17/9/10

Τελευταίας γενιάς μαχητικά αεροσκάφη F-35 αποκτά το Ισραήλ

Η ισραηλινή κυβέρνηση ενέκρινε την αγορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες μαχητικών αεροσκαφών F-35 Lightning II.

Τα F-35 είναι μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς, πολλαπλών ρόλων και χαμηλής παρατηρησιμότητας, δεν είναι δηλαδή εύκολο να εντοπιστούν ραντάρ αεροσκαφών ή εδάφους.

Το πρωθυπουργικό γραφείο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου περιορίστηκε να δηλώσει ότι τα αεροσκάφη «θα ενισχύσουν σημαντικά τις Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ», χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.Πληροφορίες του Associated Press αναφέρουν ότι το Ισραήλ σχεδιάζει να αποκτήσει 20 τέτοια μαχητικά, έναντι 3 δισ. δολαρίων, τα οποία θα αρχίζει να παραλαμβάνει το 2015.

http://www.tovima.gr

39 σχόλια:

  1. Αποκτούν τελευταίας γενιάς αεροσκάφη, κάνουν ασκήσεις επι Ελληνικού εδάφους, ωστε να είναι σε θέση να μας επιτεθούν εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σιωνιστές αποκτούν F-35 Lightning II για να αντιμετωπίσουν τις στρακαστρούκες των Παλαιστινίων;;;
    Διότι -απ΄όσα μας λένε τα φερέφωνά τους εδώ- οι υπόλοιποι γείτονές τους Άραβες, τους...αγαπούν και δεν θέλουν το κακό τους!
    Εάν τα προορίζουν για επίθεση στο Ιράν, τότε το ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ να τους ρίξει πυρηνικά.
    Σε αυτή την περίπτωση, δεν τους σώζουν όποια αεροπλάνα κι αν αγοράσουν!
    Δεν πάνε καλά από μυαλό !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περιμενω σκληρή απαντηση απο την gaiα και Μπρούνο! με πειστικα επιχειρήματα θα δικαιολογήσουν την παραπάνω απόφαση του Ισραήλ ενάντια στους σατανικους Αραβες και τις δολοφονικές τους σφεντόνες!!!
    Μετανοείτε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζιμ,θα σε ρωτησω κατι αλλα θα πεις την αληθεια σε ολο το συναφι δω μεσα,οχι ψεματα.. ετσι?Σε αμωλησανε ή τους εφυγες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως "στρακαστρούκες" και "σφεντόνες" οι ανθρωπισταράδες σχολιαστές, εννοούν τις βόμβες φωσφόρου που ρίχνει η "φιλειρηνικιά" Γάζα στο Ισραήλ...

    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3954896,00.html
    Βέβαια η είδηση δεν έπαιξε ούτε στο BBC, ούτε στα ελληνικά ΜΜΕ

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φανατισμένοι αμετανόητοι σιωνιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Galia plironesai gia kathe thetiko sxolio sou pros to israil? pos paei kathe leksi kai dollario? o soros pou klevei to xryso tis xalkidikis se plironei?

    Eiste pemptofalangites kai oi Ellines to gnorizoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:40 π.μ.

    Αρχηγέ, ανεξαρτήτως εάν από τη μία στεναχωριέμαι και από την άλλη εκνευρίζομαι με τις λάθος μάχες που δίνονται για άλλους εδώ μέσα, υπάρχουν μερικά σχόλια σαν το δικό σου που, είτε συμφωνεί κάποιος είτε όχι με την ουσία του, λιώνει στο γέλιο... Να'σαι καλά!

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Galia plironesai gia kathe thetiko sxolio sou pros to israil? "

    Φίλε, εγώ απαντώ, MONO AΠΑΝΤΩ, σε προσβλητικά σχόλια για το Ισραήλ.
    Οπότε την ερώτηση (αν έχεις δράμι λογικής) να την απευθυνεις στους προηγουμενους από μέσα σχολιαστές, που διαρκώς ξερνάνε μίσος και προπαγάνδα.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διόρθωσις:
    στους προηγούμενους από 'MENA σχολιαστές...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Λύκος
    Προς Galia

    δήλωση του Νο 1 Εβραιοσιωνιστή Nahum Goldman (Dr. Nahum Goldman, President of the World Jewish Congress, speaking at Montreal declared).

