για τα Πανεπιστήμια, θέσπισε την συνδιοίκηση των Πανεπιστημίων, και την είσοδο στα συνδιοικητικά όργανα των φοιτητικών εκπροσώπων, που ερήμην πλέον των φοιτητων, έκοβαν και έραβαν, ανταλλάσοντας την υποστήριξή τους στην εκλογή καθηγητών με καλούς βαθμούς και πανεπιστημιακές θέσεις.
    Τα δημοσιογραφικά "συγκατανευσιοφάγα" παπαγαλάκια, βγήκαν και είπαν ότι ο Πραπαβέσης είναι εκροδεξιός.
    Είναι τόσο ακροδεξιός, όσο και ο Σάββας, ο Καραμπελιάς, ο Κώστας ο Καραϊσκος, ο Γλέζος που κατέβασε την ξένη σημαία, το ΕΑΜ,που στο πρώτο συνθετικό του έχει το Εθνικο-.
    Οταν σε λένε ακροδεξιό ο ΓΑΠ, η Δραγώνα,η Ρεπούση, ο Λιάκος, ο Κιτρομηλίδης, ο Δημητράς, ο Λιθοξόου και ο Κωστόπουλος, τότε φτύσε πίσω και συνέχισε. Είσαι σε καλό δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόκειται για μια ακόμα φτηνή επίδειξη
    επαναστατικότητας και πατριωτισμού η οποία μας έκανε για άλλη μια φορά διεθνώς ρεζίλι, από έναν άνθρωπο ο οποίος ανήκει σε ένα ακροδεξιό κόμμα.
    Αλήθεια τι πέτυχε με αυτή την κίνηση; ωφέλησε σε κάτι τη χώρα; γιατί εγώ αντίθετα νομίζω ότι έβλαψε την διεθνή της εικόνα σε μέγιστο βαθμό, ιδιαίτερα την συγκεκριμένη περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Οι λαϊκισμοί είναι εύκολο πράγμα, το δύσκολο είναι να δρας για να βελτιώσεις επί της ουσίας τις χρόνιες στρεβλώσεις αυτής της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναίπαι Γιωρίκα
    ατός σ' εσέν εμπρκαικά εν άμον γέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με την ενέργεια του ανθρώπου αυτού,αλλά απο τη βρώμικη επίθεση που δέχθηκε απο τους συνήθεις γλυώδεις τύπους της δημοσιογραφίας μπορώ να καταλάβω ότι η ενέργεια του φόβισε πολύ όλο αυτό το σκυλολόι που είτε λέγοντε δημοσιογράφοι είτε πολιτικοί είτε μεγαλο-εκδότες κλπ.


    Άλωστε είναι το ίδιο σχεδόν βρωμερό σύστημα που συμπεριφέρθηκε ακόμη χειρότερα σε κάποιον ανάμεσα μας,στον διαχειριστή κο Καλεντερίδη,αλήθεια Σάββα πόσα πράγματα βλέπεις να άλαξαν απο τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν εφτάω γουλίν το κατσί μ' και κι ξυρίσκουμε πα, άμον αούτον και γεροντότερος θα 'ίνουμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κίκο
    τα όσα τράβηξα με το πασοκικό παρακράτος και με τις συμμορίες του στο κράτος, τα ΜΜΕ ακόμα και στον υπόκοσμο, δεν λέγονται.
    Οι άνθρωποι αυτοί έχουν πάνω απ' όλα το κομματικό συμφέρον και όχι την Πατρίδα και τις ηθικές αρχές από τις οποίες θα πρέπει να πλαισιώνεται κάθε ιδεολογία και κάθε πολιτική πράξη.
    Δυστυχώς σήμερα, όταν είδα τον Χασαπόπουλο και τον Σκανδαλίδη να μιλούν για άνθρωπο που δεν στέκει καλά στα μυαλά του και για 'περίεργη' υπόθεση, μια θεωρία που διακινείται από διάφορους εγκάθετους στο διαδίκτυο, θυμήθηκα εκείνες τις μαύρες μέρες.
    Δυστυχώς, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα.
    Αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί για τα ΠΑΝΤΑ, για να υποστηρίξουν το κομματικό τους συμφέρον.
    Και όταν λέω τα ΠΑΝΤΑ, το εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα, όμως Σάββα, έχασαν το μονοπώλιο της πληροφόρησης.
    Τώρα, ο καθένας μπορεί να μπεί στην Ιστοσελίδα του ΠΑΜ, και να διαπιστώσει την αλήθεια.
    Τώρα, μπορώ εγώ να διακηρύξω την αξία και τό ήθος του συναδέλφου μου και συμφοιτητή μου και τουλάχιστον σε ένα μέρος της κοινής γνώμης, να μην περάσει η βρωμερή προπαγάνδα...

