25/7/19

Έλληνας πολίτης-μουσουλμάνος δόκιμος αξιωματικός ένστολος στο μνημόσυνο Σαδίκ !

Κάθε χρόνο μεσοκαλόκαιρα η Ελλάδα υφίσταται μία επετειακή προσβολή στη Θράκη, με το μνημόσυνο που γίνεται στις 24 Ιουλίου για τον παλιό βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος είχε σκοτωθεί το 1995 σε τροχαίο. Ένα τσούρμο φασιστών έρχεται από την Τουρκία και μυξοκλαίει για τον “μεγάλο ηγέτη” που έχασε η μειονότητα, αφήνει υπονοούμενα για πολιτική δολοφονία των ελληνικών υπηρεσιών και λίγο ευθέως λίγο εμμέσως μας απειλεί ως χώρα. Τελευταίως μας “προτιμούν” σε τέτοιες αθλιότητες η Μεράλ Ακσενέρ (ΙΥΙ) και ο Μουσταφά Ντεστιντζί (ΒΒΡ).
Εφέτος.όμως είχαμε κι ένα νέο, απίστευτο γεγονός που ελπίζουμε ότι θα αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα.
Έλληνας υπήκοος, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, που υπηρετεί ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, παρευρέθη στην ανθελληνική αυτή τελετή, και μάλιστα …εν στολή!
Δηλαδή ένα άτομο που η ελληνική πατρίδα τον εμπιστεύτηκε ως αξιωματικό, τον πληρώνει ως τέτοιο και τον μετέθεσε στο σπίτι του, ανταποδίδει με μία τέτοια πρόκληση. Γιατί πρόκειται περί πρόκλησης: η εκδήλωση είχε καθαρά πολιτικό – ανθελληνικό χαρακτήρα, άλλωστε στο ισλάμ δεν υπάρχει καν η έννοια του μνημόσυνου, κι επέλεξε να παραστεί με την στολή του ελληνικού στρατεύματος!
Δεν γνωρίζουμε με ποιαν διαμεσολάβηση έτυχε μέχρι σήμερα τόσο προνομιακής αντιμετώπισης ο λεγάμενος – αν και μπορούμε να φανταστούμε. Η λογική της συλλογικής μας αυτοσυντήρησης και του στρατιωτικού Κώδικα απαιτεί το στοιχειώδες: Έκπτωση του στις τάξεις των στρατιωτών και μακρινή μετάθεσή του. Κάθε ευμενέστερη αντιμετώπιση θα δώσει το χειρότερο μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ας αναλάβει τις ευθύνες της.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Παράταξη Πολιτών
Πηγή: Τουρκικά Νέα

6 σχόλια:

  1. Οταν οι κυβερνησεις της ΕλλαΔΟς επιτρεπουν να στρατευονται οι εχθροι της πατριδος τοτε με ποιανων το μερος πιστευετε οτι ειναι αυτοι οι πολιτικοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω ο κοτζιας κατηγορησε τον Δενδια οτι κυνηγαει τους πατριωτες διπλωματες που με αυταπαρνηση εχουν εργαστει για το καλο της πατριδας,πιστοι στον ορκο τους και αναφερεται και στους μαγειρους του Σκοπιανου.
    Η λογικη καραγκιοζη περι των δικων-δικων μου και των δικων σας δικων μου, εχει αναχθει σε απολυτο τροπο λογων και πραξεων στην πολιτικη σκηνη και μαλιστα εχει υιοθετηθει σαν επισημη γραμμη ακομα και απο 'ηγετες' σαν τον ερντογκαν.
    Τα δικα μας βεβαια κακεκτυπα πωλητικα ανθρωπαρια επειδη τους λειπει η υποδομη για να 'διακριθουν',το μονο που καταφερνουν ειναι να ευτελιζουν την γελοιοτητα,π.χ.' ο μονος μου και ολοι σας ',ηττα σαν νικη' και αμετρητοι αλλοι εμετικοι εξυπνακισμοι.
    Ο τυπακος λοιπον που εβαλε την Ελληνικη στολη για να δειξει τον σεβασμο του στον γιγαντα σασδικ,περιμενω να προβαλλει σαν απαιτηση το 'δημοκρατικο' του δικαιωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΣΧΟΣ !!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΑ !!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ... ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟ ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ... ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ 1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ... ( ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 6ο Σ.Π ΑΠΟ ΥΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΗΣ ΓΙΑ ΔΕΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΝΘΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που έγιναν θα γινόταν ποτέ στην Τουρκία ; απλά, η πόλη εάλω εκ των έσω !!!!
    Τα λάθη είναι δικά μας και αν δεν βρεθεί ηγέτης να βάλει σε τάξη όλα αυτά τα "μικρό προβλήματα" σε λίγα χρόνια, μια που οι νότιοι θεωρούν τους βόρειους Βουλγαρους , θα έλθει η γνώριμη κατάσταση, Αθήνα και στερεά Ελλάδα θα είναι όλη η Ελλάδα !!γι αυτό λέω ότι η πόλη εάλω εκ των έσω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο εχει δικαιωμα να αισθανεται Τουρκος. Εσεις που τον κανατε αξ/κο ειστε υπολογοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσοι δηλώνουν ότι επιθυμούν να πάνε για ΔΕΑ εκτός όλων των άλλων κριτηρίων(που δεν είναι και τρομερά...ελάχιστο ύψος 1.65, υγιής σωματικά και ψυχολογικά και τουλάχιστον απόφοιτος λυκείου), απ'ότι θυμάμαι περνάνε και μια προσωπική συνέντευξη από τον διοικητή του κέντρου. Ο διοικητής κέντρου έχει βαθμό συνταγματάρχη ή ταξιαρχου. Τώρα τα κέντρα κατάταξης έχουν καταργηθεί και οι φαντάροι πηγαίνουν σε σημεία(μονάδες) υποδοχής οπλιτών όπως ονομάζονται. Πράγμα που σημαίνει ότι ο διοικητής έχει μικρότερο βαθμό αλλά είναι τουλάχιστον διοικητής τάγματος δηλαδή αντισυνταγματάρχης.