    “The Jews might have had Uganda, Madagascar and other places for the establishment of a Jewish Fatherland, but they want absolutely nothing except Palestine: … because Palestine is the crossroads of Europe, Asia and Africa, because Palestine constitutes the veritable center of world political power, the strategic center for world control”.
    French Canadian paper L’Unite Nationale No. 4/1963

    Δηλ.λέει:

    Οι Εβραίοι ίσως απέκτησαν την Ουγκάντα, την Μαδαγασκάρη και άλλα μέρη για την εγκαθίδρυση μιας Εβραϊκής Πατρώας Γης, αλλά δεν θέλουν στην κυριολεξία τίποτα άλλο εκτός από την Παλαιστίνη:
    όχι γιατί τα νερά της Νεκράς Θάλασσας μέσω της εξάτμισης μπορούν να αποφέρουν Πέντε Τρισεκατομμύρια Δολάρια σε αξία από μεταλλοειδή και κονιορτοποιημένα μέταλλα, όχι επειδή το υπέδαφος της Παλαιστίνης περιέχει είκοσι φορές περισσότερο πετρέλαιο από όλα τα συγχωνευόμενα αποθέματα ακάθαρτου πετρελαίου των δύο Αμερικών, αλλά επειδή η Παλαιστίνη είναι το σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, διότι η Παλαιστίνη αποτελεί το αυθεντικό κέντρο της παγκόσμιας πολιτικής ισχύος, το στρατηγικό κέντρο για παγκόσμιο έλεγχο.

    άντε τώρα να δεις κάτι

    http://1.bp.blogspot.com/_ITzJ0-BM-5w/SVur0QBKK3I/AAAAAAAABYk/IJN5MlYygJY/s1600-h/getcontent.aspx.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Λύκος

    προς Galia

    1) Οι εβραίοι δεν υπήρξαν αυτόχθονες στην περιοχή δυτικά της νεκράς θάλασσας αλλά ήταν πάντα κατακτητές.
    2) Τα ιερά κείμενα των εβραίων αποτελούν τα αρχαιότερα και με διαφορά γραπτά κείμενα μισαλλοδοξίας, θρησκευτικού δεσποτισμού και φυλετικού σωβινισμού.
    3) Ο εβραϊκός σωβινισμός έχει ταπεινωθεί επανειλημμένα, ωστόσο πάντοτε οι ήττες εξηγούνταν υπερφυσικά και ποτέ ρεαλιστικά.
    4) Το εβραϊκό ιερατείο πάντα αποδεχόταν την δουλεία σε ξένο κατακτητή, αρκεί να μην υπήρχε ανάμιξη του επικυρίαρχου στην σχέση εξουσίας τους με τον λαό.
    5) Το μοναδικό ανεξάρτητο ισραηλινό κράτος στην ιστορία σηματοδοτείται από την περίοδο 142-37πχ και τα 2 χρόνια της εξέγερσης του μπαρ-κοχμπα.
    6) Οι εβραίοι δεν επέστρεψαν εθελοντικά στα 1560 στην περιοχή η οποία έπειτα κατοικήθηκε στην πλειοψηφία της από άραβες.
    7) Δεν υπάρχει καμία ιστορική βάση για εδαφικές νομιμοποιήσεις στην περιοχή, καθώς τα όσα αναφέρονται σε θρησκευτικά κείμενα δεν μπορούν να αποτελέσουν διεθνές δίκαιο.

    Επίσης το "God gave it to me" αποτελεί θεμελιακή ιδεοληψία του εβραϊσμού και εφαρμοσμένη στρατηγική του κράτους του ισραήλ. Τώρα αν η συγκεκριμένη συμπεριφορά του εποίκου σου φαίνεται 'ασόβαρη', μάθε πως το status quo στα κατεχόμενα είναι η τρομοκρατία των εποίκων υπό την ανοχή και επίβλεψη του ισραηλινού στρατού.
    Και εδώ δεν μιλάμε για ακραίους χώρους αλλά για την mainstream ισραηλινή ιδεολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημόκριτε 11:40 π.μ.: εμένα με αμωλήσανε!!!
    Εσένα όχι !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 17 Σεπτεμβρίου 2010 7:25 μ.μ

    Ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Που είναι χρησιμότατο γιατί πραγματικά έχεις συμπυκνώσει θεμελιώδη ζητήματα που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της αντι-Ισραηλινής προπαγάνδας.