    Ανισόρροπος είναι ο άχρηστος ΓΑΠ και η διεφθαρμένη παρέα του.
    Ακούς εκεί που θα βγάλουν ανισόρροπο τον Πραπαβέση, τα κατακάθια και οι δυνάστες της πατρίδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν ενέργεια καμία συνέπεια ….. τρέχα γύρευε ! Είναι χονδρόπετσοι δεν τους αγγίζουν αυτά . Ο συμβολισμός όμως, διεθνώς μας ταυτίζει με μουσουλμανικό έθνος ! Εδώ είναι το πρόβλημα, το στίγμα των Ελλήνων δεν πρέπει να είναι στον ίδιο παρανομαστή με τα μουσουλμανικά έθνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχῶς κάποιοι ἐδῶ στὴν Ἑλλάδα ξέρουν πολὺ καλὰ μια δουλειά:
    Τὴν δολοφονία χαρακτήρων.

    Δὲν μὲ νοιάζει ἐὰν ἔπραξε σωστὰ αὐτὸς ὁ ἄνθρωπος, μὲ νοιάζει ποὺ ἀντὶ γιὰ ἐπιχειρήματα ἐναντίον του, δολοφονεῖται ὁ χαρακτῆρας του.
    Μ
    Μὲ δολοφονίες χαρακτήρων τὸ ἔθνος δὲν προοδεύει, μᾶλλον αὐτοδιαλύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι αντίθετος με την ρίψη του παπουτσιού, μια και εν δυνάμη θα μπορούσε να προκαλέσει έστω και ελαφρύ τραυματισμό.

    Θα προτιμούσα να του πέταγε, ένα πλαστικό κεσεδάκι κόπρανα, που είναι και ακίνδυνο.

    Τις επιπτώσεις και την "ιδεολογία" υπέρ των κοπράνων ως "ακτιβιστικό" όπλο, μπορείτε να την βρείτε εδώ:

    "Τζατζίκι και τρομοκρατία : η σκατολογική αποδόμηση της άρχουσας συμμορίας"
    http://mavrifatria.blogspot.com/2009/09/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. " Είναι χονδρόπετσοι δεν τους αγγίζουν αυτά . Ο συμβολισμός όμως, διεθνώς μας ταυτίζει με μουσουλμανικό έθνος ! Εδώ είναι το πρόβλημα, το στίγμα των Ελλήνων δεν πρέπει να είναι στον ίδιο παρανομαστή με τα μουσουλμανικά έθνη!
    12 Σεπτεμβρίου 2010 3:55 μ.μ. "

    Εχεις δικιο φίλε, ενα αυγο ή μια κοκκινη μπογια θα ήταν οτι πρέπει.Οχι οχι μια βρωμερη ουσια που λεγεται ουρικο οξυ, για να βρωμαει και να μην ξεπλένεται με τιποτα,όπως και ο εσωτερικος του κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είστε άρρωστοι όλοι εδώ μέσα τελικά,


    σας χαιρετώ άπαξ και διαπαντός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.youtube.com/watch?v=SJvjHqCl2a4&feature=related einai 12 ,arxiste apo to 1 ,deste omoiotites ,kai i argentini eitan ploysia xora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ
    ΤΑΧΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ,ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΘΗΓΟΝΤΑΙ ΤΑ
    ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΣ
    ΕΝΑ ΑΡΒΥΛΟ ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ...
    ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΠΑΠΟΥΤΣΟΜΑΤΟΣ"
    ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΠΟΥΣ.
    ΤΟ ΕΡΡΙΞΕ ΜΟΥΣΛΙΜ...
    "Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ"
    Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ
    Ο ΠΡΟΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ
    ΕΚΑΝΕ ...ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΗΝΥΣΗ...
    "ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ,Η ΜΑΝΑ
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΑΛΛΑ."
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ.
    ΟΧΙ ΣΤΟ "..ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΑΓΑ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΦΑΖΕ Ο ΑΓΑΣ"Δ.ΣΟΛΩΜΟΣ
    ΚΟΡΟΙΔΟ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΑΣ...
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΗ@@ΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
    Ο ΕΝΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ
    ΡΙΜΑΞΕΙ...ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ...
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕΕΕΕ...
    ΕΥ ΓΕ ΓΙΑΤΡΕ .Ο ΕΝΑΣ Η ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ
    ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ...Ο ΓΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενας αλλος ´´Ευρωπαικος´´ τροπος διαμαρτυριας ειναι οι Ελληνες να στειλουν με Courier ενα παπουτσι στον Γιωργακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 4:45,

    ναι,το κούριερ θα έκανε τη διαφορά!


    ΠΑΝΤΩΣ, προσέξτε:

    η εκσφενδόνιση παπουτσιού, ΔΕΝ ταυτίζει τους Έλληνες με μουσουλμανικό έθνος, όπως είπαν κάποιοι,

    ΑΛΛά,

    ταυτίζει τον ΓΑΠ ,με τον Μπους,με τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ και φυσικά με τη Νέα Τάξη!

    Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε!!! καλά τώρα ο παπαθεμελής ....εδώ μας δηλώνει οτι δεν γνωρίζει οτι από το 1991 οι σκοπιανοί μπαίνουν στην Ελλάδα με διαβατήρια που γράφουν δημοκρατία της Μακεδονίας και όχι ΦΥΡΟΜ οπως τους αναγνωρίζουμε,και έκανε και υπουργός....να τον ψηφίσετε για δήμαρχο....Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειστε σε λαθος δρομο Σκαλ και ιδιως
    εσυ της ...ιατρικης Vripol. Ασχετως
    αν ειναι πρωθυπουργος η αξιωματικη αντιπολιτευση ,εκπροσωπει καποια εκατομμυρια ελληνικου λαου.Αυτος ο τυπος εγινε γνωστος αστραπη στην ελλαδα και πηρε υποψηφιοτητα για μελλοντικο βουλευτηλικι σαν εκεινη την αχρηστη με το χαστουκι,το ιδιο αχρηστος ειναι και αυτος ο ..."ανεξαρτητος οικονομικα" κατα Σκαλ,και δεν τον σωζει οτι εμαθε να διαβαζει μαστογραφιες,σιγα μη βρηκε και το φαρμακο του καρκινου.
    Η ζημια που εκανε στην Ελλαδα στο εξωτερικο σε καιρους χαλαιπους και οχι στον ιδιο τον παπανδρεου,αυτο μετραει κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τα σκατά πότε θα τα πετάξουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παρατηρητή observer κανείς δεν είναι τέλειος.
    Όμως θα μας βοηθούσες καλύτερα αν έδειχνες το λάθο μας ή καλύτερα το λάθος μου, αφού εγώ μιλώ για τον εαυτό μου και ο Βριπόλ για τον εαυτό του.
    Τουλάχιστον εγώ πουθενά δεν έκανα σχόλιο για την πράξη του αυτή καθαυτή.
    Εγώ έκρινα την άθλια καμπάνια ηθικής εξόντωσης του ανθρώπου, όπως αναφέρω και στο άρθρο μου "Το παπούτσι, το BBC και η βλακεία"
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/bbc.html
    Εκεί είναι η κριτική μου και μιλώ ως παθών.
    Πού είμαι λάθος λοιπόν;
    Μήπως είσαι εσύ λάθος;
    Ξέρεις, αύριο αυτός που θα προσπαθεί αύριο να αποδείξει ότι δεν είναι ...ελέφαντας, ίσως να είσαι εσύ ή το παιδί σου.
    Γι' αυτό λέω να ξανασκεφτείς αυ΄το που έγραψες.
    Όσον αφορά τη ζημιά που υπέστη η χώρα, είναι αστείο να λέμε ότι ο άνθρωπος αυτός έβλαψε τη χώρα, τη στιγμή που την έριξαν στο γκρεμό οι άθλιοι πολιτικοί, που κυβερνούν τη χώρα κληρονομικώ δικαίω και την κατήντησαν στα χάλια που βρίσκεται σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν δεν αντιδράσουμε στο άθλιο κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και δεν αλλάξει το πολιτικό σύστημα που μας οδήγησε στην ηθική και οικονομική καταστροφή, σύντομα θα κτυπάμε όλοι το κεφάλι μας στον τοίχο.

    Οι άνθρωποι αυτοί (εκτός από αλαζόνες και λαμόγια) είναι και ηλίθιοι γιατί δεν καταλαβαίνουν που οδηγούν την Ελλάδα, όπως δεν καταλάβαιναν και οι ηλίθιοι της ΝΔ όταν ήταν στην κυβέρνηση.

    Καλά έκανε λοιπόν ο γιατρός και τους πέταξε το παπούτσι.
    ΜΠΡΑΒΟ TOY !!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητέ Observer

    1. Ο ΓΑΠ Δεν εκπροσωπεί παρά τον εαυτό του και το συμφέρον τού κυβερνητικού του εσμού.
    Όταν εξελέγη, υποσχέθηκε κεϋνσιανη-αναδιανεμητική πολιτική, και επί τη βάσει αυτών των υποσχέσεων υφήρπασε την ψήφο του Ελληνικού λαού. Άρα, εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό.
    Εάν ζούσαμε στην Αρχαία Δημοκρατία των κλασσικών χρόνων, θα ανακαλείτο, θα δικάζονταν και θα τιμωρούνταν για την βλάβη που προκάλεσε στον Δήμο η αντίθετη από την εντολή του Δήμου πολιτεία του.
    Στο ολιγαρχικό, προ-αντιπροσωπευτικό πολιτικό σύστημα που ζούμε, το πολιτικό σύστημα διαμόρφωσε το Σύνταγμα έτσι ώστε να είναι αδύνατη η παραπομπή πολιτικού στην δικαιοσύνη για αθέτηση υπόσχεσης και για πολιτική βλάβη.
    Πρόκειται για συντάγματα που προστατεύουν εγκληματίες.