    Ερωτήματα:

    1) Πέρα από τη προσωπική συνέντευξη (που εκ τους αποτελέσματος ο διοικητής που τον υποδέχθηκε και τον αξιολόγησε ήταν άχρηστος δημόσιος υπάλληλος, έμεινε μόνο στο τυπικό λες και ο στρατός είναι μια ακόμα απλή δημόσια υπηρεσία κι όχι υπεύθυνος μαζί με άλλους για την Εθνική ασφάλεια) έγινε άλλη έρευνα από τη σχολή εφεδρων αξιωματικών όταν πήγε εκεί?

    2) Θα τιμωρηθούν αξιωματικοί(ο διοικητής του σημείου υποδοχής και ο διοικητής της σχολής εφέδρων αξιωματικών) ή θα μείνουμε μόνο σε μια ΕΔΕ, χαρτούρα και τιμωρία του τουρκόσπορου και "όλα καλά" ?

    Ο διοικητής του σημείου υποδοχής του είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ όχι επειδή ενέκρινε το αίτημα ενός μουσουλμάνου(όλοι οι πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις) να πάει για ΔΕΑ, αλλά επειδή δεν έψαξε την περίπτωση του σχολαστικά (και τρόποι υπάρχουν χωρίς να ανακατευτούν υπηρεσίες εκτός μονάδας). Για κάθε υποψήφιο ΔΕΑ θέλει σχολαστικό ψάξιμο όχι μόνο τον μειονοτικό μουσουλμάνο και γενικά (ασχέτως θρησκείας) δεν δηλώνουν πολλοί για ΔΕΑ.

    Το 2016 όταν ήμουν στο ΚΕΕΜ Σπάρτης είχαμε στο τάγμα νεοσυλλέκτων 3 άτομα από τη μουσουλμανική μειονότητα. Ο ένας ήταν στον λόχο μας. Ήταν Τουρκόσπορος μέχρι το κόκαλο όσο κι αν έδειχνε χαμηλών τόνων, χαμογελαστός και φιλικός με όλους. Το βλέμμα ως αρχική ένδειξη δείχνει τον άνθρωπο ότι κι αν κάνει. Ως νεοσύλλεκτοι όλοι μας, έτυχε να κάνω υπηρεσίες και μαζί του...θαλαμοφύλακες. Ήταν πολύ καλά διαβασμένος και απέφευγε τις "αθώες" μπανανόφλουδες μου στην κουβέντα και αφού κάναμε 1-2 υπηρεσίες μαζί τις επόμενες φορές όπου μπορούσε μετά προσπαθούσε πάνω στη συζήτηση να επηρεάσει τον συνομιλητή του για θέματα φαινομενικά άσχετα με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ήταν πραγματικά δεξιοτέχνης. Όσο προσεκτικός και να είναι όμως αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη του άλλου και γενικά συνηθίσει την παρουσία και συζήτηση μαζί σου, τον ξεσκεπάζεις στους διαδοχικούς κύκλους φιλικής κουβέντας ειδικά όταν είναι κουρασμένος κτλ. Και "χτυπάς" την κατάλληλη στιγμή τον λαγό (και ενώ μιλάτε οι δυο σας να σε κοιτάει μετά με ένα βλέμμα γεμάτο μίσος του τύπου "παλιοπου... γκιαούρη κι εμένα δεν μου φαίνεται αλλά κι εσένα δεν σου φαινόταν" ο ισλαμοφασιστολαγός με το φαινομενικά χαμηλών τόνων χαρακτήρα γιατί πάτησε μπανανόφλουδα σου, έπεσε σε αντιφάσεις τελικά και κατάλαβε ότι έχασε...ένα λάθος αρκεί).

    Αν αυτό μπόρεσε ερασιτεχνικά να το πετύχει ένας νεαρός φαντάρος, άσχετος με το επιστημονικό αντικείμενο της ψυχολογίας-ανακρίσεων(πέρα από 1-2 βιβλία στο πλαίσιο γενικών γνώσεων) είναι απαράδεκτο στελέχη του στρατού που έχουν την ευθύνη (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ) για την επιλογή στις διάφορες θέσεις να μην ψάχνουν προσεκτικά αλλά να έχουν νοοτροπία που επικρατεί σε άλλες υπηρεσίες δημοσιου.

    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και κάποιοι κύριοι πρέπει να πάνε άμεσα σπίτια τους στις επόμενες κρίσεις αξιωματικών. Κάποιοι πρέπει να ψάχνουν σχολαστικά άλλα πράγματα και όχι αν άδειασε το γα..ργαλημένο το καλαθάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.