    Πρώτα, όμως, έχω μια απορία:
    Περιγράφεις το Ισραήλ ως τη Γη που ρέει Γάλα και Μέλι! Μόνο που εμφανίζεσαι να είσαι βασιλικότερος του βασιλέως. Διότι κάθε λαός που λατρεύει τη Γη του, εξυμνεί τις αρετές της…
    Αλλά δε μπορείς να μου πλέκεις το εγκώμιο του Ισραήλ και να μην αναρωτιέσαι γιατί η Ιουδαία-Σαμάρεια υπό την ΠΑ έχει άθλια οικονομία; Γιατί στη Γάζα ό,τι λειτουργούσε με τους Ισραηλινους τώρα έχει καταστραφεί; Ακόμα και τα θερμοκήπια; Ή ο πλούτος που αναφέρεις σταματάει στα σημερινά γεωγραφικά όρια του Ισραήλ;
    Και γιατί εσύ που εκθειάζεις το Ισραήλ δεν ασχολείσαι και δεν ενοχλείσαι από τη φτώχεια της Ελλάδας; Εκτός αν θέλεις να με πείσεις ότι η Ελλάδα δεν έχει αντίστοιχο πλούτο με το Ισραήλ ή ακόμα καλύτερη γεωστρατηγική θέση; Έλα τώρα! Μιλάμε για οικόπεδο γωνία, νησάκια επίγειους παράδεισους, διάσπαρτη με αρχαία, άπειρα μνημεία, ήλιος, κρυστάλλινες θάλασσες, ποτάμια, λίμνες, εύφορες πεδιάδες, κατάφυτα (κάποτε) βουνά με δάση… Και καλοπροαίρετα να πιστέψω τα όσα αναφέρεις περί ασύλληπτου δυνητικού ισραηλινού πλούτου, αλλά φίλε μου, μέχρι να αναλάβουν οι Εβραίοι της Παλαιστίνης σκληρή εργασία, η περιοχή πώς να το κάνουμε; ήταν άγονη έρημος και έλη. Και τη Γη του Ισραήλ σε όλη την Ιστορία κατάφεραν να την κάνουν να ανθίζει μόνο οι Εβραίοι. Και πέρα από όσα αναφέρεις, υπάρχουν ξέρεις και βασικές ανάγκες. Ή μήπως για να έχουμε στην Ελλάδα νεράκι, χρειάζεται αφαλάτωση από τη θάλασσα όπως κάνουν οι Ισραηλινοί;
    Έπεται συνέχεια...
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και τώρα οι διαστρεβλώσεις...

    1η ιστορική ανακρίβεια:
    -Γράφεις: «Το Ισραήλ ήταν ανεξάρτητο κράτος από το 142-37 Π.Κ.Ε. και δυο χρόνια με την εξέγερση του Shimon Bar-Kochba» (ήταν άνθρωπος, οπότε σε διορθώνω, διότι γράφεται με κεφαλαία)-

    Η Εβραϊκή Ιστορία ξεκινά πριν από περίπου 4000 χρόνια με τους Πατριάρχες: Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ. Μέχρι στιγμής, όλες οι αρχαιολογικές αποδείξεις, ακόμα και για εκείνη τη μακρινή εποχή, τεκμηριώνουν όψεις της νομαδικής ζωής, όπως ακριβώς αυτή περιγράφεται στην Τορά.

    17oς αι.: Λιμός τους αναγκάζει να εγκατασταθούν στην Αίγυπτο, όπου οι απόγονοί τους θα πέσουν στα δεσμά της δουλείας και σε καταναγκαστική εργασία. Η αιχμαλωσία θα διαρκέσει 400 χρόνια.

    13ος αι.: Ο Μωυσής οδηγεί τους Ισραηλίτες έξω από την Αίγυπτο και η επί σαράντα χρόνια περιπλάνηση στην έρημο.

    13-12ος αι.: Εγκατάσταση και εξάπλωση σε όλη τη Γη του Ισραήλ. Εναλλαγές ειρήνης και πολέμου και χαλαρή κατά φυλές οργάνωση. Γνωστή ως περίοδος των Κριτών.
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1020: Η κρίσιμη αναμέτρηση με τους Φιλισταίους (μη σημιτικά φύλα, που εποίκισαν την περιοχή) απαιτούσε ισχυρό και σφιχτό μοντέλο διακυβέρνησης και έτσι περνάμε στην μοναρχία, που έμεινε γνωστή ως περίοδος των Βασιλέων.
    Πρώτος ήταν ο Σαούλ 1020-1005, ακολουθεί ο Νταβίντ, περίπου το 1004-965, που νικά ολοκληρωτικά τους Φιλισταίους και δημιουργεί ένα ισχυρό κράτος και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, θεμελιώνοντας μια σειρά από συμμαχίες με γειτονικά βασίλεια. Το κράτος του απλωνόταν από τα σύνορα της Αιγύπτου και την Ερυθρά Θάλασσα ως τις όχθες του Ευφράτη. Με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ. Ακολούθησε ο Σολομών που ισχυροποίησε ακόμα περισσότερο το βασίλειο. Ειρήνη και ευημερία.

    930: Χωριστά βασίλεια, Ιουδαία-Ισραήλ. Το βασίλειο της Ιουδαίας (πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ) υπήρξε για 400 συνεχή χρόνια. Το Ισραήλ (πρωτεύουσα Σαμάρεια) για κάτι παραπάνω από 200 χρόνια.

    722-720: Ήττα του Ισραήλ από τους Ασσυριους. Δέκα χαμένες φυλές

    586: Κατάκτηση της Ιουδαίας από τη Βαβυλώνα. Καταστροφή της Ιερουσαλήμ και καταστροφή του Πρώτου Ναού.