    2. Αρμόδια για να κρίνει την πολιτική συμπεριφορά του Ελληνικού λαού δεν είναι η Δύση, διότι είναι πολιτικά καθυστερημένη σε σχέση με την πολιτική ωριμότητα της Ελληνικής κοινωνίας (Όχι του Ελληνικού κράτους).
    Όταν τα πρώτα συντάγματα της Ελλάδας κατοχύρωναν την καθολική ψηφοφορία, στην "Δημοκρατική" Αγγλία ψήφιζαν μόνο το 7% των ενηλίκων αρρένων.
    Το δικαίωμα της καθολικής ψηφοφορίες κατακτήθηκε στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες στις αρχές του 20ου αιώνα.
    Ξέρετε που οφείλεται αυτή η προ-πορεία της Ελληνικής κοινωνίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάποιοι θίχθηκαν από το παπούτσι. Προφανώς μαντρωμένα και κατ' επάγγελμα κομματόσκυλα με πράσινο πέτσινο περιλαίμιο με καρφιά και χοντρή αλυσίδα λένε και μυξοκλαίνε: "Καταστρέφει τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας σε μια δύσκολη και λεπτή στιγμή" Ποια Ελλάδα ρε κοπρίτες με μπλε και πράσινες βούλες; Αυτή που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της διαφθοράς 3D σε κάθε επίπεδο του Δημόσιου βίου κάνωντας Λατινοαμεριανικές Μπανανίες και Αφρικανικές χώρες να φαντάζουν οάσεις δημοκρατίας και διαφάνειας; Αυτή τη χώρα που δημοσιογράφοι που προαναγγέλουν αποκαλύψεις πέφτουν νεκροί από σφαίρες, αριστερών κατά τα άλλα, τρομοκρατικών οργανώσεων; (Βλ. Σ. Γκιόλιας). Κάποιοι δε (αυτοί πρέπει να κάνουν και χρήση ουσιών) θεωρούν πως το παπούτσι συνδέει την Ελλάδα με το μουσουλμανικό κόσμο. Καλά, τη μαζική προσευχή χιλιάδων μουσουλμάνων στη Νέα Μέκκα (πλατεία Κοτζιά) στο κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας με guest star ιμάμηδες από τιο Μισίρι χαμπάρι δεν την πήρατε; Την κατάληψη από τις ισλαμικές και αγράμματες ορδές της Αθήνας και όχι μόνο δεν την αντιλαμβάνεστε; Το παπούτσι είναι που θα μας συνδέσει με το μουσουλμανικό κόσμο; Σαφέστατα όμως σας ανησυχούν και σας τρομοκρατούν εσάς τις σάπιες εξουσίες - πολύ περισσότερο από τις συχνές, πυκνές συντεχνιακές αντιδράσεις και διαδηλώσεις - οι ατομικές επώνυμες αντιστάσεις και οι εκδηλώσεις τους γιατί σε αντίθεση με τις πρώτες έχουν αγνά κίνητρα όπως την ηθική και την αξιοπρέπεια. Αυτά για τα οποία δηλαδή αξίζει να ζεις και να πεθαίνες.
    Συμπολίτη μου γιατρέ, σε μια πολιτεία που τα δικαιώματα πολιτική σου έκφρασης περιορίζονται σε μια βουβή και μυστική διαδικασία ανα τετραετία, σε μια πολιτεία όπου απλώς δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να εκφραστείς και να "ακουστείς" στην αυταρχική και βαριά αυτιστική εξουσία της αλλά και στους συμπολίτες σου, επέλεξες και τόλμησες να εκφραστείς ξέροντας εκ των προτέρων πως θα επιδιώξουν να σε εκμηδενίσουν ηθικώς. Λογικό λοιπόν τα στρατευμένα ΜΜΕ να σε παρουσιάσουν σαν γραφικό ακροδεξιό, σε αντίθεση βέβαια με ακροπροοδευτικούς βομβιστές που
    όταν σκοτώνουν αδιακρίτως η πράξη τους αποκτά "ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα" σύμφωνα με τους εκπορνευμένους μαρκουτσοφόρους λεγεωνάριους των μέσων. Βέβαια, η αναφορά τους σε εσένα τελείωνε με τη φράση -διαφήμιση της "αυτοκρατορικής" μεγαλοψυχίας: Ο "Πρωθυπουργός δεν επιθυμεί τη δίωξή του". Θαρρείς και έκανες απόπειρα φόνου...
    Επίτρεψέ μου να σε συγχαρώ για το θάρρος σου. Τέτοιες κινήσεις εκφράζουν κάθε απλό ανώνυμο ανήσυχο πολίτη που αντιλαμβάνεται το τρομερό έλλειμα δημοκρατίας της πατρίδας του. Δεν είμαστε "μόνοι" μας τελικά.