    586-538: Η Πρώτη Εξορία. Αρχή της Εβραϊκής Διασποράς.
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 538-142: Περσική και Ελληνιστική Περίοδος. Ο Δεύτερος Ναός και η επιστροφή στη Σιών. Υψηλή Συνέλευση-Θεοκρατικό μοντέλο ηγεσίας. Το 166, η βεβήλωση του Ναού και οι θρησκευτικές απαγορεύσεις προκαλούν εξέγερση.

    164: Εγκαίνια του Ναού.

    147: Νίκες των Ασμοναίων επί των Σελευκιδών. Αυτονομία της Ιουδαίας που πλέον ονομάζεται Γη του Ισραήλ.

    142-63 Πλήρης Εβραϊκή ανεξαρτησία για 80 χρόνια.

    63-4: Περιορισμένη αυτονομία υπό την Ρωμαϊκή κατοχή.

    4 π.Κ.Ε.: Περιέρχεται σε απευθείας Ρωμαϊκή Διοίκηση.

    66 Κ.Ε.: Μεγάλη εξέγερση. Το 70 οι Ρωμαίοι ισοπέδωσαν κυριολεκτικά την Ιερουσαλήμ και το 73 έπεσε το τελευταίο φρούριο, η ηρωική Μασάντα. Ολοκληρωτική καταστροφή, εκατοντάδες χιλιάδων Εβραίοι σφαγιάσθηκαν και αρκετές χιλιάδες πουλήθηκαν ως σκλάβοι.
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 132-135: Σύντομη περίοδος Εβραϊκής ανεξαρτησίας, έπειτα από την εξέγερση του Shimon Bar Kochba. Η απάντηση των Ρωμαίων ήταν σαρωτική. Η εκδίκηση λυσσαλέα: Η Ιερουσαλήμ κάηκε ολοσχερώς και κατά το ρωμαϊκό έθιμο οργώθηκε με βόδια! Και το όνομα Ιουδαία έσβησε από τον χάρτη. Οι κατακτητές την ονόμασαν «Παλαιστίνη». Το ίδιο και για την Ιερουσαλήμ, που οι αιμοδιψείς κατακτητές την ονόμασαν Aelia Capitolina. Ακριβώς την ίδια πνευματική βαρβαρότητα που υφίσταται το Ισραήλ και σήμερα: Παλαιστίνη και Αλ-Κουντς!

    Oπότε γίνεται σαφές, ότι έχεις χάσει κάποιους αιώνες του ανεξάρτητου ή αυτόνομου Ισραήλ (και Ιουδαίας)
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γράφεις:
    "Οι εβραίοι δεν επέστρεψαν εθελοντικά στα 1560 στην περιοχή η οποία έπειτα κατοικήθηκε στην πλειοψηφία της από άραβες"

    Δεν μπορεί κανείς να προσδιορίσει με ακρίβεια τον πληθυσμό της περιοχής ανά τις εποχές.
    Αυτό όμως, που αναφέρεις είναι 100% χονδροειδές ψέμα.
    Στα μέσα του 16ου αι. ο εβραϊκός πληθυσμός είναι 10.000 μόνο στην πόλη Safed ή Τz'fat (ιστορική πόλη με σφαγές από άραβες κατά των Εβραίων το 1929 και το 1948. Το 1974, 22 μικρά παιδάκια από την ίδια πόλη, σφαγιάσθηκαν από άραβες τρομοκράτες επειδή απλά ήταν Εβραίοι- αλλά αυτά δεν τα κλαίει κανείς από τους ανθρωπισταράδες).

    Ξαναγυρνώντας στο θέμα μας, τo 1870, ή το 1896 κατά άλλες εκτιμήσεις, στην πόλη της Ιερουσαλήμ υπάρχει εβραϊκή πλειοψηφία.
    Στην οθωμανική απογραφή του 1882 σε περιοχή ευρύτερη του σημερινού Ισραήλ, καταμετρώνται μόλις 141.000 μουσουλμάνοι (όχι μόνο αραβικής καταγωγής).

    Μέχρι το 1922 οι ισορροπίες αλλάζουν δραματικά: Οι χριστιανικοί πληθυσμοί της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας υφίστανται γενοκτονίες και εξαφανίζονται, ενώ αντίστροφα, οι μουσουλμάνοι αυξάνονται σε 650.000.
    Την ίδια ευνοϊκή μεταναστευτική πολιτική για τους μουσουλμάνους θα ακολουθήσει και η Βρετανική Εντολή, ενώ ταυτόχρονα θέτει περιορισμούς και απαγορεύσεις για την εβραϊκή μετανάστευση. Την ώρα που οι Εβραίοι που περνούν παράνομα στην «Παλαιστίνη» δολοφονούνται από στρατιώτες, το 1938 οι άραβες αγγίζουν το 1.000.000 στην περιοχή.
    Την κάτω από το τραπέζι φιλο-αραβική βρετανική στάση θα την βρεις τεκμηριωμένη πλέον στα βρετανικά εθνικά αρχεία.
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γράφεις:
    "Οι εβραίοι δεν επέστρεψαν εθελοντικά στα 1560 στην περιοχή η οποία έπειτα κατοικήθηκε στην πλειοψηφία της από άραβες"

    Δεν μπορεί κανείς να προσδιορίσει με ακρίβεια τον πληθυσμό της περιοχής ανά τις εποχές.
    Αυτό όμως, που αναφέρεις είναι 100% χονδροειδές ψέμα.
    Στα μέσα του 16ου αι. ο εβραϊκός πληθυσμός είναι 10.000 μόνο στην πόλη Safed ή Τz'fat (ιστορική πόλη με σφαγές από άραβες κατά των Εβραίων το 1929 και το 1948. Το 1974, 22 μικρά παιδάκια από την ίδια πόλη, σφαγιάσθηκαν από άραβες τρομοκράτες επειδή απλά ήταν Εβραίοι- αλλά αυτά δεν τα κλαίει κανείς από τους ανθρωπισταράδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξαναγυρνώντας στο θέμα μας, τo 1870, ή το 1896 κατά άλλες εκτιμήσεις, στην πόλη της Ιερουσαλήμ υπάρχει εβραϊκή πλειοψηφία.
    Στην οθωμανική απογραφή του 1882 σε περιοχή ευρύτερη του σημερινού Ισραήλ, καταμετρώνται μόλις 141.000 μουσουλμάνοι (όχι μόνο αραβικής καταγωγής).

    Μέχρι το 1922 οι ισορροπίες αλλάζουν δραματικά: Οι χριστιανικοί πληθυσμοί της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας υφίστανται γενοκτονίες και εξαφανίζονται, ενώ αντίστροφα, οι μουσουλμάνοι αυξάνονται σε 650.000.
    Την ίδια ευνοϊκή μεταναστευτική πολιτική για τους μουσουλμάνους θα ακολουθήσει και η Βρετανική Εντολή, ενώ ταυτόχρονα θέτει περιορισμούς και απαγορεύσεις για την εβραϊκή μετανάστευση. Την ώρα που οι Εβραίοι που περνούν παράνομα στην «Παλαιστίνη» δολοφονούνται από στρατιώτες, το 1938 οι άραβες αγγίζουν το 1.000.000 στην περιοχή.
    Την κάτω από το τραπέζι φιλο-αραβική βρετανική στάση θα την βρεις τεκμηριωμένη πλέον στα βρετανικά εθνικά αρχεία.
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 3η ιστορική ανακρίβεια:
    Αναφέρεις:
    "δήλωση του Νο 1 Εβραιοσιωνιστή Nahum Goldman Dr. Nahum Goldman, President of the World Jewish Congress, speaking at Montreal declared"
    1) Αποσιωπάς ότι ο ίδιος ο Herzl στο 6ο Σιωνιστικό Συμβουλιο πρότεινε να εξεταστεί σοβαρά το Πρόγραμμα Ουγκάντα (ήταν βρετανική πρόταση)
    2) Αποσιωπάς το ιστορικό πλαίσιο κατά το οποίο έγινε αυτή η δήλωση.
    Και αυτό ήταν το κίνημα που έμεινε γνωστό ως Territorialism.
    Αναζήτηση, δηλαδή, εβραϊκής πατρίδας σε διάφορα μέρη του κόσμου. Δυστυχώς, οι Εβραίοι ήταν παντου ανεπιθυμητοι. Και επειδή συνειδητοποίησαν ότι όπου και να πήγαιναν θα είχαν δυσκολίες, αποφάσισαν να πάνε τουλάχιστον στην πατρογονική εστία τους…
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 4η ιστορική ανακρίβεια
    Ο χάρτης που παρέθεσες είναι ένα χοντροειδές ψέμα και μια κακόγουστη κατασκευή της αραβικής προπαγάνδας. Ποτέ, oυτε για μια μέρα, δεν υπήρξε αραβο-παλαιστινιακό κράτος.
    Εξάλλου, η λωρίδα της Γάζας και η Ιουδαία και η Σαμάρεια, δε θα έπρεπε να περιλαμβάνονται στον χάρτη σου, διότι η ίδια η PLO κατά την ίδρυσή της, το 1964, είχε διακηρύξει ότι δεν αμφισβητεί ουτε την αιγυπτιακή, ουτε την ιορδανική κυριαρχία…
    Ως εκ τουτου, ο χάρτης απευθυνεται μόνο σε πανηλιθίους ανιστόρητους. Λυπάμαι που συγκαταλέγεις τον εαυτό σου σε αυτήν την κατηγορία. Εγώ ειλικρινά, μέχρι να τον δω, πίστευα ότι είσαι άτομο υψηλής νοημοσυνης.
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παρλαπιπα, εχεις προβλημα νοημοσυνης,