    Πάνος Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάποιοι θίχθηκαν από το παπούτσι. Προφανώς μαντρωμένα και κατ' επάγγελμα κομματόσκυλα με πράσινο πέτσινο περιλαίμιο με καρφιά και χοντρή αλυσίδα λένε και μυξοκλαίνε: "Καταστρέφει τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας σε μια δύσκολη και λεπτή στιγμή" Ποια Ελλάδα ρε κοπρίτες με μπλε και πράσινες βούλες; Αυτή που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της διαφθοράς 3D σε κάθε επίπεδο του Δημόσιου βίου κάνωντας Λατινοαμεριανικές Μπανανίες και Αφρικανικές χώρες να φαντάζουν οάσεις δημοκρατίας και διαφάνειας; Αυτή τη χώρα που δημοσιογράφοι που προαναγγέλουν αποκαλύψεις πέφτουν νεκροί από σφαίρες, αριστερών κατά τα άλλα, τρομοκρατικών οργανώσεων; (Βλ. Σ. Γκιόλιας). Κάποιοι δε (αυτοί πρέπει να κάνουν και χρήση ουσιών) θεωρούν πως το παπούτσι συνδέει την Ελλάδα με το μουσουλμανικό κόσμο. Καλά, τη μαζική προσευχή χιλιάδων μουσουλμάνων στη Νέα Μέκκα (πλατεία Κοτζιά) στο κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας με guest star ιμάμηδες από τιο Μισίρι χαμπάρι δεν την πήρατε; Την κατάληψη από τις ισλαμικές και αγράμματες ορδές της Αθήνας και όχι μόνο δεν την αντιλαμβάνεστε; Το παπούτσι είναι που θα μας συνδέσει με το μουσουλμανικό κόσμο; Σαφέστατα όμως σας ανησυχούν και σας τρομοκρατούν εσάς τις σάπιες εξουσίες - πολύ περισσότερο από τις συχνές, πυκνές συντεχνιακές αντιδράσεις και διαδηλώσεις - οι ατομικές επώνυμες αντιστάσεις και οι εκδηλώσεις τους γιατί σε αντίθεση με τις πρώτες έχουν αγνά κίνητρα όπως την ηθική και την αξιοπρέπεια. Αυτά για τα οποία δηλαδή αξίζει να ζεις και να πεθαίνες.
    Συμπολίτη μου γιατρέ, σε μια πολιτεία που τα δικαιώματα πολιτική σου έκφρασης περιορίζονται σε μια βουβή και μυστική διαδικασία ανα τετραετία, σε μια πολιτεία όπου απλώς δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να εκφραστείς και να "ακουστείς" στην αυταρχική και βαριά αυτιστική εξουσία της αλλά και στους συμπολίτες σου, επέλεξες και τόλμησες να εκφραστείς ξέροντας εκ των προτέρων πως θα επιδιώξουν να σε εκμηδενίσουν ηθικώς. Λογικό λοιπόν τα στρατευμένα ΜΜΕ να σε παρουσιάσουν σαν γραφικό ακροδεξιό, σε αντίθεση βέβαια με ακροπροοδευτικούς βομβιστές που
    όταν σκοτώνουν αδιακρίτως η πράξη τους αποκτά "ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα" σύμφωνα με τους εκπορνευμένους μαρκουτσοφόρους λεγεωνάριους των μέσων. Βέβαια, η αναφορά τους σε εσένα τελείωνε με τη φράση -διαφήμιση της "αυτοκρατορικής" μεγαλοψυχίας: Ο "Πρωθυπουργός δεν επιθυμεί τη δίωξή του". Θαρρείς και έκανες απόπειρα φόνου...
    Επίτρεψέ μου να σε συγχαρώ για το θάρρος σου. Τέτοιες κινήσεις εκφράζουν κάθε απλό ανώνυμο ανήσυχο πολίτη που αντιλαμβάνεται το τρομερό έλλειμα δημοκρατίας της πατρίδας του. Δεν είμαστε "μόνοι" μας τελικά.