    >>Δημόκριτε 11:40 π.μ.: εμένα με αμωλήσανε!!!
    Εσένα όχι !!!
    τζιμης
    18 Σεπτεμβρίου 2010 12:06 π.μ.<<

    και συνεχιζεις να αναρωτιεσαι,
    σωστα;

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις περί θρησκευτικών ζητημάτων, δηλώνω αδαής. Αλλά το Ισραήλ είναι κοσμικό κράτος. Με εβραϊκό χαραχτήρα μεν, αλλά κοσμικό κράτος.
    Και γιατί σε ενοχλεί τόσο το δικαίωμα των Ισραηλινών Εβραίων, να πιστευουν και να ασκουν ελευθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα (κάτι που τους απαγορευόταν και επί Βρετανικής Εντολής και ακόμα χειρότερα με την ιορδανική κατοχή); ανάλογο δεν είναι το status των Χριστιανών ή των Μουσουλμάνων; των οποίων τα θρησκευτικά δικαιώματα προασπίζονται πλήρως από το κράτος του Ισραήλ!

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσο για το "G-d gave it to me"
    που το άκουσες; Είπαν ποτέ Ισραηλινοί αξιωματουχοι ότι εξαιτίας αυτου που λες, θα διώξουν τους άραβες;;;

    Αντίθετα, αυτά τα περί απογόνων του Moshe και Αλλάχ αντάμα, τα λένε οι ψυχάκηδες δολοφόνοι της Χαμάς και όμως δεν σε ενοχλουνε.

    Και όπως παρέθεσες και εσυ εκείνον τον ψευτο-χάρτη, επέτρεψε μου να παραθέσω ως απόδειξη 100% ΑΡΑΒΙΚΟ βίντεο (και όχι ισραηλινής προπαγάνδας, γιατί εγώ τουλάχιστον, σέβομαι τη νοημοσυνη και των δυο μας)

    http://www.youtube.com/watch?v=jK3ihtM-Jew&p=623BF524DAB36F87

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Λύκος

    Η γλώσσα όλων των φιλο-εβραίων είναι τα αλαμπουρνέζικα και η πλαστογράφηση της ισορίας.
    Πέραν τούτο, τίποτα άλλο. Προσπαθείτε να νομιμοποιήσετε ένα κράτος που ότι κάνει σήμερα έκανε ανέκαθεν στην περιοχή, έκλεβε το βιός και τη γη των άλλων και μετά έλεγε ότι ο θεός είναι μαζί του και ότι ο θεός του το βάζει! Τα ίδια κάνουν και σήμερα!
    Για το χάρτη θα μας πείτε κάτι, για τις γενοκτονίες με την χρήση τακτικού στρατού θα πείτε κάτι ?
    Ή πέραν της άνευ ουσίας παπαγαλίας ιστορικών γεγονότων καμίας σημασίας δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε ?
    Το μόνο που δεν γράψατε είναι ότι το Ισραήλ είναι υπό κατοχή!
    Όσο για τους αιώνες που λέτε ότι έχασα, ...ποιού αυτόνομου κράτους κυρία μου ? του λιωμένου κρατιδίου θέλετε να πείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. συνέχεια ....

    Το πιο γελοίο από όλα όσα γράφεις ξέεις πιο είναι, ….ότι σύμφωνα με την λογική σου και αφού το Ισραήλ έχει μέσα στο ιστορικό γίγνεσθαι παρουσία εκεί, εμάς βέβαια δεν ενδιαφέρει πώς την απέκτησε, τότε και οι Τούρκοι που έχουν παρουσία στα κατεκτημένα από αυτούς εδάφη μας είναι νόμιμοι κάτοχοι. Και αυτό τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν ότι κάνουν (το ίδιο έκαναν και οι Εβραίοι όπως δείχνει ο χάρτης)
    Οπότε και εμείς δεν έχουμε κανένα δικαίωμα στον ελληνικό Πόντο και στην ελληνική Κύπρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ Λύκος
    Για τον χάρτη απάντησα. Προφανώς, δεν έχετε μάθει να ακουτε απόψεις που δεν σας αρέσουν.

    Και χαίρομαι που δεν έχετε να πείτε κάτι συγκεκριμένο. Μόνο αερολογίες περί κλεμένων... Τα ίδια πάνω-κάτω έλεγε και ο Χίτλερ...
    Όσο για το τελευταίο ψευδο-επιχείρημα περί Τουρκίας, να σας υπενθυμίσω ότι όταν η Ελλάδα, το Ισραήλ και το Κουρδιστάν είχαν (από την αρχαιότητα) κράτη... οι άραβες και οι τουρκοι, δεν υπήρχαν στην περιοχή.

    Κατακτητές και κλέφτες ξένης γης ήταν πάντα και τέτοιοι παραμένουν.