    Πάνος Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΝΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΩ ΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μεγάλη πολιτική πράξη το να πετάξεις το παπούτσι σου. Τι να σου πω.
    ΑΝ θες να αλλάξεις κάτι στην πολιτική ασχολείσαι ενεργά με την πολιτική ακριβώς όπως αν θες να αλλάξεις κάτι στο επάγγελμα σου ή στην οικογένεια σου ή στην τοπική σου κοινωνία ασχολείσαι ενεργά μαζί τους.
    Το να κάθεσαι σε μια γωνιά και να κριτικάρεις χωρίς αντιπροτάσεις και χωρίς δράση και να πετάς και κανά παπούτσι που και που δεν προσφέρει τίποτα. Και αν ασχολείσαι ενεργά δεν ακυρώνεις τη δράση σου με δήθεν συμβολικές γελοιότητες.
    Επανάσταση "πέσε πίτα να σε φάω" δεν υπάρχει. Όπως σε όλα τα πράγματα βάζεις τον αποτέτοιο σου κάτω και ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι να μας κάνει ένα παπούτσι για να μας συνδέσει με τον μουσουλμανικό κόσμο!!! Μας συνδέουν εκπομπές τύπου ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ και άλλα αριστουργήματα.... και τώρα τελευταία και ο ΑΝΤ1 και το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... η τσιφτετέλα η κλάψα η σαπιοκοιλία καλά κρατεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.>>>>> ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ "60 {σε σχημα V} KAI ΠΕΤΑΓΑΝ 10 - 10 ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΗ ΣΦΥΡΟΚΩΠΗΜΑ ΑΠΟ ΞΥΛΗΝΑ ΓΚΛΟΠ... ΚΑΛΗ Η Μ...... ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ακουσα οτι εκατοντάδες παπούτσια είχαν μοιρασθεί στα μπαλκόνια της Βασιλίσης Ολγας,όμως έγινε γνωστό και άλλαξαν δρομολόγιο.Αυτό θα ηταν φάση .... βροχή από παπούτσια.Και ο γιατρός δεν προσβαλε την Ελλάδα,τον ΓΑΠ κατέταξε σε αυτούς που έπρεπε να φάει παπούτσι.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ διαφωνώ με την πρακτική ρίψης υποδημάτων.
    Διαφωνώ όμως κάθετα και με την πολιτική που ασκούν κυβέρνηση και κόμματα έναντι στον Ελληνικό λαό.
    Βρίσκομαι σε αδυναμία λήψης απόφασης τι πρέπει να κάνω.
    Η συνέχιση αυτής της πολιτικής εξοντώνει κι εμένα και μυριάδες συνανθρώπους μου .
    Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να προτείνει κάτι αποτελεσματικό και υπεύθυνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. " Είναι χονδρόπετσοι δεν τους αγγίζουν αυτά . Ο συμβολισμός όμως, διεθνώς μας ταυτίζει με μουσουλμανικό έθνος ! Εδώ είναι το πρόβλημα, το στίγμα των Ελλήνων δεν πρέπει να είναι στον ίδιο παρανομαστή με τα μουσουλμανικά έθνη!
    12 Σεπτεμβρίου 2010 3:55 μ.μ. "


    καλα ρε πάτε καλά; γιατί βρίζετε τα μουσουλμανικά εθνη;
    δεν εχετε συνειδητοποιησει οτι το κρατος μας καταντησε του κωλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρει ο "skal". Προσωπικά, μου έκανε εντύπωση το γεγονός οτι στη συνέντευξή του ο Πρωθυπουργός, έκανε λόγο για οργανωμένο επεισόδιο που εξυπηρετεί συμφέροντα κ.λπ., κ.λπ. Από την πρώτη στιγμή. Δεν σας κάνει εντύπωση; Θυμάστε την πρόσφατη βομβιστική επίθεση με φάκελο στο γραφείο του Μιχ. Χρυσοχοϊδη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος. Από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι "δημοσιογράφοι" έκαναν λόγω για τη "Σέχτα Επαναστατών". Λες και ήξεραν. Τι άλλο να πει κανείς;

    Κωνσταντίνος Ν. (Πάτρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ

    Ρε άθλιοι κονδυλοφοροι, συνεταιροι του Faust, ρε ρεμαλια του Κερατά που για να τρωτε το παντεσπανι σας ενοχοποιείτε ως μη comme-il-faut την όποια λαϊκη αντιδραση μη εξεταζοντας το τι λεει αλλα ποιος το λεει.

    Βρε ξεπουλημενοι που μας βαζετε να φαμε στην μαπα (την ώρα που τρωμε ώστε να αηδιάσουμε) τον Παπαχρηστο, το Γκεμπελικο φερεφωνο του ΔΟΛ-Papandreou που ενοχοποιεί καθε αντιδραση φορτωνοντας στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ τα εργα του παρακρατους στην Marffin, ή την Κοραή, την σουφραζετα της Μπουρζουαζιας.

    Δεν ντρεπεστε να οργανωνετε προμελετημενο τηλελιθοβολισμό του όποιου αντιδρα μεσα στην καθολικη αποχαύνωση και μαλιστα με υφάκι ταγματασφαλίτη ή ανακριτη του Τσαουσέσκου επειδή "χαλάει το image της χωρας" την οποία κατεστρεψαν αυτοί που προσκηνατε και αυτοί που υπηρετει ο Παπαχρηστος και η Κοραη (αλλιως δεν θα ηταν εκει να λενε αυτα που λενε). Ετσι μιλάει ο Καραχρηστος στα ρεμαλια της εξουσιας ή εκει κωλογλύφει για να μην του κανουν μειωση μισθου;

    ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Και το αιμα του καθε φουκαρα που του παιρνουν το σπίτι οι τραπεζες (τα αφεντικα των αφεντικων σας) θα πεσει επί των κεφαλών υμών και επί των τεκνων υμών ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ...

    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ και πηγαινετε σε καμμια ερημια να περασετε την υπολοιπη σας ζωη εν μετανοια μπας και ξωφλήσετε τα τοσα κριματα σας. Στην αναγκη ας γίνετε και ζιγκολο. Περισσοτερες πιθανοτητες εχετε να σωσετε το τομαρι σας από αυτη τη δουλεια που κανετε τωρα.