    Σχόλιο για τον Χανίγιε, τον απόγονο του Μωυσή που του έδωσε ο Αλλάχ τη γη, όμως, δεν άκουσα...
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11:20 μ.μ.
    Γιατί δεν βάζεις το ονοματάκι σου στα σχόλια που γράφεις;
    Κατάλαβες φαίνεται ότι ο φιλοσιωνισμός και το αρχαίο ελληνικό όνομα "Δημόκριτος" είναι πράγματα ασυμβίβαστα !!!

    Όσο για την ακατάσχετη λογοδιάρροια/μπουρδολογία της σιωνίστριας κοπελιάς, τι να πω;

    ΠΟΣΟΙ νομίζει ότι κάθονται να διαβάσουν τα σεντόνια της ισραηλινής/σιωνιστικής προπαγάνδας που μας παραθέτει με αντιγραφή/επικόλληση
    εδώ;;;
    Όσοι διάβαζαν και τα κατεβατά του ραβίνου που είχε καλέσει προς βοήθειάν της: ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Περι νοημοσυνης και "σεξι" παρανοιες καποιου Παρλαπιπα ...

    >>11:20 μ.μ.
    Γιατί δεν βάζεις το ονοματάκι σου στα σχόλια που γράφεις;
    Κατάλαβες φαίνεται ότι ο φιλοσιωνισμός και το αρχαίο ελληνικό όνομα "Δημόκριτος" είναι πράγματα ασυμβίβαστα !!! ...
    τζιμης
    19 Σεπτεμβρίου 2010 1:33 μ.μ.<<

    Συνεχιζεις να μην εχεις ιδεα τι σου γινεται, ετσι δεν ειναι τζιμακο;

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ Λύκος

    Όλη σας η προπαγάνδα στηρίζεται στο ότι τους ανήκουν τα εδάφη.

    Το ξανά λέμε λοιπόν και με πηγές :

    Οι εβραίοι δεν υπήρξαν αυτόχθονες στην περιοχή δυτικά της νεκράς θάλασσας αλλά ήταν
    (http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9E0CEEDB1E3AF93AA1575AC0A964958260&sec=&spon=&pagewanted=all )

    Όσο για το αν είναι καθοδηγούμενη η επίθεση από τα ιερά τους κείμενα…
    Τι να πω, μάλλον ζεις στον δικό σου σύμπαν!

    Σιωνιστές εβραίοι έκαναν και κάνουν κατακτητικούς πολέμους που εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο της θρησκείας τους και του συμβολαίου που έχουν με τον Γιεχωβά περί ανωτερότητας – θέλουν όπως λένε να ξανά αποκτήσουν την Συχεμ που είναι 90 χιλιόμετρα από την Χεβρώνα, όμως ρε «παλικάρια" η χώρα σας δεν είναι στην Παλαιστινιακή Συχέμ,… δεν το λέω εγώ αλλά η ΓΕΝ. λζ΄ 1-17 και 25-27 - δεν είναι η Συχεμ καθώς γεωγραφικά δεν ταυτίζεται με την “πέρα του Ευφράτη χώρα !!” (sic), δεν είναι δηλαδή η Παλαιστινιακή Συχεμ η εκτός του Ευφράτη Χαρράν η οποία απέχει όλως τυχαίως 900 χιλιόμετρα!!!».
    Πέραν άλλο πράγμα ο Ισραηλινός και άλλο ο Ισραηλίτης : οι εβραίοι είναι θρησκευτική σέχτα : αυτοί που λέμε σήμερα Εβραίοι αποτελούνται από δύο σέχτες με πολιτικο-θρησκευτική «συμμαχία», από τους Εβραίους ή Ισραηλίτες ταμλουδιστές (Σεφαριδίμ ή Μαρανό) και τους Ιουδαίους σιωνιστές (Χαζάροι που αυτό-αποκαλούνται Εσκεναζύμ που μόλις των 8ο μΧ αιώνα ασπάσθηκαν την παλαιά διαθήκη και σήμερα πολλοί από αυτούς κατοικούν στην κεντροδυτική Ασία και στην Βορειοανατολική Ευρώπη και μέσω των οικονομικών λόμπυ πιέζουν άπαντες να κάνουν πως δεν βλέπουν τι γίνεται στο θέμα μας) – βλ. και το βιβλίο, τυπωμένα στα Εβραϊκά εν έτη 1994, «Χαζαρία» του έγκριτου καθηγητή Μεσαιωνικής Ιουδαϊκής ιστορίας στο πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ Α. Ν. Πολιάκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ Λύκος λέει

    Όλη σας η προπαγάνδα στηρίζεται στο ότι τους ανήκουν τα εδάφη.
    Το ξανά λέει λοιπόν και με πηγές :
    1) Οι εβραίοι δεν υπήρξαν αυτόχθονες στην περιοχή δυτικά της νεκράς θάλασσας αλλά ήταν

    http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9E0CEEDB1E3AF93AA1575AC0A964958260&sec=&spon=&pagewanted=all )

    Όσο για το αν είναι καθοδηγούμενη η επίθεση από τα ιερά τους κείμενα
    Τι να πω, μάλλον ζεις στον δικό σου σύμπαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ Λύκος λέει
    συνέχεια...