    Γιατι ως ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

    ________

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

    Τα λεω αυτα σε εσας γιατι κατα βαθος σας συμπαθω και σας αγαπαω γιατι ειμαστε τις ιδιας γενιας. Φαινεστε καλα παιδια και ενίοτε διακρίνω σε εσας και καποια απομεινάρια συνειδησης (με τον Αυτια και άλλα πρωιναδικα, μεσημεριαναδικα και ξεκωλάδικα δεν ασχολουμαι καν).

    Αλλα δεν αντεχω να βλεπω πως κατανταει ο άνθρωπος και πόσο χαμηλα μπορει να ξεπέσει για να εξασφαλισει την καλοπέραση του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ

    Ρε άθλιοι κονδυλοφοροι, συνεταιροι του Faust, ρε ρεμαλια του Κερατά που για να τρωτε το παντεσπανι σας ενοχοποιείτε ως μη comme-il-faut την όποια λαϊκη αντιδραση μη εξεταζοντας το τι λεει αλλα ποιος το λεει.

    Βρε ξεπουλημενοι που μας βαζετε να φαμε στην μαπα (την ώρα που τρωμε ώστε να αηδιάσουμε) τον Παπαχρηστο, το Γκεμπελικο φερεφωνο του ΔΟΛ-Papandreou που ενοχοποιεί καθε αντιδραση φορτωνοντας στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ τα εργα του παρακρατους στην Marffin, ή την Κοραή, την σουφραζετα της Μπουρζουαζιας.

    Δεν ντρεπεστε να οργανωνετε προμελετημενο τηλελιθοβολισμό του όποιου αντιδρα μεσα στην καθολικη αποχαύνωση και μαλιστα με υφάκι ταγματασφαλίτη ή ανακριτη του Τσαουσέσκου επειδή "χαλάει το image της χωρας" την οποία κατεστρεψαν αυτοί που προσκηνατε και αυτοί που υπηρετει ο Παπαχρηστος και η Κοραη (αλλιως δεν θα ηταν εκει να λενε αυτα που λενε). Ετσι μιλάει ο Καραχρηστος στα ρεμαλια της εξουσιας ή εκει κωλογλύφει για να μην του κανουν μειωση μισθου;

    ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Και το αιμα του καθε φουκαρα που του παιρνουν το σπίτι οι τραπεζες (τα αφεντικα των αφεντικων σας) θα πεσει επί των κεφαλών υμών και επί των τεκνων υμών ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ...

    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ και πηγαινετε σε καμμια ερημια να περασετε την υπολοιπη σας ζωη εν μετανοια μπας και ξωφλήσετε τα τοσα κριματα σας. Στην αναγκη ας γίνετε και ζιγκολο. Περισσοτερες πιθανοτητες εχετε να σωσετε το τομαρι σας από αυτη τη δουλεια που κανετε τωρα.

    Γιατι ως ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τελικά, πολύ φασαρία για το τίποτα. Και στον Μπους δεν είχαν πετάξει ένα παπούτσι πριν δύο χρόνια;

    Παρόμοια με γιαούρτια κλπ συμβαίνουν κατά καιρούς. Δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, διότι δεν γνωρίζουμε καν τα κίνητρα. Μπορεί να είναι ηρωστρατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η εξουσία καταστολής του Γέρου Καραμανλή το 1978 σκότωσε τον ρομαντικό αριστερό Γιατρό Τσιρώνη. Τον Πραπαβέζη σήμερα ανέλαβαν να γελειοποιήσουν οι Δημοσιογραφοι και διάφοροι ψευτοαριστεροί. Χειρότεροι από μπάτσοι, λακέδες της εξουσίας, Άθλια ανθρωπάκια. Και οι υπόλοιποι, γιατί αισθάνεστε την υποχρέωση να καταδικάσετε τη "μέθοδο"; Ποιά περιθώρια σας έχουν αφήσει για να αντιδράσετε; Οι μέθοδοι αλλάζουν. Ο Λαός, σαν να είναι συνένοχος με τις εξουσίες του στο φόνο της Ελλάδας, δεν αντιδρά. Αντί να πέσουν σα βροχή τα παπούτσια, οι ντομάτες και γιατί όχι και κάτι βαρύτερο ίσως, Η ελλάδα αναστενάζει στις ουρές στα βενζινάδικα, και πληρώνει την 100άρα με 1,90 ΕΥΡΩ.
    Ο Παπανδρέου απόψε παρουσιάστηκε από τα δελτία σαν να ήταν ο υπέρμαχος του κοινωνικού κράτους. Οι λαοπλάνοι έχουν στήσει πολύ έξυπνα το παιχνίδι τους: Αυτή τη στιγμή ο Παπακωνσταντίνου προσπαθεί να μας πείσει από την τηλεόραση ότι απομυζά ό,τι έχει απομείνει από τον πλούτο του Ελληνικόυ λαού γιατί είναι τάχα "κατά της ανάπτυξης που στηρίζεται στην κατανάλωση και υπέρ μία ανάπτυξης που βασίζεται στην παραγωγή". Αυτοί που παρέδωσαν τα πάντα αμαχητί ήρθαν να μας τη βγούν από αριστερά. Μεταχειρίζονται τα επιχειρήματα που κάλλιστα μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει εναντίον της σημερινής πολιτικής τους αλλά και των εγκλημάτων που τα δύο μεγάλα κόματα έχουν διαπράξει από το '74 και μετά. Ο αποβλακωμένος Ελληνικός λαός είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα τσιμπήσει πάλι. Θα μασήσει πάλι η μαλακυνθείσα πλειοψηφία και θα τους διατηρήσει στην εξουσία.
    Περίλυπος εστί η ψυχή μου έως θανάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η εξουσία του Γέρου Καραμανλή το 1978 έβαλε τα σκυλιά της να σκοτώσουν τον ρομαντικό Γιατρό Τσιρώνη μέσα στο σπίτι του. Τον Πραπαβέζη σήμερα ανέλαβαν να γελειοποιήσουν δημόσια οι Δημοσιογραφοι. Χειρότεροι από μπάτσοι, λακέδες της εξουσίας, Άθλια ανθρωπάκια. Οι μέθοδοι αλλάζουν ο Λαός, ως συνένοχος με τις εξουσίες του στο φόνο της Ελλάδας, δεν αντιδρά. Αντί να πέσουν σα βροχή τα παπούτσια, οι ντομάτες και γιατί όχι και κάτι βαρύτερο ίσως, η ελλάδα αναστενάζει στις ουρές στα βενζινάδικα, και πληρώνει την 100άρα με 1,90 ΕΥΡΩ.
    Περίλυπος εστι η ψυχή μου εως θανάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο ΓΑΠ απόψε παρουσιάστηκε από τα δελτία σαν να ήταν ο υπέρμαχος του κοινωνικού κράτους. Οι απατεώνες έχουν στήσει πολύ έξυπνα το παιχνίδι τους:
    Αυτή τη στιγμή ο Παπακωνσταντίνου προσπαθεί να μας πείσει από την τηλεόραση ότι απομυζά ό,τι έχει απομείνει από τον πλούτο του Ελληνικόυ λαού γιατί είναι τάχα "κατά της ανάπτυξης που στηρίζεται στην κατανάλωση και υπέρ μία ανάπτυξης που βασίζεται στην παραγωγή". Οι λωποδύτες ήρθαν να μας τη βγούν από αριστερά. Μεταχειρίζονται τα επιχειρήματα που κάλλιστα μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει εναντίον της σημερινής πολιτικής τους αλλά και των εγκλημάτων που τα δύο μεγάλα κόματα έχουν διαπράξει από το 74 και μετά. Ο αποβλακωμένος Ελληνικός λαός είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα τσιμπήσει πάλι. Θα μασήσει πάλι η μαλακυνθείσα πλειοψηφία και θα τους διατηρήσει στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γιατί βρε παιδιά νοιώθετε σχεδόν όλοι την ανάγκη να καταδικάσετε ενέργειες που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ταπεινώσουν τον υπέρμετρο εγωισμό των κίβδηλων δημοκρατών, σφετεριστών του τίλτλου "σοσιαλιστής", ανελθόντων στην εξουσία με δόλο και το 1981 (θυμίζω στους παλαιότερους το συμβόλαιο με το λαό) και το 2009 τυρράνων, υποτρόπων ψευτών, δειλών και ανίκανων να καταστρώσουν ένα σχέδιο για την Ελλάδα που να μπορεί να θεωρηθεί ελληνικό, πιθηκιζόντων τις μεθόδους των πεψάντων αυτούς συμφερόντων και εμπαιζόντων ημάς στρέιτ θρού στη μούρη, ανερυθριάστως και ασυστόλως... Εύγε Ιατρέ μου, εύγε, ν αγιάσουν τα γενάκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μήπως παρατηρήσατε στις φωτογραφίες της ανάρτησης κάτι χοντρόκολους που μπουζουριάσανε τον ιατρό ;;;Από 68 νούμερο και πάνω ..... και αν κάποιος πέρασε απο΄το ξενοδοχείο Χαϊατ θα είδε τις αμέτρητες 350αρες μερτσεντές και τις υπόλοιπες λίμο,αυτών που θήδεν τάχα πήγαν στην έκθεση με λεωφορειο !!!!Οποία υποκρισία....Καλά σας κάνουνε, ΖΩΑ,Ε!! ΖΩΩΩΑΑΑΑΑ(Β.Λεβέντης) Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οι σημερινοί πολιτικοί μας, με εξαίρεση ένας δυο, χρειάζεται να τους πετούν απο παπούτσια μέχρι γιαούρτια, Μπράβο γιατρέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.