    Οι Σιωνιστές εβραίοι έκαναν και κάνουν κατακτητικούς πολέμους που εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο της θρησκείας τους και του συμβολαίου που έχουν με τον Γιεχωβά περί ανωτερότητας – θέλουν όπως λένε να ξανά αποκτήσουν την Συχεμ που είναι 90 χιλιόμετρα από την Χεβρώνα, όμως ρε «παλικάρια" η χώρα σας δεν είναι στην Παλαιστινιακή Συχέμ,… δεν το λέω εγώ αλλά η ΓΕΝ. λζ΄ 1-17 και 25-27 - δεν είναι η Συχεμ καθώς γεωγραφικά δεν ταυτίζεται με την “πέρα του Ευφράτη χώρα !!” (sic), δεν είναι δηλαδή η Παλαιστινιακή Συχεμ η εκτός του Ευφράτη Χαρράν η οποία απέχει όλως τυχαίως 900 χιλιόμετρα!!!».
    Πέραν άλλο πράγμα ο Ισραηλινός και άλλο ο Ισραηλίτης : οι εβραίοι είναι θρησκευτική σέχτα : αυτοί που λέμε σήμερα Εβραίοι αποτελούνται από δύο σέχτες με πολιτικο-θρησκευτική «συμμαχία», από τους Εβραίους ή Ισραηλίτες ταμλουδιστές (Σεφαριδίμ ή Μαρανό) και τους Ιουδαίους σιωνιστές (Χαζάροι που αυτό-αποκαλούνται Εσκεναζύμ που μόλις των 8ο μΧ αιώνα ασπάσθηκαν την παλαιά διαθήκη και σήμερα πολλοί από αυτούς κατοικούν στην κεντροδυτική Ασία και στην Βορειοανατολική Ευρώπη και μέσω των οικονομικών λόμπυ πιέζουν άπαντες να κάνουν πως δεν βλέπουν τι γίνεται στο θέμα μας) – βλ. και το βιβλίο, τυπωμένα στα Εβραϊκά εν έτη 1994, «Χαζαρία» του έγκριτου καθηγητή Μεσαιωνικής Ιουδαϊκής ιστορίας στο πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ Α. Ν. Πολιάκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ Λύκος λέει
    συνέχεια

    "Όχι έλεος για τον εχθρό, κηρύσσει ο αρχιραβίνος του ισραηλινού στρατού"

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/11/blog-post_1174.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να πιάσουμε την ουσία. Ντετανιάχου κάνε κάτι, γιατί δημοσιεύματα φέρουν τον Τζώρτζ να έχει μυστική ατζέντα με τον Ερντο να μην δηλώσει η Ελλάδα ΑΟΖ... Πάρε τηλφ την Χίλαρυ, κανόνισε... έχουν στείλει και το Pan-Kάlos στην Σμύρνη για διαβεβαιώσεις... Ποιον άλλον θα εμπιστευόταν ο Οσμανλής! Έχει αποδείξει αυτός τι μπορεί να κάνει γι' αυτούς. Νετανιάχου κάνε κάτι γιατί από δω δεν βλέπω φως, πάλι 500σάχρονο οθωμανικό σκοτάδι ανθίζομαι... και η ΜΙΤ εδώ κάνει πάρτυ... λες και δεν είναι η Τουρκία το πρόβλημά μας, κιχ δεν βγάζουν, στο Ισραήλ επιτίθενται... Νετανιάχου κάνε κάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σας τα λεω απο χρονια αλλα δεν μ' ακουτε!!!!!

    ----

    Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.

    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html



    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Μη μου στεναχωρειτε και κουραζετε τον σαγιαν Galia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σοβαρα Ομαντεοναρα,
    εσυ λες;

    >>Σας τα λεω απο χρονια αλλα δεν μ' ακουτε!!!!!
    20 Σεπτεμβρίου 2010 7:13 π.μ.<<

    Και για να μην ξεχνας να μας γραψ(ει)ς, δες και αυτο:

    - Michael, "A DISASTER"
    Reader comment on item: Americans Wake Up to Islamism
    http://www.danielpipes.org/comments/178369

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ 19 Σεπτεμβρίου 2010 1:33 μ.μ.

    Αντί να κάνεις ηλίθιες παρεμβάσεις με στόχο την διακοπή της ροής σοβαρών και τεκμηριωμένων σχολίων, ενοχλώντας τους άλλους που διαβάζουν και μαθαίνουν κάτι παραπάνω, καλό θα ήταν να κάνεις κάποια σοβαρά σχόλια. Αν δεν μπορείς, μην διακόπτεις τουλάχιστον. Βγάλε τον σκασμό!

    Το παράχεσες πια με τις βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.